- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.881
Annen için zor olur gerçekren öyleyse,yaza kadar beklerler umarım...Evet özgecim kuzular üzülmesin,şimdi arayıp biz kaç gün önceden gelelim modundalar benimki de hala söyleyemedi siz gelmeyceksiniz diyeEvin içindeki merdivenlerden zaten inip çıkamıyor yemeği ayağına gelecek vs vs annem bana mı bakacak kuzuya mı kayınvalideme mi ,ay insan nasıl düşünmez nasıl bencil olur aklım almıyor benim.Neyse bizim karar kesin ,yazın görür kendileri torunlarını kusura kalmasınlar hiç...
konu kayınvalidelerden açılmış...benimki iyidir, hiçbişeyime karışmaz.ama uzaktayız zaten...16 saat mesafe var aramızda...evime hiç gelmedi...biz gidiyoruz arada sadece...yakında olsa sorun çıkardı az çok muhtemelen ama uzak olunca dengeli oluyo ilişki...gerçi öyleleri varki uzaktayken bile telefonla yetiyolar, huzur bozuyolar, çok şükür benimki öyle değil....iş güç yapma sakın, durmuş yapsın diyo bana....oğluna da diyo aynısını...tek sorunu maddiyat...biz maddi destek verdiğimiz sürece başka problemimiz olmuyo..o da hakkaten ihtiyaçları olduğu için...
öyle avunuyoruz artık ama gece gözümü kapatıyorum karartılar geçiyo sanki,sürekli tıkırtı dinlerken buluyorum kendimi.o kadar etkilenmişim yani..en çok üzüldüğümse geçen sene kaybettiğim,beni büyüten babaannemin vasiyeti olan küpeleri oldu,asla yerine gelmiyecek.öldüğünde kulağından çıkarıp bana verdfiler.aklıma geldikçe ağlıyorum..
tam 1 hafta sonra farkettik,polise bugün bildirecek eşim, tanıdık birileri vasıtasıyla gitmek istedi.olayın üzerinden geçtiği için ilgilenmeyebilirler diye düşünmüştük.ben de tozunu bile almamıştım altınların olduğu yerin ama kimbilir farkında olmadan kaç defa açtım ettim çekmeceyi..bişey çıkar mı hiç bilemiyoruz..
Annen için zor olur gerçekren öyleyse,yaza kadar beklerler umarım...
Arada mesefe olun ca iyi oluyor bizimde öyle olsa ne iyi olurdu.Neyse buna da şükür daha kötü olmasından iyidir...
Çıkar canım merak etme.. polis parmak izi alırsa senin eşinin izleri zaten bellidir eh ikinizden başkasının da eli değmiycek bi yerde olduğunu varsayarsak inşallah bulur polis merak etme.. Helal mal mutlaka geri döner.. o olmadı başka şekilde Allah yerini doldurur sen canını sıkma hiç..
hadi gözün aydın tarihde kesinleşmiş.. darısı sezeryan olacak ama henüz tarihi belli olmayanlara olsun :)Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
hadi bakalım canım sende hayırla git gel inşallah.benm de bugün kontrolüm var hem de çatı muayenem dua edin korkuyorum bu arada gidip epilasyon yapıyım 3 hafta önce halletmiştim o işi ama çıkanlar var tabi dr. a temiz gitmek lazım
bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
inşallah canım..ama yeri dolmayacak şeyler vardı içinde.set,künye falan umrumda değil ama babannemin yadigarı olan şeyler.bi de kardeşime bıraktığı altın vardı,askerde olduğu için abla sende dursun demişti alamadı sonra da.kutusunun içine benim sahte kolyemi koyup bırakmış.az önce kardeşim aradı hatta laf babaannemden kalanlara gelince yine açtım muslukları,hiç dayanamıyorum..
Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
özlemcim babana rabbim acil şifalar versin aklına kötü şeyler getirme eminim annenin bahsettiği gibi prostattır ve korkulucak bişey değildir...bu arada duamı yapıyorum baban içinKızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
cnm inan kafanı takmanı takma bana kalsa ben tek başıma gidiyim istiyorum doğum ama malesef bizimkiler düğün gibi dolucaklar hastaneye ve be daha cok gerilicem her kafadan bir ses çıkıcak cok iyi insanlar ama benim teleşım bana yeter ogün bence annen eşin yanında olsun yeter birde senin görmeyi sevdiğin isanlar tabiki...canlarım verdiğiniz cevaplar için çok sağolun...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
çarşamba günü doğum yapacak ben, umutluyum ve bir kişi daha varmış. 3 kişi denildi acaba 3. kim...
cnm hadi gözün aydın kavuşucaksın sende Allahın izniyle....Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
cnm hiç korkulucak bişey değilmiş herkez öle diyo sen kendini sıkma yeter.cnmbenm de bugün kontrolüm var hem de çatı muayenem dua edin korkuyorum bu arada gidip epilasyon yapıyım 3 hafta önce halletmiştim o işi ama çıkanlar var tabi dr. a temiz gitmek lazım
cok geçmiş olsun cnm ya insan üzülmezmi ben yemedim sen ye terbiyesiz insan ama hakkını yiyenin hakkı kalmaz sen hiç üzülme...bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
canım çok özel olacak ama bunu yaptığını zannettiğiniz kişi akraba filan mı??
siz evde yokken mi olmuş, yoksa size misafirliğe geldiğinde filan mı??
akraba değil canım,misafirliğe gelen bi aileden şüpheleniyoruz.hatta buraya bile yazmıştım hazırlık yapmam lazım misafir gelecek diye.eve gelen başka kimse olmadı çünkü.evimize ilk defa geldiler,eşimin çok eskiden tanıdığı bir aile..
Günaydın kızlar,
bugün hiç keyfim yok, dün eşimin çok çok yakın 2 ayrı arkadaşları bebeği görmeye geldiler ve elleri bomboş, eşim çok sinirlendi, ben onların ikizleri olduğunda ayrı ayrı takmıştım ayıp diyip durdu, durumları olmasa anlıcam sarıyerde yalıda oturuyor bir tanesi , eşimin canı çok sıkılınca bende üzüldüm, eşimin sıkılmasıda işin parasal kısmından değil , düşüncesizlikten vs kendi verdiği değerin aynısının verilmediğini görmek sıktı canını. böyle durumlarda herşey boş hissi doğuyor kişide, kişinin en iyi dostu yine kendisidir düşüncesi oluşuyor((
bugün göz kontrolümüz var 1 saat sonra yola çıkıcaz, kızımın ilk uzun araba yolculuğu olacak, zeytinburnuna gidicez ermeni hastanesinde bir doktor varmış cerrahpaşanın ana bilim dalı başkanı , bebeklerde göz kontrolünü özel eğitim almış doktorlar yapıyormuş, umarım düşük seviye çıkar sonuç.
doğum listesi linkini veriyorum tekrardan eksikleri bildirirseniz sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
ewet kızlar gelelim bana hastaneden geldim şimdi kızlar tahliller yapıldı ....anestezi uzmanı ile görüştüm ama henüz genelmi spinalmi karar vermiş değilim anestezi uzmanı doğumhanye girince sen karar ver dedi ikisindende korkma dedi ...ayılamam falan düşüncesini at kafandan öbüründede heycan olucak illaki...(spinal için )
hastaneye saat sabah 10:30 gidicez ve 22.02.2012 saat 12:00 da sizin dualarınızla ve allahın izniyle adeni kucağıma alıcam....
ewet kızlar gelelim bana hastaneden geldim şimdi kızlar tahliller yapıldı ....anestezi uzmanı ile görüştüm ama henüz genelmi spinalmi karar vermiş değilim anestezi uzmanı doğumhanye girince sen karar ver dedi ikisindende korkma dedi ...ayılamam falan düşüncesini at kafandan öbüründede heycan olucak illaki...(spinal için )
hastaneye saat sabah 10:30 gidicez ve 22.02.2012 saat 12:00 da sizin dualarınızla ve allahın izniyle adeni kucağıma alıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?