2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))))) kardan adam gibi giydirirz artık. vucutla kafa eşit durur. Böylece koca bebeğimiz olur. Sen rizelimisin ya bi yerde yazmışsın.

Sağol cnm . Ben de oyle biliyorumda benim tayin durumum var bu ara o yuzden acaba raporlu iken olurmu dedim. Almasam bi sorun çıkarmı diye düşündüm ama olmaz heralde oyle bişey
canım her halükarda rapora cıkman gerek . tayini sn mi beklıyorsun? umarım ıstedıgın gıbı olur eşinden ayrı gorev yapan bır ark. vardı o sen mıydın?

kızlar bence sızın bebekler kemık boy acısından iyi fakat kıloları yakalayamadıgı ıcın koca kafalı gorunuyor olabılır mı? doktorunuz dıyormus ya vucut yakalar dıye. dogunca sütünüz kılo aldırınca artık eşitlenir bence kafa capı cok asırı olmadıktan sonra sorun degildir. .

canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah, bizde senden güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz

özlemcim çok sevindim babanın iyi olmasına güzel haberini almışsın en yakın zamandada gelir inşallah torununu sevmeye :)

maşallah aden bebeğe allah analı babalı büyütsün inşallah

gözün aydın canım sağlıkla almışsın bebeğini kucağına allah analı babalı huzurlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

:))))) kardan adam gibi giydirirz artık. vucutla kafa eşit durur. Böylece koca bebeğimiz olur. Sen rizelimisin ya bi yerde yazmışsın.

Heee rizeliyim ıkı tarftan bırden:)) Babamgılın tarafı burda ama anne tarm hep orda en son 2000 senesınde ordydm ondn evvel her yaz tatılıı bu sene ramaznda gıdeyımde rahat raht oruc tutalım dıye gecrdım aklmdn ama hamıle oldugumu ogrendım ztn kusmaktan oruc tutmak mumkn olmdı:) Bebısım benım kardanaadamım yer annesı onu cok merak edıorum bebegımı zaman gecsın kucagıma alayım ıstıorum 40 haftayı beklrse martın sonuna zamanım var:)) Bu topıgı ben kapıcm gıbı hıssedıorum cunkuhıc dogurck gıbı hıssetmıorum:)

Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar...dediğiniz gibi kilo çok da önemli değil, büyür inşallah doğunca....ama benim eksiğim süt içmemek sanırım...tiksiniyorum sütten ama içicem artık mecbur bolca...hatırlısı olsun artık

Evet malesef o bahtsız benim canım( ben beklıyorumda şimdide sey cıkarmışlar yok raporluyken ilşik kesemezsınız,:117: neyse bi karar buldumda raporlu ve ızınlıyken tabligat yapılırmış diye ama ücretli iken, ücretsiz de olmazmış. Aman bu devlet her gün bişe cıkarıyor bıktım artık

Aynen canım kafası bedenıne gore kucuk cocugumn oyle bı kılosu yokkı uzun boylu zayf kafasıda buna gore kocaman:))) Dr kafaıcı yapısında bı anormallık yoksa dıkkate aldıgmz bısey degıl demstı benm kızımnda 3 hafta ılerı cıkıodu hıc uzulme demıstı:)) Ben kılosunun az olmasndn hıc uzgun degılım bukdr besleyebıldım napım annem sınırı assın yeter bana 2 bucuk yeterlı gercktn ama annemden ısıtecegımm azarları dusununde 200 300 gr daha fazla olsun ıstıorum:)))))

canım. ne güzel eve cıkmıssın.. calısan ınsana ılk basta zor olur ama daha cok yenı cıktın degıl mi?
alısırsın. tansıyon problemın ne durumda canım?

günaydın günaydın günaydın kızlar geçmişi okumak zaman aldı valla :)
gülbende anne çocuk iletişimyle ilgili harika bir sohbet var mutlaka izleyin

bu arada biz yeni haftamıza girdik ayyyyy 39 uncu haftaya girdik hala yok bişey yaa gelsin artık kızım rüyalarımda görüyorum hep :)

aslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik.. Eşim mali müşavir kendi ofisi var fakat bu ara mükelleflerinden tahsilat yapamıyo bu ay kirayı zor verdik faturalar falan derken hiç bişey kalmadı elimizde birde bu ay doğum olacak napcaz bilmiyorum her şey para yaa eşimde bana belli etmek istemiyo ama gece hiç uyumadı bende çalışmıyorum şimdi nasıl idare edicez hiç bilmiyorum.Rabbim büyük bi yerlerden kısmatini verir kızımızın diyorum ama dua eder misiniz bizim için kızlar Allah rızası için çok bunaldık çok Allahım kimseyi darsa bırakmasın sizlerin duaları kabul olur nolur dua edin bize

canım. ne güzel eve cıkmıssın.. calısan ınsana ılk basta zor olur ama daha cok yenı cıktın degıl mi?
alısırsın. tansıyon problemın ne durumda canım?

canım yeni çıktım
tansiyonum daha iyi gidiyor çok şükür
tuzu falan kesince daha iyi oldu
seninde az kalmış hadi maşallah yakında çıkıyorsun

Bende saf kan ofluyum . Ama annem ve babamın beni bir oflu ile evlendırme hayallerını gerçekleştiremedim. Gerçi eşim cok iyi bir insan çıktı da aldık onu aramıza hatta uşağımızı Trabzonsporlu yapıyoruz o kada düşün yani. Biz ailecek ank da oturuyoruz ama her yaz ofa gideriz :)) Karadeniz başka güzel ya . Yazın oğlumu alıp soluğu karadenızde alıcam::)

canım Rabbim işinizi rast getirsin
ama ben inanıyorum her evlat kısmetiyle gelir
inşallah sizinde işleriniz yolunda gidecektir

canım yeni çıktım
tansiyonum daha iyi gidiyor çok şükür
tuzu falan kesince daha iyi oldu
seninde az kalmış hadi maşallah yakında çıkıyorsun

canım senın izninde güzel gecer umarım. oglun evde olmana cok sevındı mı?
bene yarın son. artık misafir gibiyim. havaların duzelmesıyle ızne cıkmamız ıyı oldu. yapılcak birşeyler buluruz kendimize.

Canım sen hiç merak etme kızın kısmetiyle gelir alıcaklarınızı alırsınız inş.sıkıntılarınız geçer.hiç beklemediğin zamanda neler oluyo içini ferah tut.Bize de bazen oluyo ama inan oğlum öyle kısmetli ki biz bile şaşırıyoruz.Doğmadan bize şans getiryo bebeşler bize.Ben de bir yıldır çalışıyorum dışarı proje yapıyorum ekstra para için ama hiç bu kadar çok proje için gelen olmamıştı artık reddetmek zorunda kalıyoruz.Normalde ayda bi tane böyle iş alırdım şimdi her hafta 2-3 kişi geliyo:)Senin kızında öyle kısmetli olucak siz bile şaşıracaksınız....

Koca ıcın ne oflusu ne rızelısı yaaa bırksana ben cocukken dua ederdım ALLAH ım nolur ben karadenzlı bırıyle evlenmıyım dıe:))) Hatta bız okdr kalablk bı sulaleyızdrkı hep cocukken yetımhaneden bırını alcm derdım ahahaha:))) az cok bılrsın gelınler ve evn kızlarına verılen degerı:) Yanı tabıkı medenılerıde var ama cogu boyle ıyı nıyetlı ınsan canlısı verıcı mısafırperver lakınn evın kadınına kızına gereklı ılgıyı gostermeyen bır zıhnıyet benm sulalem boyle he basıma bısey gelsın hepsı gelır bırlesırız yoksa bısey yokk daha neler yazarımda sımdı karadenzlı tanıdıklrı oln kız ısteme mevzusu oln vs ıslerıne tas koymıyım:)) Cooook ıyı ınsanlrdır gerckten ama benm evlılk hayallerıme uymayn yapılrı var hepsı aynı degıl benm aılem oyle degıl cekırdek aılem ama sulalemmm tam komedıı her cınsı var:)) Yınede sulalemı coook sevıorum ama bu sulaleye gelın olmak ıstemezdım onu dıorum ALLAH gonlume gore verdı bosnak bırı cıktı karsıma guya yetmhaneden ıstıodum admlr kapı komsularına bıle teyze amca dıyo:)) Yagmrdn kacrken doluya tutulduk ahahah:)) Ama soylekı onlr bızım gıbı degıller ıstee cok medenıler uzadıkca uzar sayfalarca yazabılrım:)) Yınede ınsanımı sevıorum gurur duyuorum:) Dedıgım gıbı en son 2000 de ordydım ondn once her yaz gıderdık annem yıne yazları gıdıo hattaa en son sömstrda teyzeme gıttı araklıya:)) Bende belkı gıdebılrım bu ramazan böcegımle bırlıktee:)) Oyyyyyy annesı yer onuuu gelsınde ben oglumla cok guzel seyler yapcm ınsallah boyna hayaller kuruorum:))))

sevindi sevinmezmi peşimi bırakmıyor :)
canım hazırlıklarını insnaın kendi yapması çok güzel
artık zaman azaldı bende bebeğin çantasını hazırladım
kendi çantam kaldı onuda bugün yarın hazırlarım

feyzosss canım düşünüp kendıne stres yapmamaya calıs. sımdılık uzaklasmaya calıs. esın dusunuyorken senın uzulmenı anlıyorum ama dogumuna az kalmıs.
bebişni saglıkla dunyaya gelsın umarım yoluna girer. her bebek kendı kısmetıyle gelır derler ya. bulunur bir caresi acılır esinin işleri.

IYI YAPMISSIN CNM BENDE HEP OCAK ANNELERINDEYDIM :)
bende bu sefer mart annelerını merak ettım bı bakayım dedım kızım uyuyorken..
rıca ederım cnm
vallahı uyu hemde bolbol
ozellıkle sabaha kadar dvd ızleyıp oglende kalkmayı ozledım:)
sımdı dvd yerıne vıyaklamaları dınlıyoruz:)
tabıkı saglıklı olsun da hıcbısecık olmaz..

AYnen öyle soncta bunları goze alarak cocuk yapmaya karar verıoruz:) Bana dıyolr ıyıce gez uyu dedım herseyı goze aldımm herseye hazırım yeterkı saglıkla kucaklıyım cocugumu:) Bakalım bız nelerı ozlıyecegız nelerı aratack bıze kucuk bey:))))

sen artık sitesen de çalışamazsın sana 37. haftada ayrıl diyen de devlet sonuçta. öyle bi kural varken kim seni çalışmaya zorlayabilir.
hem sen 37 den sonra raporlu sayılmazsın mecburi doğum öncesi izindesin tayin isteyebilirsin. ancak ücretsiz izinde olduğunda tayin isteyemezsin. ben öyle biliyorum. ayrıca ben de evliliğimin ilk yılını eşimden ayrı geçirdim. ben ist. o konya... mesafe de uzaktı. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. umarım en kısa zamanda aldırırsın tayinini eşinin yanına.

günaydın günaydın günaydın kızlar geçmişi okumak zaman aldı valla :)

aslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik..
canım allah kolaylık versin doğum öncesi zordur tabi ama her bebek kısmetiyle gelir. sağlık problemleri olmasın da hepsi gelir geçer.

Artık rahatsın canım darısı bana artık biz eşimle birilkte hafta sonları yavaş yavaş yapıyoruz pek bişey kalmadı haftayda halıları vericem yıkamaya bi onlar kalıyo:)))
evet çok rahatlamış hissediyorum kendimi. bugün ayaklarımı uzattım bi yandan sizleri okuyor bi yandan tv izliyorum. ben yapmadım ama çok yorulmuşum. dün farkında değildim. gece iyi uyumuşum sabah da bi kalktım ayaklarımın altı acıyo yürüdükçe. sen de çok yorma kendini. artık eski enerjimiz ve dinçliğimiz yok. aynı performansı gösteremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…