- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.901
Bebısım esıne cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versınBugn bende cok pıs yurudummm bıara cocugumu cıkarcam sandım:)) yururken aklmdn gecırıorum dıorum sımdı sancım tutsa ne rahat dogururum:))) Ama ben dıorum sıze kısmetse martı ben kapıcam:))))
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina
ayyy kızlar ne doğurgan çıktınız :)))
dünden beri giremedim sadece , o da öğleden sonra itibariyle doğuran doğura , haber veren verene doğum listesini güncellemekten helak oldum, kaçırdığım olabilir eksik bilgiler var , doğum sahipleri :) bildirsin lütfen :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
dediğim gibi bugün ilk kez dışarı çıktı ve çok mutluyum :)))
avent elektrikli pompamı çok ama çok sevdim, pompa alacaklar sadece en ucuz nereden bulurum diye araştırma yapın, başka markalara hiç ama hiçç bakmayın...
sanırsam Berra hanım büyümüş :))) 50 cm olan tulumları ve patikli pantolonları artık tam oluyor kızımın üstüne , ayakları falan içine oturuyor :)))
1 Martta kontrolü var , o zaman boy kilo öğreneceğiz.
dün sabah kayınpederim kalp krizi geçirmiş , bana öğleden sonra söyledi eşim, ben adamı şirkette biliyorum meğersem hastanedeymiş, şuan siyami ersekte yoğun bakımda yatıyor anjiyo olacak, maşallahı var evden yürüyerek çıkmış 80 yaşında ama seni beni cebinden çıkartır, allah korusunki onu kayınvalideye bakabilsin, kadıncağız alzhemır hastası en ağır döneminde uzun zamandır, baba dışındada kimseyi kabul etmiyor, bugün bakıcı bulduk kadın 1 saat durmadan gitti , yenisini arıyoruz.
başka birşey daha yazacaktım galiba ama unuttum :)))
doğurun anacım doğurun bol bol, ama doğuranlar ayıp ediyor ben 1 gün boş bırakmadım burayı sizler hemen perte çıktınız :)))
Merhaba arkadaşlar, biçok kişi online şuan umarım cvp verirsiniz.
Daha iki hafta önce dr'a gittiğimde bebeğin kilosu 2900dü ama bugun 2750 çıktı,FL 35 haftalık baş çevreside 37 haftalık gözüküyor bi önceki kontrolde hersey normalken şimdi böyle olması kafamı karıştırdı iyice doktorda net bişe demiyor sinir oldum bi fikriniz var mı ya da böyle bi duruma şahit olan?
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
kızlar sıze acıl bı sorum var,
dogum ıznındeyken 8+8 haftalık dogum ıznımızdeyken sıgorta prımlerımız odenmıyor mu ?
avent elektrikli pompamı çok ama çok sevdim, pompa alacaklar sadece en ucuz nereden bulurum diye araştırma yapın, başka markalara hiç ama hiçç bakmayın...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım Derin de maşallah normal doğum yapmış bebişini güle güle büyütsün listeye baktımda çoğu arkadaşımız sezeryan olmuş hayırlısı neyse öle olsun hepimiz için bende iyice gezenti oldum 9 ayın acısını çıkartıyorumm bugünde misafirliğe gittim kekler börekler koca tabak yedim ama yine acıktımm
ii akşamlar canımmmm. sende mi sende mii gezenti oldun oturun azcık kuzumm sunun surasında ne kaldı dogurmamıza
valla aylardır yat uzan otur yine yat fenalık geldi şimdide acık çıkayım yürüyeyim diyorum mahalle içinde arkadaş akraba gidip geliyorum çok hamladım ağırlaştımm yatmaya devam edersem rahim kasları çalışmıcak doğuramıcam yattığım ve oturduğum yerden kalkarken bacağımı kaldırırken vajnamın kemikleri kırılıyomuş gibi acıyo bacak araları acıyoo bebiş kanalamı girdi acaba anneme sordum kemiklerin açılmaya başlıyo dedi doğurcam galibaa haftaya çarşamba dr gitçem muayeneye hayırlısı
Allah Allah daha erken neden agrısınki? bende 36+3 teyim ne agrı ne sancı ne karnımın asagı inmesi ne kanala girmesi hiçbiri yok canım. yok dogurmazsın herhalde sadece agrıdan diye. kemiklerin kasların alısmaya baslıyordur doguma belkide annenin dedigi gbi. neyse muayene ne de az kalmıs bi görüş bakalım ne dicek doktorun.
ama sen yine de az hareket et kuzum,yürüyüş yap ama sakın zorlama kendini,sık sık otur dinlen. daha vaktimiz var durdugumuz yerde duralım biz
kızlarrrr slmmmm baya bi arkadaşımız doğurdu sanırımmmmm evimde net yok takip edemiorummm özleidm sizleriii
Evet canım bu konuda sana katılıyorum bende bir çok ürün denedim doğumdan bu yana ama aventi tek geçiyorum.....Joker mağazaları indirim yapmış 250 tl şuan jokerde düşünenlere kaçırmayın derim.....
hoşgeldin canım seninde az kalmış yakında doğurursunn normal mi olcak
ayyy ne güzel bi haber bu...Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
bu sitede de iyiymiş. kargo da yokmuş. benim aldığım site de şu:canım ben de 250 ye aldım taffy baby'den ve kampanya yoktu , yani joker indirimde diye normal fiyatına satıyor galiba, e-bebek te de 259 tl, asıl şu sitede indirimli aldıktan sonra gördüm maalesef almayı düşünenler alabilir
Bebek ve Anne| Anne Bakm rnleri | Avent |
205 tl burada diğer ürünlerde çok uygun, bu arada ben buradan sipariş yaptım kapıda ödeme ile istedim ilk kez sipariş verdiğimden dolayı , sipariş veridğimin ertesi günü elimdeydi , ronya nın referansı ile sipariş vermiştim zaten.
yatakta dönerken acıdan inliyorum o derece oturduğum yerden kalkmaya düşünüyorumm karnım daha aşağı inmedi ama hamilelimin başından beri aşağıda bide normalinden daha çok sıkışmaya başladımm bence kanala girmiş olabilir ama sancı falan yok en az 1 hafta daha dursun
normal istioruz cnmmmm açılma yok sancı var ama bakalım
canım benimde alt tarafımdaki kemiklerim feci ağrıyor
ben muhtemelen sezeryan doğurucam ilki öyle olduğu için
ama korkmuyor değilim bebek aniden gelmek isterse diye :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?