2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm prensesimm sağolasın
geçen hafta iş hayatına son verdim artık evdeyim
dinlenme moduna geçtim şuan için iyiyim çok şükür
sıkı takipdeyim eğer yükselmeler devam ederse ilaca başlıcam

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Darısı tarihi belli olmayan arkadaşların başına. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimi kucağıma alayım.

dmf ve çilek cnlar sizin de gözünüz aydın olsun...

baby16 cnm çok çok geçmiş olsun acayip moral bozucu bişey allahından bulsunlar cnm ya...

özlemcim şimdi baban için okudum çok üzüldüm cnm ama annen önemli deeğil diyorsa doğrudur cnm içini ferah tutmaya çalış...
i

ben çok fenayım kızlar ya doğuma 5 gün kala kızımdan bana grip geçti dün gece öleceğim sandım haliyle ilaç da içmiyorum sabahtan beri sıcak bişeyler içiyorum boğazım geçti gibi ama burnum akıyor başım ağrıyor ve çok halsizim üstelik kızım da hep oyun istiyor artık ne yapacağımı şaşırdım

Ya bencede başlat rahat edersin o kadar yorulma sonuçta onlar bebekse bizde anneyiz yazık bize :) o kadar dayandın artık bir hafta erken çıkmadan bişe olmaz

Çok geçmiş olsun canım inş.bir an önce iyileşirsin...

benim kıza bi haller oluyo bugün... ayaklarını göğsümün altına dayıyo ordan destek alıp kafasıyla aşağıyı zorluyo öle yaptıkça da sancım oluyo.. bu kız kendi kendini doğurtcak sölim

Herkese selam umarım herkes iyidir, bugün doğum yapacak arkadaşlarımız doğumlarını yapmış, bebişlerini kucaklarına sağlıcakla almışlardır inşaAllah

Bizde bugün doktorumuza gittik; kontrolümüzü olduk, ntsyede girdik, herşeyimiz normal çıktı, sancımızda yok ve doktorumuz yola izin verdi bu tatil bana çooook iyi gelecek inşaAllah yarın sabah Afyona gidiyoruz, akşam orada kalacağız, çarşamba sabahta Antalyaya geçeceğiz pazara kadar Antalyadayız

Bu arada ayda bir Ankaraya geliyorum, hep Behçat Ç'nin dizi setinin içinde kalıyorum yaa Sabah kontrol için hastaneye gittim, hastane içinde çekim varmıştı

Neyse arkadaşlar bizden haberler böyle, bir hafta boyunca giremeyebilirim, Hepinizi öptüm

ne güzel...tadını çıkar tatilin...bebişin iyi olmasına da sevindim...benim de son iki haftam işte, izni iple çekiyorum, annemlerin yanına gidicem inşallah...bu arada aman dikkat et, behzat ç'nin aksiyonlarının içinde kalma :)

Neyse arkadaşlar bizden haberler böyle, bir hafta boyunca giremeyebilirim, Hepinizi öptüm

Hadi gözün aydın canım herşey yolundaymış şükür...
Tatilller gezmelerr ohh sefan olsun tadını çıkar bak ben mutfağa bile zor gidiyorum :))
Ben hiç denk gelmedim Behzat Ç ye yaa çubukta mı hastanedelerdi? herkes ya denk geliyo yada bi tanıdığını görüyo dizide ama bende tık yok

ön hazırlık yapıyo bence ısınma turları bunlar..strechingle başlamış kızın devamında zorlanmamak için annesi:)

canım çok geçmiş olsun...
bol bol vitamin al. tez zamanda iyileş olurmu... kendine dikkat et...

canım güzel haberler getirdin bize... bebişin iyimiş ne güzel...
kız maşallah şehir şehir gezdin...
canım bir hafta görüşemicez demek. dua et benim için olurmu son 2 gün...

ön hazırlık yapıyo bence ısınma turları bunlar..strechingle başlamış kızın devamında zorlanmamak için annesi:)

gerçekten denemelere başladı yavrum baktı ki annesinden hayır yok kendi kendime doğuyum bari diyo :)) bugün bi 5-10 dk denedi yoruldu hergün böle çalışsa 1 haftaya doğururum ben bu kızıı

evet canım yaa hastane çekimlerini çubuk devlet hastanesinde yapıyorlarmış, sakin olduğu için, bu çekilen bölümde sarısın bir kadın, avukatmış saldırıya uğramış, burnu sargılar içindeymiş güya, bu bölüm iki hafta sonra yayınlanıyormuş...

Selam kızlar, ben geldim,
BABY 16; Çok çok geşmiş olsun, ne diyelim, Allah alanlara hayır etmesin, sizin de bebeğinize ve size sadaka olarak yazılsın, elden ne gelir başka.

yerim ben cimcimeyi. çıkınca pilates dersi vericek senin kız, stage 3 ten başlıcak, zira 1 ve 2 yi içerde bitirmiş olcak bu nasıl bir esneklik, maşallah. annesine doğumda yardım etcek..akıllı kızım benim

gerçekten denemelere başladı yavrum baktı ki annesinden hayır yok kendi kendime doğuyum bari diyo :)) bugün bi 5-10 dk denedi yoruldu hergün böle çalışsa 1 haftaya doğururum ben bu kızıı

idmansız annesi o daha birden fazlasını bekleme.önce 5-10dk.sonra kademeli olarak arttıracak.biraz zaman ver kızçene:))

Ay kız kıskandım bak seni, kendisinin hayranıyımdır da ben, kocam bu durumdan nefret etse de,
Bu arada sen yine gezenti olmuşun, gez balım gez, ne güzel, seni ne mutlu edecekse onu yap, şu son zamanların keyfini çıkar.

tek tek alıntı yapmıyorum kızlar.Allah hepinizden razı olsun,dua edin de o altınların onlardan çıktığını görmek nasip olsun tez zamanda bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…