2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E biz de merak ettik seni nerelerde bu kız diye.İyi olmana sevindik arada haber ver bize.

Sagolunn kısslar tel.dan giriyom esim uyuyo bazen internet bulamıyom giremiyom komsular sagolsun diyelim az kaldı tasınsak alcaz bi iki aya herkesi o
Özledim valla

selam herkese geçmiş birikmiş bayagı okuyamadım hrkes iyidir inşalh çantaya nelerin kouldugu konusulmus benim çantamda olanlar
kendim için
1 pijama takımı ona uygun çorap tülbent
gecelik takımı çorabı tülbenti
yelek üşürsem eğer
2 adet emzirme styeni
1tane emzirme atleti
4 tne alt çamaşır
göğüs kremim göğüs pedi
hastane bezi - ped
terlik

bebeğim için
1 tane 10lu hastane çıkısı
bir tane zıbın takımı
1 tane 8li zıbınlıtakım
öörgü patik yelek
ponponlu battaniye
kalın battaniye
bikç tane çorap
emzik biberon- hastane yasak dedi ama her ihtimale karsı koydum:)
ıslak mendil pişik kremi
ağız mendili
bebek bezi- sayısına karar veremedim:)

Merabalar şöyle bir kaç sayfa geçimişi okuyup yatyım dedim.Ne güzel her gün bebişler geliyo..ev temizlikleri,alışveriş telşı,çanta hazırlama telaşı...ne güzel hazırlıklar allah herkese nasip etsin..yeni doğan ve doğacak olan bebişlere sağlık mutluluk versin işallah..
bizde 35+6 olduk ne çabuk geçti..aslında hem çok kısa hemde çok uzun uykusuz geceleri düşününce çok uzun gibi geliyor :)
bu arada aklıma gelmişken bir ara kurabiye tarifi falan alan arkadaşlar olmuştu denediler mi? deneyen varsa yapıp resimlerini paylaşsalar keşke.fikir alışverişi olur...ben doğumdan sonra tekra yapıcam mevlüde işallah..Ölee işte bi okuyalım dedik biraz da içimnizi döktük şimdi de uyuma vakti herkese iyi uykular tatlı rüyalar :)

aramızda sadece 1 gun varcnm benımde 10 mart...:)

kızlar ancak yazabiliyorum. pztesi doğum yaptım spinal sezeryan ile. çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. yalnız göğüslerimin ucu paramparça oldu. ve emzirmekte zorlanıyorum. hatta ağlıyorum. buna ansıl bi çözüm var bilmiyorum. göğüslerim taş gibi oldu ama çıkan süt çok az emdikçe açılacak diyolar ama nasıl emzireyim ki bu halde ağla ağla helak oldum. varsa bi tavsiyeniz hemen alayım..

hastanede 1 gün kaldım 2 valizle gittik ama bebek için sadece 2 takım yetti. hatta 2. gün değişiklik olsun diye giydirdim. kendim için lohusa kilodu almamıştım ama lazım oldu. benim küücük donları koca hasta bezinin üzerine giydirmek zor oldu. giymiyeyim dedim hemşire yok illa giy dedi:) sezeryan olacaklar mutlaka o gün hemşire sizi yürüttükten sonra sık sık yürüyün. hatta ben merdiven bile çıktım. ama bugün ne haldeyim ameliyat yerim şişti. sebebini bilmiyorum. yarın dra gidip soracam.ben bebeği kucakladım emzirmek için. kaldırdığım en ağır hareket bu oldu. tabi yattığım yerden doğrulunca da çok kastım. o da sebep olmuş olabilir.çok şey yazacaktım ama bebeğim durmuyo. yine fırsat bulunca yazarım. öpüyorum

Saglıkla buyusun bebegin insallah...tez zamanda bizede nasip etsin bebeklerimiiz saglıkla kucagımıza almayı.

Canım benim süper bir haber bu çok sevindim.Allah bir daha sıkıntı hastalık vermesin insallah

Geçmiş olsun şükür riskli zamanlar geçmiş bundan sonrası da güzel geçsin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim.Benimki illaki erken dogacak malesef ki bende hem plesanta previa marginalis var hemde bebek 29.haftamda dogum kanalına girdi ve kasılmalarım basladı.Dogumu durdurmak için önce 5 gün hastanede yattım sonrasında da daha önce belirttigim gibi bugüne kadar ve doguma kadar evde kalkmadan yatıyorum sadece tuvalete gitmeme izin var bir de kasılmaları durdurmak için Nidilat diye bir ilaç var ondan içiyorum sanırım 36.hatamda bu ilacı bırakacagım ve 1-2 gün içinde bebek gelecek.Saglıkla gelsin de önemli degil.Allah kimseye de vermesin benim yasadıklarımı gercekten pek kolay degil

Bebişine saglıkla kucagına aldıgına sevindim.Gözün aydın allah analı babalı büyütsün insallah.Emzirme için ( tecrübeli degilim ama duydugum ve etrafımdakilerin yaptıgı) sıcak kompres yapıyorsun süt akışını hızlandırmak için bir de gögüs uçlarının acısını önlemek için gögüs ucu kremi ya da gögüs kalkanı kullanabilirsin.Bol su iç bol sütün olmasını diliyorum.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evladını

günaydın kızlar kaç gündür giremedim hiç nete evle uğraşıyoduk dün kadın aldım temizlik düzenleme bitti hele şükür artık herşey hazır..kızımı bekliyoruz..bu bi kaç gün içinde kimler doğum yaptı geçmişi okumadım henüz..kahvaltı yapayım okucam özledim sizi valla..karnım tamamen aşağı inmiş durumda doktor 27 sine kalmaz demişti ya bikaç gün içinde doğururum yada en son 5 mart iite 10 güne gelir..

Günaydın kızlarr.. Dogum yapan arkadaslarmzn gozu aydın olsun kavustulr bebıslerıne ALLAH vaktınde bızede nasıp etsın kavusmayı ınsallah:)) Annmlere canlı yayn yapıorum arkadaslar dogum yapıo dıye ben kendımı hıc dogurck gıbı hıssetmıorum bazn karnım asaya ındı dıosunz ya kendı karnıma bakıorum benmkı hıc yukrı cıkmadıkı hep asadydı:))) Anneme gore daha nekdr cıkmalıyms hanı dıorum gogsle aynı hızaya gelıo yaa benm hıc oyle olmadı hep asada kaldı e sıcan kadr cocuk var ıcınde nasıl cıkcsın dıye benımle dalga gectı( Bende dıorum hıııı coook 3 kılo olsn yeter bana kı 2 bucugun ustu bıle yeter herkes senın gıbı 3 aylık cocuk dogrmuo dıorum guluo:)))) En kucuk abım dogms oda 3850:)) gerısı 4 ılaaa 4200 arasnda gelmıs:)))) kendı gıbı performans beklıo benden canım annemmmmm

günaydın kızlar...işe başlamadan önce durumumu bir özet geçeyim...dün çıkışta doktora gittik, rutin kontrolüm vardı...terbiyesiz sıpam sadece poposunu ve pipisini gösterdi bize, yüzünü göremedik....baş büyüklüğü normalmiş ama genel olarak ufak dedi doktor...zaten ayrıntılı ultrasonda plasentada tıkanıklıkmı ne varmış, beslenmesi az olabilir demişt, nitekim de öyle olmuş..36. haftamdayım ama bebiş sadece 2300 gram...üstelik son bir ayda sadece 300 gram almış..doğuma da 1 ay olduğunu düşünürsek doktor 3 kiloyu bulması zor gibi dedi....iyi beslen dedi ama zaten fil gibi yiyorum..daha ne yapıcamki...et-süt-yoğurt-yumurta ye dedi...onları da yiyorum ama biraz daha ağırlık vericem artık....ben kuvvetli tekmelerine ve kasıklarımı o kadar acıtmasına bakınca Bİ TOSUNCUK DOĞURCAM SANIYODUM ama meğerse ufacık bi atom karınca varmış içimde....umarım sağlığı iyi olur, kiloyu doğunca da alır, napalım....suyu iyi dedi....boyunu sordum, onu tahmin edemiyoruz dedi.anlamadım, son teknoloji renkli ultrason kullanıyo, nasıl bilemiyoki, herkesin doktoru söylüyo boyunu...acaba çok ufak da söylemek mi istemedi....hani bi formül vardıya, neydi ya, bişeyle bişeyi çarpıp buluyoduk boyunu, onu bilen varsa yazabilirmi...gittiğim hiç bi doktor boy söylemedi şimdiye kadar bana

günaydın canım...Benim karnımda hiç yukarı çıkmadı ortada duruyo daha bizimkiler ufak olur 3kilo olsa yeter zaten

Canım gözün aydın bebeğin durumu iyi olsun yeter kiloyu doğunca da alır.Boyu için bişey diyemiycem polly biliyodu o formulü galiba:)))

Gunaydın canım gozun aydın gormussun mınıgını:) Darısı pazrtesı gunune benm basıma ınsallahhhhh:))) Hıc uzulme kılosundn oturu benmkıde oylee o cıvarlarda ben hıc takmıorum saglıklı olsun 2 bucgu gecsn yeterlı o son teknolojı dedgn sey yenılerde yok cunku ben en son gıttıgmde dr sordugmda kendısı aklndn hesp yapıp soyledı bana:)) Cok sasrtıcı ama oyle mısal normal ultrsna gırdıgmde ben hıc sormuodum dıger dr cıkan kagıtta yazıodu boyu yanı teknolojı orda ılerlememıs:)) o kemık uzunluguyla buluolrdı onu 7ylemı carpılıodu sımdı yalan olmasn ınternetten bak ıstersn olculen kemık uzunluguyla carpılıodu onu bılıorum:)

Gunaydın canım hosgeldın takmıorum ztn sorun yok saglıklı olsn mınık olsun oglm besler buyuturum tosun gıbı yaparım:))) Karnım ıcın gercktn bı anlam veremıorum ztn asada doguma yakn cıkıp ıncekmı dıorum ama ıntrnetten takıp ettgm kadryla bu haftalrda karın bıranda asaya duser denılıo dıorum benmkı hıc cıkmadıkı dussun:))) Anlamadm cocugumn saglk haberını almak benm en buyuk tesellım:)))

Canım femur boyunu 7 ile carpinca tahmini boyunu buluyoruz demişti benim Dr.

günaydıın femur uzunlugunu 7 le çarpıosun canım femurda üst bacak boyu oluyo sanırım ultrason kağıdında fl die gözüken ölçümm dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…