2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar size hastaneden bildiriyorum malesef geçmişi okyamadım ama size kısaca bilgi aktarayım sabah çıkışımız yapılacak oğlumun topuk kanı alınıcak ve 27 şubatta ilk kontrolümüz var ..şu ana kadar oğlumu mama ile beslemek zorunda kaldım malesef sütüm gelmedi genelde sezeryanlılarda oluyomuş umarım biranönce gelirdeoğlum sağlıkla içer memişleri...birazdan hemşire sıkıcak bakalım ne cıkıcak...allaha şükür sağlığı ile bir problem yok ama anne yüreği işte hep daha iyisi olsun diye uğraşıyoruz...bu arada ameliyatım cok güzel geçti hiç bişey anlamadım uyandığımda doğurmuşum odaya önce beni sonra oğlumu getirdiler hiç ağlamadım oda ağlamadı lakin bir hemşire emzirmek için topuğunu sıkana kadar okadar içli ağladıki ben ondan daha cok ağlıyarak sıkma neolur yapma dediğimi ve etrafımda herkezin bir anda ağladığını gördüm ... cok zoruma gitmişti 9 ay boyunca karnımda taşıdığım ve ona bişey olmasın diye hergece dua ettiğim miniğimi ağlatmışlardı...neyseki şimdi ağlamalarında alıştım....mama yiyo gaz çıkarıyoruz arkasında çiş yada kaka derken akşam oluyo....şimdilik bu kadar arkadaşlar tekrar gelirim hepinizi cok seviyorum....

bu arada 2 doğum haberi gördüm hola ve diğer arkadaş sizinde gözünüzaydın.....allah analı babalı büyütmayi nasip etsin...

malgoç_ga bizide listeye eklermisin....

22.2.2012 saat 13:45 ADEN bebek 53 cm 3800 kg tsk...

Kızlar gozunuz aydın ALLAH analı babalı buytsun darısı basımıza ınsallah:) Isılcm canım sıkma canını gelır ınsallah sutun sen bıkmadn gelene kadr vermeye devam et benm bı arkdsımnda dogmdn sonra sutu gelmdı ucuda yoktu aglaya aglaya vermeye calstı kı sonunda oyle bı sutu olduuu yazın eve donup ustunu degstrmk zorunda kalıodu hep sutu belınden asa akıodu cocuk olukları cok pıs acmıs yanı:))))

Herkese günaydınnn ve hayırlı cumalar..

yelden canım ne yaptın annen geldi bizi unuttun dimi :)) var mı bi gelişme? kontrolün ne zaman?

:))) Iyı canım sen dogurmadysan benımde dogumuma daha cok var demektır:))))) Aksama dogru gelr haberler dedıgn bılınen doguma gırck kımse varmı? ben dun mecnun gıbı yurumektn pek bakamadım dogm yapanlar var aramzda yaaa bazn dusunuorum dıorum vay arkads bırlkte cınsıyetlrını konusuodk sımdı dogm haberlerını beklıoruz:)))

Dün sabah da ben sordum doğuran yok mu bugün diye akşama iki doğum haberi geldi :)) bugünde belli olan yok ama kesin olur diye düşünüyorum :))
gerçekten yaa nerden nereye geldik... ikili taramaları falan konuşuyoduk bi ara.. ama sanki üstünden yıllar geçmiş gibi bekledikçe uzuyo.. benim kız yatmaktan gelmiyo galiba dün biraz yürüdüm aşağıya baskı arttı zor attım kendimi arabaya.. bugün de biraz yürüyüş yapcam belki akşama doğurrum

herkese günaydın...

gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün....

Herkese günaydınnn ve hayırlı cumalar..

yelden canım ne yaptın annen geldi bizi unuttun dimi :)) var mı bi gelişme? kontrolün ne zaman?

:)) geldim melikecim... bende yok bi gelişme hala... gün içinde sessiz sakin duruyo karnımda, akşamları biraz hareketleniyo... akşamları sanırım biraz şu yalancı kasılmalar oluyo ya da hareketlerinden dolayı bana öyle geliyo, tam emin de olamıyorum ... doğumun başladığını falan anlayamıyacağım galiba :) kontrol pzt. günü bakalım, o zamana kadar bi hareketlenme olmazsa sezeryan isteyeilirim :))
sen nasılsın, farklı bişiler hissediyo musun?

:)))) kızım bugn burda hava kapalı bugn yurumee yrn guneslı gosterıo ozaman yuru:))) Benım belmde bı agrı var neyı ters yaptm bılmıorum ama sag tarfma basnca agrıo annem yıne ılmını konusturum hamıle yelı gırdı sana dıyo:)))) Gecmıoo gercı gecmesı ıcın hıc cabalamıorum boyna yuruorum bıseyler edıorumm ama napımm ztn son zamanlr harktsz gecrmek ıstemıorum Ayrıcaaa yurusumn degstıgınıde hıssedıorum hanı hamıleler son zamanlrda penguen gıbı yurur yaa dısrdn anlasılmıo ama ben ıcerden anlıorumm resmn oyle yuruorum:))) Ama pazartesıye sunun surasında ne kaldı gorcem bocegımı ınsallah hihihihi:)

günaydın hanımlar....

ay ben bu kemiklerin acısıyla 3 hafta daha durursam yerimdende kalkamm bide makattanda baskı yapmaya başladı bugünn sanki içimde 5 kilo bebiş varr

canım benim o ağrı son 2-3 haftadır feci var...yataktan doğrulamıyorum, hatta gece dönmeye çalıştığımda alt tarafımdan kütür kütür ses geliyo, kırılacak gibi oluyo adeta....ama erken doğumla ilgisi yokmuş..2 gün önce kontrolde sormuştum doktoruma...ben 36. haftadayım.karnım inmedi aşağı daha, yani doğum yoluna bile girmemiş bebek, ona rağmen kasıklar iflas etti, bi de o pozisyonu alınca nasıl canım acıyacak düşünemiyorum...Haftaya izne ayrılınca evden çıkamam heralde...yürümek işkence artık benim için

hamile yeli de neymişki :) annenin her duruma bi açıklaması var heralde :) o penguen yürüyüşünün ben tam hakkını veriyorum...iki tarafa yaylanarak minicik adımlarla yürüyorum..daha doğrusu yürüyemiyorum...aah ahh, ben böylemiydim...benim lakabım hızlı gonzales...bi yürürdüm, rüzgar geçti derlerdi :) merdivenleri zıplaya zıplaya iniyodum...şimdi bu halime çok gülüyo millet

Yok canım yaa bende de hiç farklı bişey yok ne sancı ne ağrı ne bişey.. benimkide gün içinde bi kaç hareket yapıyo ama gece boyunca tık yok yatar yatmaz uyuyo herhalde.. o kasılma gibi şeyler bende de akşamları oluyo ama doktor onlar kasılma değil dedi ( bi tarafa yaslanıyo ondan oluyo herhalde ama karnım taş gibi oluyo.. benimde salı günü kontrolüm.. dediğin gibi bu seferde çok kilo alcaklar hiç doğuramıycaz.. bakalım ne dicek doktorlar..

sen bugün buraya gel o zaman burası güneşliiiiii
ben bayaa 1 aydır öle yürüyorum yaa düzgün yürüyemiyorum işin kötü tarafı dışardan da görünüyo her gören gülüyoo bugünlerin kıymetini bil bol bol yürü sonra böle oturup kalıyosun istesende yürüyemiyosun.. dün biraz yürüdük canım çıktı :))

Aynen annemın her konuda bı yorumu vardır kocam kalk dr gıdelm dıyo annem hamıle yelı dıo:)) Hamıle yelı hamılelık surecınde ınsanın basına gelebılcek bır agrı turu olup genelde dogumla bırlkte vucuttakı etkısını kaybetmektedr ahahahaha Benım canım annemmm yaa:))) Ben hayatımn hıcbır evresınde bukdr aktıf deıldım ne yalan soylımm benı bırk 2 gun bıle uyurdum yanı ama bu hamılelık bana nasıl bır enerjı verdıyse yerımde duramıorum muhtemlen yaptıgm fızıksel aktıvteden oturu yanls harkt sonucu bu agrıyı cekıorum ve agrının ustune ustne gıdıorum hıc yerımde durmuorum kı havalrda boyleykenn ne mumkun bısey benı kaşıoo kalkk mınee havaa super dıye:)) ztn bellı sure yuruduktn sonra hıssetmıorum agrıyı ama durunca ıstee ceylan gıbı sekmeye baslıorum:))))

Tamam sekerım özel pilotuma soylım uçağımı hazırlasın sızın catıda helıkoptr ıcın mını pıst vardır umarım ankarada her yere ınılmıo:)))))) Aha cumlemımı tamamlamadn gunes yuzunu gosterdı:))) Ben hıssedıorumm yamuk yurudugumu yanımda olan kısıye soruorum hamıle gıbı yuruomuym dıorum sacmalama arkdn hamıle oldugn anlasılmıo dıolar ama ben anlıorum resmen hacı yatmaz gıbı yuruorum:)) Bıde hızlı yuruynce backlrımda kusur varmıs gıbı oluo ustune bıde hamıle yeli:)))) oyyy canım bebısım benımmmm ana olmak ne degısık bısey yaaa zorumuzu bıle gulerek anlatıoruz:))

aynen cok canım sıkıldı sımdı sonucta ızınlı gorunuyoruz banada sacma gelıo. sen arastırdıktan sonra banada mutlaka haber ver canım
Öğrenince mutlaka sana da hbr veririm canım.
Canım çok geçmil olsun kayınpederine,allah acil şifalar versin.Berra artık büyümüş demek maşallah
Ben de gögüs kremini aldım dün geldi,güvenilir bi siteymiş ve gerçekten çok uygun diğer ürünlerde.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bize artık:)
Canım gözün aydın maşallah Aden'eAllah analı babalı büyütsün.İnş.en kısa zamanda emmeye de başalar.
Gunaydın sekerım hoşgeldın
Hoşbulduk canım:)Nazar değdirdin kendine dün belin ağrıyo şimdi çok geçmiş olsun canım.Ben de akşam pilates yaptım biraz kendime geldim valla.(Eşimde artık yapma diye diretiyo ama bana pilates çok iyi geliyo)

Sen bol bol yürü canım fırsat buldukça doğumu kolaylaştırıyo yürüyüş.Ama çok değil az az yürü dikkat et kendine:)

Özgecm ben dun nazar degdırmedım kendımee yaklasık 1 haftadr var bu agrı bende yerımde durmadgm ıcın gecmıo bır turlu artık bıraz daha gecmzse dayanamyıp dr gıtcem:)) normalde hıc agrı yok lakın yuruynce hakrt edınce fln agrıoo bıraz dınlenınce agrımıo harkt edınce yıne agrıo onun gecmesı ıcın 3 gunyatmam lazm oda bana gelmz annemn dedıgı olck sanırım hamılelık yelım dogumdn sonra geccek bu gıdısle:))))

kızlar günaydın. bişey sorucam dün geceden beri aşağıda içerden sanki kemiklerim ağrıyor yürürken bile çok zorlanıyorum. böyle ayrısı olan oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…