- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.841
diye diye zorla doğurtucaksın kendini...dursun içinde işte daha ne istiyosun...bizim bugece mesai hiçç bitmedi...1 de kalk 2 de kalk 3 te kalk 5 te kalk..bidahada yatmadım zaten aptal oldum uyu uyan
ayyy ınanmıyorum nasıl yedı onu :)
ay cok ılgınc gercekten ya, kendımı duvara yapısmıs duvarları yalarken dusunemıyorum :):)
tatlı ıstıyorum hep dıye kendıme kızıodum kılo alcam dıye, bıde o kadını dusunemıyorum ben
evet bencede doktor şundan korktu tabi yolda su filan gelirse başka hastanede doğurmak zorunda kalcam yaayy çocuğun doğum yeri zonguldak olurdu ne güzel :)))
valla dediğin gibi biz ilk kez doğurcaz bu kadar cesuruz bizimkiler acaba daha önce ne gibi tecrübeler yaşadılar ki bu kadar korkuyolar?? bunlar küçükken sürekli şu evde doğum yapanların olduğu türk filmlerini mi izlediler acaba? eşim korktukça bana da bi panik geliyobu arada benimki de bu kızın 50ye kadar yolu var diyo neyse cnm 10-12 hafta daha sıkarız dişimizi, doğunca da ilkokula yazdırrız.. maksat çocuklar gelişsin..
Anamm yesin teyzesi o uyanan tosunuAyçam dursun dursun da gelmedikçe benim izinden iyi.. kız doğcak ben 40ını çıkarıp işe döncem bu gidişle.. doğsunda bari biraz kızla vakit geçiriyim istiyorum
Bidahaki yaza gelirse bol bol yürürsün canım daha rahat olur:))))ama şimdide evde hareket et faydası olur.ben o konuda şanslıyım hiç biyere gidemesem bile ev dubleks ve en az 20 kez inip çıkıyorumdurçaresiz bekleyecez bakalım annemde başka şehirde yanıma geldi doğum için kardeşlerim babam evde onlarıda düşünüyorum...yürüyüş önemli diyorlar ama dışarısı kar buz nsl yürüyecem ki bi daha doğurursam yaza getireyim diyorum bol bol yürürüm
Siz ana oğul kova oldunuz valla ne güzel,ama 27 olursa aranıza bi balık katılmış olur:)))Canım Poyraz nasıl sen nasılsın?ben kova yapayım die kastırdım:) 17 şubat oldu...ben 7 oğlum 17 bitane daha doğurursam 27
2 kardeşimde kova cnm pek anlaşamayzı ondan :))
O zaman duaların kabul olmuş canım:)))
yokkkk kızzzz..aayyy allah buna uzun ömür versiinnn....bana da öyle diyolardı yüzünü gör istersin die ama öle bişi olmadı şimdilik:) oğlum herşeyim benim...
vay uyanık doktor vaaay:)) ay evet benim kocam küçükken hep o evde doğuran kadınları izlermiş sıcak suyu hazırlayın diyen ebeler aklından cıkmıyo:)) gecen gün diyoki şimdi senin evde suyun gelse sancın falan tutsa eğer doğuma yetişemicek gibi olursak ben sıcak su hazırlarım temiz bez de bulurum ama sonra napcam onu bilmiyorum:)) safım benim ya burdan sonrasını filmlerde göstermedikleri için gerisini bilmiyo:) oyüzden de ödü kopuyo cocugunun ebesi olmaktan:)
Ayy canım doğru söylüyosun ama ellerim ayaklarım yanıyo gece ayakkalrımı yorganın içine bile sokamadım şimdide gidip gidip soğuk suyla ellerimi yıkıyorum ama hiç etkisi olmuyo.Buzdolabına sığsam içine giricem yani o dereceyimcanımm aman dikkat et doğum öncesi hasta olursun Allah korusun o dediğin iç yanması yada hararet de hasta olabileceğinin göstergesi zaten sen bakma ona kandırıp da üşütmesin seni:)
diye diye zorla doğurtucaksın kendini...dursun içinde işte daha ne istiyosun...bizim bugece mesai hiçç bitmedi...1 de kalk 2 de kalk 3 te kalk 5 te kalk..bidahada yatmadım zaten aptal oldum uyu uyan
normal doğum böyle güzelim yapcak bişi yok...sezaryende al diyon alıyolar...uyku molamız bitti..memişler foraa:) hadi görüşürüz...
canım biraz havalandır sil yerleştir bence de çünkü o koku kolay kolay çıkmıyor. benim 1 aydan fazla oldu kapıyı kapalı tutup açsam yine çok fazla kokuyor.evet cnm granurlu sabundan bahsedıyorum, vanılyada koydum odaya ama banamısın demıyo hala cok kokuyo adam 2-3 gun havalandır yeter dedı bugun 4 gun oldu ama ılk getırdıklerı gıbı kokuyo hala ıcıme sınmıyo hıc ama yerlestırmek ıstıyorum esyalarını bı an once. hem ortalık toplansın hemde butun hazırlıklar bıtsın ıstıyorum. sımdı sıleyım bıde aksama sılcem hafta sonuda kendı halıne bırakcam pazartesı kesın yerlestırcem artık kafaya koydum :)
bide ben doğursaydım çok ii olacak 39 haftayı bitirecez tık yok
Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar...dediğiniz gibi kilo çok da önemli değil, büyür inşallah doğunca....ama benim eksiğim süt içmemek sanırım...tiksiniyorum sütten ama içicem artık mecbur bolca...hatırlısı olsun artık
tatlım kesinlikle süt anne karnında bebeğe çok iyi geliyor..benim bebiş erken gelmesine rağmen 3kilo 300gr dogdu (maşallah) ben de sütten nefret ederim ama nesquick almıştım ve son ay günde 4 bardağı buluyordu içtiğim....nesquickle lezzetli oluo:)))) böyle dene istersen bir de tatlım:)
valla kızlar bende mobilyaları sabunlu suyla sildiğim halde 2 hafta kokusu çıkmadı en sonunda eeehh dedim yerleştirdim eşyaları 1 buçuk ay oldu anca çıktı kokusu,, biz çilekten almıştık,, belkide markasındandır bizimkinin bu kadar çok kokması
hmm, o da iyi fikirmiş...bi şekilde içerim artık...bi arkadaş da muhallebi dedi, onu da denicem...azcık ele gelsin bari sıpam
Biz de çilekten aldık ama hiç koku yoktu canım hatta ben sadece suyla sildim eşylerı yerleştirdim.Bizim şansımıza öyle geldi o zaman.
bizim şanssızlığımız o zaman kapaklar açıkken odada oturamıyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?