- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.761
Yok annem yaa ozaman kafa daha buyuk durck dıckler anaaaa ne koca kafası var:)) Gecen hastaneden cıktık kocam bana dıokı sen kımsenın cocuguyla dalga gectnmı dedım yaa delımısın beyyy ben nıe dalga gecıyım:)) ne bıleyım dıo dedım mınık bedenııı o yuzden kafası buyuk cıkıoo yerım onun kafasınııı mınık böcegım o benım:))
canım her halükarda rapora cıkman gerek . tayini sn mi beklıyorsun? umarım ıstedıgın gıbı olur eşinden ayrı gorev yapan bır ark. vardı o sen mıydın?Sağol cnm . Ben de oyle biliyorumda benim tayin durumum var bu ara o yuzden acaba raporlu iken olurmu dedim. Almasam bi sorun çıkarmı diye düşündüm ama olmaz heralde oyle bişey
Yok annem yaa ozaman kafa daha buyuk durck dıckler anaaaa ne koca kafası var:)) Gecen hastaneden cıktık kocam bana dıokı sen kımsenın cocuguyla dalga gectnmı dedım yaa delımısın beyyy ben nıe dalga gecıyım:)) ne bıleyım dıo dedım mınık bedenııı o yuzden kafası buyuk cıkıoo yerım onun kafasınııı mınık böcegım o benım:))
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
Biz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
herkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
kızlar ancak yazabiliyorum. pztesi doğum yaptım spinal sezeryan ile. çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. yalnız göğüslerimin ucu paramparça oldu. ve emzirmekte zorlanıyorum. hatta ağlıyorum. buna ansıl bi çözüm var bilmiyorum. göğüslerim taş gibi oldu ama çıkan süt çok az emdikçe açılacak diyolar ama nasıl emzireyim ki bu halde ağla ağla helak oldum. varsa bi tavsiyeniz hemen alayım..
canım öncelikle gözün aydın, sağmayı denedinmi gerçi şimdi yara olduğu için sağmakta zor olur sanırım ayva çekirdeği miydi göğüs ucu için iyi gelen sanırım yazmışlrdı ama hatırlamıyorum bilen varsa mutlaka yazar sana ağlama kuzum ya bebişin bunu da hissedecek umarım kısa zamanda geçer de emzirebilirsin
:))))) kardan adam gibi giydirirz artık. vucutla kafa eşit durur. Böylece koca bebeğimiz olur. Sen rizelimisin ya bi yerde yazmışsın.
canım her halükarda rapora cıkman gerek . tayini sn mi beklıyorsun? umarım ıstedıgın gıbı olur eşinden ayrı gorev yapan bır ark. vardı o sen mıydın?
kızlar bence sızın bebekler kemık boy acısından iyi fakat kıloları yakalayamadıgı ıcın koca kafalı gorunuyor olabılır mı? doktorunuz dıyormus ya vucut yakalar dıye. dogunca sütünüz kılo aldırınca artık eşitlenir bence kafa capı cok asırı olmadıktan sonra sorun degildir. .
kızlar bence sızın bebekler kemık boy acısından iyi fakat kıloları yakalayamadıgı ıcın koca kafalı gorunuyor olabılır mı? doktorunuz dıyormus ya vucut yakalar dıye. dogunca sütünüz kılo aldırınca artık eşitlenir bence kafa capı cok asırı olmadıktan sonra sorun degildir. .
en güzel mart anneleri günaydın
kızlar süpersiniz umarım normal doğum sayısıda artar
ama en güzeli hepimizin çok sağlıklı doğumları olsun inşallah
bende evde yatanlar kervanına katıldım ama ev çok sıkıcı
çalışmak daha güzel evde sanki zaman geçmiyor
canım. ne güzel eve cıkmıssın.. calısan ınsana ılk basta zor olur ama daha cok yenı cıktın degıl mi?
alısırsın. tansıyon problemın ne durumda canım?
Heee rizeliyim ıkı tarftan bırden:)) Babamgılın tarafı burda ama anne tarm hep orda en son 2000 senesınde ordydm ondn evvel her yaz tatılıı bu sene ramaznda gıdeyımde rahat raht oruc tutalım dıye gecrdım aklmdn ama hamıle oldugumu ogrendım ztn kusmaktan oruc tutmak mumkn olmdı:) Bebısım benım kardanaadamım yer annesı onu cok merak edıorum bebegımı zaman gecsın kucagıma alayım ıstıorum 40 haftayı beklrse martın sonuna zamanım var:)) Bu topıgı ben kapıcm gıbı hıssedıorum cunkuhıc dogurck gıbı hıssetmıorum:)
günaydın günaydın günaydın kızlar geçmişi okumak zaman aldı valla :)
gülbende anne çocuk iletişimyle ilgili harika bir sohbet var mutlaka izleyin
bu arada biz yeni haftamıza girdik ayyyyy 39 uncu haftaya girdik hala yok bişey yaa gelsin artık kızım rüyalarımda görüyorum hep :)
aslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik.. Eşim mali müşavir kendi ofisi var fakat bu ara mükelleflerinden tahsilat yapamıyo bu ay kirayı zor verdik faturalar falan derken hiç bişey kalmadı elimizde birde bu ay doğum olacak napcaz bilmiyorum her şey para yaa eşimde bana belli etmek istemiyo ama gece hiç uyumadı bende çalışmıyorum şimdi nasıl idare edicez hiç bilmiyorum.Rabbim büyük bi yerlerden kısmatini verir kızımızın diyorum ama dua eder misiniz bizim için kızlar Allah rızası için çok bunaldık çok Allahım kimseyi darsa bırakmasın sizlerin duaları kabul olur nolur dua edin bize
canım yeni çıktım
tansiyonum daha iyi gidiyor çok şükür
tuzu falan kesince daha iyi oldu
seninde az kalmış hadi maşallah yakında çıkıyorsun
günaydın günaydın günaydın kızlar geçmişi okumak zaman aldı valla :)
gülbende anne çocuk iletişimyle ilgili harika bir sohbet var mutlaka izleyin
bu arada biz yeni haftamıza girdik ayyyyy 39 uncu haftaya girdik hala yok bişey yaa gelsin artık kızım rüyalarımda görüyorum hep :)
aslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik.. Eşim mali müşavir kendi ofisi var fakat bu ara mükelleflerinden tahsilat yapamıyo bu ay kirayı zor verdik faturalar falan derken hiç bişey kalmadı elimizde birde bu ay doğum olacak napcaz bilmiyorum her şey para yaa eşimde bana belli etmek istemiyo ama gece hiç uyumadı bende çalışmıyorum şimdi nasıl idare edicez hiç bilmiyorum.Rabbim büyük bi yerlerden kısmatini verir kızımızın diyorum ama dua eder misiniz bizim için kızlar Allah rızası için çok bunaldık çok Allahım kimseyi darsa bırakmasın sizlerin duaları kabul olur nolur dua edin bize
Bende saf kan ofluyum . Ama annem ve babamın beni bir oflu ile evlendırme hayallerını gerçekleştiremedim.Gerçi eşim cok iyi bir insan çıktı da aldık onu aramıza hatta uşağımızı Trabzonsporlu yapıyoruz o kada düşün yani. Biz ailecek ank da oturuyoruz ama her yaz ofa gideriz :)) Karadeniz başka güzel ya . Yazın oğlumu alıp soluğu karadenızde alıcam::)
canım senın izninde güzel gecer umarım. oglun evde olmana cok sevındı mı?
bene yarın son. artık misafir gibiyim. havaların duzelmesıyle ızne cıkmamız ıyı oldu. yapılcak birşeyler buluruz kendimize.
Nıhlee senı bılıorum canım ara sıra subat annelerıne gelıp sızı kesıorum:)) Dogum hıkayelerınızı fln hersyı bılıorumm ALLAH bebısını bagıslasınIyı dıleklerın ıcın teskkur ederım. Uyuyamıoruz artık heycandn zaman yaklasıooo naplım uykusuz hergece sarkısı eslıgınde gecırırız gunlerımızı gecelerımızı:))) Ben bebısımn mınk olmasndn cok memnunum lakın kafasının ılerıde cıkmasındn pekmemnun degılım:))) Ama olsnn yeterkı saglkla dogsundaa mınık bedenlı koca kafalı olsun:))
IYI YAPMISSIN CNM BENDE HEP OCAK ANNELERINDEYDIM :)
bende bu sefer mart annelerını merak ettım bı bakayım dedım kızım uyuyorken..
rıca ederım cnm
vallahı uyu hemde bolbol
ozellıkle sabaha kadar dvd ızleyıp oglende kalkmayı ozledım:)
sımdı dvd yerıne vıyaklamaları dınlıyoruz:)
tabıkı saglıklı olsun da hıcbısecık olmaz..
sen artık sitesen de çalışamazsın sana 37. haftada ayrıl diyen de devlet sonuçta. öyle bi kural varken kim seni çalışmaya zorlayabilir.Evet malesef o bahtsız benim canım( ben beklıyorumda şimdide sey cıkarmışlar yok raporluyken ilşik kesemezsınız,:117: neyse bi karar buldumda raporlu ve ızınlıyken tabligat yapılırmış diye ama ücretli iken, ücretsiz de olmazmış. Aman bu devlet her gün bişe cıkarıyor bıktım artık
canım allah kolaylık versin doğum öncesi zordur tabi ama her bebek kısmetiyle gelir. sağlık problemleri olmasın da hepsi gelir geçer.günaydın günaydın günaydın kızlar geçmişi okumak zaman aldı valla :)
aslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik..
evet çok rahatlamış hissediyorum kendimi. bugün ayaklarımı uzattım bi yandan sizleri okuyor bi yandan tv izliyorum. ben yapmadım ama çok yorulmuşum. dün farkında değildim. gece iyi uyumuşum sabah da bi kalktım ayaklarımın altı acıyo yürüdükçe. sen de çok yorma kendini. artık eski enerjimiz ve dinçliğimiz yok. aynı performansı gösteremiyoruz.Artık rahatsın canım darısı bana artık biz eşimle birilkte hafta sonları yavaş yavaş yapıyoruz pek bişey kalmadı haftayda halıları vericem yıkamaya bi onlar kalıyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?