2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tek tek alıntı yapmıyorum kızlar.Allah hepinizden razı olsun,dua edin de o altınların onlardan çıktığını görmek nasip olsun tez zamanda bana..

Dua etmemize ya da senin beddua etmene gerek yok kuzum, mutlaka ki çıkacaktır, hem de tez zaman da, ama önemli olan insanoğlunun başına gelenlerden ders alması, onlar neden başlarına bu musibetin geldiğini idrak edemedikten sonra, ama sen üzülme Allah helal kazancın yerini bi şekilde doldurur. Hele ki bu bebişinin kısmetiyse.

Alıştırma yapıyo senin kız doğum kolay olsun diye:)
Gözün aydın canım herşey yolunda ne güzelBenim memleketime gidiyosun tatile ne güzel,bol bol dinlen.şimdiden iyi tatiller.
tek tek alıntı yapmıyorum kızlar.Allah hepinizden razı olsun,dua edin de o altınların onlardan çıktığını görmek nasip olsun tez zamanda bana..

İnş.canım..

selam kızlar
eşim iş için ilçede kaldı ben de kayınvalidemlerdeydim..o yüzden geçmişi okumak hayli zaman aldı..:)2 gün dinlendim sağolsun iş yaptırmadı..
pileo ve esperenza bugün alıyormuş yavruşları kucağına..inşallah herşey yolunda gitmiş,bebşlerine kavuşmuşlardır..

ışıl,d m f sizin de 2 gününüz kalmış..doğum tarihi çok güzel..inşallah çok gergin olmadan atlatırsınız bu son 2 günü..
dmf canım üzme kendini..insanın gücüne gider,ama arkadaşların dediği gibi gelmemesi daha hayırlı şu durumda...

özlemcim canım geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..istediğin zaman elinin kolunun uzanamaması gerçekten çok zorama inşallah dualarınla hemen iyileşecektir..bizim de duamızda olcak inşallah..

eylül canım senin de babana geçmiş olsun..inşallah ciddi sıkıntı olmadan sağlığına kavuşur baban..

amerda foto eklemiş..maşallah bizim forumun bebişleri birbirinden güzel..Allah sağlık sıhhat mutluluk versin canım

azeri senin stresli gününü okurken çok korktum..neyseki iyiymişsin canım

kayınvalide hikayelerine diycek söz bulamıyorumAllah tüm yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın..

streetpet geçmiş olsun..inşallah atlatırsın doğuma kadar hastalığını

baby canım babannenin küpesine çok üzüldüm..insan böyle şeyleri hiç unutamıyor..ben de bana hediye verilen değerli bir yüzüğü çaldırmıştım..hala unutamam...Alanların yanına kalmaz inşallah

masivacım bebişin iyiymiş herşey yolundaymış..tatilinde güzel geçer umarım..set falan derken sen de çıktın mı aceba,izlesek mi diziyi:)

canım özel mesajımda bir haftadır sorun var yazamıyorum maalesef

selen ,canım çok teşekkür ederim paylaştıkların için..böyle olumlu şeyleri duymak çok güzel geliyor..Allah tüm sevdiklerimize sağlık,sıhhat versin..bu haftasonu tüm kardeşler ziyerete gitti,moral oldu ona da..tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim

Son düzenleme:
kızlar ya size bir şey sorucam
siz her kontrole gittiğinizde temizlenipmi gidiyorsunuz
ben bu sefer malum bölgedeki tüyleri almadan gitmek istiyorum
her seferinde en ince ayrıntısına kadar temizleniyorum
ama hiç vajinal bakmadı doktorum
bu seferde gitsem bir şey olurmu acaba doğumum zaten sezeryan olucak
acaba bakmak istese müsait değilim dersem çokmu ayıp olur :97:

valla canım ben de aynı şekide temizlenmeden gitmeyi düşünüyorum bu kez..diğer türlü ağdaya gelemiycek çünkü..doğumda temiz olmak daha önemli..sezeryan olacağı için doktorunun muayene edeceğini sanmıyorum

evet ya en iyisi böyle gitmek
eğer muayene etmek istersede müsait olmadığımı söylerim
tabi yüzüm kızara kızara

canım inşaAllah sende hayırlısı ile iizne ayrılıp annenin yanına gidersin,

canım güzel haberler getirdin bize... bebişin iyimiş ne güzel...
kız maşallah şehir şehir gezdin...
canım bir hafta görüşemicez demek. dua et benim için olurmu son 2 gün...
canım duam seninle, inşaAllah sende sağlıcakla bebişine kavuşursun, bu arada evet yaa hamieliğimde çok gezdim hakikaten, bebeğimin kısmetinden, nasibinden mi bilmiyorum

bizim sülalede babamla-annemin lakabı gezenti, gezentinin çocuğuda-torunuda gezenti olacak tabi

Gözün aydın canım herşey yolunda ne güzelBenim memleketime gidiyosun tatile ne güzel,bol bol dinlen.şimdiden iyi tatiller.

İnş.canım..
Sağol canım, memleketine selam götüreyim o zaman Antalyayı çok seviyorum, canım babam bize süpriz yaptı, kendisi iş semineri için gidecekti, kardeşimle benide yazdırmış

sağol canım yaa, inşaAllah dediğin gibi sıkıntısız, güzel geçer tatil, bu arada bu sefer çıkmamışımdır, ama kurban bayramında kızılayda bir mağazada behçat ç alışveriş sahnesi çekilecekti, tam o sırada bizde eşime, kardeşime kışlık mont bakıyorduki birden mağazayı kapattlar, giren çıkan olmasın diye, ozaman biz mağazada kalakalmıştık ve bizde artık rol icabı paltolara bakmaya devam etmiştik, o zaman tvde çıkmıştık, bu diziyi izleyipte bizi tanıyan herkes hemen mesaj çekiyorlardı ada arıyorlardı sizi tvde gördük diye

Ben hiç almıyorum valla gerçi ben evlenmeden lazer yaptırmıştım hamile kalınca biraz çıtı o kadar şimdiye kadar 1-2 defa aldım onlarda çok çok az.O yüzden sorun olmuyo bende son kez doğuma giderken artıkAma doğumda sezeryan olcaksa gerek yok bence.

Ayyy evet söyle valla biz de yazın gidicez kısmetse oğlumlaTatil iyi gelir canım çok güzel olmuş....

Evet teyzesi çok akıllı platesci benim kızımmm zaten hemen jimnastiğe göndercem ki onu beeen annesi yesin minik poposunu o taytların içindeeee

idmansız annesi o daha birden fazlasını bekleme.önce 5-10dk.sonra kademeli olarak arttıracak.biraz zaman ver kızçene:))
Doğru diyosun ilk günden çok yüklenmeyim.. o da uyudu hemen zaten bi iki çalıştı tamam hemen bayıldı nası yorulduysa yavrum

aman boşver canım yaa.. baksana ben göstermeye çalıştıkça bakmıyo hem sezeryanda bakmıolarmış ama nolur nolmaz diye de düşünüyo insan ama sanmıyorum öle bi gerek olcanı.. olursa da aç göster boşver neler görüyolardır kimbilir..

umudumm anestezi hekimi sana bırakmış genelmi spinalmi diye ne güzel
bende daha önce epidurel olmama rağmen bu sefer genel olmak istiyorum
ben uyandığımda herşey bitmiş olsun istiyorum
sadece baygın aygın gözlerimi açarken viyaklama sesi duymak istiyorum :)

yokk kız göstermem valla
bana azcık müsade et doktor bey bi jilet yapamda gelem derimm hehe

canım kameralar seviyor sizi demek ki
bu arada sana burdan yazmıştım,ankaraya gittiğin gün gözünden kaçtı büyük ihtimalle

özel mesajımda sorun var yazamıyorum
çok teşekkür ederim paylaştıkların için..Allah geride kalanlara rahmet eylesin..

canm çok geçmiş olsun gelir zaten yapanın burnundan üzülmemek elde değil ama düşünmemeye çalış bebiş de üzülmesin.

Güzel haberle gel inş.canım.Çatı muayenesi bana daha yapılmadı hiç düşünemiyorum bile:18:
sağol canım birzdan çıkıyorum

hadi bakalım canım sende hayırla git gel inşallah.

bu arada bu 3 oldu.. 3.kez bişeye heveslendim son 2 haftadır ve yine olmadı.. eşimin halasını aradım malesef evde yok tıkıldık kaldık yine eve(
sağol canım gelince yazarım inş.

cnm hiç korkulucak bişey değilmiş herkez öle diyo sen kendini sıkma yeter.cnm
sağol canım artık kaçınılmaz son yapcak bir şey yok

cnm çok geçmiş olsun merak etme Allah o bebeğinin rızkını başka bi şekilde yerine koyacaktır sen kendini ve bebeğini üzme .Allah korusun cana gelen mala gelsin.

allah yardımıcnız olsun kızlar sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş...

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…