- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.861
Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Gözun aydın canım saglkla gelsın bebıslerınnnn herkesler doguruoooo sıra bıze yaklasıoooo heycnlanıorummmm heeee
sağoll canım bende sorayım
canım aynı soruyu sorup sorup duruyorum
feci unutkan oldum :97:
Ben bu hikayeyi daha önce gördümm
Benim kaynanam balkonlara kadar gezer birde sen balkonları günde kaç kere yıkıyorsun diye sorardı
en komiğide kayınpederi kaç kere kapının önüne bıraktığım çöp poşetini kurcalarken yakaladım
neyi bozduk yemedik çöpe attık diye bakıyor kendince
benden yaşca epey küçük görümcende ekmeklere takmıştı niye bayatlatıyorsun diye :))
allahtan artık başka şehirde yaşıyoruz
Ayy bu kaynanalarValla sizinkiler yine iyiymiş benimki düğünden sonra oğlumu çok özledim sizde bir kaç gün kalayım sonra dönerim memlekete diyecek kadar aşmıştı kendini
Annemlerin ordaki düğünden sonra terminalden gönderirken kendilerini neden ayakta duruyormuşum da eşinin yanına oturmamışım diye kayınpederin küsmesi mi dersinizz.Allam ben nelerle uğraşmışım bak aklıma gelince daha bi sinirlendim
benm de bugün kontrolüm var hem de çatı muayenem dua edin korkuyorum bu arada gidip epilasyon yapıyım 3 hafta önce halletmiştim o işi ama çıkanlar var tabi dr. a temiz gitmek lazım
bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım.Töbe töbe tam da doğum üstü
İnsanı alanı da biliyorsa daha zor,neyse canınıza birşey olmamış ya artık kimseye güven olmuyor gerçekten 5 lira için neler yapan insanları görüyoruz şükür canınıza birşey olmamış.
Ayy bu kaynanalar,neyse sinirlenme canım boşverelim bebişlerimizi düşünelim.
Güzel haberle gel inş.canım.Çatı muayenesi bana daha yapılmadı hiç düşünemiyorum bile:18:
öyle avunuyoruz artık ama gece gözümü kapatıyorum karartılar geçiyo sanki,sürekli tıkırtı dinlerken buluyorum kendimi.o kadar etkilenmişim yani..en çok üzüldüğümse geçen sene kaybettiğim,beni büyüten babaannemin vasiyeti olan küpeleri oldu,asla yerine gelmiyecek.öldüğünde kulağından çıkarıp bana verdfiler.aklıma geldikçe ağlıyorum..
:) senin kayınpeder de orjinalmiş...bi de çöpü kontrol eklendi literatüre :) güldüm baya
Hayırlı haberlerle gel kuzum.. Gelince yorgun olmazsan hemen yaz olur mu..kızlar hepinize tekrar tesekkürler ben şimdi kuzumu görmeye gidiyorum o da üzüldü dedesine galiba sesi cıkmıyo pek bi gidiim göreyim de içim rahatlasın gelince görüsürüz öptüm hepinizi
Canım gözün aydın... İkizlerimiz geliyo yaşasınnnKızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Hadi hayırlısı canım.. nasıl geçtiğini yaz gelinceben de varım melikecim senden 3 gün geriyim sadece ve benm bugün çatı muayenem var!!!!!!!!!!
Hayırlı haberlerle gel kuzum.. Gelince yorgun olmazsan hemen yaz olur mu..
Canım gözün aydın... İkizlerimiz geliyo yaşasınnn
Hadi hayırlısı canım.. nasıl geçtiğini yaz gelincesabırsızlıkla bekliyorumm
Canım büyük geçmiş olsun.. Cana gelmesin tabiki ama insanı üzüyo böle durumlar.. Şüphelendiğin biri de varmış hiç polise falan haber vermediniz mi? öle durumlarda parmak izi alıp eve giren çıkanları da kontrol ettirebilirsiniz en azından emin olurdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?