- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.941
kızlar saolun dediğiniz gibi inşallahh iyileşirim yoksa bebişimi kucağıma alıp sevemem ve de emziremem kiii
ronya cnm eğer jilet fln yapıyosan bence hazırlıklı git belli olmaz bakacağı tutar gerçi sanmam ama..
off ben çok halsizim yaa başım ağrıyor inşallah toparlanırsam gene uğrarım kendinize iyi bakınn ....
Kızlar selam doktordan şimdi geldik. Allahıma şükürler olsun bebişlerim iyiler.28.02.2012 tarihine doğum tarihi verdi doktorumuz. tarihi öğrenince çok heycanladım. Allahım sağlıkla inşaallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
cok tesekkür ederim canım benim hayırlısıyla ii haberlerini bi aliim hemen ilk size koşcam zatencanm aklına kötü şeyler getirme dua etcem inş. bir şeycik yoktur babanda. iyi ol üzme kendini ararsın yine ii haberlerini bekliyoruz..
bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
Allah razı olsun güzelim ya saolasın içimi ferah tutmaya calısıyorum Allaha sığındım dua edip duruyorum sizler de içimi rahatatıyosunuz cok tesekkür ederimözlemcim babana rabbim acil şifalar versin aklına kötü şeyler getirme eminim annenin bahsettiği gibi prostattır ve korkulucak bişey değildir...bu arada duamı yapıyorum baban için
cok teşekkür ederim tatlım ya Allah razı olsuncanım üzme kendini emınım çok önemli bişey yoktur . Sen üzülme diye bunuda soylememışlerdir ki prostat basıt bır amelıyat yanı. Ben sana okudum ayetel kursi şimdi işteyim akşam abdest alıp daha cok okurum baban için kendine iyi bak
Allahım sağ salim kavuştursun bi cırpıda al kucagına inşallah canımewet kızlar gelelim bana hastaneden geldim şimdi kızlar tahliller yapıldı ....anestezi uzmanı ile görüştüm ama henüz genelmi spinalmi karar vermiş değilim anestezi uzmanı doğumhanye girince sen karar ver dedi ikisindende korkma dedi ...ayılamam falan düşüncesini at kafandan öbüründede heycan olucak illaki...(spinal için )
hastaneye saat sabah 10:30 gidicez ve 22.02.2012 saat 12:00 da sizin dualarınızla ve allahın izniyle adeni kucağıma alıcam....
cok tesekkür ederim canım ya bu halinde benim için dua etmişsin Allah razı olsun cok cok gecmiş olsun Allahım hem şifa hem de evde kızınla kolaylıklar versin[özlemcim şimdi baban için okudum çok üzüldüm cnm ama annen önemli deeğil diyorsa doğrudur cnm içini ferah tutmaya çalış...[/B]i
ben çok fenayım kızlar ya doğuma 5 gün kala kızımdan bana grip geçti dün gece öleceğim sandım haliyle ilaç da içmiyorum sabahtan beri sıcak bişeyler içiyorum boğazım geçti gibi ama burnum akıyor başım ağrıyor ve çok halsizim üstelik kızım da hep oyun istiyor artık ne yapacağımı şaşırdım
cok tesekkür ederim canım benim sadece dua edebiliyorum zaten hala haber bekliyorumözlemcim canım geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..istediğin zaman elinin kolunun uzanamaması gerçekten çok zorama inşallah dualarınla hemen iyileşecektir..bizim de duamızda olcak inşallah..
cok tesekkür ederim canım benimcnm acil şifalar babacığına dualarımız onunla.
Allah razı olsun canımgeçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin...
Hadi bakalım kuzu gör de için rahatlasın.güzel haberlerle gel inş.
Uzme bebısınıııı yavrucum gıt duy guzl kalp atıslarınıı keyfın yerıne gelsın
Özlemim gelmişsinnn.. Tam yazıyodum aşağıda gördüm.. Nasıl geçti kuzum? İnşallah iyidir yavru ceylan?
kızlar saolun dediğiniz gibi inşallahh iyileşirim yoksa bebişimi kucağıma alıp sevemem ve de emziremem kiii
off ben çok halsizim yaa başım ağrıyor inşallah toparlanırsam gene uğrarım kendinize iyi bakınn ....
kızlar ya size bir şey sorucam
siz her kontrole gittiğinizde temizlenipmi gidiyorsunuz
ben bu sefer malum bölgedeki tüyleri almadan gitmek istiyorum
her seferinde en ince ayrıntısına kadar temizleniyorum
ama hiç vajinal bakmadı doktorum
bu seferde gitsem bir şey olurmu acaba doğumum zaten sezeryan olucak
acaba bakmak istese müsait değilim dersem çokmu ayıp olur :97:
Evet teyzesi çok akıllı platesci benim kızımmm zaten hemen jimnastiğe göndercem ki onu beeen annesi yesin minik poposunu o taytların içindeeee
Doğru diyosun ilk günden çok yüklenmeyim.. o da uyudu hemen zaten bi iki çalıştıtamam hemen bayıldı nası yorulduysa yavrum
aman boşver canım yaa.. baksana ben göstermeye çalıştıkça bakmıyohem sezeryanda bakmıolarmış ama nolur nolmaz diye de düşünüyo insan ama sanmıyorum öle bi gerek olcanı.. olursa da aç göster boşver neler görüyolardır kimbilir..
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
cok tesekkür ederim canım benim hayırlısıyla ii haberlerini bi aliim hemen ilk size koşcam zaten
canım hayrını görmezler zaten hiç üzülme sen başınızın gözünüzün bebeğinizin sadakası olsun başka dicek bişi yok durum zor yapanın bilinmesi ama elden bişi gelmemesi daha zor ama sıkma canını olan olmuş bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Allah razı olsun güzelim ya saolasın içimi ferah tutmaya calısıyorum Allaha sığındım dua edip duruyorum sizler de içimi rahatatıyosunuz cok tesekkür ederim
cok teşekkür ederim tatlım ya Allah razı olsun
Allahım sağ salim kavuştursun bi cırpıda al kucagına inşallah canım
cok tesekkür ederim canım ya bu halinde benim için dua etmişsin Allah razı olsun cok cok gecmiş olsun Allahım hem şifa hem de evde kızınla kolaylıklar versin
cok tesekkür ederim canım benim sadece dua edebiliyorum zaten hala haber bekliyorum
cok tesekkür ederim canım benim
Allah razı olsun canım
geldim kızlar geldim ama kafam karısık cok şükür kızım iyi herseyi normal ama nst sonuçlarına göre kalbi cok hızlı atıyomuş bende farkettim sanki koşmuş koşmuş da nefes nefese kalmış gibiydi kuzum doktor da bi anlam veremedi açmıydın falan dedi yok dedim diilim nst tekrar yapalım carsamba gel yine dedi bu ne demek oluyoki anlamadım ben
Canım hoş geldin, iyiymiş işte cimcime, sen üzgünsün ya ondan etkilenmiştir, önemli bir şeyi yoktur merak etme,
kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
cnm emın ol kötü bırsey yoktur gec olmus ama soylemısler rahatsızlıgını onemlıbırsey olsa allah korusun yogun bakımdaolur sesını bıle duyamazdın bencede prostattır rahatsızlıgı arkadasların dedıgı gıbıde erkeklerde sık rastlanan bır operasyon sen canını sıkma uzaktasın ya gozun gormuyor ondan huzursuzlanıyorsun bence sık sık ara sesını duydukca ıyı olursun aılenın kendını uzme ve rabbıme sukur etki babanın sesını duyabılmıssın,benım babamdakalp hastası dogumum 10 martta ve onunda acık kalp amelıyatı olma ıhtımalı yuksek bende cok dusunuyorum doguma denk gelırse kendımden cok babamı dusunucem emınım elım kolum yetısmeyecek ve cok uzulucem Allah korusun rabbım ınsallah amelıyat olmaz anju sonucları temız cıkar o yuzden senı cok ıyı anlıyorum onlar bızım herseyımız Rabbım basımızdan eksık etmesın...senın ıcındekendım ıcınde dua edıyorum arkadasım sen uzulme sadece halıne sukur et.
umudumm anestezi hekimi sana bırakmış genelmi spinalmi diye ne güzel
bende daha önce epidurel olmama rağmen bu sefer genel olmak istiyorum
ben uyandığımda herşey bitmiş olsun istiyorum
sadece baygın aygın gözlerimi açarken viyaklama sesi duymak istiyorum :)
ya bunları bize Allah sıraylamı veriyorlar anlamadım ama hafta sonumu yine kendisi mahvetmiştir...
bahsetmiş olduğum şahıs benim kaynana adı verilen kadın...
eşim dün bana dediki annem çarşamba günü gelmese olurmu yani benim doğum yaptığım gün...
şimdi kim haklı, kim haksız...
bu kadın geçen ay görümcesinin gelini sancılandı diye koşa koşa giden kadın kendi öz torununun doğumuna gelemiyecekmiş...
bir gün bile beni 9 ay boyunca ağrın sızın varmı, istediğin bişey varmıi yardım edilcek birşey varmı diye arayıp sormamış birde telefonla randevu istiyor gelmesem olurmu...
ister gelsin ister gelmesin dedim...
Ama Allah büyük birgün herkes muhtaç olacak bizim oralarda bir laf vardır afedersiniz ama birgün o da kendi bokuyla oynar umarım... iyiki annem varmış... Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... başkada birşey demiyorum...
Benim evimin huzurunu bozanların iki yakası bir araya gelmesin...
ben kolay kolay kimseye beddua etmem ama beni karnı burnumda bütün gün ağlattı o kadın...
Allah görüyor herkesinde cevabını o verir elbet...
biraz geçmişe bakayım...
doğumuma son 2 gün kaldı ama gözüm yaş içinde bu revamı bana...
ya bunları bize Allah sıraylamı veriyorlar anlamadım ama hafta sonumu yine kendisi mahvetmiştir...
bahsetmiş olduğum şahıs benim kaynana adı verilen kadın...
eşim dün bana dediki annem çarşamba günü gelmese olurmu yani benim doğum yaptığım gün...
şimdi kim haklı, kim haksız...
bu kadın geçen ay görümcesinin gelini sancılandı diye koşa koşa giden kadın kendi öz torununun doğumuna gelemiyecekmiş...
bir gün bile beni 9 ay boyunca ağrın sızın varmı, istediğin bişey varmıi yardım edilcek birşey varmı diye arayıp sormamış birde telefonla randevu istiyor gelmesem olurmu...
ister gelsin ister gelmesin dedim...
Ama Allah büyük birgün herkes muhtaç olacak bizim oralarda bir laf vardır afedersiniz ama birgün o da kendi bokuyla oynar umarım... iyiki annem varmış... Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... başkada birşey demiyorum...
Benim evimin huzurunu bozanların iki yakası bir araya gelmesin...
ben kolay kolay kimseye beddua etmem ama beni karnı burnumda bütün gün ağlattı o kadın...
Allah görüyor herkesinde cevabını o verir elbet...
biraz geçmişe bakayım...
doğumuma son 2 gün kaldı ama gözüm yaş içinde bu revamı bana...
bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim Allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
kızlar ya size bir şey sorucam
siz her kontrole gittiğinizde temizlenipmi gidiyorsunuz
ben bu sefer malum bölgedeki tüyleri almadan gitmek istiyorum
her seferinde en ince ayrıntısına kadar temizleniyorum
ama hiç vajinal bakmadı doktorum
bu seferde gitsem bir şey olurmu acaba doğumum zaten sezeryan olucak
acaba bakmak istese müsait değilim dersem çokmu ayıp olur :97:
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
cok tesekkür ederim canım benim hayırlısıyla ii haberlerini bi aliim hemen ilk size koşcam zaten
canım hayrını görmezler zaten hiç üzülme sen başınızın gözünüzün bebeğinizin sadakası olsun başka dicek bişi yok durum zor yapanın bilinmesi ama elden bişi gelmemesi daha zor ama sıkma canını olan olmuş bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Allah razı olsun güzelim ya saolasın içimi ferah tutmaya calısıyorum Allaha sığındım dua edip duruyorum sizler de içimi rahatatıyosunuz cok tesekkür ederim
cok teşekkür ederim tatlım ya Allah razı olsun
Allahım sağ salim kavuştursun bi cırpıda al kucagına inşallah canım
cok tesekkür ederim canım ya bu halinde benim için dua etmişsin Allah razı olsun cok cok gecmiş olsun Allahım hem şifa hem de evde kızınla kolaylıklar versin
cok tesekkür ederim canım benim sadece dua edebiliyorum zaten hala haber bekliyorum
cok tesekkür ederim canım benim
Allah razı olsun canım
geldim kızlar geldim ama kafam karısık cok şükür kızım iyi herseyi normal ama nst sonuçlarına göre kalbi cok hızlı atıyomuş bende farkettim sanki koşmuş koşmuş da nefes nefese kalmış gibiydi kuzum doktor da bi anlam veremedi açmıydın falan dedi yok dedim diilim nst tekrar yapalım carsamba gel yine dedi bu ne demek oluyoki anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?