- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.841
canım hastanelerin böyle bir uygulamasının olması çok güzel
sen hangi hastanede yapacaktın doğumunu daha önce sormuş olabilirim :44:
ben medicalde yapıcam kısmetse umarım ordada öyle bir uygulama vardır
kızlar hepinize tekrar tesekkürler ben şimdi kuzumu görmeye gidiyorum o da üzüldü dedesine galiba sesi cıkmıyo pek bi gidiim göreyim de içim rahatlasın gelince görüsürüz öptüm hepinizi
kızlar hepinize tekrar tesekkürler ben şimdi kuzumu görmeye gidiyorum o da üzüldü dedesine galiba sesi cıkmıyo pek bi gidiim göreyim de içim rahatlasın gelince görüsürüz öptüm hepinizi
Valla ben sinirlenince hemen söylüyorum eşime biraz daha sakin ama:)))Dün akşamda herkesi toplmış misafirliğe geldiler,neyse o sorun değilde kapıdan giriyolar sizide rahatsız ettik falan diyo gelenler daha ben ağzımı açmadan yok canım ne rahatsızlığı geliceksiniz tabi diyo kaynanam sanki onun eviBi de her geldiğinde yatak odama kadar bütün evi geziyo inceliyo deli oluyorum Neyseki çekmeceleri karıştırmayı bıraktı,ilk zamanlar bi de o vardı...Beni sinir ediyo bütün bunlar ama umursamıyorum.Yeri geldimi lafımı söylüyorum rahatlıyorum.Onun dışında babane...Hastaneye de keşke hiç gelmese.
Ben sımdı onların hakkını yıyememkıı yanıı kocam ne bana sormadn bırını cagırır kayınvalıdem ne benı aramadn gelır bızden cok daha medenı ınsanlr valla:)) Nede olsa avrupalılar ahahaa:)) Bızde rızelıyz bız cat kapı gıderız nede olsa oglumun evıne gıdıorum mantıgı vardr bızde:)) Benım kaynvalıdem benı arar nasılsın bebegm canım ıstedıgn bısey varsa soyle bana mısal cumartesı hastane cantamı hazırlamak ıstedıgını soyledı cok mutlu oldum bızde yaparız tabıkı ama soylemsı benı onure ettı he demesydı uzulmezdm tabıkı anam basımda olsun yeter ama haklarını yıyemem ıstee:)) Ne cekmecesı ne dıosun ne ayıp seyler ıste soyleten kaynanaya bakcan arkadasımkayınvalıdem evıme mısafr gıbı gelr gıder hıcbıseyıme karısmadı kendıde oyle bı ınsan degıl de kocamda buna zatn ızın vermez ıs kocada bıtıo dedıklerı muhabetı evlenınce cok ıyı anladım kocam benı asla ezdrmez varsa yoksa karısı:))) sımdı ben hastaneye gıdım aglaya aglaya gelır:)) Yerım kaynanamı benn ALLAH ondan razı olsun kı oglu gıbı ustun bır varlıgı yetıstırıp bana verdı
Ben sımdı onların hakkını yıyememkıı yanıı kocam ne bana sormadn bırını cagırır kayınvalıdem ne benı aramadn gelır bızden cok daha medenı ınsanlr valla:)) Nede olsa avrupalılar ahahaa:)) Bızde rızelıyz bız cat kapı gıderız nede olsa oglumun evıne gıdıorum mantıgı vardr bızde:)) Benım kaynvalıdem benı arar nasılsın bebegm canım ıstedıgn bısey varsa soyle bana mısal cumartesı hastane cantamı hazırlamak ıstedıgını soyledı cok mutlu oldum bızde yaparız tabıkı ama soylemsı benı onure ettı he demesydı uzulmezdm tabıkı anam basımda olsun yeter ama haklarını yıyemem ıstee:)) Ne cekmecesı ne dıosun ne ayıp seyler ıste soyleten kaynanaya bakcan arkadasımkayınvalıdem evıme mısafr gıbı gelr gıder hıcbıseyıme karısmadı kendıde oyle bı ınsan degıl de kocamda buna zatn ızın vermez ıs kocada bıtıo dedıklerı muhabetı evlenınce cok ıyı anladım kocam benı asla ezdrmez varsa yoksa karısı:))) sımdı ben hastaneye gıdım aglaya aglaya gelır:)) Yerım kaynanamı benn ALLAH ondan razı olsun kı oglu gıbı ustun bır varlıgı yetıstırıp bana verdı
cvp için çok teşekürler karım acıktıgı zaman bulantım oluyo ama ginede olmıyacagıı bildigim halde umutlandım işde herkeze tekrar teşekürler...
Canım valla sen şanslıymışsın.Allah bozmasın.Benim eşimde hep bizim dediğimizi yapar öyle bana danışmadam misafir falan getirmez ama kaynanam öyle değil.Neyseki söyle söylene çat kapı gelinmemesi gerektiğini öğrendi en azından 1 saat önceden haber veriyo büyük gelişme.Evime karışamaz zaten ama hertarafı inceler arada buzdolabının içine bile bakar.Bu da beni deli ediyo.Yeni bişey alınır bakarsın da her seferinde aynı evi gezip niye inceliyosun.Kontrol ediyo heralde temiz mi değil mi diyeBen bütün camları sildim işlerimi bitirdim sağolsun eşimle birlikte sonradan diyo sen yapma artık ben gelir yapardım (gerçi kendi annem bu kadarını bile demedi o da ayrı bi sorun)amannn ben annelerden yana dertliyim Sağlık olsun eşim yanımda ya yeter bana....
benimkide evlendiğimizde 2 hafta ancak olmuştu hemen kalmaya geldi... ne işi varsa...
geldi bütün çekmecelerimi karıştırdı gitti... ben o ara işteydim evde tek kaldı fırsat buldu...
ve üstelik yeni evliyim ev yeni düzenlenmiş ne nerde ben bile bilmiyorum... kendi aldığı 30 yıldan kalma bibloları tabakları dizip aynanın önüne öyle gitmiş... hatta düğün günümüzde salondan çıktık eltimler eve bıraktı bizi tabi kaynanamda takıldı geldi. benim gerdek gecemde benim evimde ne işi varsa... neyse 1 saate kalmadı gittiler sabaha kadar gitmezler diye düşünmüştüm o an... cahiller...
Canım Allah sonuna kadar böyle götürsün. imendim valla...
önemli olan eş... eş ezdirmeyecek kimseye... ama sizde ona bile gerek yok... kayınvaliden çok görgülüymüş gerçekten eli öpülesi...
umudunu hiç kaybetme olurmu eşinle bebek için birlikte olma. oluruna bırak rahatla bende 1 yıl bekledim bebek için...
hadi git, gel bakalım... için rahatlasın...
Valla anlattıklrınızın ustune gıdıp kaynanamı opesım geldı ahahaha:))) Yok hıc hakkını yıyemem ben ALLAH adamı carpar valla:)) Dedıgn gıbı koca arkanda saglam durdktn sonra ısteyen ıstedgnı desn etsn yeterkı ben bıleym benm yanımda. Sımdı sızın bebekler gelnce ona sararsınz zatnn hıc sıkmayın canınızı aklınıza bıle gelmz kaynanagiller:)))
Valla anlattıklrınızın ustune gıdıp kaynanamı opesım geldı ahahaha:))) Yok hıc hakkını yıyemem ben ALLAH adamı carpar valla:)) Dedıgn gıbı koca arkanda saglam durdktn sonra ısteyen ıstedgnı desn etsn yeterkı ben bıleym benm yanımda. Sımdı sızın bebekler gelnce ona sararsınz zatnn hıc sıkmayın canınızı aklınıza bıle gelmz kaynanagiller:)))
Yaaa bizde böyle bişey yok çok saçma geliyo benim kendi annem bile bilmez nerde ne var.ben evde yokken gelemez vall bi de öyle olsa tamam artıkEv yakın olduğu için yatılı olmuyo bizde.Senin sadece kaynanan takılmış bizim kaynana kayınpeder yatak odamda yatağa oturup altın saydılar o gece düşün yani durumu.Sanki ben sayamıyorum.Gitmek bilmediler
BENİM DE SENİN KAYNANANI ÖPESİM GELDİ :))) Kaynana denmez öylesine melek denir melek... maşşallah
benim kayınvaldem de 6 ayda 1 gelir halbuki 15 dk mesafede oturuyoruz.. ama hem yaşlı hemde araba olmassa biz çağırmassak gelmez , bizim gelmemizi bekler, 2 hafta gelmesek hemen triplenir :)) olsun yine de iyidir bi zararını görmedim , hoşş yararını da görmedim ya neyse o mevzulara girersek çıkamayız
Ohaaa be dıye nıdada bulundum:))))) Kız yazık vallaa o nedemk yaaaa nasıl ayıp ALLAH ımmmm hihhhhhh duyunca ınanamasmda boyle ınsanlr gerckten var ALLAH sıze sabır versın kuzum ben kenara cekılıorum mamafii ağzım hayrettn gıttıkce acılıo
evet daha önce konuşmuştuk ronyacım. ben çınarlı da yapıcam. sen de hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.
Canım valla sen şanslıymışsın.Allah bozmasın.Benim eşimde hep bizim dediğimizi yapar öyle bana danışmadam misafir falan getirmez ama kaynanam öyle değil.Neyseki söyle söylene çat kapı gelinmemesi gerektiğini öğrendi en azından 1 saat önceden haber veriyo büyük gelişme.Evime karışamaz zaten ama hertarafı inceler arada buzdolabının içine bile bakar.Bu da beni deli ediyo.Yeni bişey alınır bakarsın da her seferinde aynı evi gezip niye inceliyosun.Kontrol ediyo heralde temiz mi değil mi diyeBen bütün camları sildim işlerimi bitirdim sağolsun eşimle birlikte sonradan diyo sen yapma artık ben gelir yapardım (gerçi kendi annem bu kadarını bile demedi o da ayrı bi sorun)amannn ben annelerden yana dertliyim Sağlık olsun eşim yanımda ya yeter bana....
sağoll canım bende sorayım
canım aynı soruyu sorup sorup duruyorum
feci unutkan oldum :97:
ben bu hikayeyi daha önce gördümm
benim kaynanam balkonlara kadar gezer birde sen balkonları günde kaç kere yıkıyorsun diye sorardı
en komiğide kayınpederi kaç kere kapının önüne bıraktığım çöp poşetini kurcalarken yakaladım
neyi bozduk yemedik çöpe attık diye bakıyor kendince
benden yaşca epey küçük görümcende ekmeklere takmıştı niye bayatlatıyorsun diye :))
Allahtan artık başka şehirde yaşıyoruz
canım eş yaşlanmasından sonra bebeği tutmuyorlar bildiğim kadarıyla çünkü bebeği beslemiyormuş artık benm komşuma eş yaşlandığı için sezeryan günü vermiş dr. ama o o gün hastaneye normal doğuma gtmiş hayrlısı olsun inşcanım ya bende lazere gitmiştim ama şuan eski haline döndü dün gözü karartıp veet yapıştırıp çektimm çok acıdı ama şuan çok şükür ben bugün çatı muayenesi oldum acımıo sakın takmayın kafanıza o kadar şey duydum ordan burdan allahım ölecektim korkudan bumuymuş yanii sakın korkmayın canlarım:) bide bnm bebeğimin eşi yaşlanmış bu nedir bilen var mı? nstde de babğin kalbi yavaş dedii kahvaltı yap gel bakalım bi daha dedi kahvaltı yapıp gittim normal çıktı çok şükür ama eş biraz kafamızı bulandırdıı normal doğumu engellemesinnn
Kızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıoAy ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo (
gözün aydın canm şimdiden ya çok az kalmış tarih de çok güzel...arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...
gözün aydın...selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar...gelip 10 kere soruyolar yaptın mı diye...ben şükür zorlanmadım...sıkmayın kendinizi geliyo zaten..
gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
geçmiş olsun Allah esirgemiş çocuğa daha büyük zarar vermemişler.Kizlar benim kuzenim persembe gunu 4 kiloluk bir prenses dunyaya getirdi suni sanci ve normal dogum yapti bebek asagiya inmedigi icin bebisin kafayi asagiya cekmisler havasiz kalmasin diye bebisin yuzunu burnunu hem tirnaklamislar cocugun yuzu soyulmus hep ve birkac kez kalp atislari durmus neyseki saglikli bir sekilde dunyaya geldi zorda olsa
Kuzenimde bebek asagiya inmiyorsa zorlamanin anlami yok derin dedi ne bebisi nede kendini kasma dedi simdi kafam karisti herseyin hayirlisi artik bakalim doktor ne diyecek bize bu hafta
canm inş. sağlıkla alırsın kucağına.kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr
ben de kızarım maddi durumunda problem olmayıp karşıdan aldığı halde vermeyi bilmeyenlere boşver canm sıkma canını Allah size daha çok verir onlar da yaptığıyla kalsın bir daha siz de ona göre davranırsınız.Günaydın kızlar,
bugün hiç keyfim yok, dün eşimin çok çok yakın 2 ayrı arkadaşları bebeği görmeye geldiler ve elleri bomboş, eşim çok sinirlendi, ben onların ikizleri olduğunda ayrı ayrı takmıştım ayıp diyip durdu, durumları olmasa anlıcam sarıyerde yalıda oturuyor bir tanesi , eşimin canı çok sıkılınca bende üzüldüm, eşimin sıkılmasıda işin parasal kısmından değil , düşüncesizlikten vs kendi verdiği değerin aynısının verilmediğini görmek sıktı canını. böyle durumlarda herşey boş hissi doğuyor kişide, kişinin en iyi dostu yine kendisidir düşüncesi oluşuyor((
bugün göz kontrolümüz var 1 saat sonra yola çıkıcaz, kızımın ilk uzun araba yolculuğu olacak, zeytinburnuna gidicez ermeni hastanesinde bir doktor varmış cerrahpaşanın ana bilim dalı başkanı , bebeklerde göz kontrolünü özel eğitim almış doktorlar yapıyormuş, umarım düşük seviye çıkar sonuç.
doğum listesi linkini veriyorum tekrardan eksikleri bildirirseniz sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
ben de varım melikecim senden 3 gün geriyim sadece ve benm bugün çatı muayenem var!!!!!!!!!!!Günaydın kızlarr herkese iyi haftalar olsun inşallah..
Ben hala doğuramadım :))) bugün doğuran arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin, sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah...
Artık hergün 2-3 doğum oluyo maşallahımız varMarta kadar doğurmayan kalmıcak galiba hee pardon ben kalabilirim bu gidişle
canm aklına kötü şeyler getirme dua etcem inş. bir şeycik yoktur babanda. iyi ol üzme kendini ararsın yine ii haberlerini bekliyoruz.Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
ya bunları bize Allah sıraylamı veriyorlar anlamadım ama hafta sonumu yine kendisi mahvetmiştir...
bahsetmiş olduğum şahıs benim kaynana adı verilen kadın...
eşim dün bana dediki annem çarşamba günü gelmese olurmu yani benim doğum yaptığım gün...
şimdi kim haklı, kim haksız...
bu kadın geçen ay görümcesinin gelini sancılandı diye koşa koşa giden kadın kendi öz torununun doğumuna gelemiyecekmiş...
bir gün bile beni 9 ay boyunca ağrın sızın varmı, istediğin bişey varmıi yardım edilcek birşey varmı diye arayıp sormamış birde telefonla randevu istiyor gelmesem olurmu...
ister gelsin ister gelmesin dedim...
Ama Allah büyük birgün herkes muhtaç olacak bizim oralarda bir laf vardır afedersiniz ama birgün o da kendi bokuyla oynar umarım... iyiki annem varmış... Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... başkada birşey demiyorum...
Benim evimin huzurunu bozanların iki yakası bir araya gelmesin...
ben kolay kolay kimseye beddua etmem ama beni karnı burnumda bütün gün ağlattı o kadın...
Allah görüyor herkesinde cevabını o verir elbet...
biraz geçmişe bakayım...
doğumuma son 2 gün kaldı ama gözüm yaş içinde bu revamı bana...
Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?