- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.881
Valla sırf belki birazserinlerim diye dışarı çıktım dolaştım yürüyüş oldu ama hiç serinlemedimaman sorma cüssesine de bakmıyo da benimki de tırsıyo el kadar bebeğin çıkışından doktora diyoki "siz bana doğuma girmeyi yasaklayın tamammı yoksa eşim zorla sokacak" bunu sölerken bende paravanın arkasındayım duymuyorum sanıyo hele o kordonunu kesme olayını cocugun etinden bi parça kesicekmiş gibi yerlestirmiş beynıne ben bebeğimin hiç bişeyini kesemem keseni de görürsem döverim diyo anormal annem bizimkiler ya :)
yok kuzum dur napcan buzdolabinin icinde :))bu arada sen de doğumdan sonra üşüyüp titreyenlerden olursan bu hallerini hatırlatırım sana:))
Yaa bende ısterım gırsın tabıkı ama buyukler gırmesın senı oyle gormesın dıyolar kafam karısıoLakın esım dogumu ve getırılerını kavramıs bılınclı bı ınsan kı kendısıde normal dogumdn yana adı ustunde normal dogum dıyenlerden en buyuk destekcım ne bıleyımm kararsızım eger dogum anıden baslarsa gıremez heralde sen cıkana kdr ben odanı hazırlıym der ahhaha cooook suslu okdr cok sey planlıokı sankı 15 gun konaklıcaz hastanede:))))
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina
Canım hiç bi fikrim yok ama normaldir yoksa dr söylerdi,sen canını sıkmamaya çalış...Merhaba arkadaşlar, biçok kişi online şuan umarım cvp verirsiniz.
Daha iki hafta önce dr'a gittiğimde bebeğin kilosu 2900dü ama bugun 2750 çıktı,FL 35 haftalık baş çevreside 37 haftalık gözüküyor bi önceki kontrolde hersey normalken şimdi böyle olması kafamı karıştırdı iyice doktorda net bişe demiyor sinir oldum bi fikriniz var mı ya da böyle bi duruma şahit olan?
kızlar sıze acıl bı sorum var,
dogum ıznındeyken 8+8 haftalık dogum ıznımızdeyken sıgorta prımlerımız odenmıyor mu ?
aman sen bakma bana kuzum ya o anda onu gözüm görcek mi bakalım benim annem de dedi korkutma adamı ne işi var kan revan doğumun içinde diye yani anne dedim ne kaddar güzel şeyler söledin sağol korkmuyosam da korkuyorum artık kan revan diyo doğuma ya:)) olmadı bizimkiler oda hazırlasınlar dediğin gibi
Valla sırf belki birazserinlerim diye dışarı çıktım dolaştım yürüyüş oldu ama hiç serinlemedim(((Offf çok sinir bişey bu ama..Ben normalde de sıcağı sevmem canım ama o zaman gelirse hatırlatırsın:)))))
Benim eşim doğuma girse kesin bayılır
İnşaalah yoktur,Sağol cnm...Canım hiç bi fikrim yok ama normaldir yoksa dr söylerdi,sen canını sıkmamaya çalış...
Benım annemde dıo alma onu ıcerı dıye:)) Buyuklerın bı bıldıgı vardır dıyorum ama ne bıleyımm kısmett belkı o an ısterm yanımda belkı cesartmdn gelme derım:)) Benımkı ablasının dogumnda aglıodu kendımde dusunemıorum nasıl yanımda olcaksa:)))) Baklm sezryn olrsa mutlka yanıma gelsn ısterm ama:))) Ozgecm bugn bende cok guzl dolandım hava harıkaydıı hem esıo hem guns var sokak aralrında buzluosun caddeye cıkınca gunes carpıo harkıydı:))) Benı hıc ates basmıo bende sızın belırtılerın bır cogu yok yoksa ben hamıle degılmıyım
Canım hiç bi fikrim yok ama normaldir yoksa dr söylerdi,sen canını sıkmamaya çalış...
Ödeniyo diye biliyorum canım...
ödenmıyo dıo bızım muhasebecı yanı emeklılık olarak odenmıyo.
bıze verılecek toplu para sıgorta prımlerımızmıs. oyle dedı bana. bende odenıyo dıyebılıyodum cok sınır oldummm
Çok saçma ama ödenmesi geriyo aslında.Ben de bi araştırıyım o zaman canım.nerden kessek diye uğraşıyolar resmen
Çok saçma ama ödenmesi geriyo aslında.Ben de bi araştırıyım o zaman canım.nerden kessek diye uğraşıyolar resmen
Bana arada hamile kalmadan öncede oluyodu zaten taşlara basıyodum o zamanda.Şimdide akşamdan beri başladı,onun dışında herşey normal karnımda inmedi,uykumuda çok güzel uyuyorumSana da maşallah işte ne güzel,sıkıntısız atlatıyosun bu dönemi
bende oyle dıyorum ınan balkona cıksam bıle sevınıyorum
20 gunlukken ılk kez dısarı cıktım (dogum oncesıde 20gun cıkmadım ettı 40:) )
ınan dunyanın en mutlu ınsanı bendım o an:) heryere dıkkatlı bakıyordum ılkkez dısarı cıkmıs gıbı
herkese selam.kızım uyurken birşey soracağım acil ama portatif beşik alan var mı?istanbul anadolu yakasındayım.bebeği kendi odasında yatıracaktık vazgeçtik içimiz rahat etmedi acil portatif beşik almam gerekiyor.internettten bakıyorum ist dışında hep yapan yerler.gelmesi de uzun sürer.
gamze de vardı.canım nereden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?