- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.681
Kızlar bu arada biz bu gün kontrole gittik bebişim iyi nst ye de bağlandık herşey yolunda dedi doktor ve haftaya tekrar çağırdı doğum haberlerini okudukça heyecanlanıyorum bizim kuzucuklar ne zaman gelecek acabaaa
Valla resim var da Işıl'a sormayı unutmuşuz o yüzden eklemedim kendisi gelince ekler sanırım anneciği olarakkızlar demek beraber gitmişsiniz ışılın yanına nerdeyse 4 kiloya yakın doğmuş Adencik merak ettim şimdii benim bile doğurasım geldiresim yokmuuu Güneşşşş Ayşennn
ay hepimiz aynı durumdayız kusura bakmazsınız olur biter,annem gelmeden gelirsiniz işte,bi süpürge tutar eşim başka temizlik yapmam
maaşlallah bebişine,ben de çok özledim kuzumu,2 haftayı geçti görmeyeli ve daha 5 günümüz var..
Kızlar bu arada biz bu gün kontrole gittik bebişim iyi nst ye de bağlandık herşey yolunda dedi doktor ve haftaya tekrar çağırdı doğum haberlerini okudukça heyecanlanıyorum bizim kuzucuklar ne zaman gelecek acabaaa
Valla resim var da Işıl'a sormayı unutmuşuz o yüzden eklemedim kendisi gelince ekler sanırım anneciği olarak
Aman ne kusuru hepimizin evler aynı,tamam o zaman sen yorulmayacaksan müsait olduğunda haber verirsin
Kuzum hemen hemen aynı haftadayız bizim doktor geçen ay hep haftalık çağırdı sonr 15 günde gel dedi bugün yine haftaya gel dedi benimde aklıma takılıor niye bizi sık sık çağırıyor ki sorun da yok diyor ama bide her gittiğimde son 3 randevuda da nst ye bağlandık :44:
maşallah kuzum Allah nazarlardan saklasınbzim kuzucukların gelmeye niyeti yokk Mart ortasını beklicekler valla
banada doktorum 10-15 arası alırız bebeği dedi. gelsinlerde sevsek yaaa
Bana halaaaa 26 mart diyo ayy bu kız martı bitirecek bu gidişlee kuzummm vallaaa ya gelselerde sevsek en azından senin tarih daha yakın nerdesin sen peki kuzum yakınmısın acaba bana Ayşenler gidip Adeni sevmiş kıskandım valla önce doğursan bende gelip senin bebişi seveyimm
Slm kızlar nasılsınız yeni bebişlerimiz gelmiş Işıl DMF Seve Meri hepinizin gözü aydın darısı başımıza inş... Özlemcim çooook sevindim büyük geçmişler olsun çok şükür iyiyimiş baban
Son sayfaya bakıp konuya dalıorumm özlemcm annemm babanın sesını duymussun gozun aydın en kısa zamanda saglıkla kucklasmak nasıp olsun bebısımm. Isılla dmf nın haberlerını aldınzmı onu tam anlayamadm ama dogmlrı gercklesmstr ALLAH analı babalı buyutsun yavrulrını darısı bızım basımıza:) ama bende hıc dogrck bı hal yok sankı hıc dogurmıcm okdr rahatımkı okdr yokmus gıbı kı ben martın sonunu bulcm gıbı gelıo bana:)) Topıgı ben kapıcam kısmetse:))))
canım babanın iyi olmasına sevindim çokk geçmiş olsunn
Ama ama siz öyle ballandıra ballandıra anlatınca bizimde canımız çektii yaa bizde görmek istiyoz Aden'iiii
Bütün kuzular çok şekerler Azericim hepimizin ki Aden'cik gibi çk şeker olacak inşallah.Uzun zamandır yeni doğan bebiş görmediğim için e bir de Işıl'ı kocaman göbüşlü görmeye alıştğımız için rüyadaymışız gibi geldi.Biz topikte son doğuranlardan mı olucaz nedir.Aslında orada bana hemşirenin birtanesi karnın aşağıya inmiş dedi ama bilemiyorum daha erken birazcık daha bekler umarım.
Beklesinler bence de hep içeride kalacaklar gibi geliyor zaten de Aden'i görünce rüyada gibi hissettim kendimi:)
Gözünaydın sağlıkla gelmiş kuzun darısı başımıza:)
Amin Ronya'cım aminnn.
İnşallah canım.
Evett hem tosuncuk hem çok şeker biraz büyüsün sevelim güzel güzel şimdi kıyamıyoruz sevmeye:)Amin canım darısı bizi başımıza:)
Ben yükledim göndereyim size fotoları:)Bana da hala rüyadaymışm gibi geliyor:)Yalnız kızlar 15 kat merdiveni indik de heryerim ağryor benim yaf:))Ayrıca sizi bıraktm otobüse bindim hala içim rahat edemedi vedalaşamadım diye.
al benden de o kadar,iyice hamlamışım oturmaktan,et kesemese bari bacaklarbiz lafa dalmışız zaten senin arkandan ama en yakın zamanda bana geliyosunuz ve devam ediyoruz muhabbete ama güneş aklıma geldikçe gülüyorum asansör olayına
Bana halaaaa 26 mart diyo ayy bu kız martı bitirecek bu gidişlee kuzummm vallaaa ya gelselerde sevsek en azından senin tarih daha yakın nerdesin sen peki kuzum yakınmısın acaba bana Ayşenler gidip Adeni sevmiş kıskandım valla önce doğursan bende gelip senin bebişi seveyimm
canım gözün aydım Allah size bağışlasın yavrunuzuherkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
yakınsanız mutlaka gidin birbirinize,çok güzel bi duygu kızlar öyle görmek..burda doğum haberi duyunca bi garip oluyodu insan bi de birbirinizi o halde gördüğünüzü düşününün..nerdeyse bütün hamileliğimizi birlikte yaşadık sayılır çünkü burda..
İmkanınız varsa görüşün çok güzeldi keşke hepimiz aynı şehirde olsak da birbirimizi görebilsek
ayyy ne güzel.. ne kadar iyi yürekli iş arkadaşların ve kısmeti bol bi yavrun varmışgünaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...
maşallah kuzuya. darisi bizlerin başınaDMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
canımmm hayırlı doğumlar... kolay bi doğum olur sağlıkla sıhhatle alırsın kuzunu kucağına inş. güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
canım geçmiş olsun. umarım tahliliniz de iyi cıkar c.tesi günü.selam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için.
tavsiyelerin için çok sağol. hepimize ışık tuttun. sen atlattın bakalım bizlerinki nasıl olcak.bizim paralar bişi diill..çocukta herşey para...buarada bez alan arkadaşlar...1 numara alın...ben 2 ile başlamıştım ama büyük oluyo...1 aldık bizde...nekadar tombik olursa olsun 1 oluyo...bide çookk çokk büyük bavullar yapmayın..biz takım takım eşya götürdük hepsini geri getirdik...zıbın almayın..giydirmediler hemen body istediler..bol bol orkid alın...hastanede verilenler yastık gibi..heryerinize çıkıyo...bol bol don götürün yüksek belli olsun...sezaryende gelip gelip karnınıza bastırıyolar rahim toplansın kanlar çıksın die...fışır fışır akıyo zaten alttan:)
canımmm geçmiş olsun. bak ne güzel her şey yoluna girdi. bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız umarım.kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş
maşallah AdenciğeBiz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
tebrik ederim seve cim. sağ salim almışsın kızını kollarına. ağrısız sızısız, gazsız, bol sütlü günler diliyorum sizeherkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
sen merak etme benim kızda sana yetişir bu gidişle 36 olduk bugün ama kızım hiçç oralı degil
ben istanbul ümraniyedeyim canım,hastane kadıköy şifa. yakınsan gel vallaa gel ilk ısırıgı sen at kızımabenim narkozdan ayılmam bayaa uzun sürcek malum 2 operasyon birden,süresi cookk uzayacak ameliyatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?