- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.921
tek tek alıntı yapmıyorum kızlar.Allah hepinizden razı olsun,dua edin de o altınların onlardan çıktığını görmek nasip olsun tez zamanda bana..
Alıştırma yapıyo senin kız doğum kolay olsun diye:)benim kıza bi haller oluyo bugün... ayaklarını göğsümün altına dayıyo ordan destek alıp kafasıyla aşağıyı zorluyoöle yaptıkça da sancım oluyo.. bu kız kendi kendini doğurtcak sölim
Gözün aydın canım herşey yolunda ne güzelHerkese selamumarım herkes iyidir, bugün doğum yapacak arkadaşlarımız doğumlarını yapmış, bebişlerini kucaklarına sağlıcakla almışlardır inşaAllah
Bizde bugün doktorumuza gittik; kontrolümüzü olduk, ntsyede girdik, herşeyimiz normal çıktı, sancımızda yok ve doktorumuz yola izin verdibu tatil bana çooook iyi gelecek inşaAllah yarın sabah Afyona gidiyoruz, akşam orada kalacağız, çarşamba sabahta Antalyaya geçeceğiz pazara kadar Antalyadayız
Bu arada ayda bir Ankaraya geliyorum, hep Behçat Ç'nin dizi setinin içinde kalıyorum yaaSabah kontrol için hastaneye gittim, hastane içinde çekim varmıştı
Neyse arkadaşlar bizden haberler böyle, bir hafta boyunca giremeyebilirim, Hepinizi öptüm
tek tek alıntı yapmıyorum kızlar.Allah hepinizden razı olsun,dua edin de o altınların onlardan çıktığını görmek nasip olsun tez zamanda bana..
kızlar ya size bir şey sorucam
siz her kontrole gittiğinizde temizlenipmi gidiyorsunuz
ben bu sefer malum bölgedeki tüyleri almadan gitmek istiyorum
her seferinde en ince ayrıntısına kadar temizleniyorum
ama hiç vajinal bakmadı doktorum
bu seferde gitsem bir şey olurmu acaba doğumum zaten sezeryan olucak
acaba bakmak istese müsait değilim dersem çokmu ayıp olur :97:
valla canım ben de aynı şekide temizlenmeden gitmeyi düşünüyorum bu kez..diğer türlü ağdaya gelemiycek çünkü..doğumda temiz olmak daha önemli..sezeryan olacağı için doktorunun muayene edeceğini sanmıyorum
evet ya en iyisi böyle gitmek
eğer muayene etmek istersede müsait olmadığımı söylerim
tabi yüzüm kızara kızara
canım inşaAllah sende hayırlısı ile iizne ayrılıp annenin yanına gidersin,ne güzel...tadını çıkar tatilin...bebişin iyi olmasına da sevindim...benim de son iki haftam işte, izni iple çekiyorum, annemlerin yanına gidicem inşallah...bu arada aman dikkat et, behzat ç'nin aksiyonlarının içinde kalma :)
canım duam seninle, inşaAllah sende sağlıcakla bebişine kavuşursun, bu arada evet yaa hamieliğimde çok gezdim hakikaten, bebeğimin kısmetinden, nasibinden mi bilmiyorum
canım güzel haberler getirdin bize... bebişin iyimiş ne güzel...
kız maşallah şehir şehir gezdin...
canım bir hafta görüşemicez demek. dua et benim için olurmu son 2 gün...
bizim sülalede babamla-annemin lakabı gezentiAy kız kıskandım bak seni, kendisinin hayranıyımdır da ben, kocam bu durumdan nefret etse de,
Bu arada sen yine gezenti olmuşun, gez balım gez, ne güzel, seni ne mutlu edecekse onu yap, şu son zamanların keyfini çıkar.
Sağol canım, memleketine selam götüreyim o zamanGözün aydın canım herşey yolunda ne güzelBenim memleketime gidiyosun tatile ne güzel,bol bol dinlen.şimdiden iyi tatiller.
İnş.canım..
sağol canım yaa, inşaAllah dediğin gibi sıkıntısız, güzel geçer tatil, bu arada bu sefer çıkmamışımdır, ama kurban bayramında kızılayda bir mağazada behçat ç alışveriş sahnesi çekilecekti, tam o sırada bizde eşime, kardeşime kışlık mont bakıyorduki birden mağazayı kapattlar, giren çıkan olmasın diye, ozaman biz mağazada kalakalmıştık ve bizde artık rol icabı paltolara bakmaya devam etmiştik, o zaman tvde çıkmıştık, bu diziyi izleyipte bizi tanıyan herkes hemen mesaj çekiyorlardı ada arıyorlardı sizi tvde gördük diyeselam kızlar
eşim iş için ilçede kaldı ben de kayınvalidemlerdeydim..o yüzden geçmişi okumak hayli zaman aldı..:)2 gün dinlendim sağolsun iş yaptırmadı..
masivacım bebişin iyiymiş herşey yolundaymış..tatilinde güzel geçer umarım..set falan derken sen de çıktın mı aceba,izlesek mi diziyi:)
canım inşaAllah sende hayırlısı ile iizne ayrılıp annenin yanına gidersin,
canım duam seninle, inşaAllah sende sağlıcakla bebişine kavuşursun, bu arada evet yaa hamieliğimde çok gezdim hakikaten, bebeğimin kısmetinden, nasibinden mi bilmiyorum
bizim sülalede babamla-annemin lakabı gezenti, gezentinin çocuğuda-torunuda gezenti olacak tabi
Sağol canım, memleketine selam götüreyim o zamanAntalyayı çok seviyorum, canım babam bize süpriz yaptı, kendisi iş semineri için gidecekti, kardeşimle benide yazdırmış
sağol canım yaa, inşaAllah dediğin gibi sıkıntısız, güzel geçer tatil, bu arada bu sefer çıkmamışımdır, ama kurban bayramında kızılayda bir mağazada behçat ç alışveriş sahnesi çekilecekti, tam o sırada bizde eşime, kardeşime kışlık mont bakıyorduki birden mağazayı kapattlar, giren çıkan olmasın diye, ozaman biz mağazada kalakalmıştık ve bizde artık rol icabı paltolara bakmaya devam etmiştik, o zaman tvde çıkmıştık, bu diziyi izleyipte bizi tanıyan herkes hemen mesaj çekiyorlardı ada arıyorlardı sizi tvde gördük diye
Evet teyzesi çok akıllı platesci benim kızımmm zaten hemen jimnastiğe göndercem ki onu beeen annesi yesin minik poposunu o taytların içindeeeeyerim ben cimcimeyi. çıkınca pilates dersi vericek senin kız, stage 3 ten başlıcak, zira 1 ve 2 yi içerde bitirmiş olcakbu nasıl bir esneklik, maşallah. annesine doğumda yardım etcek..akıllı kızım benim
Doğru diyosun ilk günden çok yüklenmeyim.. o da uyudu hemen zaten bi iki çalıştıidmansız annesi o daha birden fazlasını bekleme.önce 5-10dk.sonra kademeli olarak arttıracak.biraz zaman ver kızçene:))
Evet teyzesi çok akıllı platesci benim kızımmm zaten hemen jimnastiğe göndercem ki onu beeen annesi yesin minik poposunu o taytların içindeeee
Doğru diyosun ilk günden çok yüklenmeyim.. o da uyudu hemen zaten bi iki çalıştıtamam hemen bayıldı nası yorulduysa yavrum
aman boşver canım yaa.. baksana ben göstermeye çalıştıkça bakmıyohem sezeryanda bakmıolarmış ama nolur nolmaz diye de düşünüyo insan ama sanmıyorum öle bi gerek olcanı.. olursa da aç göster boşver neler görüyolardır kimbilir..
sağol canım yaa, inşaAllah dediğin gibi sıkıntısız, güzel geçer tatil, bu arada bu sefer çıkmamışımdır, ama kurban bayramında kızılayda bir mağazada behçat ç alışveriş sahnesi çekilecekti, tam o sırada bizde eşime, kardeşime kışlık mont bakıyorduki birden mağazayı kapattlar, giren çıkan olmasın diye, ozaman biz mağazada kalakalmıştık ve bizde artık rol icabı paltolara bakmaya devam etmiştik, o zaman tvde çıkmıştık, bu diziyi izleyipte bizi tanıyan herkes hemen mesaj çekiyorlardı ada arıyorlardı sizi tvde gördük diye
canm çok geçmiş olsun gelir zaten yapanın burnundan üzülmemek elde değil ama düşünmemeye çalış bebiş de üzülmesin.bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
sağol canım birzdan çıkıyorumGüzel haberle gel inş.canım.Çatı muayenesi bana daha yapılmadı hiç düşünemiyorum bile:18:
sağol canım gelince yazarım inş.hadi bakalım canım sende hayırla git gel inşallah.
bu arada bu 3 oldu.. 3.kez bişeye heveslendim son 2 haftadır ve yine olmadı.. eşimin halasını aradım malesef evde yoktıkıldık kaldık yine eve (
sağol canım artık kaçınılmaz son yapcak bir şey yokcnm hiç korkulucak bişey değilmiş herkez öle diyo sen kendini sıkma yeter.cnm
cok tesekkür ederim canım ya inşallah öyledir sağol
cnm acil şifalar babacığına dualarımız onunla.
kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
allah yardımıcnız olsun kızlar sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş...kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?