- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.961
roni galiba bende genel istiycem ogün geldiğinde tekrar bir düşünücem ama sorucam ben nekadar sürede ayılırım diye ona göre....sanırım tırsıyorum
Kuzum saatte belli olmuş hadi bakalım. Nasıl rahat edeceksen öyle yaptır canım. Biz okuldan çıkınca geliriz beş dakikada oradayız oğlumla. Çok merak ediyorum Aden'i ben de çok heyecanlıyım.
kızlar ya size bir şey sorucam
siz her kontrole gittiğinizde temizlenipmi gidiyorsunuz
ben bu sefer malum bölgedeki tüyleri almadan gitmek istiyorum
her seferinde en ince ayrıntısına kadar temizleniyorum
ama hiç vajinal bakmadı doktorum
bu seferde gitsem bir şey olurmu acaba doğumum zaten sezeryan olucak
acaba bakmak istese müsait değilim dersem çokmu ayıp olur :97:
geldim kızlar geldim ama kafam karısık cok şükür kızım iyi herseyi normal ama nst sonuçlarına göre kalbi cok hızlı atıyomuş bende farkettim sanki koşmuş koşmuş da nefes nefese kalmış gibiydi kuzum doktor da bi anlam veremedi açmıydın falan dedi yok dedim diilim nst tekrar yapalım carsamba gel yine dedi bu ne demek oluyoki anlamadım ben
Herkes yazmış ama ben de aynı şeyi söyleyeceğim canım gelmemeleri daha iyi boşver benimkiler şehir dışında kayınvalidemin zararı yok ama haftasonu doğum olur da ben evde yokken bizde kalırlar diye ödüm patlıyor. Eltim iki çocuklu dağınıktırlar biraz daEv ne hale gelir tahmin edemiyorum inşallah hafta içi doğurayım da hemen gelemesinler diye dua ediyorum inan. Annem olsun kocam olsun yanımda yeter. Üzme sen de hiç kendini faydası olmayan gelmesin zaten.
canımmm ohh gelmesin yaa bnmkide anam istanbuldan geldi evimi temizledi perdelerimi yıkadı bu da bende geleyim dedi 9 aydır dibimde bi pok yapmadı şimdi anam yapınca göstermelik dün geldi oturdu oturdu gitti aman istemem bişey allah gerçekten muhtac etmesin lafa gelincede gelin dill kızıyımm hgadii beee şimdide hastane çntam hazır dioo get be anam kalcak başımda istemem seniio yüzden ohh uzak olsunlar dua ett anacın yanındaysa şükrettt
ya ayşen ben ne istediğimi bilmiyorum aslında cok kararsızzım...anestezi uzmanıda ikisinin tek farkı birinde doğunca bebeğini hemen görüyosun okadar dedi...ne biliyim ya aslında ameliyat hanede şöle arkadan güzel fon müzik felen versler ne güzl olur...
ya ayşen ben ne istediğimi bilmiyorum aslında cok kararsızzım...anestezi uzmanıda ikisinin tek farkı birinde doğunca bebeğini hemen görüyosun okadar dedi...ne biliyim ya aslında ameliyat hanede şöle arkadan güzel fon müzik felen versler ne güzl olur...
Kızlar haftasonu hiç yazamadım alıntı da yapamıyorum geçmişte kaçırdığım şeyler varsa kimse kusura bakmasın Azeri'yi hatırlıyorum geçmiş olsun.
Biz cuma doktora gittik pozisyon almış oğlum kafasını yerleştirmiş gelmek için bekliyor doktor kırkı beklemez dedi. Beş haftamız vardı bana göre rahattım sanki iki hafta farkedince çok şey değişti panik oldum. Bu hafta izne ayrılınca kalan işleri halledeyim diyordum ama hafta sonu işe koyulduk kocamla. Camlar, perdeler ve dolap içleri halloldu. Hastane çantamı hazırladım. Bugün halıları yıkamaya gönderdim haftaya bugün gelecek. Çikolata falan gibi ıvır zıvır işleri de bu hafta halledersem hazır bekleyeceğiz inşallah.
azına yüreğine sağlık bitanem sağolasıncanım çok geçmiş olsun yazını okur okumaz babanın duasını okudum allah kabul ederse
cok tesekkür ederim ayşenim hep ii düşünmeye calısıyorum dua ediyorum Allahım büyük bekliyorumCanım geçmiş olsun Allah şifa versin iyi düşün iyi olsun söylememelerine takma benim annem azıcık elini kesse bile söylemiyor üzülmeyeyim diye son günlerimiz canımız sıkılmasın istiyorlar inşallah iyi haberlerini alacağız buradan en kısa zamanda. Dualarımızdasınız.
ÖZLEMcim senin üzüntünü anladı demekki yavrucak.. çarşambaya inşallah nst de herşey normal çıkar.
canım ya bence kalp atışlarının hızlı olması normal... yani daha yavaş olduğunu düşün Allah korusun doktor hani hızlı diye kontrol altına alalım demiştir... hiç bişey olmaz canım içini ferah tut... sen stres yaptın ondan... ben bu sinirle nst ye girsem nst makinası çatlar valla...
sıkma canını kuzum çarşamba gidersin bak sonucu güzel çıkacak inşallah...
bikaç gündür sadece okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.kafamı toparlayamıyorum.doğuma sayılı günler kala altınlarım çalındı kızlar ve de öyle dışardan giren bi hırsız tarafından da değil.hiçbiryer karışmadan,zorlanmadan..kimsenin günahını görmeden almak istemiyoruz ama kimin yaptığı da çok belli.gözünle görmediğin için yine de bişey diyemiyoruz.tek istediğim allah fitil fitil burunlarından getirsin benim doğmamış bebeğimin rızkına göz dikenlerin..
Bebekleriniz doğduktan sonra aman diyim çok dikkat edin kızlar gelen hediyeleri,hiç ama hiç kimseye güven olmuyo artık bu devirde..
ya bak şimdi senin yazını okuyunca geldi aklıma..ya ayşen ben ne istediğimi bilmiyorum aslında cok kararsızzım...anestezi uzmanıda ikisinin tek farkı birinde doğunca bebeğini hemen görüyosun okadar dedi...ne biliyim ya aslında ameliyat hanede şöle arkadan güzel fon müzik felen versler ne güzl olur...
Kızlar haftasonu hiç yazamadım alıntı da yapamıyorum geçmişte kaçırdığım şeyler varsa kimse kusura bakmasın Azeri'yi hatırlıyorum geçmiş olsun.
Biz cuma doktora gittik pozisyon almış oğlum kafasını yerleştirmiş gelmek için bekliyor doktor kırkı beklemez dedi. Beş haftamız vardı bana göre rahattım sanki iki hafta farkedince çok şey değişti panik oldum. Bu hafta izne ayrılınca kalan işleri halledeyim diyordum ama hafta sonu işe koyulduk kocamla. Camlar, perdeler ve dolap içleri halloldu. Hastane çantamı hazırladım. Bugün halıları yıkamaya gönderdim haftaya bugün gelecek. Çikolata falan gibi ıvır zıvır işleri de bu hafta halledersem hazır bekleyeceğiz inşallah.
iş başa düşünce mecbur yapılacak işler. şükür herşeyi halletmişsin cnım geriye kalanlar 1 günde bitecek işler merak etme...
bebişin martta gelse de mart anneleri kanununa uydu desene erkenci... bizim çocuklar çok aceleci olacak ben söyliyim...
geldim kızlar geldim ama kafam karısık cok şükür kızım iyi herseyi normal ama nst sonuçlarına göre kalbi cok hızlı atıyomuş bende farkettim sanki koşmuş koşmuş da nefes nefese kalmış gibiydi kuzum doktor da bi anlam veremedi açmıydın falan dedi yok dedim diilim nst tekrar yapalım carsamba gel yine dedi bu ne demek oluyoki anlamadım ben
bende bişey sormak istiyorum..
sağ kasığına ağrı giripte kolayca geçmeyen varmı?? şimdi yerimden nasıl kalkıcam diye düşünüyorum..
bazen gece yatakta dönerken oluyor ve ağlayasım geliyor..
sağ kasığına ağrı giripte kolayca geçmeyen varmı?? şimdi yerimden nasıl kalkıcam diye düşünüyorum..
cnm bende sana sorucaktım ne karar verdin diye demek bayılalım ayılalım diyosun az stres zaten dr pek karışmıyo ogün sana sorarlar nasıl yapalım diye ona göre kararverirsin....
ya bana gülmeyin ama biz doktorla sadece doğum şekline konuştuğumuzda sezeryan dedik. epidural, sprial, anestezi hiç konuşmadık...
ben anestezi istiyorum yani bayıltılarak... başka bir sezeryan şekli uygularlarsa bana ben ameliyat masasındamı dicem bana bunu uygulayın... iyice delircem...saçma değilmi bçyle sistem yada benim deli doktor niye sormadı bana bunu...
ayşen bende öyle düşünüyorum odaya çıkana kadar ayılıcaksam genel olsun dicem...Söyle doktoruna versin müzikAyılman çok uzun sürmeyecekse genel de rahat uyuyup uyanıyorsun başağrsı falan yok aslında rahat. Ben burun ameliyatında genel olmuştum daha ameliyathanenin önünde odaya gelmeden ayıldım. Sor doktora ona göre karar verirsin.
inşallah öyledir nigarcım ya bide buna kafayı taktım şimdi
kuzu hiç doktora sordun mu bunu? dün akşam benim karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi ama böle saniyelik gelip geçiyo.. akşam 5ten gece yatana kadar sürdü.. sabah geçmezse doktora gidiyim dedim ama uyandığımda geçmişti.. bende yorgunluğa verdim.. çünkü dün bayaa oraya buraya yürüdüm.. sen de acaba yordun mu kendimi yada yorulunca mı oluyo takip ettin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?