2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

33- _______________28.02.2012 salı
34- _______________29.02.2012 çarşamba
35- _______________01.03.2012 perşembe
36- _______________02.03.2012 cuma
37- _______________03.03.2012 cumartesi
38- _______________04.03.2012 pazar
39- _______________05.03.2012 pazartesi
40- _______________06.03.2012 salı
41- _______________07.03.2012 çarşamba

arkadaşlar bu günler kaldı 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz? 9 kişi okusa 1 ayetel kürsü yeterli. özellikle hamile olmasını istediler o sebeple size sorayım dedim.okumak isteyen okurum yazarsa bana bende söylerim okundu diye.

canım ben okurum sen hangi gün istersen.

Ben de okurum ama bu günlerde okumak şart mı ben unuturum o zaman...

Canim bence kendini fazla yorma, yaza daha cok var, ne gerek var toparlanmaya, kendini yorup bebisini riske atmaya degmez bence. Doguma ve sonrasinda bebisine enerji topla bence. zaten 2-3 hafta kalmis, onda da yat dinlen, film izle; kitap oku. Acil bebekle ilgili isleri yap da digerlerini bosver bence. Ya da birini tut o yapsin hic kendini yorma, zaten artik tasinma sirketleri her turlu ayrintiyi isi bile yapiyor. Tasincaginiz zaman 2 gunde hallederler.

bende okudum cnm

aman sorma cüssesine de bakmıyo da benimki de tırsıyo el kadar bebeğin çıkışından doktora diyoki "siz bana doğuma girmeyi yasaklayın tamammı yoksa eşim zorla sokacak" bunu sölerken bende paravanın arkasındayım duymuyorum sanıyo hele o kordonunu kesme olayını cocugun etinden bi parça kesicekmiş gibi yerlestirmiş beynıne ben bebeğimin hiç bişeyini kesemem keseni de görürsem döverim diyo anormal annem bizimkiler ya :)

yok kuzum dur napcan buzdolabinin icinde :))bu arada sen de doğumdan sonra üşüyüp titreyenlerden olursan bu hallerini hatırlatırım sana:))

Bebısım esıne cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın Bugn bende cok pıs yurudummm bıara cocugumu cıkarcam sandım:)) yururken aklmdn gecırıorum dıorum sımdı sancım tutsa ne rahat dogururum:))) Ama ben dıorum sıze kısmetse martı ben kapıcam:))))

CEYLİNMELEK canım nasılsın bende seni arıcaktım 27 şubatta sezeryana giriyorum senin amliyata anestezi uzmanı kimdi

cnm hadi hayırlı olsun sezeryanmı seninde normal düşünüyodun , adını bilmiyorum cnm ama hast daha önce gidersen 11 gece kim vardı diye sorabilirsin ben çooooooooook memnun kaldım ,sipinal yaparlar zaten 2 gün sonra baş ağrısı başlıyo boll bol kahve içiyosun 4-5. gün geçiyo bide sezeryanda hemen süt gelmiyo,süt sağma mak veriyolar ,sakın mama dayamasınlar ,uğraş biraz biz ,bizde mama verdiler sonra emzirene kadar baya uğraştık.yanına biberon götür en kötü sağdığın sütü verirsin, bide alt üst kıyafet al bebeğe üstünü değiştirirken öyle istediler bizden.saati bellimi cnm bide doğumun.

Kızlar benımkıde bı kactır gırmek ıstıorum doguma dıyo kııı en basındn berı ben gıremem dayanamam dıodu nolduysaaaa ben ona sormstum kordonunu kesmek ıstermsn yok ıstemem dr kessın fln demstı cok antıpatık gelmstı ona:)) Ama ne hıkmetseee bende gırcm dogumuna sana destek olcam dıyo:) Bakalım kısmet:))

ne güzel işte kuzum işin ciddiyetine varmış kendisi maşallah ödlek de diil elleme girsin kordonu kesmese de olur ben de son günlerde beni oralarda yalnız bırakma falan diyorum bocalamaya başladı bi de doğuma girerken ben içerdeyken sen öle saatlerce nasıl beklicen habersiz sessiz kimsesiz falan dedimmi tamamdır :))

Yaa bende ısterım gırsın tabıkı ama buyukler gırmesın senı oyle gormesın dıyolar kafam karısıo Lakın esım dogumu ve getırılerını kavramıs bılınclı bı ınsan kı kendısıde normal dogumdn yana adı ustunde normal dogum dıyenlerden en buyuk destekcım ne bıleyımm kararsızım eger dogum anıden baslarsa gıremez heralde sen cıkana kdr ben odanı hazırlıym der ahhaha cooook suslu okdr cok sey planlıokı sankı 15 gun konaklıcaz hastanede:))))

cnm bendediee aynı sıkıntı oldu 1 göğüste, bi gece sıtma nöbeti tuttu çok tehlikeliymiş mutlaka göğüsteki sütü boşaltmak lazımmış ,biz sağdık ve bugün antibiyotikli krem aldık mustella falan işe yaramıyo ,bactrobanl dedi a evicap aldık şimdi daha iyi .bide geçse bile normal kreminle devam et dedi drumuz yıkamaya üşenme dedi bizimki prematüre bbek o yüzden 1 saatte 1 beslemeye çalışıyoruz öyle bile tam doymuyo bide sağıyoruz.

aman sen bakma bana kuzum ya o anda onu gözüm görcek mi bakalım benim annem de dedi korkutma adamı ne işi var kan revan doğumun içinde diye yani anne dedim ne kaddar güzel şeyler söledin sağol korkmuyosam da korkuyorum artık kan revan diyo doğuma ya:)) olmadı bizimkiler oda hazırlasınlar dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…