2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maaşlallah bebişine,ben de çok özledim kuzumu,2 haftayı geçti görmeyeli ve daha 5 günümüz var..

kızlar demek beraber gitmişsiniz ışılın yanına nerdeyse 4 kiloya yakın doğmuş Adencik merak ettim şimdii benim bile doğurasım geldi resim yokmuuu Güneşşşş Ayşennn
Valla resim var da Işıl'a sormayı unutmuşuz o yüzden eklemedim kendisi gelince ekler sanırım anneciği olarak
ay hepimiz aynı durumdayız kusura bakmazsınız olur biter,annem gelmeden gelirsiniz işte,bi süpürge tutar eşim başka temizlik yapmam

Aman ne kusuru hepimizin evler aynı,tamam o zaman sen yorulmayacaksan müsait olduğunda haber verirsin

maaşlallah bebişine,ben de çok özledim kuzumu,2 haftayı geçti görmeyeli ve daha 5 günümüz var..

Kuzum hemen hemen aynı haftadayız bizim doktor geçen ay hep haftalık çağırdı sonr 15 günde gel dedi bugün yine haftaya gel dedi benimde aklıma takılıor niye bizi sık sık çağırıyor ki sorun da yok diyor ama bide her gittiğimde son 3 randevuda da nst ye bağlandık :44:

maşallah kuzum Allah nazarlardan saklasın bzim kuzucukların gelmeye niyeti yokk Mart ortasını beklicekler valla
banada doktorum 10-15 arası alırız bebeği dedi. gelsinlerde sevsek yaaa

Valla resim var da Işıl'a sormayı unutmuşuz o yüzden eklemedim kendisi gelince ekler sanırım anneciği olarak

Aman ne kusuru hepimizin evler aynı,tamam o zaman sen yorulmayacaksan müsait olduğunda haber verirsin

Ama ama siz öyle ballandıra ballandıra anlatınca bizimde canımız çektii yaa bizde görmek istiyoz Aden'iiii

bişey yoktur canım içini rahat tut..ben dr. ve hastane değiştiriyorum şu an o yüzden bu kadar uzadı yoksa haftalık ya da 2 haftada bir gidiyodum ben de..şu an için bi sorun da yaşamadığım için uzun zaman sonra ilk defa 3 hafta arayla gitmiş olucam yani..yoksa normali seninkisi..

Son düzenleme:
maşallah kuzum Allah nazarlardan saklasın bzim kuzucukların gelmeye niyeti yokk Mart ortasını beklicekler valla
banada doktorum 10-15 arası alırız bebeği dedi. gelsinlerde sevsek yaaa

Bana halaaaa 26 mart diyo ayy bu kız martı bitirecek bu gidişlee kuzummm vallaaa ya gelselerde sevsek en azından senin tarih daha yakın nerdesin sen peki kuzum yakınmısın acaba bana Ayşenler gidip Adeni sevmiş kıskandım valla önce doğursan bende gelip senin bebişi seveyimm

yakınsanız mutlaka gidin birbirinize,çok güzel bi duygu kızlar öyle görmek..burda doğum haberi duyunca bi garip oluyodu insan bi de birbirinizi o halde gördüğünüzü düşününün..nerdeyse bütün hamileliğimizi birlikte yaşadık sayılır çünkü burda..

canım babanın iyi olmasına sevindim çokk geçmiş olsunn

çoook tesekkür ederim canlarım benim ya cok sağolun sizlerin duaları destekleriyle bu haldeyiz bugün Allah hepinizden razı olsun:)

Ama ama siz öyle ballandıra ballandıra anlatınca bizimde canımız çektii yaa bizde görmek istiyoz Aden'iiii

Bütün kuzular çok şekerler Azericim hepimizin ki Aden'cik gibi çk şeker olacak inşallah.Uzun zamandır yeni doğan bebiş görmediğim için e bir de Işıl'ı kocaman göbüşlü görmeye alıştğımız için rüyadaymışız gibi geldi.Biz topikte son doğuranlardan mı olucaz nedir.Aslında orada bana hemşirenin birtanesi karnın aşağıya inmiş dedi ama bilemiyorum daha erken birazcık daha bekler umarım.

Aminnn kuzumm inş.. ooo kuzum benimki bu hafta iyice indi ama doktor bişi demedi kuzum beni gören herkes söylüyo indiğini ama bakalım ha bide o koca göbüş hali var dimi nasıl rahatlamıştır şimdi Işıl çoraplarımı kendi kendime giymei özledim valla kuzummm

İçin rahat etsin lütfen ne güzel beklemedin işte. Benim talimli bacaklara bir şey olmadı

Ayyyy ben de gülüyorum asansörde krize giriyordum neredeyse.

İmkanınız varsa görüşün çok güzeldi keşke hepimiz aynı şehirde olsak da birbirimizi görebilsek

canım gözün aydım Allah size bağışlasın yavrunuzu

sen merak etme benim kızda sana yetişir bu gidişle 36 olduk bugün ama kızım hiçç oralı degil
ben istanbul ümraniyedeyim canım,hastane kadıköy şifa. yakınsan gel vallaa gel ilk ısırıgı sen at kızıma benim narkozdan ayılmam bayaa uzun sürcek malum 2 operasyon birden,süresi cookk uzayacak ameliyatın

İmkanınız varsa görüşün çok güzeldi keşke hepimiz aynı şehirde olsak da birbirimizi görebilsek

bende cook uzun zamandır yenidoğan bebiş görmüyorum olsa da sevsek yaaa,kızlar beni beklerseniz oo ooo benimki 40-41-42 yi devirir bende böyle büyük konusa konusa erkenden dogurcam cocugu tövbe tövbeeee
gerçekten keske hepimiz aynı şehirde ve aynı hastanede olsakkk her gün yeni dogum var zaten masallah bizde,evde degil hastane de gecerdi son aylarımız pek eglenceli olurdu. gün yapardık lobide ben size çerkes börekleri yapar getirirdimsonra oo oo bi bakmısım dombili baykuş olmusum

günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...
ayyy ne güzel.. ne kadar iyi yürekli iş arkadaşların ve kısmeti bol bi yavrun varmış

DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
maşallah kuzuya. darisi bizlerin başına

canımmm hayırlı doğumlar... kolay bi doğum olur sağlıkla sıhhatle alırsın kuzunu kucağına inş. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım geçmiş olsun. umarım tahliliniz de iyi cıkar c.tesi günü.

tavsiyelerin için çok sağol. hepimize ışık tuttun. sen atlattın bakalım bizlerinki nasıl olcak.

kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş
canımmm geçmiş olsun. bak ne güzel her şey yoluna girdi. bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız umarım.

maşallah Adenciğe

tebrik ederim seve cim. sağ salim almışsın kızını kollarına. ağrısız sızısız, gazsız, bol sütlü günler diliyorum size

Senin de fıtık vardı dimi kuzum yalnış hatırlamıyorsam inş.çabucacık uyanırsın ben eyüpteyim uzak kalıyo bana dimi karşıda orası ben pek bilmiyorum istnabulu hala yabancılık çekiyorumm yakın olsa gelirdim valla kuzum oyy yerim onun tombik yanaklarınmı bennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…