2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sana şiddetle ve hiddetle katıldım:))) Yanı gelmzse gelmesın yaaa cok tın ama ben sımdı kaynanamın hakkını yıyemem gel 5 ay kal yardım et desm seve seve gelır ama gelmk ıstemesydıde dert etmezdım annem olduktn sonra hem annem yok hem oda sekılden gelmemzlk yapsydı ıste ozamn bır mıktar cadılasabılrdım:))) lohusalıgı atlatayım acemılıgımı yeneyım kocam yanımda olsun yeter hıc dusunmuorum yeterkı saglıgımz yerınde olsun

canlarım verdiğiniz cevaplar için çok sağolun...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

çarşamba günü doğum yapacak ben, umutluyum ve bir kişi daha varmış. 3 kişi denildi acaba 3. kim...

Yarın 9.30da gitcem kontrol nst bi de çatı yaparsa herhalde 12ye doğru çıkarım hastaneden :)) baktın saat 1-2 oldu hala gelmemişsem doğurmuş da olabilirim yok yok öle bişi olursa hemen yazarım zaten faceden

Kızlar bende sımdı onu gecırıodum aklımdan anıden dogum yapsm gıremezsm hemen sıze hastaneden bıldırımde buluncam:))) Insallah ıyı haberlerle donersın canım

aman canım yaaaa üzülmeye değer mi.. kendi annen bunu demiş olsa neyse de, kaynanan demiş.. boşveeerrrr tıııınnnnnn
hem kötü mü işte senin eline koz geçmiş.. ilerde başına kakar durursun :))) bi doğumuma bile gelmedin diye.. boşver canım beddua da etme.. Allahından bulsun de geç.
üzme kendini de bebişinide.. bak ben 2 gün az görsem kârdır diye doktorun verdiği sezeryan gününü yanlış söyliycem..

evet canım bende sizler gibi düşünüyorum gelmesin istemezse hiç görmeye bile gelmesin torununu ama amacı huzur bozmak...
arayıp sorması izin istemesi gelmesem olurmu demesi insanı çileden çıkartıyor. bu ne düşüncesizlik...

Bana bunuda yaşttı ya hiç unutmayacağım...

canım ya sakın kendini üzme eminim basit bir şeydir.endişelenme ve olumlu düşün hiç bir şey olmayacak merak etme.Ayetel kürsü okudum allah acil şifa versin.

bence de bişiler tetiklesin artık doğumu :)

Desene bizimkiler nazli cikti
bende hurma yemeye basladim bugun hizlandiriyormus sureci galiba
Benim bebis iki haftA daha kalirsa bu seferde kilodan dolayi normal dogamayacak

ewt hurmayı ben de duydum, günde bi tane falan yiyorum...
doktor bana hareketlerini izle dedi, hareket etsin die sürekli tatlı yiyorum.. 9 ayda almadığım kiloyu, son bi iki haftada alıcam bu gidişle...

TÜNAYDIN KIZLAR..
ÖZLEMCİM çok geçmiş olsun babana Allah acil şifa versin inşallah..
dmf kayınvalidenin gelmiyo olmasına üzülmediğini, sadece sana karşı bi tawır olduğunu düşündüğün için üzüldüğünü tahmin ediyorum.. ben olsam bende buna kızardım belki ama üzülmezdim, hatta şimdi gelmiyorum dese sevinebilirim bile ... :) üzme tatlı canını, belki de gelemiyo olması daha hayırlı olacaktır..

bende doktorumu dinleyip cuma günü iznimi başlatsam mı diye düşünüyorum sabahtan berii.... beynimde bisürü şey uçuşuyo... 1 hafta erken ayrılmış olcam 36 da yani.. amma da büyüttüm mü acabaa 1 haftayı:18::18::18:

Haklısın canım sende ona gore davranırsın kocanda bısey dedıgnde musanıp bır dılle annesı ıcın dusunduklerını solersın olr bıter:))) Saglıkla al kucagına bebısınıııı ınsallah hıc sıkma canını gelır ayak strese sokma bebeyii:)))

merhaba benim çok acil yardıma ihtiyacım var bana yardım edermisinis siz nekadarda olsa tecrübelisiniz ben 3ay önce düşük yaptım zaten tüp bebek yöntemiyle olmuştu 3hafta sürdü neyse aradan 4aygecti bu ay 13de hastalandım çok şidetli agrı oldu budefa ama işin tuhafı daha hastalanı 1hafta olmasına ramen benim gögüs hasasiyetim damar beliginihi var ve 3gündür bel arısı bide sol tarafımda göbek kenarı bi nokta gibi agrı var evde tes yaptım ama negatif sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmihastalandıgım halde hamile kalmış ola bilirmiyim ...........LÜTFEN CEVAP VERİRMİSİNİZ.......

Öncelikle geçmiş olsun. tez zamanda annelik haberini alırsın inşallah...
benim böyle belirtilerim olmamıştı... tabi kişiden kişiye mutlaka değişir bunlar...
bende sadece mide bulantısı olmuştu...

sevgili esperanza ve pileo sağlıklı güzel doğumlar diliyorum

önemli değil hayatım. ben bu yüzden göğüs pompasını açıp sterilize yapmadım. bi de onla uğraşmayım dedim. yanımda götürmeyi düşünüyorum hastanede yaptırırım artık

canım hastanelerin böyle bir uygulamasının olması çok güzel
sen hangi hastanede yapacaktın doğumunu daha önce sormuş olabilirim :44:
ben medicalde yapıcam kısmetse umarım ordada öyle bir uygulama vardır

canım ben lansonih krem kullanıyorum ezcanemizde.com sitesinden aldım
fiyatı baya uygun ve şimdiden baya işe yaradı
göğüs uçlarımın baya nemlendiğini farkettim

canım sıkma canını inşallah bir şey yoktur
böyle durumlarda aileler üzülmeyelim diye bir şeyleri bizlere
yansıtmamaya çalışıyorlar
babana ayetel kürsi okudum Rabbim tez zamanda şifa versin

canım yaaa üzülmene ağlamana değermi
sen evladını düşün kim ne yaparsa kendine yapar
senin gözünde değeri malesef sana verdiği kadar olur
sakın üzme ne kendini ne bebişini
benim kaynanamda gelecek gelirkende ufacık çocuğunuda alıp gelecek
misafir gibi bir faydası olmucak emin ol
dostlar alışverişde görsüne geliyor :)

CANIM umarım hamilesindir .. bende bu şekilde belirtiler olmamıştı.. 13 de hasta oldum demişsin, hastalığın her zamanki gibi sürdüyse bunlar adetinden dolayı belirtiler de olabilir, bunlar karıştırılabiliyo çünkü.. hakkında hayırlısı olsun..

herkese merhaba
çok çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşir. kötü bişi olduğunu da düşünme, etkilenirsin diye söylemek istememişlerdir....
cok tesekkür ederim canım ya inşallah öyledir sağol

cok sağol canım benim Allah razı olsun kendi sıkıntının içinde benim babama da dualarında yer veriyosun cok sağol ben de benimkinin yanında senin babacığına da dua ediyorum okudugumdan beri Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın küçüğü büyüğü olmuyomuş hastalığın onu anladım sesini duydukça rahatlıyorum işte ama görmek görüşmek gibi olmuyo yine de buna şükür Allah senin babana da acil şifalar versin kuzum cok sağol tekrar

canımsın sen benim ya güzel yürekli arkadaşım benim Allah razı olsun düşünmen bile yeter Allahım güzel gönlünden gecen ne varsa versin inşallah valla cok duygulandım ya corumdaki kendi akrabalarımız teklif etmedi senin dediğini cok cok sağol Allah büyük inşallah sizlerin de duasıyla bunu da atlatıcaz dediğin gibi yanımda oldugunu biliyorum okadar hissettiriyosun ki cok sağol bitanem

canım benim öncelikle Allah razı olsun cok cok sağol duaların için bak sen de kendini boş şeyler için boş insanlar için üzme Allah aşkına bak benim halime bi tek gün içinde ne neşem kaldı ne ağzımın tadı ama o gelmiyo bu gelmiyo diye diil hele saçma sapan insanlar huzur bozmak istiyo diye hiç diil Allah senin kendi ailene zeval vermesin tatlım boşversene gelmezse gelmesin hatta gelmediği daha ii yaa kızlar da sölemiş yarın öbürgün kafasına küüüt diye carparsın lafı senin kendi anneciğinm yanında ya gerisi boş bak benim annem bile gelemicek babamı yalnız bırakmasına asla razı olmam ayrıca benim yanıma gelebilecek annemden başka kimsem de yok kaynanam yok görümcem gelmez iki kardesim var ikisi de öğrenci gelseler de 3 gün anca kalırlar ve anne gibi olmaz o yüzden haline şükret ve huzrunun bozulmasına izin verme haa bide sakın sakın beddua etme nolur annem hep derki dua yerini bulur ama beddua cıktığı yere döner sen Allaha havale et herkes niyeti neyse onu yasasın de yeter emi kuzum

canım ya sakın kendini üzme eminim basit bir şeydir.endişelenme ve olumlu düşün hiç bir şey olmayacak merak etme.Ayetel kürsü okudum allah acil şifa versin.

Allah razı olsun canım benim cok sağol yaa hepiniz iyiki varsınız

Valla ben sinirlenince hemen söylüyorum eşime biraz daha sakin ama:)))Dün akşamda herkesi toplmış misafirliğe geldiler,neyse o sorun değilde kapıdan giriyolar sizide rahatsız ettik falan diyo gelenler daha ben ağzımı açmadan yok canım ne rahatsızlığı geliceksiniz tabi diyo kaynanam sanki onun eviBi de her geldiğinde yatak odama kadar bütün evi geziyo inceliyo deli oluyorumNeyseki çekmeceleri karıştırmayı bıraktı,ilk zamanlar bi de o vardı...Beni sinir ediyo bütün bunlar ama umursamıyorum.Yeri geldimi lafımı söylüyorum rahatlıyorum.Onun dışında babane...Hastaneye de keşke hiç gelmese.

cok sağol canım Allah razı olsun

canım hamilelik belirtileryle yumurtlama belirtileri nerdeyse aynı oluyo bunlar yumurtladıgının göstergesi de olabilir hakkında hayırlısı olsun tez zamanda sağlıkla kavus bebeğine inşallahh

canım sıkma canını inşallah bir şey yoktur
böyle durumlarda aileler üzülmeyelim diye bir şeyleri bizlere
yansıtmamaya çalışıyorlar
babana ayetel kürsi okudum Rabbim tez zamanda şifa versin

amiinn Allah razı olsun kuzum sağolasın

kızlar hepinize tekrar tesekkürler ben şimdi kuzumu görmeye gidiyorum o da üzüldü dedesine galiba sesi cıkmıyo pek bi gidiim göreyim de içim rahatlasın gelince görüsürüz öptüm hepinizi

cvp için çok teşekürler karım acıktıgı zaman bulantım oluyo ama ginede olmıyacagıı bildigim halde umutlandım işde herkeze tekrar teşekürler...

Ben sımdı onların hakkını yıyememkıı yanıı kocam ne bana sormadn bırını cagırır kayınvalıdem ne benı aramadn gelır bızden cok daha medenı ınsanlr valla:)) Nede olsa avrupalılar ahahaa:)) Bızde rızelıyz bız cat kapı gıderız nede olsa oglumun evıne gıdıorum mantıgı vardr bızde:)) Benım kaynvalıdem benı arar nasılsın bebegm canım ıstedıgn bısey varsa soyle bana mısal cumartesı hastane cantamı hazırlamak ıstedıgını soyledı cok mutlu oldum bızde yaparız tabıkı ama soylemsı benı onure ettı he demesydı uzulmezdm tabıkı anam basımda olsun yeter ama haklarını yıyemem ıstee:)) Ne cekmecesı ne dıosun ne ayıp seyler ıste soyleten kaynanaya bakcan arkadasım kayınvalıdem evıme mısafr gıbı gelr gıder hıcbıseyıme karısmadı kendıde oyle bı ınsan degıl de kocamda buna zatn ızın vermez ıs kocada bıtıo dedıklerı muhabetı evlenınce cok ıyı anladım kocam benı asla ezdrmez varsa yoksa karısı:))) sımdı ben hastaneye gıdım aglaya aglaya gelır:)) Yerım kaynanamı benn ALLAH ondan razı olsun kı oglu gıbı ustun bır varlıgı yetıstırıp bana verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…