- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.901
Canım senin şu tansiyon beni çok üzüyor aman dikkat et kendine.İlaçlarını kullanmamazlık etme şunun şurasında çok az kaldı.İnan bebişe zararı olmaz içmezsen zararı çok daha fazla.
Çilekçim senin de çok az kalmış ne güzel tarihleriniz belli bakalım bu haftasonu biz de gidices doktorumuza neler dicek napıo bizim kuzu.Anneannesindeyken 500 gram almıştı annesi anneannesi gibi güzel bakabildi mi kuzusuna
Işılll sen de bir an önce yaz yaff sana neler dedi doktor çarşamba kaçta giriosun neler konuştunuz anestezistle aşağıda görorummm seniii
TÜNAYDIN KIZLAR..
ÖZLEMCİM çok geçmiş olsun babana Allah acil şifa versin inşallah..
dmf kayınvalidenin gelmiyo olmasına üzülmediğini, sadece sana karşı bi tawır olduğunu düşündüğün için üzüldüğünü tahmin ediyorum.. ben olsam bende buna kızardım belki ama üzülmezdim, hatta şimdi gelmiyorum dese sevinebilirim bile ... :) üzme tatlı canını, belki de gelemiyo olması daha hayırlı olacaktır..
bende doktorumu dinleyip cuma günü iznimi başlatsam mı diye düşünüyorum sabahtan berii.... beynimde bisürü şey uçuşuyo... 1 hafta erken ayrılmış olcam 36 da yani.. amma da büyüttüm mü acabaa 1 haftayı:18::18::18:
dmf ve çilek cnlar sizin de gözünüz aydın olsun...
baby16 cnm çok çok geçmiş olsun acayip moral bozucu bişey allahından bulsunlar cnm ya...
özlemcim şimdi baban için okudum çok üzüldüm cnm ama annen önemli deeğil diyorsa doğrudur cnm içini ferah tutmaya çalış...i
ben çok fenayım kızlar ya doğuma 5 gün kala kızımdan bana grip geçti dün gece öleceğim sandım haliyle ilaç da içmiyorum sabahtan beri sıcak bişeyler içiyorum boğazım geçti gibi ama burnum akıyor başım ağrıyor ve çok halsizim üstelik kızım da hep oyun istiyor artık ne yapacağımı şaşırdım
herkese selamUmarım herkes iyidir, bugün doğum yapacak arkadaşlarımız doğumlarını yapmış, bebişlerini kucaklarına sağlıcakla almışlardır inşaallah
Bizde bugün doktorumuza gittik; kontrolümüzü olduk, ntsyede girdik, herşeyimiz normal çıktı, sancımızda yok ve doktorumuz yola izin verdiBu tatil bana çooook iyi gelecek inşaallah Yarın sabah afyona gidiyoruz, akşam orada kalacağız, çarşamba sabahta antalyaya geçeceğiz pazara kadar antalyadayız
Bu arada ayda bir ankaraya geliyorum, hep behçat ç'nin dizi setinin içinde kalıyorum yaaSabah kontrol için hastaneye gittim, hastane içinde çekim varmıştı
Neyse arkadaşlar bizden haberler böyle, bir hafta boyunca giremeyebilirim, hepinizi öptüm
benim kıza bi haller oluyo bugün... Ayaklarını göğsümün altına dayıyo ordan destek alıp kafasıyla aşağıyı zorluyoöle yaptıkça da sancım oluyo.. Bu kız kendi kendini doğurtcak sölim
Neyse arkadaşlar bizden haberler böyle, bir hafta boyunca giremeyebilirim, Hepinizi öptüm
benim kıza bi haller oluyo bugün... ayaklarını göğsümün altına dayıyo ordan destek alıp kafasıyla aşağıyı zorluyoöle yaptıkça da sancım oluyo.. bu kız kendi kendini doğurtcak sölim
dmf ve çilek cnlar sizin de gözünüz aydın olsun...
baby16 cnm çok çok geçmiş olsun acayip moral bozucu bişey allahından bulsunlar cnm ya...
özlemcim şimdi baban için okudum çok üzüldüm cnm ama annen önemli deeğil diyorsa doğrudur cnm içini ferah tutmaya çalış...i
ben çok fenayım kızlar ya doğuma 5 gün kala kızımdan bana grip geçti dün gece öleceğim sandım haliyle ilaç da içmiyorum sabahtan beri sıcak bişeyler içiyorum boğazım geçti gibi ama burnum akıyor başım ağrıyor ve çok halsizim üstelik kızım da hep oyun istiyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Herkese selamumarım herkes iyidir, bugün doğum yapacak arkadaşlarımız doğumlarını yapmış, bebişlerini kucaklarına sağlıcakla almışlardır inşaAllah
Bizde bugün doktorumuza gittik; kontrolümüzü olduk, ntsyede girdik, herşeyimiz normal çıktı, sancımızda yok ve doktorumuz yola izin verdibu tatil bana çooook iyi gelecek inşaAllah yarın sabah Afyona gidiyoruz, akşam orada kalacağız, çarşamba sabahta Antalyaya geçeceğiz pazara kadar Antalyadayız
Bu arada ayda bir Ankaraya geliyorum, hep Behçat Ç'nin dizi setinin içinde kalıyorum yaaSabah kontrol için hastaneye gittim, hastane içinde çekim varmıştı
Neyse arkadaşlar bizden haberler böyle, bir hafta boyunca giremeyebilirim, Hepinizi öptüm
:) hakkaten yaa, çocuk ıkınma denemeleri yapıyo kendi kendine...doğumda da böyle gayretliş olur inşallah
ön hazırlık yapıyo bence ısınma turları bunlar..strechingle başlamış kızın devamında zorlanmamak için annesi:)
evet canım yaa hastane çekimlerini çubuk devlet hastanesinde yapıyorlarmış, sakin olduğu için, bu çekilen bölümde sarısın bir kadın, avukatmış saldırıya uğramış, burnu sargılar içindeymiş güya, bu bölüm iki hafta sonra yayınlanıyormuş...Hadi gözün aydın canım herşey yolundaymış şükür...
Tatilller gezmelerr ohh sefan olsun tadını çıkar bak ben mutfağa bile zor gidiyorum :))
Ben hiç denk gelmedim Behzat Ç ye yaa çubukta mı hastanedelerdi? herkes ya denk geliyo yada bi tanıdığını görüyo dizide amabende tık yok
yerim ben cimcimeyi. çıkınca pilates dersi vericek senin kız, stage 3 ten başlıcak, zira 1 ve 2 yi içerde bitirmiş olcakbenim kıza bi haller oluyo bugün... ayaklarını göğsümün altına dayıyo ordan destek alıp kafasıyla aşağıyı zorluyoöle yaptıkça da sancım oluyo.. bu kız kendi kendini doğurtcak sölim
gerçekten denemelere başladı yavrum baktı ki annesinden hayır yok kendi kendime doğuyum bari diyo :)) bugün bi 5-10 dk denedi yoruldu hergün böle çalışsa 1 haftaya doğururum ben bu kızıı
evet canım yaa hastane çekimlerini çubuk devlet hastanesinde yapıyorlarmış, sakin olduğu için, bu çekilen bölümde sarısın bir kadın, avukatmış saldırıya uğramış, burnu sargılar içindeymiş güya, bu bölüm iki hafta sonra yayınlanıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?