2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

roni galiba bende genel istiycem ogün geldiğinde tekrar bir düşünücem ama sorucam ben nekadar sürede ayılırım diye ona göre....sanırım tırsıyorum

Kuzum saatte belli olmuş hadi bakalım. Nasıl rahat edeceksen öyle yaptır canım. Biz okuldan çıkınca geliriz beş dakikada oradayız oğlumla. Çok merak ediyorum Aden'i ben de çok heyecanlıyım.

Kuzum saatte belli olmuş hadi bakalım. Nasıl rahat edeceksen öyle yaptır canım. Biz okuldan çıkınca geliriz beş dakikada oradayız oğlumla. Çok merak ediyorum Aden'i ben de çok heyecanlıyım.

ya ayşen ben ne istediğimi bilmiyorum aslında cok kararsızzım...anestezi uzmanıda ikisinin tek farkı birinde doğunca bebeğini hemen görüyosun okadar dedi...ne biliyim ya aslında ameliyat hanede şöle arkadan güzel fon müzik felen versler ne güzl olur...

Kızlar haftasonu hiç yazamadım alıntı da yapamıyorum geçmişte kaçırdığım şeyler varsa kimse kusura bakmasın Azeri'yi hatırlıyorum geçmiş olsun.

Biz cuma doktora gittik pozisyon almış oğlum kafasını yerleştirmiş gelmek için bekliyor doktor kırkı beklemez dedi. Beş haftamız vardı bana göre rahattım sanki iki hafta farkedince çok şey değişti panik oldum. Bu hafta izne ayrılınca kalan işleri halledeyim diyordum ama hafta sonu işe koyulduk kocamla. Camlar, perdeler ve dolap içleri halloldu. Hastane çantamı hazırladım. Bugün halıları yıkamaya gönderdim haftaya bugün gelecek. Çikolata falan gibi ıvır zıvır işleri de bu hafta halledersem hazır bekleyeceğiz inşallah.

canım sezeryan olacağım için bana bakmadı... ben yinede jiletle temizliyorum ama ultrasonla bakarkentüylerin başladığı yere kadar getiriyor aleti...

son temizlik yarın...

canım ya bence kalp atışlarının hızlı olması normal... yani daha yavaş olduğunu düşün Allah korusun doktor hani hızlı diye kontrol altına alalım demiştir... hiç bişey olmaz canım içini ferah tut... sen stres yaptın ondan... ben bu sinirle nst ye girsem nst makinası çatlar valla...
sıkma canını kuzum çarşamba gidersin bak sonucu güzel çıkacak inşallah...

sağolun canların. sizleri dinleyeceğim desteğiniz için çok sağolun... inanın çok iyi geldi rahatladım sizlerle paylaştığım için...

ya bana gülmeyin ama biz doktorla sadece doğum şekline konuştuğumuzda sezeryan dedik. epidural, sprial, anestezi hiç konuşmadık...

ben anestezi istiyorum yani bayıltılarak... başka bir sezeryan şekli uygularlarsa bana ben ameliyat masasındamı dicem bana bunu uygulayın... iyice delircem... saçma değilmi bçyle sistem yada benim deli doktor niye sormadı bana bunu...

Söyle doktoruna versin müzik Ayılman çok uzun sürmeyecekse genel de rahat uyuyup uyanıyorsun başağrsı falan yok aslında rahat. Ben burun ameliyatında genel olmuştum daha ameliyathanenin önünde odaya gelmeden ayıldım. Sor doktora ona göre karar verirsin.

iş başa düşünce mecbur yapılacak işler. şükür herşeyi halletmişsin cnım geriye kalanlar 1 günde bitecek işler merak etme...
bebişin martta gelse de mart anneleri kanununa uydu desene erkenci... bizim çocuklar çok aceleci olacak ben söyliyim...

canım çok geçmiş olsun yazını okur okumaz babanın duasını okudum allah kabul ederse
azına yüreğine sağlık bitanem sağolasın
cok tesekkür ederim ayşenim hep ii düşünmeye calısıyorum dua ediyorum Allahım büyük bekliyorum

ÖZLEMcim senin üzüntünü anladı demekki yavrucak.. çarşambaya inşallah nst de herşey normal çıkar.

inşallah normaldir kızlar ya ne biliim doktorun yüzü öyle gölgelenince huzursuz oldum işte dedesi sağ salim evine dönsün kızım da cümlenizin bebişleriyle birlikte sağ salim doğsun inşallah

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çünkü 1 ay önce bizim evimize de hırsız girdi burdan kimseyi korkutmak istemedim hala da istemem cidden çok zor bu halimizle bize bu sıkıntıyı yaşatanları allaha havale ediyorum

ya bak şimdi senin yazını okuyunca geldi aklıma..
sezeryan doğumlarda ameliyathanelerde müzik çalıyor.. ben doğum yaparken hangi şarkı çalıyordu hiç hatırlamıyorum ama :26: apar topar ameliyata alındığım için tek derdim bebişin kurtulmasıydı.. ama içerdeki ekip çok rahat ve senide rahatlatacak herşeyi yapıyorlar inan.

hadi bakalım Rabbim vaktini ne zaman ayarladıysa o zaman gelsin oğluşun.
insanların gebelik süresi 9 aydır denir ama kendimizi buna şartlamamak gerekiyor..
sende çantanı hazırlamışsın, temizliğe girişmişsiniz.. oohh ne güzel.. küçük şeyler de hallolduktan sonra istediği zaman gelsin paşa

bende bişey sormak istiyorum..

sağ kasığına ağrı giripte kolayca geçmeyen varmı?? şimdi yerimden nasıl kalkıcam diye düşünüyorum..
bazen gece yatakta dönerken oluyor ve ağlayasım geliyor..

Hallettik demek yerine kocam halletti desem daha doğru olacak canım. Doktoru duyunca her an doğuracakmışım gibi davranıyor neredeyse her şeyi o yaptı. Erkenci gerçekten bizim kuzular. 36'dan sonra gelmesi normal dedi doktor ben işlerimi bitireyim de öyle gelsin inşallah.

Kuzum önemli bişey olsa doktor sölerdi herhalde.. baksana açmısın falan dediğine göre etkileyen bi sürü faktör var demek ki.. bence de stresten oldu büyük ihtimalle o da üzülüyo annesiyle beraber ama annesi üzülmicek artık dimi??? yavrusunu düşüncek çarşamba da inşallah herşey düzelmiş olcak hiç merak etme..

sağ kasığına ağrı giripte kolayca geçmeyen varmı?? şimdi yerimden nasıl kalkıcam diye düşünüyorum..

kuzu hiç doktora sordun mu bunu? dün akşam benim karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi ama böle saniyelik gelip geçiyo.. akşam 5ten gece yatana kadar sürdü.. sabah geçmezse doktora gidiyim dedim ama uyandığımda geçmişti.. bende yorgunluğa verdim.. çünkü dün bayaa oraya buraya yürüdüm.. sen de acaba yordun mu kendimi yada yorulunca mı oluyo takip ettin mi hiç?

semracım bende o kasık ağrıları yatakta dönerken oluyor... ama kolayca geçiyor benimkler... kontrolde bir sor doktoruna olurmu...

cnm bende sana sorucaktım ne karar verdin diye demek bayılalım ayılalım diyosun az stres zaten dr pek karışmıyo ogün sana sorarlar nasıl yapalım diye ona göre kararverirsin....

ayşen bende öyle düşünüyorum odaya çıkana kadar ayılıcaksam genel olsun dicem...

poll ben ağrı sızı hiç hissetmiyorumda sana bişey sorcam bizim bu su işini nasıl yapcaklar patlatıyolarmı ?

yok tatlım sormadım, çarşamba unutmazsam sorayım..
bugün hiiiç yormadım kendimi, dışarı da çıkamayınca kızlarımla yattık uyuduk:))
şimdi geçti mesela, ama ağrı aniden giriyo ve kıpırdayamıyorum...geceleri olmasına alışmıştım da gün içinde olunca tuhaf oldum.. galiba biz yakında doğuracaz :)

Bende de oluyor aynısı canım, çok kötü giriyor, bıçak saplanır gibi, doktora sordum kas ağrısı dedi, bacağımıza girdiği gibi oraya da kramp giriyormuş, bebişten dolayı kaslar zayıfladığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…