- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.861
33- _______________28.02.2012 salı
34- _______________29.02.2012 çarşamba
35- _______________01.03.2012 perşembe
36- _______________02.03.2012 cuma
37- _______________03.03.2012 cumartesi
38- _______________04.03.2012 pazar
39- _______________05.03.2012 pazartesi
40- _______________06.03.2012 salı
41- _______________07.03.2012 çarşamba
arkadaşlar bu günler kaldı 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz? 9 kişi okusa 1 ayetel kürsü yeterli. özellikle hamile olmasını istediler o sebeple size sorayım dedim.okumak isteyen okurum yazarsa bana bende söylerim okundu diye.
arkadaşlar bu günler kaldı 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz? 9 kişi okusa 1 ayetel kürsü yeterli. özellikle hamile olmasını istediler o sebeple size sorayım dedim.okumak isteyen okurum yazarsa bana bende söylerim okundu diye.
canım ben okurum sen hangi gün istersen.
Ben de okurum ama bu günlerde okumak şart mı ben unuturum o zaman...
yok şart değil cnm şimdi bile okusanız olur.
yok şart değil cnm şimdi bile okusanız olur.
canım okudum ama duasını ne olarak yapım ?
bende p.tesi göturmeyı dusunuyorum canım. gecende sizden duymustum birkac gun kazancımız olur dıye. yarın son iş günümüz. aslında işe gelmek evde sıkılmaktan iyi gibi gelıyor kfakat ogle uykusuna yatan ark.ları gordukce ozenmıyor da degilim. bebişin giysilerini yıkayıp ütülemiştik eşimle. onun cantası da hazır. benım cantam hazır degıl.herseyı aldık yıkadık ama oylece beklıyor. artık cantamı duzenlerim. son rütuşları yaparım. kıyafetlerı dolaba yerlestırmemıstım hurclarda onları cıkarcam. odasını derlerim. nevresımlerını ytagını hazırlarım. bunları hep ızındeyken yaparım dıye ertelemiştim. ızınde sıkılmak ıstemıyorum. artık havalar da düzelıyor malum. hergun benım ufak köpegimle yürüyüşe cıkmayı planlıyorum. işe gleınce aksamları cok az yürüyordum. bır de ogle yemeklerımde. kuafor işlerımı halletcem. epeydir sacımı cok uzattım bir şekil verdırcem bebekle cıkmak bir süre cok zor olacak gibi. birde biz yaz donemınde tasıncaz. bu yuzden soyle toparlanılcaklarımı toparlarım. eşim sakın yapma sen kişisel işlerini hallet dıyor da ben rahat duramam. kilere dolaplara girmem sart . annem glecem diyor fakat o evınden ayrı cok zorlanıyor. ayıp olmasın dıye de geleyım dıyor. gelse o da el atar fakat sıkılınca baslar stres yapmaya. ve ben dogum oncesı stres ıstemıyorum. sıkılmasın gitmesın dıye onu bılgısayara oturtuyorum falan ama yınede 2. hafta baslıyor ben gıdeyım.babamla geldıklerınde bıle oyle tek daha zorlanır. ben noırmal dogum ıstedıgımden gunumde bellı degıl. iş basa düşüyor gibi.
41 hamileye okutuyorlar cnm hamile kalamayan biri için. duası toplu yapılcak ama sen de istersen hamile kalması için dua edebilirsin.
Ya onu yazmıştım dimi geçen kontrolde doktor eşime dedi hani öle evde sancı tutar filmlerde bağıra bağıra yere düşer kadın filan.. öle bişey değil dedi bi de o suyu niye istiyolar bende bilmiyorum dedi :))) çok komik harbiden bi köyde ebelik yapan birini bulsak da sorsak napıyolarmış o suyu çok merak ediyorum :)) Ne vardı şu adamları evde doğum kursuna gönderseydik de çocukların ebesi olsalardı?hoş bizimki doğuma bile girmiyo ama.. şu anne karnında dvdsinde babası bebeğin kordonunu bile kesiyo yaa benimki tırsıyo
Ayy canım doğru söylüyosun ama ellerim ayaklarım yanıyo gece ayakkalrımı yorganın içine bile sokamadım şimdide gidip gidip soğuk suyla ellerimi yıkıyorum ama hiç etkisi olmuyo.Buzdolabına sığsam içine giricem yani o dereceyim
Günaydınn canlarımmgünümüz güzel geçsin inşallahhh.
Geçmişe şöyle bir baktım kocacım ameliyatlı oldugu için evde onunla ilgileniyorum çok katılamıyorum muhabbetlere,özledim sizi beeee
Canınızı sıkmayınnn sakınnn maddi sorunlar,heyecan,stres derken kendimizi harap ediyoruz. Şunun şurasında ne kaldı yavrularımıza kavuşmamıza,miniklerimiz kısmetleriyle gelirr merak etmeyelimm
CEYLİNMELEK canım nasılsın bende seni arıcaktım 27 şubatta sezeryana giriyorum senin amliyata anestezi uzmanı kimdi
aman sorma cüssesine de bakmıyo da benimki de tırsıyo el kadar bebeğin çıkışından doktora diyoki "siz bana doğuma girmeyi yasaklayın tamammı yoksa eşim zorla sokacak" bunu sölerken bende paravanın arkasındayım duymuyorum sanıyo hele o kordonunu kesme olayını cocugun etinden bi parça kesicekmiş gibi yerlestirmiş beynıne ben bebeğimin hiç bişeyini kesemem keseni de görürsem döverim diyo anormal annem bizimkiler ya :)
Kızlar benımkıde bı kactır gırmek ıstıorum doguma dıyo kııı en basındn berı ben gıremem dayanamam dıodu nolduysaaaa ben ona sormstum kordonunu kesmek ıstermsn yok ıstemem dr kessın fln demstı cok antıpatık gelmstı ona:)) Ama ne hıkmetseee bende gırcm dogumuna sana destek olcam dıyo:) Bakalım kısmet:))
ne güzel işte kuzum işin ciddiyetine varmış kendisi maşallah ödlek de diil elleme girsin kordonu kesmese de olur ben de son günlerde beni oralarda yalnız bırakma falan diyorum bocalamaya başladı bi de doğuma girerken ben içerdeyken sen öle saatlerce nasıl beklicen habersiz sessiz kimsesiz falan dedimmi tamamdır :))
kızlar ancak yazabiliyorum. pztesi doğum yaptım spinal sezeryan ile. çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. yalnız göğüslerimin ucu paramparça oldu. ve emzirmekte zorlanıyorum. hatta ağlıyorum. buna ansıl bi çözüm var bilmiyorum. göğüslerim taş gibi oldu ama çıkan süt çok az emdikçe açılacak diyolar ama nasıl emzireyim ki bu halde ağla ağla helak oldum. varsa bi tavsiyeniz hemen alayım..
hastanede 1 gün kaldım 2 valizle gittik ama bebek için sadece 2 takım yetti. hatta 2. gün değişiklik olsun diye giydirdim. kendim için lohusa kilodu almamıştım ama lazım oldu. benim küücük donları koca hasta bezinin üzerine giydirmek zor oldu. giymiyeyim dedim hemşire yok illa giy dedi:) sezeryan olacaklar mutlaka o gün hemşire sizi yürüttükten sonra sık sık yürüyün. hatta ben merdiven bile çıktım. ama bugün ne haldeyim ameliyat yerim şişti. sebebini bilmiyoruki m. yarın dra gidip soracam.ben bebeği kucakladım emzirmek için. kaldırdığım en ağır hareket bu oldu. tabi yattığım yerden doğrulunca da çok kastım. o da sebep olmuş olabilir.çok şey yazacaktım ama bebeğim durmuyo. yine fırsat bulunca yazarım. öpüyorum
Yaa bende ısterım gırsın tabıkı ama buyukler gırmesın senı oyle gormesın dıyolar kafam karısıoLakın esım dogumu ve getırılerını kavramıs bılınclı bı ınsan kı kendısıde normal dogumdn yana adı ustunde normal dogum dıyenlerden en buyuk destekcım ne bıleyımm kararsızım eger dogum anıden baslarsa gıremez heralde sen cıkana kdr ben odanı hazırlıym der ahhaha cooook suslu okdr cok sey planlıokı sankı 15 gun konaklıcaz hastanede:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?