- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.781
sen artık sitesen de çalışamazsın sana 37. haftada ayrıl diyen de devlet sonuçta. öyle bi kural varken kim seni çalışmaya zorlayabilir.
hem sen 37 den sonra raporlu sayılmazsın mecburi doğum öncesi izindesin tayin isteyebilirsin. ancak ücretsiz izinde olduğunda tayin isteyemezsin. ben öyle biliyorum. ayrıca ben de evliliğimin ilk yılını eşimden ayrı geçirdim. ben ist. o konya... mesafe de uzaktı. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. umarım en kısa zamanda aldırırsın tayinini eşinin yanına.
canım allah kolaylık versin doğum öncesi zordur tabi ama her bebek kısmetiyle gelir. sağlık problemleri olmasın da hepsi gelir geçer.
evet çok rahatlamış hissediyorum kendimi. bugün ayaklarımı uzattım bi yandan sizleri okuyor bi yandan tv izliyorum. ben yapmadım ama çok yorulmuşum. dün farkında değildim. gece iyi uyumuşum sabah da bi kalktım ayaklarımın altı acıyo yürüdükçe. sen de çok yorma kendini. artık eski enerjimiz ve dinçliğimiz yok. aynı performansı gösteremiyoruz.
AYnen öyle soncta bunları goze alarak cocuk yapmaya karar verıoruz:) Bana dıyolr ıyıce gez uyu dedım herseyı goze aldımm herseye hazırım yeterkı saglıkla kucaklıyım cocugumu:) Bakalım bız nelerı ozlıyecegız nelerı aratack bıze kucuk bey:))))
geçmiş olsun canımyazıp hemen çıkıyorum canlarım
sabah hastaneye tok gitmiştim, meğer aç gitmek gerekiyormuş kan tahlilleri için. kan tahlilim yarına kaldı..
EKG çekindim, nst ye girdim sancım çıktı... doktor ağrı hissediyomusun dedi yok dedim. o zaman alttan bi muayene edeyim dedi. muayenemi oldum akıntın var idrar tahlili yapalım dedi. sonra fitil verdi 2 gün onu kullanıcam. hiç bir iş yapmıycam, ağır kaldırmıycam tamamen yasakladı
yarın sabah aç karnına kan vermeye ve cuma günü son kez ayrıntılı usgye giricem günümü öyle vericekler.
öptüm çıkıyorum
ne güzel aldın miniklerini kucağına darısı başımıza.SELAM KIZLARR BEBİŞLERDEN FIRSAT BULUP GİREMEDİM DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ.. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUNNNHALEN BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLARR DARISI BAŞINIZA ÇOK GÜZELLL BU DUYGULARRR BİRAN EVVEL SİZLERDE YAŞAYIN İNŞ.....
Canm Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
çok geçmiş olsun gözün aydın atlattın işte bak canım.kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.Biz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
sezeryan mı normal mi? benm de 10 martözlem senın dogum tarıhın nedır benım 10 mart yakın sanırım?
gözün aydın canmherkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
gözün aydın ve geçmiş olsun canm inş. en kısa sürede geçer.kızlar ancak yazabiliyorum. pztesi doğum yaptım spinal sezeryan ile. çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. yalnız göğüslerimin ucu paramparça oldu. ve emzirmekte zorlanıyorum. hatta ağlıyorum. buna ansıl bi çözüm var bilmiyorum. göğüslerim taş gibi oldu ama çıkan süt çok az emdikçe açılacak diyolar ama nasıl emzireyim ki bu halde ağla ağla helak oldum. varsa bi tavsiyeniz hemen alayım..
hastanede 1 gün kaldım 2 valizle gittik ama bebek için sadece 2 takım yetti. hatta 2. gün değişiklik olsun diye giydirdim. kendim için lohusa kilodu almamıştım ama lazım oldu. benim küücük donları koca hasta bezinin üzerine giydirmek zor oldu. giymiyeyim dedim hemşire yok illa giy dedi:) sezeryan olacaklar mutlaka o gün hemşire sizi yürüttükten sonra sık sık yürüyün. hatta ben merdiven bile çıktım. ama bugün ne haldeyim ameliyat yerim şişti. sebebini bilmiyorum. yarın dra gidip soracam.ben bebeği kucakladım emzirmek için. kaldırdığım en ağır hareket bu oldu. tabi yattığım yerden doğrulunca da çok kastım. o da sebep olmuş olabilir.çok şey yazacaktım ama bebeğim durmuyo. yine fırsat bulunca yazarım. öpüyorum
Görnce cvp yazıp çıkayım dedim kuzum benim çantam şöyle
Bebek için
2 tane hastane çıkışı takımı koydum tulum badi fln hepsi var nasılsa
4-5 tane ağız mendili
6 ad. bebek bezi
2 ad.örgü patik
1 ad. örgü yelek
2 ad. kalın battaniye
1 ad kaldife tulum
ıslak mendil
biberon emzik
kendim için
2 ad. pijama takımı
1 ad. gecelik takımı
6 ad. kilot
3 ad.çorap
lohusa tacım
terlik
orkid en uzun olanlardan 2 paket
ıslak mendil kağıt havlu
Başka bişey varmı bilmiyorum ki çantam çok dolu ya kocaman valiz olduu gören tatile çıkıyorum sanacak
selam herkese geçmiş birikmiş bayagı okuyamadım hrkes iyidir inşalh çantaya nelerin kouldugu konusulmus benim çantamda olanlar
kendim için
1 pijama takımı ona uygun çorap tülbent
gecelik takımı çorabı tülbenti
yelek üşürsem eğer
2 adet emzirme styeni
1tane emzirme atleti
4 tne alt çamaşır
göğüs kremim göğüs pedi
hastane bezi - ped
terlik
bebeğim için
1 tane 10lu hastane çıkısı
bir tane zıbın takımı
1 tane 8li zıbınlıtakım
öörgü patik yelek
ponponlu battaniye
kalın battaniye
bikç tane çorap
emzik biberon- hastane yasak dedi ama her ihtimale karsı koydum:)
ıslak mendil pişik kremi
ağız mendili
bebek bezi- sayısına karar veremedim:)
günaydın kızlarr nasılsınızz??? keyifler yerindemi?? yemek yapmam lazım ama cok yoruluyorum ben yavvv.. bi soğan kavurdum belim melin agrıdıı ..
tulum ne için cnm?lazımsa bende alayım. biberon emzik gereklimi?
hasta bezini kanaman cok olursa diye aldın sanırım değil mi? 10 lu 8 li zıbın takımında neler var? bendeki sanırım 5li.
canım hastane çıkışında tulum vardır diye düşünüyorum..ilk doğduğunda genelde tulum iyi oluyor,göbeği düşmemiş olduğu için daha rahat kullanılıyor..
en güzel mart anneleri günaydın
kızlar süpersiniz umarım normal doğum sayısıda artar
ama en güzeli hepimizin çok sağlıklı doğumları olsun inşallah
bende evde yatanlar kervanına katıldım ama ev çok sıkıcı
çalışmak daha güzel evde sanki zaman geçmiyor
günaydın günaydın günaydın kızlar geçmişi okumak zaman aldı valla :)
gülbende anne çocuk iletişimyle ilgili harika bir sohbet var mutlaka izleyin
bu arada biz yeni haftamıza girdik ayyyyy 39 uncu haftaya girdik hala yok bişey yaa gelsin artık kızım rüyalarımda görüyorum hep :)
aslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik.. Eşim mali müşavir kendi ofisi var fakat bu ara mükelleflerinden tahsilat yapamıyo bu ay kirayı zor verdik faturalar falan derken hiç bişey kalmadı elimizde birde bu ay doğum olacak napcaz bilmiyorum her şey para yaa eşimde bana belli etmek istemiyo ama gece hiç uyumadı bende çalışmıyorum şimdi nasıl idare edicez hiç bilmiyorum.Rabbim büyük bi yerlerden kısmatini verir kızımızın diyorum ama dua eder misiniz bizim için kızlar Allah rızası için çok bunaldık çok Allahım kimseyi darsa bırakmasın sizlerin duaları kabul olur nolur dua edin bize
Günaydın kızlarrr...
Bugün doğum yok mu yahu? :) kendimi boşlukta hissederim valla yoksagünde 2şer 2şer gidiyoduk noldu? :)
Bugün Ankarada hava güzele benziyo.. Babamızda şehir dışında.. inşallah işi çabuk biter erken gelirde gezebiliriz biraz
herkese merhaba,
bugun hıc enerjım yok tam ayaga kalkıyorum bıseyler yapmak ıcın sonra yıne oturuyorum. sanırım dun kendımı cok yordum bugun bıle ayaklarım agrıyo.
şimdi bebek odasının mobılyalarını sılcem adamlar sadece suyla sılın bısey katma deterjan falan dedı ama sadece suylada o koku cıkacak gıbı deıl yanı sız nasıl yaptınız bısey kattınız mı?
Günaydın canım,bugün sessiz burası doğuran da yok şimdilik:))))
Canım ben saf sabunla sildim.. Hem güzel kokuyo hem de zararı olmuo.. Hacı şakirin beyaz sabunu..
bebegın camasır deterjanıda beyaz sabun kokuyo ondan azıcık katsamda sılsem olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?