- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.801
deterjan derken granül sabun olan deterjandan bahsediyosan olur canım bende saf sabunla hacı şakirle sildim, çok güzel temizliyo ama koku haala war maalesef.. bende koku meselesini nasıl çözeceğimi bilmiyorum..
herkese selam.kızım uyurken birşey soracağım acil ama portatif beşik alan var mı?istanbul anadolu yakasındayım.bebeği kendi odasında yatıracaktık vazgeçtik içimiz rahat etmedi acil portatif beşik almam gerekiyor.internettten bakıyorum ist dışında hep yapan yerler.gelmesi de uzun sürer.
gamze de vardı.canım nereden aldın?
evet cnm granurlu sabundan bahsedıyorum, vanılyada koydum odaya ama banamısın demıyo hala cok kokuyo adam 2-3 gun havalandır yeter dedı bugun 4 gun oldu ama ılk getırdıklerı gıbı kokuyo hala ıcıme sınmıyo hıc ama yerlestırmek ıstıyorum esyalarını bı an once. hem ortalık toplansın hemde butun hazırlıklar bıtsın ıstıyorum. sımdı sıleyım bıde aksama sılcem hafta sonuda kendı halıne bırakcam pazartesı kesın yerlestırcem artık kafaya koydum :)
Canım çok sevindim bu habere çok çok geçmiş olsun tekrar...
özlemcim çok sevindim babanın iyi olmasına güzel haberini almışsın en yakın zamandada gelir inşallah torununu sevmeye :)
çok geçmiş olsun gözün aydın atlattın işte bak canım..
özlem sen de iyi hberler almışsın babandan.çok sevindim canım
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah göğüslerin için lansinoh krem kullanabilirsin bi de gamze mutlaka göğüs kalkanını kullanın demişti yaraların iileşme sürecini hızlandırıyomuş bi daha da yara olma ihtimali azalıyomuş umarım sende de işe yarar da rahat rahat emzirirsin bebişinikızlar ancak yazabiliyorum. pztesi doğum yaptım spinal sezeryan ile. çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. yalnız göğüslerimin ucu paramparça oldu. ve emzirmekte zorlanıyorum. hatta ağlıyorum. buna ansıl bi çözüm var bilmiyorum. göğüslerim taş gibi oldu ama çıkan süt çok az emdikçe açılacak diyolar ama nasıl emzireyim ki bu halde ağla ağla helak oldum. varsa bi tavsiyeniz hemen alayım..
canım öncelikle gözün aydın, sağmayı denedinmi gerçi şimdi yara olduğu için sağmakta zor olur sanırım ayva çekirdeği miydi göğüs ucu için iyi gelen sanırım yazmışlrdı ama hatırlamıyorum bilen varsa mutlaka yazar sana ağlama kuzum ya bebişin bunu da hissedecek umarım kısa zamanda geçer de emzirebilirsin
canım niye takıyosun sütten tiksiniyosan bol bol muhallebi yapıp ye o da acayip kilo yapıyo bebişe hem süt içmek yerine başka bi alternatifin olmuş oluyoCevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar...dediğiniz gibi kilo çok da önemli değil, büyür inşallah doğunca....ama benim eksiğim süt içmemek sanırım...tiksiniyorum sütten ama içicem artık mecbur bolca...hatırlısı olsun artık
canım üzülme nolur Allah rızkıyla kısmetiyle gönderir bebeğini merak etme sen her seyin bi zamanı vardır derler ya ben buna cok inanırım sen de zamana bırak bebeğin sağlıkla gelsin de gerisi hallolur üzülme emiaslında moralim de bozuk ama buraya gelince kafam dağılıyo biraz tam doğum öncesi maddi sıkıntıya girdik.. Eşim mali müşavir kendi ofisi var fakat bu ara mükelleflerinden tahsilat yapamıyo bu ay kirayı zor verdik faturalar falan derken hiç bişey kalmadı elimizde birde bu ay doğum olacak napcaz bilmiyorum her şey para yaa eşimde bana belli etmek istemiyo ama gece hiç uyumadı bende çalışmıyorum şimdi nasıl idare edicez hiç bilmiyorum.Rabbim büyük bi yerlerden kısmatini verir kızımızın diyorum ama dua eder misiniz bizim için kızlar Allah rızası için çok bunaldık çok Allahım kimseyi darsa bırakmasın sizlerin duaları kabul olur nolur dua edin bize
hadi biz doğuralım bugün de melike ya cok sıkıldım ben:))Günaydın kızlarrr...
Bugün doğum yok mu yahu? :) kendimi boşlukta hissederim valla yoksagünde 2şer 2şer gidiyoduk noldu? :)
Bugün Ankarada hava güzele benziyo.. Babamızda şehir dışında.. inşallah işi çabuk biter erken gelirde gezebiliriz biraz
canım bizim mobilyalar 2 aydır odada kurulu :) 1 hafta hawalandırdım bana mısın demedi.. odanın peteği kapalıydı açtım bende kapısı açık kalınca koku falan kalmadı ama faturayı görüncetekrardan odayı kapattık :)) şimdi kapalı kaldığı için yine kokuyo, çok ağır değil ama ben her çekmeye birer vanilya koydum en azından kıyafetlere koku sinmesin dedim...
Evet hem burası sessiz hem benim canım sıkılıyo dışarı çıkmak istiyorum artıkeşiminde işi daha yeni bitmiş.. gelmesi 3-4 saati bulur püfff çalışın çalışın :) en güzeli çalışmakmış valla..
hadi biz doğuralım bugün de melike ya cok sıkıldım ben:))
Benim evde internette yok iyice patlardım sıkıntıdan:)))Biraz yürü istersen hava almış olursun hem...
canım Rabbim işinizi rast getirsin
ama ben inanıyorum her evlat kısmetiyle gelir
inşallah sizinde işleriniz yolunda gidecektir
Canım sen hiç merak etme kızın kısmetiyle gelir alıcaklarınızı alırsınız inş.sıkıntılarınız geçer.hiç beklemediğin zamanda neler oluyo içini ferah tut.Bize de bazen oluyo ama inan oğlum öyle kısmetli ki biz bile şaşırıyoruz.Doğmadan bize şans getiryo bebeşler bize.Ben de bir yıldır çalışıyorum dışarı proje yapıyorum ekstra para için ama hiç bu kadar çok proje için gelen olmamıştı artık reddetmek zorunda kalıyoruz.Normalde ayda bi tane böyle iş alırdım şimdi her hafta 2-3 kişi geliyo:)Senin kızında öyle kısmetli olucak siz bile şaşıracaksınız....
feyzosss canım düşünüp kendıne stres yapmamaya calıs. sımdılık uzaklasmaya calıs. esın dusunuyorken senın uzulmenı anlıyorum ama dogumuna az kalmıs.
bebişni saglıkla dunyaya gelsın umarım yoluna girer. her bebek kendı kısmetıyle gelır derler ya. bulunur bir caresi acılır esinin işleri.
canım allah kolaylık versin doğum öncesi zordur tabi ama her bebek kısmetiyle gelir. sağlık problemleri olmasın da hepsi gelir geçer.
canım Rabbim yardımcınız olsun tabi ki dua ederiz ancak maddi konular için yıpratmayın kendinizi, göreceksin bebekle beraber eşinde tahsilatlarını yapacak, uğurlu gelecek bebişiniz.. mali müşavirlik işini az çok bilirim mükellefler ha bgn ha yarın die oyalarlar adamı, eşim de bi ara yapıyodu bu işleri ordan biliyorum ama sonuçta gelecek olan bi para war ödememe gibi bi şansları yok,,herşey yoluna girer içini karartma lütfen..bebeğinin şansına kısmetine güven
canım üzülme nolur Allah rızkıyla kısmetiyle gönderir bebeğini merak etme sen her seyin bi zamanı vardır derler ya ben buna cok inanırım sen de zamana bırak bebeğin sağlıkla gelsin de gerisi hallolur üzülme emi
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden sıkıntım hafifledi sayenizde biraz.Herşeyin başı sağlık doğru diyorsunuz inşallah herşey yoluna girer de bende eşimde rahatlarız.Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim
AA internet almıycak mısınız izne çıkınca biz sensiz naapcaz??
Özgem bizim ev öle bi yokuşun ortasında ki :)) aşağı insan sakal yukarı çıkcam bıyık öle diyimeşim gelip alcak ki şöle düz ayak bi yere gitcez mesela alışveriş merkezi gibiiii :)) o zaman iyi yürürüm
kızlarr belki komik gelecek ama ben hamileliğim boyunca hiç öyle aman aman aşermedim. ama son 15gündür temizlik maddelerinin kokusu okadar çok hoşuma gidiyorki. Hacışakirle sildim falan yazmışsınız ya nasıl kokusuu burnuma geldi. Aarada cifi yüzey temizleyicileri sabunları kokluyorumbenim gibi olan varmı yaaaa
kızlarr belki komik gelecek ama ben hamileliğim boyunca hiç öyle aman aman aşermedim. ama son 15gündür temizlik maddelerinin kokusu okadar çok hoşuma gidiyorki. Hacışakirle sildim falan yazmışsınız ya nasıl kokusuu burnuma geldi. Aarada cifi yüzey temizleyicileri sabunları kokluyorumbenim gibi olan varmı yaaaa
AA internet almıycak mısınız izne çıkınca biz sensiz naapcaz??
Özgem bizim ev öle bi yokuşun ortasında ki :)) aşağı insan sakal yukarı çıkcam bıyık öle diyimeşim gelip alcak ki şöle düz ayak bi yere gitcez mesela alışveriş merkezi gibiiii :)) o zaman iyi yürürüm
:) ilginç bi aşerme şeklin varmış :) yok canım ya, bırak koklamayı o kokuları duymamak için elimden geleni yapıyorum.....şöyle yiyecek bişey aşerip eşine aratsaydınya anacım :) :)
banada beyaz sabun kokusu bebek kokuyomus gıbı gelıo. onu koklayınca mutlu oluyorum ama oyle cıfle yuzey temızlıyıcıye karsı aynı seylerı hıssetmıyorum :)
Evet canım çok zor yaa Ankaranın zaten her yeri yokuş.. Düzlük yerler hep şehir merkezinden uzak.. E şimdi böle oluncada dediğin gibi markete gitmek falan hayal.. Evin karşısında küçük bi bakkal var çok acil bişey olursa oraya gidiyorum ama ordada herşey bulunmuyo.. ama en önemlisi yürüyüş.. onu hiç yapamıyorum ev böle olunca.. dün akşam eşim arabada bişey unutmuş dedim ben gidip alıyım nolur.. araba evin önünde ama ona gitmek bile bi hareket benim için :) o kadar zor durumdayım yaniaynen bızım evde oyle sırf o yuzden dısarı cıkmaktan vazgecıorum hep. soyle duzluk olsa hergun cıkarım ama boyle markete gtmek bıle ıskence oluyo benım ıcın. senı cok ıyı anlıyorum o yuzden cnm
Ben en çok onu düşünüyorum evdeyken sizinle nasıl görüşücem diye,bi yolu bulucaz artık internetinde:))))O zaman inş.eşin biran önce gelirde güzel anneyle kızını gezmeye götürür:)))
şimdi netten de baktım.benim gibi olanlarda varmışzararlı olur diye tutuyorum kendimi fazla koklamıyorum
Evet canım çok zor yaa Ankaranın zaten her yeri yokuş.. Düzlük yerler hep şehir merkezinden uzak.. E şimdi böle oluncada dediğin gibi markete gitmek falan hayal.. Evin karşısında küçük bi bakkal var çok acil bişey olursa oraya gidiyorum ama ordada herşey bulunmuyo.. ama en önemlisi yürüyüş.. onu hiç yapamıyorum ev böle olunca.. dün akşam eşim arabada bişey unutmuş dedim ben gidip alıyım nolur.. araba evin önünde ama ona gitmek bile bi hareket benim için :) o kadar zor durumdayım yani
Vınn filan ttnetle aynı hesaba geliyomuş galiba... Öle diolardı ama hiç araştırmadım.. bi bak bakalım aman bizi sensiz bırakma da
2de çıkmış bizimki yola.. Yollarda kötüymüş akşam 5 gibi orda olurum dedi :) eee ne anlamadım ben bu işten dedim yani her zaman 6 gibi geliyo zaten :) neyse akşam da olsa çıkcam beeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?