2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla sırf belki birazserinlerim diye dışarı çıktım dolaştım yürüyüş oldu ama hiç serinlemedim(((Offf çok sinir bişey bu ama..Ben normalde de sıcağı sevmem canım ama o zaman gelirse hatırlatırsın:)))))

Benim eşim doğuma girse kesin bayılır

Merhaba arkadaşlar, biçok kişi online şuan umarım cvp verirsiniz.
Daha iki hafta önce dr'a gittiğimde bebeğin kilosu 2900dü ama bugun 2750 çıktı,FL 35 haftalık baş çevreside 37 haftalık gözüküyor bi önceki kontrolde hersey normalken şimdi böyle olması kafamı karıştırdı iyice doktorda net bişe demiyor sinir oldum bi fikriniz var mı ya da böyle bi duruma şahit olan?

Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina

kızlar sıze acıl bı sorum var,

dogum ıznındeyken 8+8 haftalık dogum ıznımızdeyken sıgorta prımlerımız odenmıyor mu ?

Gozun aydınnnnnnn hosgeldı bebgınnn ohhhh mısss cok mutlu oldum yaaa:))) Canım benmmm yaaaaa ALLAH analı babalı buytsn bebısını.. Normal dogum yapmıssın tebrık edıorum topıgımzn 2. normal dogumu geldı yokmu arttıran:)))))

Canım Allah bağışlasın maşallah oğlunaAnalı babalı büyüsün inş.Artık oğlunun resmini de eklersin:)))Darısı başımıza...

Canım hiç bi fikrim yok ama normaldir yoksa dr söylerdi,sen canını sıkmamaya çalış...
kızlar sıze acıl bı sorum var,

dogum ıznındeyken 8+8 haftalık dogum ıznımızdeyken sıgorta prımlerımız odenmıyor mu ?

Ödeniyo diye biliyorum canım...

Benım annemde dıo alma onu ıcerı dıye:)) Buyuklerın bı bıldıgı vardır dıyorum ama ne bıleyımm kısmett belkı o an ısterm yanımda belkı cesartmdn gelme derım:)) Benımkı ablasının dogumnda aglıodu kendımde dusunemıorum nasıl yanımda olcaksa:)))) Baklm sezryn olrsa mutlka yanıma gelsn ısterm ama:))) Ozgecm bugn bende cok guzl dolandım hava harıkaydıı hem esıo hem guns var sokak aralrında buzluosun caddeye cıkınca gunes carpıo harkıydı:))) Benı hıc ates basmıo bende sızın belırtılerın bır cogu yok yoksa ben hamıle degılmıyım

gözün aydın canım allah analı babalı huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah normal doğum yaptığın için de ayrıca tebrik ediyorum

Bana arada hamile kalmadan öncede oluyodu zaten taşlara basıyodum o zamanda.Şimdide akşamdan beri başladı,onun dışında herşey normal karnımda inmedi,uykumuda çok güzel uyuyorumSana da maşallah işte ne güzel,sıkıntısız atlatıyosun bu dönemi

gözün aydın olsun canım
maşalah oğluşuna
doğumunda uuzun sürmemiş ne güzel
darısı tüm arkadaşlara olsun

Canım hiç bi fikrim yok ama normaldir yoksa dr söylerdi,sen canını sıkmamaya çalış...

Ödeniyo diye biliyorum canım...

ödenmıyo dıo bızım muhasebecı yanı emeklılık olarak odenmıyo.
bıze verılecek toplu para sıgorta prımlerımızmıs. oyle dedı bana. bende odenıyo dıyebılıyodum cok sınır oldummm

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallahdarısı bizlerin başına

ödenmıyo dıo bızım muhasebecı yanı emeklılık olarak odenmıyo.
bıze verılecek toplu para sıgorta prımlerımızmıs. oyle dedı bana. bende odenıyo dıyebılıyodum cok sınır oldummm

Çok saçma ama ödenmesi geriyo aslında.Ben de bi araştırıyım o zaman canım.nerden kessek diye uğraşıyolar resmen

Evet haklısın cok sukur ALLAH a rahatım sızınle kıyaslıorum ıste kendımıı sız ne yazarsnz aynı seyı kendımde arıorum:))))

bu yorum o kadar doğru ki, doğurunca anlayacaksınız :)

kızım doğalı bugün 37. gün ve ilk kez bugün hastaneye gitmek dışında dışarı çıktım hemde tek başıma, hemde alış-veriş merkezi, o yollar o dükkanlar sokak kaldırımlar trafik ışıkları ne kadar güzelmiş :)))

2 saat kaldım dışarıda eşimin çıkması gerekiyordu evden , ama bu bile yetti 1 ay gider bu bana :)))

benimki bambu beşik canım ve tüm bebek mobilyası satan yerlerde var, ben modokodan aldım, 3 günde getirdiler, normalde 1 hafta 10 gün diyor heryer ama baya ağlak yaptım bebeğim erken doğdu yatağı yok koltukta yatıyor dedim adamda yedi :))) bambu beşik zaten ellerinde hazır oluyor genelde tekstilin dikimi sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…