2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar saolun dediğiniz gibi inşallahh iyileşirim yoksa bebişimi kucağıma alıp sevemem ve de emziremem kiii

ronya cnm eğer jilet fln yapıyosan bence hazırlıklı git belli olmaz bakacağı tutar gerçi sanmam ama..

off ben çok halsizim yaa başım ağrıyor inşallah toparlanırsam gene uğrarım kendinize iyi bakınn ....

geçmiş olsun canım.az gününkalmış bol bol kivi ye ben onunla atlattım.1 kivide 4 portakalın c vitamini varmış

canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah

canm aklına kötü şeyler getirme dua etcem inş. bir şeycik yoktur babanda. iyi ol üzme kendini ararsın yine ii haberlerini bekliyoruz..
cok tesekkür ederim canım benim hayırlısıyla ii haberlerini bi aliim hemen ilk size koşcam zaten

canım hayrını görmezler zaten hiç üzülme sen başınızın gözünüzün bebeğinizin sadakası olsun başka dicek bişi yok durum zor yapanın bilinmesi ama elden bişi gelmemesi daha zor ama sıkma canını olan olmuş bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

özlemcim babana rabbim acil şifalar versin aklına kötü şeyler getirme eminim annenin bahsettiği gibi prostattır ve korkulucak bişey değildir...bu arada duamı yapıyorum baban için
Allah razı olsun güzelim ya saolasın içimi ferah tutmaya calısıyorum Allaha sığındım dua edip duruyorum sizler de içimi rahatatıyosunuz cok tesekkür ederim

cok teşekkür ederim tatlım ya Allah razı olsun

Allahım sağ salim kavuştursun bi cırpıda al kucagına inşallah canım

cok tesekkür ederim canım ya bu halinde benim için dua etmişsin Allah razı olsun cok cok gecmiş olsun Allahım hem şifa hem de evde kızınla kolaylıklar versin

özlemcim canım geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..istediğin zaman elinin kolunun uzanamaması gerçekten çok zorama inşallah dualarınla hemen iyileşecektir..bizim de duamızda olcak inşallah..
cok tesekkür ederim canım benim sadece dua edebiliyorum zaten hala haber bekliyorum
cnm acil şifalar babacığına dualarımız onunla.
cok tesekkür ederim canım benim

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin...
Allah razı olsun canım

Hadi bakalım kuzu gör de için rahatlasın.güzel haberlerle gel inş.

Uzme bebısınıııı yavrucum gıt duy guzl kalp atıslarınıı keyfın yerıne gelsın

Özlemim gelmişsinnn.. Tam yazıyodum aşağıda gördüm.. Nasıl geçti kuzum? İnşallah iyidir yavru ceylan?

geldim kızlar geldim ama kafam karısık cok şükür kızım iyi herseyi normal ama nst sonuçlarına göre kalbi cok hızlı atıyomuş bende farkettim sanki koşmuş koşmuş da nefes nefese kalmış gibiydi kuzum doktor da bi anlam veremedi açmıydın falan dedi yok dedim diilim nst tekrar yapalım carsamba gel yine dedi bu ne demek oluyoki anlamadım ben

geçmiş olsun...vitaminin yanında, bol bol sıvı almaya çalış, su en ii dezenfektandır demişti benim doktor...

Yok kuzum ya ne temizlenmesi, zaten alttan bakmıyorki hiç, ben doğum için büyük temizlik yaptım o kadar.

Ay ben onun butlarının taytın üstünden üstünden ısırayım emi, çitlenbik.

Canım hoş geldin, iyiymiş işte cimcime, sen üzgünsün ya ondan etkilenmiştir, önemli bir şeyi yoktur merak etme,

canım çok geçmiş olsun yazını okur okumaz babanın duasını okudum allah kabul ederse

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin iyi düşün iyi olsun söylememelerine takma benim annem azıcık elini kesse bile söylemiyor üzülmeyeyim diye son günlerimiz canımız sıkılmasın istiyorlar inşallah iyi haberlerini alacağız buradan en kısa zamanda. Dualarımızdasınız.

Geçmiş olsun inşallah beklediğiniz şekilde olur anjionun sonuçları.

roni galiba bende genel istiycem ogün geldiğinde tekrar bir düşünücem ama sorucam ben nekadar sürede ayılırım diye ona göre....sanırım tırsıyorum

canımmm ohh gelmesin yaa bnmkide anam istanbuldan geldi evimi temizledi perdelerimi yıkadı bu da bende geleyim dedi 9 aydır dibimde bi pok yapmadı şimdi anam yapınca göstermelik dün geldi oturdu oturdu gitti aman istemem bişey allah gerçekten muhtac etmesin lafa gelincede gelin dill kızıyımm hgadii beee şimdide hastane çntam hazır dioo get be anam kalcak başımda istemem senii o yüzden ohh uzak olsunlar dua ett anacın yanındaysa şükrettt

Herkes yazmış ama ben de aynı şeyi söyleyeceğim canım gelmemeleri daha iyi boşver benimkiler şehir dışında kayınvalidemin zararı yok ama haftasonu doğum olur da ben evde yokken bizde kalırlar diye ödüm patlıyor. Eltim iki çocuklu dağınıktırlar biraz da Ev ne hale gelir tahmin edemiyorum inşallah hafta içi doğurayım da hemen gelemesinler diye dua ediyorum inan. Annem olsun kocam olsun yanımda yeter. Üzme sen de hiç kendini faydası olmayan gelmesin zaten.

Canım çok çok geçmiş olsun zor ama cana geleceğine mala gelsin ne denir ki. Allahın adaletine güvenmek lazım bu durumda. Başınızın gözünüzün sadakası olsun inşallah.

Canım 37'den önce bakmıyorlar zaten bir de sezeryan diyorsun zaten hiç bakmaz sen doğuma göre ayarla kendini.

Canım senin stresin yansımıştır ona da.

ÖZLEMcim senin üzüntünü anladı demekki yavrucak.. çarşambaya inşallah nst de herşey normal çıkar.

SİBEL canım size de çok geçmiş olsun.. küçük kuzu da hastaymış, kıyamam..
inşallah 5 güne hiiiiç bişeyin kalmaz. bende dua ediyorum şu son günler hasta olmayayım diye.. Allah korusun hem hastalık hem sezeryan fena olur. Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…