- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.701
Du bakalım benim doktor ne dicek çok merak ediyorum ben de.Sorma göbüşü küçücük kalmış.Bırak çorap giymeyi demin uzandığım yerden kalkamadım kaplumbağa gibi yazık eşime napalım baba olmak kolay diil:)Aminnn kuzumm inş.. ooo kuzum benimki bu hafta iyice indi ama doktor bişi demedi kuzum beni gören herkes söylüyo indiğini ama bakalım ha bide o koca göbüş hali var dimi nasıl rahatlamıştır şimdi Işıl çoraplarımı kendi kendime giymei özledim valla kuzummm
Benim bacaklarda da no problem kasıklarım ağrıyor leğen kemiğime baskı yapyor gerinir gibi doğuruyor muyum acep:)İçin rahat etsin lütfen ne güzel beklemedin işte. Benim talimli bacaklara bir şey olmadı
Gülün gülün,16 kat bodrum 4 kat toplam 20 kat offf her katta millete açıklama yapıp asansöre almadım diye anlatyorum bizimkilere onlar da koptular.Ama napim kocaman göbek sıcak bir de oracıkta doğuracağıma:)Ayyyy ben de gülüyorum asansörde krize giriyordum neredeyse.
bende cook uzun zamandır yenidoğan bebiş görmüyorum olsa da sevsek yaaa,kızlar beni beklerseniz oo ooo benimki 40-41-42 yi devirirbende böyle büyük konusa konusa erkenden dogurcam cocugu tövbe tövbeeee
gerçekten keske hepimiz aynı şehirde ve aynı hastanede olsakkk her gün yeni dogum var zaten masallah bizde,evde degil hastane de gecerdi son aylarımız pek eglenceli olurdu. gün yapardık lobideben size çerkes börekleri yapar getirirdim sonra oo oo bi bakmısım dombili baykuş olmusum
kızlar çantamı hazırladım içine koyduklarımı yazayım eksiklerimisöyleyin ve de fazla varsa cıkartayım hamallık yapmıyım..
kendim için:
2 pijama
2 emzirme südyeni
4 kilot
1 lizöz
havlu kağıt
ıslak mendil
3 çorap
lohusa tacım :)
terlik
4 göğüs pedi
bebeğim için:
16 adet yenidoğan bez
ıslak mendil
2 çıtçıtlı uzun kollu badi
1 mendil
1 patik
2 zıbın takım
1 penye 1 örgü battaniye
1 yelek
bunlar yeterli mi? siz neler koydunuz?
Du bakalım benim doktor ne dicek çok merak ediyorum ben de.Sorma göbüşü küçücük kalmış.Bırak çorap giymeyi demin uzandığım yerden kalkamadım kaplumbağa gibi yazık eşime napalım baba olmak kolay diil:)
Benim bacaklarda da no problem kasıklarım ağrıyor leğen kemiğime baskı yapyor gerinir gibi doğuruyor muyum acep:)
Gülün gülün,16 kat bodrum 4 kat toplam 20 kat offf her katta millete açıklama yapıp asansöre almadım diye anlatyorum bizimkilere onlar da koptular.Ama napim kocaman göbek sıcak bir de oracıkta doğuracağıma:)
Ben de benimki için aynı şeyi diyordum bakalım ne zaman gelecek bizimkiler.Valla aynı şehirlerdeyseniz mutlaka görüşün:)
Senin de fıtık vardı dimi kuzum yalnış hatırlamıyorsam inş.çabucacık uyanırsın ben eyüpteyim uzak kalıyo bana dimi karşıda orası ben pek bilmiyorum istnabulu hala yabancılık çekiyorumm yakın olsa gelirdim valla kuzum oyy yerim onun tombik yanaklarınmı bennnnnnn
siz neler koydunuz çantayaaaaaaaaaaaaaaa
canımmm geçmiş olsun. bak ne güzel her şey yoluna girdi. bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız umarım.
kızlar biz de bugün 37. haftamızı doldurduk. :119::119::119:
bugün temzilikçi ablamız geldi camlar, kapılar silindi, tüller evde yıkancak ne varsa paspaslar, kilimler hepsi yıkandı.
makine sabahtan beri yıkıyo. isyan etmek üzere.birazdan da temzilik bezlerini atıcam son olarak. ondan sonra bitiyo kısmetse... mis oldu evimiz rahatladım valla... üstümden büyük bi yük kalktı ev pisken doğurcam diye korkuyodum.:18:
canım öncelikle cok cok tesekkür ederim ii dileklerin için inşallah kimse yaşamasın böle sıkıntılar...maşallah sana güle güle ii günlerde oturun ailecek mis gibi evinizde:) ya darısı basıma benimde bööyle evi yerinden bi kaldırıp teertemiz edip geri yerine koyasım var o kadar canım cekiyo da bakalım nasıl ve ne zaman nasip olucak bana da temizlik yaptırmak...
Slm herkese maşallah girmeyelim bebisler çoğalmış bizde bekliyor gelsin diye kaynanamlardA kalıyor uz gecen acile gittil istirahat dedi iyim biraz daha bide tasinicaz bu hafta sanırım tam belli olmadı daha oy oyy ne bileyim iste iyi geceler öptüm herkesi
Slm herkese maşallah girmeyelim bebisler çoğalmış bizde bekliyor gelsin diye kaynanamlardA kalıyor uz gecen acile gittil istirahat dedi iyim biraz daha bide tasinicaz bu hafta sanırım tam belli olmadı daha oy oyy ne bileyim iste iyi geceler öptüm herkesi
eee sen daha yeni yapmamış mıydın özlemcim? ben mi yanlış hatırlıyorum.
bende cook uzun zamandır yenidoğan bebiş görmüyorum olsa da sevsek yaaa,kızlar beni beklerseniz oo ooo benimki 40-41-42 yi devirirbende böyle büyük konusa konusa erkenden dogurcam cocugu tövbe tövbeeee
gerçekten keske hepimiz aynı şehirde ve aynı hastanede olsakkk her gün yeni dogum var zaten masallah bizde,evde degil hastane de gecerdi son aylarımız pek eglenceli olurdu. gün yapardık lobideben size çerkes börekleri yapar getirirdim sonra oo oo bi bakmısım dombili baykuş olmusum
kızlar biz de bugün 37. haftamızı doldurduk. :119::119::119:
bugün temzilikçi ablamız geldi camlar, kapılar silindi, tüller evde yıkancak ne varsa paspaslar, kilimler hepsi yıkandı.
makine sabahtan beri yıkıyo. isyan etmek üzere.birazdan da temzilik bezlerini atıcam son olarak. ondan sonra bitiyo kısmetse... mis oldu evimiz rahatladım valla... üstümden büyük bi yük kalktı ev pisken doğurcam diye korkuyodum.:18:
ay canım ben de kendim yapmadım zaten. bana kalsa ben de yapamam şu halimle. abla sağolsun temizledi pakladı gitti. bi koltuklar kaldı kılıfları cıkıyo onları da haftasonu eşime söktürüp yıkıcam. halıları da makineyle ona yıkatcam. ama onlar dert değil olmasa da sorun etmem. camlar silindi tüller yıkandı ya o bana yeter.benim yaptığım tam temizlik sayılmaz ki kuşum ya senin yaptırdıklarını okuyunca nerdeee ben öle yalap şalap bişi yapmışım gibi hissettim:)) benimki sil süpür toz al balkon yıka tuvalet banyo temizle falan öle cam kapı işine giremedim halıları koltukları kaldıra kaldıra yıkaya köpürte bişi yapamadım ya kuduruyorum bi doğurayım evi yıkayacam evi:))
teşekkürler canım. ben de çok korkuyodum. neyse ki bitti bugün. oğluma da diyorum şu cuma da geçsin gelebilrsin artık diye. cuma da doğum öncesi tahliller için çıkıcam ve kuaföre gidip kendime bakım yaptırcam. insana dönme vakti geldi artık.Ne derler güle güle kirlen hadi rahat rahat doğurabilirsin artık benim de en büyük korkum hazırlksız yakalanmak. Eltimin başına gelmişti doğumuna gidip evini temizlemiştik. Ben de son kalan işlerimi halletsem her daim hazır beklemek lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?