2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deterjan derken granül sabun olan deterjandan bahsediyosan olur canım bende saf sabunla hacı şakirle sildim, çok güzel temizliyo ama koku haala war maalesef.. bende koku meselesini nasıl çözeceğimi bilmiyorum..

evet cnm granurlu sabundan bahsedıyorum, vanılyada koydum odaya ama banamısın demıyo hala cok kokuyo adam 2-3 gun havalandır yeter dedı bugun 4 gun oldu ama ılk getırdıklerı gıbı kokuyo hala ıcıme sınmıyo hıc ama yerlestırmek ıstıyorum esyalarını bı an once. hem ortalık toplansın hemde butun hazırlıklar bıtsın ıstıyorum. sımdı sıleyım bıde aksama sılcem hafta sonuda kendı halıne bırakcam pazartesı kesın yerlestırcem artık kafaya koydum :)

ben de park yatak aldım odadan ayrı. hepsiburada internet sitesinden 2 güne tekirdağa geldi istanbula daha çabuk gelir. böylece evden çıkmadan alışverişide halletmiş olursun. bir fikir olarak sunmuş olayım..

canım bizim mobilyalar 2 aydır odada kurulu :) 1 hafta hawalandırdım bana mısın demedi.. odanın peteği kapalıydı açtım bende kapısı açık kalınca koku falan kalmadı ama faturayı görünce tekrardan odayı kapattık :)) şimdi kapalı kaldığı için yine kokuyo, çok ağır değil ama ben her çekmeye birer vanilya koydum en azından kıyafetlere koku sinmesin dedim...

Canım çok sevindim bu habere çok çok geçmiş olsun tekrar...

özlemcim çok sevindim babanın iyi olmasına güzel haberini almışsın en yakın zamandada gelir inşallah torununu sevmeye :)

çok geçmiş olsun gözün aydın atlattın işte bak canım..

özlem sen de iyi hberler almışsın babandan.çok sevindim canım

çok teşekkür edeim kızlaaarr vet atlattık çok şükür babacım ii şimdi

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah göğüslerin için lansinoh krem kullanabilirsin bi de gamze mutlaka göğüs kalkanını kullanın demişti yaraların iileşme sürecini hızlandırıyomuş bi daha da yara olma ihtimali azalıyomuş umarım sende de işe yarar da rahat rahat emzirirsin bebişini

canım niye takıyosun sütten tiksiniyosan bol bol muhallebi yapıp ye o da acayip kilo yapıyo bebişe hem süt içmek yerine başka bi alternatifin olmuş oluyo

canım üzülme nolur Allah rızkıyla kısmetiyle gönderir bebeğini merak etme sen her seyin bi zamanı vardır derler ya ben buna cok inanırım sen de zamana bırak bebeğin sağlıkla gelsin de gerisi hallolur üzülme emi
hadi biz doğuralım bugün de melike ya cok sıkıldım ben:))

kullandıkca cıkcak artık napalım yapacak baska bısey yok daha fazla bekleyemıcem :)
evde canım sıkılıo onlarla ugrassam zaman gecer en azından

Benim evde internette yok iyice patlardım sıkıntıdan:)))Biraz yürü istersen hava almış olursun hem...

hadi biz doğuralım bugün de melike ya cok sıkıldım ben:))

offf Öslemim sorma yaa ben de çok sıkıldım... Bugün ne güzel bende gitcektim eşimle değişiklik olur diye ama kurnaz hemen doktoru aradı :) o da suyu falan gelir olmaz yolculuk yapamaz dedi iyice kaldım evde.. bu suyun selin geleceği yok anam hiç sancı belirti iz nişan bişey yok :))

Benim evde internette yok iyice patlardım sıkıntıdan:)))Biraz yürü istersen hava almış olursun hem...

AA internet almıycak mısınız izne çıkınca biz sensiz naapcaz??
Özgem bizim ev öle bi yokuşun ortasında ki :)) aşağı insan sakal yukarı çıkcam bıyık öle diyim eşim gelip alcak ki şöle düz ayak bi yere gitcez mesela alışveriş merkezi gibiiii :)) o zaman iyi yürürüm

canım Rabbim işinizi rast getirsin
ama ben inanıyorum her evlat kısmetiyle gelir
inşallah sizinde işleriniz yolunda gidecektir

aynen bızım evde oyle sırf o yuzden dısarı cıkmaktan vazgecıorum hep. soyle duzluk olsa hergun cıkarım ama boyle markete gtmek bıle ıskence oluyo benım ıcın. senı cok ıyı anlıyorum o yuzden cnm

kızlarr belki komik gelecek ama ben hamileliğim boyunca hiç öyle aman aman aşermedim. ama son 15gündür temizlik maddelerinin kokusu okadar çok hoşuma gidiyorki. Hacışakirle sildim falan yazmışsınız ya nasıl kokusuu burnuma geldi. Aarada cifi yüzey temizleyicileri sabunları kokluyorum benim gibi olan varmı yaaaa

banada beyaz sabun kokusu bebek kokuyomus gıbı gelıo. onu koklayınca mutlu oluyorum ama oyle cıfle yuzey temızlıyıcıye karsı aynı seylerı hıssetmıyorum :)

:) ilginç bi aşerme şeklin varmış :) yok canım ya, bırak koklamayı o kokuları duymamak için elimden geleni yapıyorum.....şöyle yiyecek bişey aşerip eşine aratsaydınya anacım :) :)

Bende en çok onu düşünüyorum evdeyken sizinle nasıl görüşücem diye,bi yolu bulucaz artık internetinde:))))O zaman inş.eşin biran önce gelirde güzel anneyle kızını gezmeye götürür:)))

Son düzenleme:
:) ilginç bi aşerme şeklin varmış :) yok canım ya, bırak koklamayı o kokuları duymamak için elimden geleni yapıyorum.....şöyle yiyecek bişey aşerip eşine aratsaydınya anacım :) :)

banada beyaz sabun kokusu bebek kokuyomus gıbı gelıo. onu koklayınca mutlu oluyorum ama oyle cıfle yuzey temızlıyıcıye karsı aynı seylerı hıssetmıyorum :)

şimdi netten de baktım.benim gibi olanlarda varmış zararlı olur diye tutuyorum kendimi fazla koklamıyorum

aynen bızım evde oyle sırf o yuzden dısarı cıkmaktan vazgecıorum hep. soyle duzluk olsa hergun cıkarım ama boyle markete gtmek bıle ıskence oluyo benım ıcın. senı cok ıyı anlıyorum o yuzden cnm
Evet canım çok zor yaa Ankaranın zaten her yeri yokuş.. Düzlük yerler hep şehir merkezinden uzak.. E şimdi böle oluncada dediğin gibi markete gitmek falan hayal.. Evin karşısında küçük bi bakkal var çok acil bişey olursa oraya gidiyorum ama ordada herşey bulunmuyo.. ama en önemlisi yürüyüş.. onu hiç yapamıyorum ev böle olunca.. dün akşam eşim arabada bişey unutmuş dedim ben gidip alıyım nolur.. araba evin önünde ama ona gitmek bile bi hareket benim için :) o kadar zor durumdayım yani

Ben en çok onu düşünüyorum evdeyken sizinle nasıl görüşücem diye,bi yolu bulucaz artık internetinde:))))O zaman inş.eşin biran önce gelirde güzel anneyle kızını gezmeye götürür:)))

Vınn filan ttnetle aynı hesaba geliyomuş galiba... Öle diolardı ama hiç araştırmadım.. bi bak bakalım aman bizi sensiz bırakma da
2de çıkmış bizimki yola.. Yollarda kötüymüş akşam 5 gibi orda olurum dedi :) eee ne anlamadım ben bu işten dedim yani her zaman 6 gibi geliyo zaten :) neyse akşam da olsa çıkcam beeen

Biz de öyle düşünüyoruz canım bakalım,ben de sizsiz kalmak istemiyorum.Hafta sonu bile aklım hep burda p.tesiyi iple çekiyorum.Akşamda olsa çıkın canım iyi olur senin için.minikler gelince bi süre dışarı çıkamıycaz bu günleri değerlendirmek lazım:)

DMF-UMUTLUYUM78-AGU25 allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi

bide ben doğursaydım çok ii olacak 39 haftayı bitirecez tık yok

özgecim anahtarlıkla magnet çok güzeller ellerine sağlık

ilginçmiş yengem de ayakkabı boyası aşermişti en küçük kızına hatırlıyorum kaşıkla yemişti.. böğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…