2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amann kuzum dur dur ne 1 haftası kafadan 3 yapalım biz şunu miniğin az daha sabretsin bakalım, dogum kanalına girmiş olabilir haklısın,agrıların bu denli fazlaysa. umarım bekler kuzun gününü yaa nekadar dururlarsa okadar iyi

kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım

aaaa kuzummm hayırlı olsunnn Allah uzun saglıklı ömür versin kuzuna inşallahhh. hadi darısı başımızaa bizde kavusalım yavrularımıza vaktiyle inşallahh

Kızlar sizin alt taraf ağrımaya başlamış benim de sağ üst benim kuzu yukardan çıkacak bu gidişle nasıl kasıyor nasıl anlatamam size.Bazen leğen kemiğine de baskı yaptığı oluyor son günlerde ama bugün göğsümün altında sertleşip duruyor çok merak ediyorum ne alemde neler yapıyor cmt akşam 7 de randevumuz var bakalım.Şükür haftada bire düşüecek kontroller.
Sevil dün sen diyordun bacaklarım diye bugün de benim çıktı bacaklarda ağrı 15 kat merdiven inince bacaklar iflas etmiş:)
Bu arada gündüz görüştüm Işıl ile oğluşumla oynuos dediYarın çıkacakmış hastaneden.Doktor bugün çıkabilirsin demiş ama o her ihtimale karşı durayım dedi bence de sezeryanda iki gece kalmak lazım.
Ronyacım o siteyi ben de duydum dediğin gibi bazı ürünler çok uygun alışveriş eden çok kişi duydum gayet güvenli bir site.Eebebkte bezlerde indirim vardı bugün ama gitmeye mecalim yok internetten de kargo parası veresim yok:)

Evet canım çok şekerdi bebiş,darısı bizim başımıza zamanında sağlıkla gelsin bizim kuzular da.
Ya sorma bitirdi beni 15 kat dün birşey yoktu da bugün çıktı acısı,hatta Işıl'la konuştm sen demez mi aslında hamilelere özel asansör vardı güneş ben size nasıl unuttum söylemeyi diyeValla dedim 3 tombiş annecik iniverdik sohbet ede edeBugün pil bitti o ayrı mesele:)
Sen de ii bak kendine ve kuzuna öptük kocaman canım.

ay ben bu kemiklerin acısıyla 3 hafta daha durursam yerimdende kalkamm bide makattanda baskı yapmaya başladı bugünn sanki içimde 5 kilo bebiş varr

canım bende bu gece kaburga kemiğime feci bir tepik yedim
ama öyle hoşa gidecek bir tepik değildi canım çok acıdı
benim bebişde genelde yukarda yani ben aşağıya indiğini sanmıyorum
ama alt tarafımdaki kemikler ağrıyor
muhtemelen sebebi vücut hazırlık yapıyor
ışılımla konuşursan kocaman selamlarımı iletirsen sevinirim

hola canım tebrikler sağlıkla büyüt yavrunu

kızlar hugocuk diye bir arkadaşımız vardı
sanki en onu uzun zamandır görmüyorum :26:
yoksa gözdenmi kaçırıyorum :111:

yok canım sanmam daha doğurcağını
benimde ağrıyor ama benim haftam epey küçük
yani bu haftalarda umarımki doğurmayız
bence ordaki kemikler kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor

annemde öle dedi ama doğuma hazırlıyosa iyi bari kolayca pırtlarım kızımııı doğumdan diilde kesiden korkuyorum

canım ben de okurum seve seve

canım hugocuk hep şubat annelerinde aktif görüyodım ben doğurmuştur o belki buraya pek uğramıyodu

Ya boyu çok uzadı aynı anda hem alttan hem üstten sıkıştırabiliyor.Ben de sanmıyorum benimkinin aşağıya indiğini daha zamanı var zaten erken gelmesinler.Dediğin gibi hazırlık yapıyor bence de.
Tamam canım iletirim slmını

iyi yapmış ışıl hastanede kalmakla zaten paket fiyat içinde 2 gece yatış oluyo am hemen göndermeye çalışıyolar ne hikmetse..
benim bacaklar sabahtan beri hafif hafif yandı bütün gün,içimde de bi sıkıntı geçmek bilmedi..canım ne bişey yapmak istiyo,ne yemek yemek istiyorum oturuyorum ööle sabahtan beri hayır olsun..
bezler dediğin gibi kargo parasıyla market fiyatına geliyo zaten iyi yapmışsın..

ışılın söylemeyi unutması çok normal de çıkarken o kadar çalışan da çıktı bizimle,hiçbirinin aklına gelmemiş yani öyle bi asansör olduğunu söylemek:))şaşkınlktan akıllarına gelmemiştir belki onların da üç karnı burnundayı bi arada görünce

kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım

Kızlar gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..

Bende günde 2şer 2şer gidiyoruz bugün yok mu diyodum kiii varmış :)) gözümüz aydın topikcek
Böle devam edersek marta doğurmayanımız kalmıycak

canımmm gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah sana da kuzucuguna da bizim için öp onu emi darısı başımıza tez zamanda inşallah...

canım o ölcümlere cok takılma bence benim aynı gün içinde iki ayrı ölcüm yapıldıgı oldu va arada ciddi farklar vardı hemen bebeğinin sağlıgıyla ilgili bi duruma yorma onun sağlıgı yerindedir Allahın izniyle annesi içini ferah tut

canım cok gecmiş olsun inşallah ii gecer ameliyatı da sağ salim çıkar hastaneden kayınvaliden için de Allah kolaylıklar verin canım ya o durum cok zor biliorum...ya ben o büyüyen Berrayı yerim ya maşallah kuzuyaaa abla oldu demekte haksız diilmişim yani :))

ayyyy sen ne ara doğurdun kuzum ya maşallah valla doğurdun geldin bi cırpıda ay ben gecen hafta seni rüyamda görmüştüm bi liste vardı sen doğuruyodun senden 2-3 kişi sonra sıra bana geliyodu öyle yazıyomuş listede hayır olsun inşallah şimdi sen doğurdum diyince içim bi tuhaf oldu kııız ben de doğururmuymuşum 2 güne kadar ayy ne güzel oluurrrr:))

canım huocuk şubat annelerinde epey bi aktifti ben cok gördüm hatta 1 gün grmemiş ordaki kızlar merak ediyodu o da doğurmuştur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…