2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diye diye zorla doğurtucaksın kendini...dursun içinde işte daha ne istiyosun...bizim bugece mesai hiçç bitmedi...1 de kalk 2 de kalk 3 te kalk 5 te kalk..bidahada yatmadım zaten aptal oldum uyu uyan

Anamm yesin teyzesi o uyanan tosunu Ayçam dursun dursun da gelmedikçe benim izinden iyi.. kız doğcak ben 40ını çıkarıp işe döncem bu gidişle.. doğsunda bari biraz kızla vakit geçiriyim istiyorum

ayyy ınanmıyorum nasıl yedı onu :)

ay cok ılgınc gercekten ya, kendımı duvara yapısmıs duvarları yalarken dusunemıyorum :):)
tatlı ıstıyorum hep dıye kendıme kızıodum kılo alcam dıye, bıde o kadını dusunemıyorum ben

komik bir görüntüydü doktor da kızmıştı ama demir eksikliğimi ne varmış falan falan doktor bişiler demişti

vay uyanık doktor vaaay:)) ay evet benim kocam küçükken hep o evde doğuran kadınları izlermiş sıcak suyu hazırlayın diyen ebeler aklından cıkmıyo:)) gecen gün diyoki şimdi senin evde suyun gelse sancın falan tutsa eğer doğuma yetişemicek gibi olursak ben sıcak su hazırlarım temiz bez de bulurum ama sonra napcam onu bilmiyorum:)) safım benim ya burdan sonrasını filmlerde göstermedikleri için gerisini bilmiyo:) oyüzden de ödü kopuyo cocugunun ebesi olmaktan:)

Anamm yesin teyzesi o uyanan tosunu Ayçam dursun dursun da gelmedikçe benim izinden iyi.. kız doğcak ben 40ını çıkarıp işe döncem bu gidişle.. doğsunda bari biraz kızla vakit geçiriyim istiyorum

normal doğum böyle güzelim yapcak bişi yok...sezaryende al diyon alıyolar...uyku molamız bitti..memişler foraa:) hadi görüşürüz...

Ya onu yazmıştım dimi geçen kontrolde doktor eşime dedi hani öle evde sancı tutar filmlerde bağıra bağıra yere düşer kadın filan.. öle bişey değil dedi bi de o suyu niye istiyolar bende bilmiyorum dedi :))) çok komik harbiden bi köyde ebelik yapan birini bulsak da sorsak napıyolarmış o suyu çok merak ediyorum :)) Ne vardı şu adamları evde doğum kursuna gönderseydik de çocukların ebesi olsalardı? hoş bizimki doğuma bile girmiyo ama.. şu anne karnında dvdsinde babası bebeğin kordonunu bile kesiyo yaa benimki tırsıyo

canımm aman dikkat et doğum öncesi hasta olursun Allah korusun o dediğin iç yanması yada hararet de hasta olabileceğinin göstergesi zaten sen bakma ona kandırıp da üşütmesin seni:)
Ayy canım doğru söylüyosun ama ellerim ayaklarım yanıyo gece ayakkalrımı yorganın içine bile sokamadım şimdide gidip gidip soğuk suyla ellerimi yıkıyorum ama hiç etkisi olmuyo.Buzdolabına sığsam içine giricem yani o dereceyim
diye diye zorla doğurtucaksın kendini...dursun içinde işte daha ne istiyosun...bizim bugece mesai hiçç bitmedi...1 de kalk 2 de kalk 3 te kalk 5 te kalk..bidahada yatmadım zaten aptal oldum uyu uyan

Gece mesailerine alışıcaz artık,uykusuz anneler olcaz:))))

canım biraz havalandır sil yerleştir bence de çünkü o koku kolay kolay çıkmıyor. benim 1 aydan fazla oldu kapıyı kapalı tutup açsam yine çok fazla kokuyor.

bide ben doğursaydım çok ii olacak 39 haftayı bitirecez tık yok

hmmm sen 39+ lardasın e az kalmış canım inş. Allah gönlüne göre verir kolay bir normal doğum yaparsın.

Tatlım kesinlikle süt anne karnında bebeğe çok iyi geliyor..Benim bebiş erken gelmesine rağmen 3kilo 300gr dogdu (maşallah) Ben de sütten nefret ederim ama nesquick almıştım ve son ay günde 4 bardağı buluyordu içtiğim....Nesquickle lezzetli oluo:)))) böyle dene istersen bir de tatlım:)

doğum yapan arkadaşlar olmuş hepsini tebrik ediyorum darısı biz sıradakilere, inşallah sağlıkla, arada geçmişi okuyorum ama topiğimize maşallah sayfalar o kadar hızla ilerliyorki arada atladığım yerlerde oluyor. Beni yanlız bırakmadı akrabalar sağ olsun gelen gidenden ayıp olmasın diye çok zaman geçiremiyorum net başında çok şükür kızım da bende iyiyiz suyumuz çok az o yüzden 3 günde bir kontrole gidiyoruz bi de rahim ağzım yumşamamış normal doğum istiyorum ama galiba doktorda yumşuyana kadar bu suyla devam edilmez diye düşünüyor pzt ye kadar kızım geliyorum demezse benimde suyum artmazsa artık suni sancıya başlıcaz heralde her gece dua ediyorum bu gece sancı gelsinde doğurayım diye

hmm, o da iyi fikirmiş...bi şekilde içerim artık...bi arkadaş da muhallebi dedi, onu da denicem...azcık ele gelsin bari sıpam

valla kızlar bende mobilyaları sabunlu suyla sildiğim halde 2 hafta kokusu çıkmadı en sonunda eeehh dedim yerleştirdim eşyaları 1 buçuk ay oldu anca çıktı kokusu,, biz çilekten almıştık,, belkide markasındandır bizimkinin bu kadar çok kokması

Biz de çilekten aldık ama hiç koku yoktu canım hatta ben sadece suyla sildim eşylerı yerleştirdim.Bizim şansımıza öyle geldi o zaman.

Buarada şöyle bi göz attımda duvar yalayan bi kadından bahsedilmiş sanırım...annem de kardeşime hamileyken tabak tabak kil yiyodu hatırlıyorum...canım çekiyo diyodu :)

hmm, o da iyi fikirmiş...bi şekilde içerim artık...bi arkadaş da muhallebi dedi, onu da denicem...azcık ele gelsin bari sıpam

Ben çok süt içiyorum ama bizim kızda sıska,, 2800 ,, kafası iyide göbüşünde yağ yok eşime diyorum bizim kız kalçadan mı alıyo acaba kilo diye :)) gülüyoruz

Ha bi de sıcak suyun ne işe yaradığını dün bizde konuştuk eşimle...bence bebeği ve annenin vajinayı silmek içindir, steril olsun diye kaynatıyolardır dedi....anası 10 çocuk doğurmuş, az buçuk biliyodur o da 1181199

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…