2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melikecim evinin yoksta olması cok kotuymus. karda buzda nasıl cıkıyordun işe?? hep esının yardımı olması lazım. ama karlar buzlar erımedı mi? aslında arada yürüsen iyi olur. evin içinde yürü canım bir ucndan oteki uucuna hareket olsun maksat.

zeynepsudem sen 39+ lardasın cok yakın artık dogum sana. :)) cok mu zorlanıyorsun yoksa sabırsızlandıgından mı oyle dıyorsun?

DMF-UMUTLUYUM78-AGU25 allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi

bide ben doğursaydım çok ii olacak 39 haftayı bitirecez tık yok

özgecim anahtarlıkla magnet çok güzeller ellerine sağlık

Sağol canım teşekkür ederim.Martın bebeği olmak için bekliyo sanırım...Belli olmaz canım bu bebişlerin ne zaman geliceği bekletiyolar böyle bizi:)))

aman doktor da gıcıkmıymış neymiş ya "gelirse gelsin su cıksın dolaşsın doğurur işte ne güzel götür sen onu kocası" deseymiş ya:) benim saf kocam da merdivenden inme tamammı diye acayip bi tembihte bulundu tamam dedim o zaman dışarı cıkarken balkondan mı atliim yoka trabzanlardan mı kayyim hangisini tercih edersin:)) elinden gelse garantiş olsun ii gelişsin bebek diye 50. haftada doğurtcak bani

Son düzenleme:

canım sorma işe giderken de eşim sabah servis noktasına götürüp akşam da orda alıp eve getiriyodu :) aslında çok yakın hamile kalmadan önce yürüyodum o yolu zevkli bil oluyodu ama hamilelik ve kar buz aynı ana gelince yürümek hayal oldu tabi.. çalışırken de iş yerinde yürüyodum ama evde de git gel hemen bitiyo :)) bakalım akşama çıkcas inşallah..

Benim içim yanıyo bugün yaaa buz gibi şeyler yemek istiyorum hasta olurum diye korkuyorum ama(((

canımm aman dikkat et doğum öncesi hasta olursun Allah korusun o dediğin iç yanması yada hararet de hasta olabileceğinin göstergesi zaten sen bakma ona kandırıp da üşütmesin seni:)

evet bencede doktor şundan korktu tabi yolda su filan gelirse başka hastanede doğurmak zorunda kalcam ya ayy çocuğun doğum yeri zonguldak olurdu ne güzel :)))
valla dediğin gibi biz ilk kez doğurcaz bu kadar cesuruz bizimkiler acaba daha önce ne gibi tecrübeler yaşadılar ki bu kadar korkuyolar?? bunlar küçükken sürekli şu evde doğum yapanların olduğu türk filmlerini mi izlediler acaba? eşim korktukça bana da bi panik geliyo bu arada benimki de bu kızın 50ye kadar yolu var diyo neyse cnm 10-12 hafta daha sıkarız dişimizi, doğunca da ilkokula yazdırrız.. maksat çocuklar gelişsin..

kaşıkla yedi iğrençti zaten karakara oldu. duvarı falan kazıyıp kireci yalamıştı. kadının demekki vucudunda bi dengesizlik vardı bunları yediğine göre.

ay cok ılgınc gercekten ya, kendımı duvara yapısmıs duvarları yalarken dusunemıyorum :):)
tatlı ıstıyorum hep dıye kendıme kızıodum kılo alcam dıye, bıde o kadını dusunemıyorum ben

diye diye zorla doğurtucaksın kendini...dursun içinde işte daha ne istiyosun...bizim bugece mesai hiçç bitmedi...1 de kalk 2 de kalk 3 te kalk 5 te kalk..bidahada yatmadım zaten aptal oldum uyu uyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…