2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annen için zor olur gerçekren öyleyse,yaza kadar beklerler umarım...

Arada mesefe olun ca iyi oluyor bizimde öyle olsa ne iyi olurdu.Neyse buna da şükür daha kötü olmasından iyidir...

Canım senin şu tansiyon beni çok üzüyor aman dikkat et kendine.İlaçlarını kullanmamazlık etme şunun şurasında çok az kaldı.İnan bebişe zararı olmaz içmezsen zararı çok daha fazla.

Çilekçim senin de çok az kalmış ne güzel tarihleriniz belli bakalım bu haftasonu biz de gidices doktorumuza neler dicek napıo bizim kuzu.Anneannesindeyken 500 gram almıştı annesi anneannesi gibi güzel bakabildi mi kuzusuna
Işılll sen de bir an önce yaz yaff sana neler dedi doktor çarşamba kaçta giriosun neler konuştunuz anestezistle aşağıda görorummm seniii

İnş.alan bulunur canım yaa en azından küpeler.Sen de etkilenmişsin tabi kolay değil ama ağlama bebişini düşün.

Çıkar canım merak etme.. polis parmak izi alırsa senin eşinin izleri zaten bellidir eh ikinizden başkasının da eli değmiycek bi yerde olduğunu varsayarsak inşallah bulur polis merak etme.. Helal mal mutlaka geri döner.. o olmadı başka şekilde Allah yerini doldurur sen canını sıkma hiç..

Annen için zor olur gerçekren öyleyse,yaza kadar beklerler umarım...

Arada mesefe olun ca iyi oluyor bizimde öyle olsa ne iyi olurdu.Neyse buna da şükür daha kötü olmasından iyidir...

Bizim arada mesafe var ama ordan da yetiyorlar maalesef.Ama iş bizim eşlere düşüyor benim eşim dengeyi güzel kurduğu için bizim evliliğimizde problem olmuyor yoksa durum vahimdi canım.
Bizim uykumuz geldi,kuzudan ses yok zaten o da uyuyor sanırım,biraz kestirelim geliriz.Öptük hepinizi.

olay yeri incelemeyle görüşmüş şimdi eşim.bişey çıkmaz demiş polis,hemen ertesi gün farketseymişiz,bardaklardan falan da parmak izi alınarak emin olunabilirmiş.erkek işi olmadığını söylemiş bi de neye dayanarak dedi bilemiyorum.
sizin de başınızı ağrıtıım kızlar ama gerçekten 3 gündür çok kötü hissediyorum kendimi..

inşallah canım..ama yeri dolmayacak şeyler vardı içinde.set,künye falan umrumda değil ama babannemin yadigarı olan şeyler.bi de kardeşime bıraktığı altın vardı,askerde olduğu için abla sende dursun demişti alamadı sonra da.kutusunun içine benim sahte kolyemi koyup bırakmış.az önce kardeşim aradı hatta laf babaannemden kalanlara gelince yine açtım muslukları,hiç dayanamıyorum..

hadi gözün aydın tarihde kesinleşmiş.. darısı sezeryan olacak ama henüz tarihi belli olmayanlara olsun :)

benm de bugün kontrolüm var hem de çatı muayenem dua edin korkuyorum bu arada gidip epilasyon yapıyım 3 hafta önce halletmiştim o işi ama çıkanlar var tabi dr. a temiz gitmek lazım
hadi bakalım canım sende hayırla git gel inşallah.

canım çoook geçmiş olsun.. yapanı, alanı bilipte bişey yapamamak çok fena yaa..
ama nasıl bişey çıkmaz diye kesin konuşuyolarki.. benim bildiğim parmak izi filan öyle çabucak geçen bişey değil..
illaki bi iz bulunur diye ümit ediyorum.. bunu yapan nasıl bi zihniyetle yaptı bunu yaa aklım almıyor. kullanmak, harcamak, yemek nasip olmasın, Allahından bulsun kim yaptıysa

bu arada bu 3 oldu.. 3.kez bişeye heveslendim son 2 haftadır ve yine olmadı.. eşimin halasını aradım malesef evde yok tıkıldık kaldık yine eve(

canım çok özel olacak ama bunu yaptığını zannettiğiniz kişi akraba filan mı??

siz evde yokken mi olmuş, yoksa size misafirliğe geldiğinde filan mı??

hadi bakalım:) hayırlısıyla az kaldı cilekw

baby16 ,canım, çok geçmiş olsun. Allah alanlara da helal etmez zaten bebeğin uğurlu gelir de bulunur inşallah

özlemcim babana rabbim acil şifalar versin aklına kötü şeyler getirme eminim annenin bahsettiği gibi prostattır ve korkulucak bişey değildir...bu arada duamı yapıyorum baban için
canlarım verdiğiniz cevaplar için çok sağolun...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

çarşamba günü doğum yapacak ben, umutluyum ve bir kişi daha varmış. 3 kişi denildi acaba 3. kim...
cnm inan kafanı takmanı takma bana kalsa ben tek başıma gidiyim istiyorum doğum ama malesef bizimkiler düğün gibi dolucaklar hastaneye ve be daha cok gerilicem her kafadan bir ses çıkıcak cok iyi insanlar ama benim teleşım bana yeter ogün bence annen eşin yanında olsun yeter birde senin görmeyi sevdiğin isanlar tabiki...

cnm hadi gözün aydın kavuşucaksın sende Allahın izniyle....
benm de bugün kontrolüm var hem de çatı muayenem dua edin korkuyorum bu arada gidip epilasyon yapıyım 3 hafta önce halletmiştim o işi ama çıkanlar var tabi dr. a temiz gitmek lazım
cnm hiç korkulucak bişey değilmiş herkez öle diyo sen kendini sıkma yeter.cnm

cok geçmiş olsun cnm ya insan üzülmezmi ben yemedim sen ye terbiyesiz insan ama hakkını yiyenin hakkı kalmaz sen hiç üzülme...

canım üzme kendini emınım çok önemli bişey yoktur . Sen üzülme diye bunuda soylememışlerdir ki prostat basıt bır amelıyat yanı. Ben sana okudum ayetel kursi şimdi işteyim akşam abdest alıp daha cok okurum baban için kendine iyi bak

canım çok özel olacak ama bunu yaptığını zannettiğiniz kişi akraba filan mı??

siz evde yokken mi olmuş, yoksa size misafirliğe geldiğinde filan mı??

akraba değil canım,misafirliğe gelen bi aileden şüpheleniyoruz.hatta buraya bile yazmıştım hazırlık yapmam lazım misafir gelecek diye.eve gelen başka kimse olmadı çünkü.evimize ilk defa geldiler,eşimin çok eskiden tanıdığı bir aile..

ayyy Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah.. demekki planlı programlı gelmişler.. ne ara girdin de buldun altınları yaaa.. hay ellerin kırılsın pis mahluk

ewet kızlar gelelim bana hastaneden geldim şimdi kızlar tahliller yapıldı ....anestezi uzmanı ile görüştüm ama henüz genelmi spinalmi karar vermiş değilim anestezi uzmanı doğumhanye girince sen karar ver dedi ikisindende korkma dedi ...ayılamam falan düşüncesini at kafandan öbüründede heycan olucak illaki...(spinal için )

hastaneye saat sabah 10:30 gidicez ve 22.02.2012 saat 12:00 da sizin dualarınızla ve allahın izniyle adeni kucağıma alıcam....

Bende oyle ınsanlardan nefret ederim ne ayıp bir sey ya sana takıldıysa sende getır , emınım sorsan derler ki bize taktığını hatırlamıyoruz. Aslında kesenın içine ismini yazıp bırakacaksın boyle takarken ama insan utanıyor. Mesele Altından çok verdiğin değerin karşılığını alamamak, ben bir arkadasıma düğününde cumhuriyet taktım, benim düğünüm yaklaşınca ay ben sana fantezi bişe alıcam demeye başladı sırf ucuz olsun dıye işte insan bunlara üzülüyor

polisin dedikleri de acayip geldi yani.parmak izi için o aileden davacı olmamız gerekiyormuş.ama parmak izinin üzerine sonradan ben ya da eşim dokunduysa onların parmak izi çıkmazmış.onlar çalmış olsa bile ispat edilemezse ailenin bize dava açma hakkı doğarmış.yok böyle bi olay yani..
2 yıl önce de bi araba olayı yüzünden 10bin liramız gitmişti,adama dolandırıcılıktan dava açmıştık,delil yetersizliğinden ispat edilmedi dava düştü.elimizde senet sözleşme olduğu halde paramızı alamdık.bu ülkede adalet diye bişey kalmadığını ozaman görmüştüm aslında.
herhalde anlımızda salak yazıyo diyorum eşime,gelen geçen bizi söğüşlüyor.fazla iyi niyetliyiz ya da bir yerde hata yapıyoruz diyoruz.çalışıp kazanıyoruz paramızı alın termizle,bizim bildiğimiz haram para da girmiyor evimize ama anlam veremiyorum niye sürekli böyle olduğuna...

Hadi bakalım az kaldı sağlıkla gelsin Aden inş.

dr.un dediği gibi o an karar vermek en iyisi galiba ışıl..ben de düşündüğümde hem görmek isterim hem de heyecandan bayılırsam falan oluyorum..dualarımız şimdiden sizinle..hayırlı haberlerini alıcaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…