2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet daha önce konuşmuştuk ronyacım. ben çınarlı da yapıcam. sen de hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.

benimkide evlendiğimizde 2 hafta ancak olmuştu hemen kalmaya geldi... ne işi varsa...
geldi bütün çekmecelerimi karıştırdı gitti... ben o ara işteydim evde tek kaldı fırsat buldu...
ve üstelik yeni evliyim ev yeni düzenlenmiş ne nerde ben bile bilmiyorum... kendi aldığı 30 yıldan kalma bibloları tabakları dizip aynanın önüne öyle gitmiş... hatta düğün günümüzde salondan çıktık eltimler eve bıraktı bizi tabi kaynanamda takıldı geldi. benim gerdek gecemde benim evimde ne işi varsa... neyse 1 saate kalmadı gittiler sabaha kadar gitmezler diye düşünmüştüm o an... cahiller...

Canım valla sen şanslıymışsın.Allah bozmasın.Benim eşimde hep bizim dediğimizi yapar öyle bana danışmadam misafir falan getirmez ama kaynanam öyle değil.Neyseki söyle söylene çat kapı gelinmemesi gerektiğini öğrendi en azından 1 saat önceden haber veriyo büyük gelişme.Evime karışamaz zaten ama hertarafı inceler arada buzdolabının içine bile bakar.Bu da beni deli ediyo.Yeni bişey alınır bakarsın da her seferinde aynı evi gezip niye inceliyosun.Kontrol ediyo heralde temiz mi değil mi diyeBen bütün camları sildim işlerimi bitirdim sağolsun eşimle birlikte sonradan diyo sen yapma artık ben gelir yapardım (gerçi kendi annem bu kadarını bile demedi o da ayrı bi sorun)amannn ben annelerden yana dertliyimSağlık olsun eşim yanımda ya yeter bana....

Son düzenleme:

Canım Allah sonuna kadar böyle götürsün. imendim valla...
önemli olan eş... eş ezdirmeyecek kimseye... ama sizde ona bile gerek yok... kayınvaliden çok görgülüymüş gerçekten eli öpülesi...
cvp için çok teşekürler karım acıktıgı zaman bulantım oluyo ama ginede olmıyacagıı bildigim halde umutlandım işde herkeze tekrar teşekürler...

umudunu hiç kaybetme olurmu eşinle bebek için birlikte olma. oluruna bırak rahatla bende 1 yıl bekledim bebek için...

kızlar hepinize tekrar tesekkürler ben şimdi kuzumu görmeye gidiyorum o da üzüldü dedesine galiba sesi cıkmıyo pek bi gidiim göreyim de içim rahatlasın gelince görüsürüz öptüm hepinizi

hadi git, gel bakalım... için rahatlasın...

Valla anlattıklrınızın ustune gıdıp kaynanamı opesım geldı ahahaha:))) Yok hıc hakkını yıyemem ben ALLAH adamı carpar valla:)) Dedıgn gıbı koca arkanda saglam durdktn sonra ısteyen ıstedgnı desn etsn yeterkı ben bıleym benm yanımda. Sımdı sızın bebekler gelnce ona sararsınz zatnn hıc sıkmayın canınızı aklınıza bıle gelmz kaynanagiller:)))

Yaaa bizde böyle bişey yok çok saçma geliyo benim kendi annem bile bilmez nerde ne var.ben evde yokken gelemez vall bi de öyle olsa tamam artıkEv yakın olduğu için yatılı olmuyo bizde.Senin sadece kaynanan takılmış bizim kaynana kayınpeder yatak odamda yatağa oturup altın saydılar o gece düşün yani durumu.Sanki ben sayamıyorum.Gitmek bilmediler

canım sıkıldı youtube den romantik filmelere baktım romantik komediyi izlicem gerçi 4 kez fln izlemiştim ama neyse uzanmış olurum hem...

Saolsın canım ALLAH senınde gonlune gore eylesın kaynananı ınsallah:)) Kayınvalıdem cok usul adap bılır bıde tabı karsılıklı oldu acıkcası o bı adm ben 10 adım meselesi:) Gıdınce dıcem annee kızlar elı opulesı dedı ver su mubarek elını opeyım dıcem:))) Offfff nasıl memnun olur:)))

BENİM DE SENİN KAYNANANI ÖPESİM GELDİ :))) Kaynana denmez öylesine melek denir melek... maşşallah
benim kayınvaldem de 6 ayda 1 gelir halbuki 15 dk mesafede oturuyoruz.. ama hem yaşlı hemde araba olmassa biz çağırmassak gelmez , bizim gelmemizi bekler, 2 hafta gelmesek hemen triplenir :)) olsun yine de iyidir bi zararını görmedim , hoşş yararını da görmedim ya neyse o mevzulara girersek çıkamayız

Benim yerimde başkası olsa görüşmez bile ama eşimin hatrına unutuyorum herşeyi normal davranıyorum.Tabi eşim benim yanımda olduğu için laf söyletmediği için sağolsun ezdirmez beni.İnş.dediğin gibi olur canım ama ben hiç sanmıyorum asıl bebek doğunca daha çok karışıcak herşeyekim dinliycek orası ayrı ama sonuçta karışıcak.

Ohaaa be dıye nıdada bulundum:))))) Kız yazık vallaa o nedemk yaaaa nasıl ayıp ALLAH ımmmm hihhhhhh duyunca ınanamasmda boyle ınsanlr gerckten var ALLAH sıze sabır versın kuzum ben kenara cekılıorum mamafii ağzım hayrettn gıttıkce acılıo

Anammm herkes nekdr dertlıymıs:))) 2012 mart annelerı kaynana topıgı acalım bence:)))) Ben zararını hıc gormedm kaynamın hakkını hıc yıyemem o yuzden ALLAH herkese agız tadı versın aıle ıcınde huzr hıcbır seyın yerını tutamaz.

Amin canım amin:)Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın herkesi.

evet daha önce konuşmuştuk ronyacım. ben çınarlı da yapıcam. sen de hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.

sağoll canım bende sorayım
canım aynı soruyu sorup sorup duruyorum
feci unutkan oldum :97:

ben bu hikayeyi daha önce gördümm
benim kaynanam balkonlara kadar gezer birde sen balkonları günde kaç kere yıkıyorsun diye sorardı
en komiğide kayınpederi kaç kere kapının önüne bıraktığım çöp poşetini kurcalarken yakaladım
neyi bozduk yemedik çöpe attık diye bakıyor kendince
benden yaşca epey küçük görümcende ekmeklere takmıştı niye bayatlatıyorsun diye :))
Allahtan artık başka şehirde yaşıyoruz

Son düzenleme:
Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler. 28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Ayy inanmıyorum yaa çöpe kadar bakıyolar demek,iyiki artık başka şehirde yaşıyosunuz valla.Biz aynı mahallede malesef

canım eş yaşlanmasından sonra bebeği tutmuyorlar bildiğim kadarıyla çünkü bebeği beslemiyormuş artık benm komşuma eş yaşlandığı için sezeryan günü vermiş dr. ama o o gün hastaneye normal doğuma gtmiş hayrlısı olsun inş

canm bebişin çok kalması da dert hayırlısı olsun inş. en güzel şekilde alırız kucağımıza ama sen yine de 40. haftada doğcakmış gibi bekleme hazırlan yavaş yavaş.

gözün aydın canm şimdiden ya çok az kalmış tarih de çok güzel...

gözün aydın...

geçmiş olsun Allah esirgemiş çocuğa daha büyük zarar vermemişler.

canm inş. sağlıkla alırsın kucağına.

ben de kızarım maddi durumunda problem olmayıp karşıdan aldığı halde vermeyi bilmeyenlere boşver canm sıkma canını Allah size daha çok verir onlar da yaptığıyla kalsın bir daha siz de ona göre davranırsınız.

ben de varım melikecim senden 3 gün geriyim sadece ve benm bugün çatı muayenem var!!!!!!!!!!!

canm aklına kötü şeyler getirme dua etcem inş. bir şeycik yoktur babanda. iyi ol üzme kendini ararsın yine ii haberlerini bekliyoruz.

canm takma öyle oluyor bazıları ben alıştım umrumda değil kendini üzme boşuna sen de ona göre bilir davranırsın.

Gözun aydın canım saglkla gelsın bebıslerınnnn herkesler doguruoooo sıra bıze yaklasıoooo heycnlanıorummmm heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…