- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.821
DMF-UMUTLUYUM78-AGU25 allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi
bide ben doğursaydım çok ii olacak 39 haftayı bitirecez tık yok
özgecim anahtarlıkla magnet çok güzeller ellerine sağlık
offf Öslemim sorma yaa ben de çok sıkıldım... Bugün ne güzel bende gitcektim eşimle değişiklik olur diye ama kurnaz hemen doktoru aradı :) o da suyu falan gelir olmaz yolculuk yapamaz dedi iyice kaldım evde.. bu suyun selin geleceği yok anam hiç sancı belirti iz nişan bişey yok :))
melikecim evinin yoksta olması cok kotuymus. karda buzda nasıl cıkıyordun işe?? hep esının yardımı olması lazım. ama karlar buzlar erımedı mi? aslında arada yürüsen iyi olur. evin içinde yürü canım bir ucndan oteki uucuna hareket olsun maksat.
zeynepsudem sen 39+ lardasın cok yakın artık dogum sana. :)) cok mu zorlanıyorsun yoksa sabırsızlandıgından mı oyle dıyorsun?[/QUOTE
aslında çok zorlanmıyorum annemde geldi ama artık doğsun istiyorum benden sonrakiler doğurdu sabısızlanıyorum birde ben sezeryan olmak istemiyorum sancı falan olmayınca sanki sezeryan olacakmşım gibi geliyor cnm
melikecim evinin yoksta olması cok kotuymus. karda buzda nasıl cıkıyordun işe?? hep esının yardımı olması lazım. ama karlar buzlar erımedı mi? aslında arada yürüsen iyi olur. evin içinde yürü canım bir ucndan oteki uucuna hareket olsun maksat.
zeynepsudem sen 39+ lardasın cok yakın artık dogum sana. :)) cok mu zorlanıyorsun yoksa sabırsızlandıgından mı oyle dıyorsun?[/QUOTE
aslında çok zorlanmıyorum annemde geldi ama artık doğsun istiyorum benden sonrakiler doğurdu sabısızlanıyorum birde ben sezeryan olmak istemiyorum sancı falan olmayınca sanki sezeryan olacakmşım gibi geliyor cnm
Canım normal istiyosan tek çaremiz beklemek,bi akrabamızda ingilterede yaşıyo normalde geçen hafta doğum yapması gerekiyodu kız anca bugün doğurdu(suda doğumla)çok tatlı bi bebek dünyaya geldi.Az önce onun resimlerine bakıyodum.sabırsızlanmanı anlıyorum ama bu bebişler geç geliyo galiba baksana:)))
Sağol canım teşekkür ederim.Martın bebeği olmak için bekliyo sanırım...Belli olmaz canım bu bebişlerin ne zaman geliceği bekletiyolar böyle bizi:)))
ben kova burcu olmasın diye dua ediyordum kovayı geçtik artık doğsun biarn önce offf
Canım normal istiyosan tek çaremiz beklemek,bi akrabamızda ingilterede yaşıyo normalde geçen hafta doğum yapması gerekiyodu kız anca bugün doğurdu(suda doğumla)çok tatlı bi bebek dünyaya geldi.Az önce onun resimlerine bakıyodum.sabırsızlanmanı anlıyorum ama bu bebişler geç geliyo galiba baksana:)))
çaresiz bekleyecez bakalım annemde başka şehirde yanıma geldi doğum için kardeşlerim babam evde onlarıda düşünüyorum...yürüyüş önemli diyorlar ama dışarısı kar buz nsl yürüyecem ki bi daha doğurursam yaza getireyim diyorum bol bol yürürüm
Aaa niye yaa ben de kova burcuyum nesi varmış:))))Artık balık olur zaten merak etme canım ama az kalmış yakında seninde güzel doğum haberini alabiliriz...
Aaa niye yaa ben de kova burcuyum nesi varmış:))))Artık balık olur zaten merak etme canım ama az kalmış yakında seninde güzel doğum haberini alabiliriz...
Benim içim yanıyo bugün yaaa buz gibi şeyler yemek istiyorum hasta olurum diye korkuyorum ama(((
aman doktor da gıcıkmıymış neymiş ya "gelirse gelsin su cıksın dolaşsın doğurur işte ne güzel götür sen onu kocası" deseymiş ya:) benim saf kocam da merdivenden inme tamammı diye acayip bi tembihte bulundu tamam dedim o zaman dışarı cıkarken balkondan mı atliim yoka trabzanlardan mı kayyim hangisini tercih edersin:)) elinden gelse garantiş olsun ii gelişsin bebek diye 50. haftada doğurtcak bani
ayyy ınanmıyorum nasıl yedı onu :)
kaşıkla yedi iğrençti zaten karakara oldu. duvarı falan kazıyıp kireci yalamıştı. kadının demekki vucudunda bi dengesizlik vardı bunları yediğine göre.
evet bencede doktor şundan korktu tabi yolda su filan gelirse başka hastanede doğurmak zorunda kalcam yaayy çocuğun doğum yeri zonguldak olurdu ne güzel :)))
valla dediğin gibi biz ilk kez doğurcaz bu kadar cesuruz bizimkiler acaba daha önce ne gibi tecrübeler yaşadılar ki bu kadar korkuyolar?? bunlar küçükken sürekli şu evde doğum yapanların olduğu türk filmlerini mi izlediler acaba? eşim korktukça bana da bi panik geliyobu arada benimki de bu kızın 50ye kadar yolu var diyo neyse cnm 10-12 hafta daha sıkarız dişimizi, doğunca da ilkokula yazdırrız.. maksat çocuklar gelişsin..
ben kova yapayım die kastırdım:) 17 şubat oldu...ben 7 oğlum 17 bitane daha doğurursam 27
İlkinin tadını alınca ikinciyi de istersiniz diyolardı.. doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?