- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.941
iyi yapmış ışıl hastanede kalmakla zaten paket fiyat içinde 2 gece yatış oluyo am hemen göndermeye çalışıyolar ne hikmetse..
benim bacaklar sabahtan beri hafif hafif yandı bütün gün,içimde de bi sıkıntı geçmek bilmedi..canım ne bişey yapmak istiyo,ne yemek yemek istiyorum oturuyorum ööle sabahtan beri hayır olsun..
bezler dediğin gibi kargo parasıyla market fiyatına geliyo zaten iyi yapmışsın..
Aynen ben de senin gibiyim,yatıyorum uyuyamıyorum oturuyorum olmuyor.Sabah ve öğlen adam akıllı birşey yemedim eşim geldi o yaptı bişiler onları yedim.Ayşeni görmedim bugün sen gördün mü?
Aynen ben de senin gibiyim,yatıyorum uyuyamıyorum oturuyorum olmuyor.Sabah ve öğlen adam akıllı birşey yemedim eşim geldi o yaptı bişiler onları yedim.Ayşeni görmedim bugün sen gördün mü?
kızlar ancak yazabiliyorum. pztesi doğum yaptım spinal sezeryan ile. çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. yalnız göğüslerimin ucu paramparça oldu. ve emzirmekte zorlanıyorum. hatta ağlıyorum. buna ansıl bi çözüm var bilmiyorum. göğüslerim taş gibi oldu ama çıkan süt çok az emdikçe açılacak diyolar ama nasıl emzireyim ki bu halde ağla ağla helak oldum. varsa bi tavsiyeniz hemen alayım..
hastanede 1 gün kaldım 2 valizle gittik ama bebek için sadece 2 takım yetti. hatta 2. gün değişiklik olsun diye giydirdim. kendim için lohusa kilodu almamıştım ama lazım oldu. benim küücük donları koca hasta bezinin üzerine giydirmek zor oldu. giymiyeyim dedim hemşire yok illa giy dedi:) sezeryan olacaklar mutlaka o gün hemşire sizi yürüttükten sonra sık sık yürüyün. hatta ben merdiven bile çıktım. ama bugün ne haldeyim ameliyat yerim şişti. sebebini bilmiyorum. yarın dra gidip soracam.ben bebeği kucakladım emzirmek için. kaldırdığım en ağır hareket bu oldu. tabi yattığım yerden doğrulunca da çok kastım. o da sebep olmuş olabilir.çok şey yazacaktım ama bebeğim durmuyo. yine fırsat bulunca yazarım. öpüyorum
kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım
kıslarrr merhaba uzun uzun yazamıcam ama ben doğurdumm oğluma kavuştum darısı başınıza muhteşem bi duygu ayrıntılarıyla anlatırım
yok canım sanmam daha doğurcağını
benimde ağrıyor ama benim haftam epey küçük
yani bu haftalarda umarımki doğurmayız
bence ordaki kemikler kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor
annemde öle dedi ama doğuma hazırlıyosa iyi bari kolayca pırtlarım kızımııı doğumdan diilde kesiden korkuyorum
slm kislar nbr yaa bugün yüzüm öyle bi şiş ki sormayın normalde yüzün süzülmüş diyo herkes bende farkındaydım ama bugün tombul teyze oldum hatta by önce görümcem sanki kız bebek gibi yüzün şişmiş dedi normal mi bu yüzdeki piskinlik akşam üstü oldu
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina
gözün aydın canım.. Rabbim evladına uzun ve çok sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..
kızlar aşağı bölgedeki kemiklerden mi bahsediyosunuz? eğer öyleyse benim de acayip ağrıyo ayağa kalktığımda seke seke yürüyorum batıyo sanki... benim bebeğimin duruşu ters, doğum kanalına girmiş olamaz değil mi?
inşallah çok kolay bir doğumun olur cnm annenin dediği gibi.. epizyo olayı beni de çok kasıyo, gerçi o an anlamıcaksın bile diyolar ama :18:
Kizlar merhaba dun gece ssat 11 DE ogluma kavustum
38+6 3.200 kilo 52 cm boy
Norml dogum yaptim hakkaten zormus
saat 7 den 11 e kadar sanci cektim fazla uzun surmedi
Muhtesem birsey kelimelerle anlatilamaz yarin sabah hastaneden taburcu oluyoruz
Darisi dogum bekleyenlerin basina
ayyy kızlar ne doğurgan çıktınız :)))
dünden beri giremedim sadece , o da öğleden sonra itibariyle doğuran doğura , haber veren verene doğum listesini güncellemekten helak oldum, kaçırdığım olabilir eksik bilgiler var , doğum sahipleri :) bildirsin lütfen :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
dediğim gibi bugün ilk kez dışarı çıktı ve çok mutluyum :)))
avent elektrikli pompamı çok ama çok sevdim, pompa alacaklar sadece en ucuz nereden bulurum diye araştırma yapın, başka markalara hiç ama hiçç bakmayın...
sanırsam Berra hanım büyümüş :))) 50 cm olan tulumları ve patikli pantolonları artık tam oluyor kızımın üstüne , ayakları falan içine oturuyor :)))
1 Martta kontrolü var , o zaman boy kilo öğreneceğiz.
dün sabah kayınpederim kalp krizi geçirmiş , bana öğleden sonra söyledi eşim, ben adamı şirkette biliyorum meğersem hastanedeymiş, şuan siyami ersekte yoğun bakımda yatıyor anjiyo olacak, maşallahı var evden yürüyerek çıkmış 80 yaşında ama seni beni cebinden çıkartır, allah korusunki onu kayınvalideye bakabilsin, kadıncağız alzhemır hastası en ağır döneminde uzun zamandır, baba dışındada kimseyi kabul etmiyor, bugün bakıcı bulduk kadın 1 saat durmadan gitti , yenisini arıyoruz.
başka birşey daha yazacaktım galiba ama unuttum :)))
doğurun anacım doğurun bol bol, ama doğuranlar ayıp ediyor ben 1 gün boş bırakmadım burayı sizler hemen perte çıktınız :)))
tamam canım,ben yine bireysel olarak duamı yapım da. toplu duası zaten 41 bitince yapılır.
bende okudum cnm
canım ben de okurum seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?