2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dinlen canım bol bol:)Eşim sağolsun yaptırmıyo zaten ama ben yine de durmuyorumçok uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum ama dikkat ediyorum yinede:)

Kızlar ben bı mahalle turu yapıp gelırm:)) Annem bıseyler ıstedı marketede ugrarım oh mıss hava bıraz soguk ama olsun:) Benı bekleyın anaacımmm

bende oyle dıyorum ınan balkona cıksam bıle sevınıyorum
20 gunlukken ılk kez dısarı cıktım (dogum oncesıde 20gun cıkmadım ettı 40:) )
ınan dunyanın en mutlu ınsanı bendım o an:) heryere dıkkatlı bakıyordum ılkkez dısarı cıkmıs gıbı

geçmiş olsun canım

ne güzel aldın miniklerini kucağına darısı başımıza.

Canm Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.

çok geçmiş olsun gözün aydın atlattın işte bak canım.

gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.

özlem senın dogum tarıhın nedır benım 10 mart yakın sanırım?
sezeryan mı normal mi? benm de 10 mart

gözün aydın canm

gözün aydın ve geçmiş olsun canm inş. en kısa sürede geçer.

Günaydın kızlarrr...
Bugün doğum yok mu yahu? :) kendimi boşlukta hissederim valla yoksa günde 2şer 2şer gidiyoduk noldu? :)
Bugün Ankarada hava güzele benziyo.. Babamızda şehir dışında.. inşallah işi çabuk biter erken gelirde gezebiliriz biraz

günaydın kızlarr nasılsınızz??? keyifler yerindemi?? yemek yapmam lazım ama cok yoruluyorum ben yavvv.. bi soğan kavurdum belim melin agrıdıı ..

tulum ne için cnm?lazımsa bende alayım. biberon emzik gereklimi?

hasta bezini kanaman cok olursa diye aldın sanırım değil mi? 10 lu 8 li zıbın takımında neler var? bendeki sanırım 5li.

Son düzenleme:
selam kızlar

dmf canım maşallah kuzuna:)ne güzel iyi haberlerinizi almak...

ışıl senin de gözün aydın..maşallah adenciğe

güneş,ayşen,baby eminim siz de o da da çok tatlı görünüyorsunuzdur..ne güzel yapmışsınız..bursanın ilk bebişini görüp geldiniz

güneşcim kıyamam asansöre binemeyip o kadar basamakla uğraştın canım..neyse ki gelip yazdığına göre iyisin

seve senden de haber gelmiş..canım iyi olmanıza sevindim..göğüs için de arkadaşların önerisi vardı..ayva çekirdeğini hatırlıyorum..avakado da iyi geliyor diye biliyorum..inşallah geçer bir an önce

polycim yatıyomuş dinlen demiş doktoru,iyice yaklaştı tabi dikkat et kendine

özlem sen de iyi hberler almışsın babandan.çok sevindim canım

kendinize iyi bakın kızlar biz kalkıyoruz hemen,işlerimiz var evde

kızlar size bişey sormak istiyorum ben şuan 33+2haftalık hamileyim benim ara ara göbegimin alt kısmında sancı oluyor bu haftalardayken sizdede oldumu sizce bu normal bi durummu???

canım hastane çıkışında tulum vardır diye düşünüyorum..ilk doğduğunda genelde tulum iyi oluyor,göbeği düşmemiş olduğu için daha rahat kullanılıyor..

Son düzenleme:
Slmm kızlarr biz geldik havayı güneşli görünce kendimizi dışarı attık kızımla azıcık yürüdük biraz parkta oturup oynayan bebişleri izledik çok tatlılar hava güzel olunca herkesler dışarı atmış kendini şimdi eve geldik karnımızı doyuruo kuaföre gidecez kızımla azıcık insana benzeyim yaa tabi bide cesaret edebilirsem ağda işini hall etmeyi düşünüyorumm

herkese merhaba,

bugun hıc enerjım yok tam ayaga kalkıyorum bıseyler yapmak ıcın sonra yıne oturuyorum. sanırım dun kendımı cok yordum bugun bıle ayaklarım agrıyo.
şimdi bebek odasının mobılyalarını sılcem adamlar sadece suyla sılın bısey katma deterjan falan dedı ama sadece suylada o koku cıkacak gıbı deıl yanı sız nasıl yaptınız bısey kattınız mı?

günaydın canım.. bende senin gibi merakla normal doğursa da birileri güzel hikayelerini okusak die bekliyorum, bugünde doğum yok heralde du bakalım.. sen şimdi 34 de ayrılmış oluyosun dimi? sezeryan olacaksın yanlış hatırlamıyosam o zaman 1 aylık bi ew hanımlığın olacak demek, hayırlı olsun diyim ozaman

canım Rabbim yardımcınız olsun tabi ki dua ederiz ancak maddi konular için yıpratmayın kendinizi, göreceksin bebekle beraber eşinde tahsilatlarını yapacak, uğurlu gelecek bebişiniz.. mali müşavirlik işini az çok bilirim mükellefler ha bgn ha yarın die oyalarlar adamı, eşim de bi ara yapıyodu bu işleri ordan biliyorum ama sonuçta gelecek olan bi para war ödememe gibi bi şansları yok,,herşey yoluna girer içini karartma lütfen..bebeğinin şansına kısmetine güven

Günaydınn canlarımm günümüz güzel geçsin inşallahhh.
Geçmişe şöyle bir baktım kocacım ameliyatlı oldugu için evde onunla ilgileniyorum çok katılamıyorum muhabbetlere,özledim sizi beeee
Canınızı sıkmayınnn sakınnn maddi sorunlar,heyecan,stres derken kendimizi harap ediyoruz. Şunun şurasında ne kaldı yavrularımıza kavuşmamıza,miniklerimiz kısmetleriyle gelirr merak etmeyelimm

Günaydın canım,bugün sessiz burası doğuran da yok şimdilik:))))

Canım ben saf sabunla sildim.. Hem güzel kokuyo hem de zararı olmuo.. Hacı şakirin beyaz sabunu..

Günaydın canım,bugün sessiz burası doğuran da yok şimdilik:))))

Evet hem burası sessiz hem benim canım sıkılıyo dışarı çıkmak istiyorum artık eşiminde işi daha yeni bitmiş.. gelmesi 3-4 saati bulur püfff çalışın çalışın :) en güzeli çalışmakmış valla..

herkese selam.kızım uyurken birşey soracağım acil ama portatif beşik alan var mı?istanbul anadolu yakasındayım.bebeği kendi odasında yatıracaktık vazgeçtik içimiz rahat etmedi acil portatif beşik almam gerekiyor.internettten bakıyorum ist dışında hep yapan yerler.gelmesi de uzun sürer.

gamze de vardı.canım nereden aldın?

bebegın camasır deterjanıda beyaz sabun kokuyo ondan azıcık katsamda sılsem olur mu acaba ?

deterjan derken granül sabun olan deterjandan bahsediyosan olur canım bende saf sabunla hacı şakirle sildim, çok güzel temizliyo ama koku haala war maalesef.. bende koku meselesini nasıl çözeceğimi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…