2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selaam... Bugün de doğum haberleri gelmiş. Doğum yapan annelere geçmiş olsun. Allah tüm meleklerşmize hayırlı ömürler vers,n inş..

Bizimde dün kontrolümüz vardı korktuğum başıma gelmedi bir kez girdik nstye. Sancı da çıkmadı. Kızlar erken gelir derler kızım 40 ında doğdu bu gidişle oğlumda 41 inden önce gelmeyecek...

Aynen ben de senin gibiyim,yatıyorum uyuyamıyorum oturuyorum olmuyor.Sabah ve öğlen adam akıllı birşey yemedim eşim geldi o yaptı bişiler onları yedim.Ayşeni görmedim bugün sen gördün mü?

Aynen ben de senin gibiyim,yatıyorum uyuyamıyorum oturuyorum olmuyor.Sabah ve öğlen adam akıllı birşey yemedim eşim geldi o yaptı bişiler onları yedim.Ayşeni görmedim bugün sen gördün mü?

Ben bir saat önce geldim eve canım. Okula gittim dersim bitince arkadaşla zafere gittim oturduk dolaştık sonra Işıl'ın çıkmadığını duyunca ona uğradım. Aden 'in şişlikleri inmiş gözleri tamamen açılmış maşallah çok tatlıydı kuzucuk. Sonra eşimle buluşup yemek yedik biraz daha dolaştık geldik. Bizden bu kadar

Canım gözün aydın Allah güzel bir ömür versin oğluna inşallah. Göğüslerin de hemen iyileşir umarım. Bir arkadaşım şu silikon göğüs uçlarından kullanmıştı belki işe yarar.

kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım

gözün aydın canım.. Rabbim evladına uzun ve çok sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..

yok canım sanmam daha doğurcağını
benimde ağrıyor ama benim haftam epey küçük
yani bu haftalarda umarımki doğurmayız
bence ordaki kemikler kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor

kızlar aşağı bölgedeki kemiklerden mi bahsediyosunuz? eğer öyleyse benim de acayip ağrıyo ayağa kalktığımda seke seke yürüyorum batıyo sanki... benim bebeğimin duruşu ters, doğum kanalına girmiş olamaz değil mi?

annemde öle dedi ama doğuma hazırlıyosa iyi bari kolayca pırtlarım kızımııı doğumdan diilde kesiden korkuyorum

inşallah çok kolay bir doğumun olur cnm annenin dediği gibi.. epizyo olayı beni de çok kasıyo, gerçi o an anlamıcaksın bile diyolar ama :18:

perimm canım aynen dediğin gibi aşağı taraftaki kemiklerden bahsediyoruz
bence bu doğumun olucağından yada bebeğin doğum kanalına yerleşmesinden değilde
doğum için vücudun hazırlanmasındandır

slm kislar nbr yaa bugün yüzüm öyle bi şiş ki sormayın normalde yüzün süzülmüş diyo herkes bende farkındaydım ama bugün tombul teyze oldum hatta by önce görümcem sanki kız bebek gibi yüzün şişmiş dedi normal mi bu yüzdeki piskinlik akşam üstü oldu

canım ellerde yüzde şişkinlik varsa tansiyonuda sıkı takip etmek gerekirmiş
tansiyonunda sorun yok demi

seninde gözünaydın derincim,maşallah bebişine kavuşmuşun ,darısı bizlere inşallah.güle güle büyüt bebeğini annesi

canım bende çok zorlanıyorum artık totom bile acıyoo bebişin başıda aşağıdaa inşallah dedin gibi kolay doğum olur annem gibi hem 4 kilo hem dilişsiz olsa keşke kız kardeşimin çok dikişi vardı ama ebeler açılması olmadan doğuma almış bebeğin başı kanala girdiği için sezeryanada alamamışlar en son dr gelmiş kesmek zorunda kalmış o yüzden baya bi totosunun üstüne oturamamıştı şimdide hiç eser kalmamış yinede iyiki normal olmuş diyo herkesin aynı olacak diye bişi yok hayırlısı olsun hepimiz içinnn

Maşallah canım gözün aydın.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

pileo cum şu ayva çekirdeği ve 100% saf gül suyunu dene istersen canım.bi arkadaşımında seninkisi gibi yara olmuş kremler işe yaramamış
bunu 1 hafta yapmış sürekli ve geçmiş(sen geçene kadar yapabilirsin,aşınmış çünkü seninki).ben şimdi bile yapıp sürüyorum acıyınca hemen rahatlatıyor.

7-8 tane ayva çekirdeği
1yemek kaşığı saf gül suyu nu
karıştır
1 gün beklet jöle gibi olana kadar.emzirmeden 1 saat önce sür,sonra yıka ğögsünü.kapalı kapta muhafaza et,yoksa kurur.3 günde 1 tekrarla.

inşallah şifa olur hemencecik geçer.

sağolun kızlar...
tamam canım,ben yine bireysel olarak duamı yapım da. toplu duası zaten 41 bitince yapılır.

bende okudum cnm

canım ben de okurum seve seve

nasılsınız bakalım cümleten hayırlı geceler. doğum yapanlar varmış Allah analı babalı büyütsün.. sağlık sıhhat versin. yatmadan bakayım dedim bi ne var ne yok! öpüyorum sizi. iyi geceler.

Kızlar meraba, ben şubat annesiyim ama sizi de takip ediyorum. Bizim topicde herkes doğurduğu için hep bebişler konuşuluyor:)) Bense daha doğurmadım bile, o yüzden kendimi buraya transfer ettim::)

kızlarr alah razı olsunn allahım hepinizi tez zamanda en iyi en kolay en rahat şekilde kurtarsın.:)şimdii anlatım size cumtesi randevum vardı gittikk doktor yne alttan muayene etti2 cm açılman var dedi bnm bi iki gündür su geliodu azıcık ama akıntı gibi koyu dil farkedilio söledim o zamn bugün müdahale edelim dedi ve bana yatış verdiler tabi ben ağlıorum daha erken die suni sancı bağlandı (herşey normal göründüğü ve bnde normal doğumu çok istediğim için aama yanlış dua etmişim en hayırlısı ne ise o olsun demeliydim normalde normal direttim)saat 10 dan 4e kadar sancı çektim açılmam 3 cm olmuş doktor daha çok çekersin dedi sezeryana alalım dedi dedim bu kadar çektim sabredeyim ama yok dayanamıcaktımsevindim bile hemen beni apar topar sezeryana aldılar uyandığımda amliyathanedeydim karnım bomboştu genel anestezi oldum uyanınca çıkardılar odama oğlum bnden önce gitmişşş yatıodu mis gibi şuan sancım çok ama çok şükür oğlum ii bnde bi kaç güne daha ii olucam heran hazırlıklı olun sizlerde bnm daha yapıcaklarım vardı ama oğlum şimdi yanımda melekler gibi uyuyo:))) çok mutluyumm darısı başınızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…