- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.921
ben doğurcam mı acabaaa ama sancım yokkk
kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım
kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım
hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum buarada bişi sorcam benim vajina kemiğim çok acıyo seninde oluyo mu öle anlamadım gitti
yatakta dönerken acıdan inliyorum o derece oturduğum yerden kalkmaya düşünüyorumm karnım daha aşağı inmedi ama hamilelimin başından beri aşağıda bide normalinden daha çok sıkışmaya başladımm bence kanala girmiş olabilir ama sancı falan yok en az 1 hafta daha dursun
selam kızlar
dmf canım maşallah kuzuna:)ne güzel iyi haberlerinizi almak...
ışıl senin de gözün aydın..maşallah adenciğe
güneş,ayşen,baby eminim siz de o da da çok tatlı görünüyorsunuzdur..ne güzel yapmışsınız..bursanın ilk bebişini görüp geldiniz
güneşcim kıyamam asansöre binemeyip o kadar basamakla uğraştın canım..neyse ki gelip yazdığına göre iyisin
seve senden de haber gelmiş..canım iyi olmanıza sevindim..göğüs için de arkadaşların önerisi vardı..ayva çekirdeğini hatırlıyorum..avakado da iyi geliyor diye biliyorum..inşallah geçer bir an önce
polycim yatıyomuş dinlen demiş doktoru,iyice yaklaştı tabi dikkat et kendine
özlem sen de iyi hberler almışsın babandan.çok sevindim canım
kendinize iyi bakın kızlar biz kalkıyoruz hemen,işlerimiz var evde
amann kuzum dur dur ne 1 haftası kafadan 3 yapalım biz şunuminiğin az daha sabretsin bakalım, dogum kanalına girmiş olabilir haklısın,agrıların bu denli fazlaysa. umarım bekler kuzun gününü yaa nekadar dururlarsa okadar iyi
Kızlar sizin alt taraf ağrımaya başlamış benim de sağ üst benim kuzu yukardan çıkacak bu gidişle nasıl kasıyor nasıl anlatamam size.Bazen leğen kemiğine de baskı yaptığı oluyor son günlerde ama bugün göğsümün altında sertleşip duruyor çok merak ediyorum ne alemde neler yapıyor cmt akşam 7 de randevumuz var bakalım.Şükür haftada bire düşüecek kontroller.
Sevil dün sen diyordun bacaklarım diye bugün de benim çıktı bacaklarda ağrı 15 kat merdiven inince bacaklar iflas etmiş:)
Bu arada gündüz görüştüm Işıl ile oğluşumla oynuos dediYarın çıkacakmış hastaneden.Doktor bugün çıkabilirsin demiş ama o her ihtimale karşı durayım dedi bence de sezeryanda iki gece kalmak lazım.
Ronyacım o siteyi ben de duydum dediğin gibi bazı ürünler çok uygun alışveriş eden çok kişi duydum gayet güvenli bir site.Eebebkte bezlerde indirim vardı bugün ama gitmeye mecalim yok internetten de kargo parası veresim yok:)
yok canım sanmam daha doğurcağını
benimde ağrıyor ama benim haftam epey küçük
yani bu haftalarda umarımki doğurmayız
bence ordaki kemikler kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor
33- _______________28.02.2012 salı
34- _______________29.02.2012 çarşamba
35- _______________01.03.2012 perşembe
36- _______________02.03.2012 cuma
37- _______________03.03.2012 cumartesi
38- _______________04.03.2012 pazar
39- _______________05.03.2012 pazartesi
40- _______________06.03.2012 salı
41- _______________07.03.2012 çarşamba
arkadaşlar bu günler kaldı 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz? 9 kişi okusa 1 ayetel kürsü yeterli. özellikle hamile olmasını istediler o sebeple size sorayım dedim.okumak isteyen okurum yazarsa bana bende söylerim okundu diye.
hola canım tebrikler sağlıkla büyüt yavrunu
kızlar hugocuk diye bir arkadaşımız vardı
sanki en onu uzun zamandır görmüyorum :26:
yoksa gözdenmi kaçırıyorum :111:
canım bende bu gece kaburga kemiğime feci bir tepik yedim
ama öyle hoşa gidecek bir tepik değildi canım çok acıdı
benim bebişde genelde yukarda yani ben aşağıya indiğini sanmıyorum
ama alt tarafımdaki kemikler ağrıyor
muhtemelen sebebi vücut hazırlık yapıyor
ışılımla konuşursan kocaman selamlarımı iletirsen sevinirim
Kızlar sizin alt taraf ağrımaya başlamış benim de sağ üst benim kuzu yukardan çıkacak bu gidişle nasıl kasıyor nasıl anlatamam size.Bazen leğen kemiğine de baskı yaptığı oluyor son günlerde ama bugün göğsümün altında sertleşip duruyor çok merak ediyorum ne alemde neler yapıyor cmt akşam 7 de randevumuz var bakalım.Şükür haftada bire düşüecek kontroller.
Sevil dün sen diyordun bacaklarım diye bugün de benim çıktı bacaklarda ağrı 15 kat merdiven inince bacaklar iflas etmiş:)
Bu arada gündüz görüştüm Işıl ile oğluşumla oynuos dediYarın çıkacakmış hastaneden.Doktor bugün çıkabilirsin demiş ama o her ihtimale karşı durayım dedi bence de sezeryanda iki gece kalmak lazım.
Ronyacım o siteyi ben de duydum dediğin gibi bazı ürünler çok uygun alışveriş eden çok kişi duydum gayet güvenli bir site.Eebebkte bezlerde indirim vardı bugün ama gitmeye mecalim yok internetten de kargo parası veresim yok:)
Evet canım çok şekerdi bebiş,darısı bizim başımıza zamanında sağlıkla gelsin bizim kuzular da.
Ya sorma bitirdi beni 15 kat dün birşey yoktu da bugün çıktı acısı,hatta Işıl'la konuştm sen demez mi aslında hamilelere özel asansör vardı güneş ben size nasıl unuttum söylemeyi diyeValla dedim 3 tombiş annecik iniverdik sohbet ede ede Bugün pil bitti o ayrı mesele:)
Sen de ii bak kendine ve kuzuna öptük kocaman canım.
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina
Merhaba arkadaşlar, biçok kişi online şuan umarım cvp verirsiniz.
Daha iki hafta önce dr'a gittiğimde bebeğin kilosu 2900dü ama bugun 2750 çıktı,FL 35 haftalık baş çevreside 37 haftalık gözüküyor bi önceki kontrolde hersey normalken şimdi böyle olması kafamı karıştırdı iyice doktorda net bişe demiyor sinir oldum bi fikriniz var mı ya da böyle bi duruma şahit olan?
ayyy kızlar ne doğurgan çıktınız :)))
dünden beri giremedim sadece , o da öğleden sonra itibariyle doğuran doğura , haber veren verene doğum listesini güncellemekten helak oldum, kaçırdığım olabilir eksik bilgiler var , doğum sahipleri :) bildirsin lütfen :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
dediğim gibi bugün ilk kez dışarı çıktı ve çok mutluyum :)))
avent elektrikli pompamı çok ama çok sevdim, pompa alacaklar sadece en ucuz nereden bulurum diye araştırma yapın, başka markalara hiç ama hiçç bakmayın...
sanırsam Berra hanım büyümüş :))) 50 cm olan tulumları ve patikli pantolonları artık tam oluyor kızımın üstüne , ayakları falan içine oturuyor :)))
1 Martta kontrolü var , o zaman boy kilo öğreneceğiz.
dün sabah kayınpederim kalp krizi geçirmiş , bana öğleden sonra söyledi eşim, ben adamı şirkette biliyorum meğersem hastanedeymiş, şuan siyami ersekte yoğun bakımda yatıyor anjiyo olacak, maşallahı var evden yürüyerek çıkmış 80 yaşında ama seni beni cebinden çıkartır, allah korusunki onu kayınvalideye bakabilsin, kadıncağız alzhemır hastası en ağır döneminde uzun zamandır, baba dışındada kimseyi kabul etmiyor, bugün bakıcı bulduk kadın 1 saat durmadan gitti , yenisini arıyoruz.
başka birşey daha yazacaktım galiba ama unuttum :)))
doğurun anacım doğurun bol bol, ama doğuranlar ayıp ediyor ben 1 gün boş bırakmadım burayı sizler hemen perte çıktınız :)))
hola canım tebrikler sağlıkla büyüt yavrunu
kızlar hugocuk diye bir arkadaşımız vardı
sanki en onu uzun zamandır görmüyorum :26:
yoksa gözdenmi kaçırıyorum :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?