2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah, sen de ters etki yapmış hamilelik, enerji vermiş :) eller gider mersine sen gidiyon tersine yani neyse maşallah o zaman, nazar değdirmeyim....

Çok yorma canım kendini o zaman biraz daha az hareket et.Dra da bi sor gerçi annen demiş ama belli de olmaz:)

kızlar günaydın. bişey sorucam dün geceden beri aşağıda içerden sanki kemiklerim ağrıyor yürürken bile çok zorlanıyorum. böyle ayrısı olan oldumu.

canım yukarda aynı konudan bahsetmiştim...bende 2-3 haftadır sürekli öyle...hatta kemiklerim kütürdüyo bile...ama doktor korkulcak bişey yok dedi, bebek kafasını ittiriyodur dedi...ki benim karnım yukarda daha, doğum pozisyonunda değil....

Bana da bu aralar herşey sigara kokuyo sanki yeni hamile kaldım:)))Oysa çevremde bir kişi bile yok sigara içen niye böyle oldu anlamıyorum.Allah'tan sürekli değil arada oluyo:)

canım dün akşamdan beri var bu ağrı hiç uyumadım gece. benim bebişler ikiz bir tanesi doğum pozisyonu almış. acaba dediğin gibi artık baskıdan mı ağrıyor. yatağa yatarken bile bacaklarımı toplarken felaket ağrıyor.

Kızlar 4 bınıncı syfayı acmanın mutlulugunu yasıorummmmm nıce 4 bın sayfalık muhabbetlerımz olsun dıorum:))))) bukdr mınık yzıyla 4bnıncı sayfa acılırmı bılemıorum yada belkı benden once yazn arkadslrım coktan acmıs olabılrde bakalım bunun cevabını entr yaptıktn sonra ogrenıcem az sonraaaaaaaa hihihihhi:)))

İnş. canım...Seninki 4bine 1 kala olmuş ama:)))

Allah Allah, sen de ters etki yapmış hamilelik, enerji vermiş :) eller gider mersine sen gidiyon tersine yani neyse maşallah o zaman, nazar değdirmeyim....
Evet ben nereye gıttıgımı bılmıorum hamılelgı evde oturup 9 ayı kısıtlı harktlerle gecırıln bı donm olrk dusunrdm hep ama hıc oyle olmadı cok sukr RABBIME okdr rahat gecırdımkı herkes boyle guzel gecrsn ınsallah:)) oyy benmmm koca kafalı oglummm yormadı benıııı yer annesı onun ensesını hee sıze buarada annemden yenı bır namee sunayım ahahaha ense dıynce aklıma geldı:)))) Cocugu ensesınden öpmıcekmıssın arsız olurmuz:))))) Ben ensesıne yapıcagm gunu beklıorum yerım onun mıs kokan ensesını
Çok yorma canım kendini o zaman biraz daha az hareket et.Dra da bi sor gerçi annen demiş ama belli de olmaz:)

Edemem kıı yaaaa bunlar bna nasıl morl verıoo nasıl kendımı motıve edıorum ha gayret mıneeeee bunlar sana hep artı dıorum ıcımden yolları teperken:))) Bıde ısteklı yapıorum omrumde yurumedıgım yolu yurudum kı hıc sevmem ben yurumeyı sımdı can atıorumm bıyere gıderken:)))

4000 olduk senden bugün yarın ben gidiyorum haberini bekliyorum, hatta dünü okurken akşama yaklaştıkça senin gidiyorum doğuma haberini okuyacakmışım geldi hep :)

Ahh canımm Allah mı söletiyooo :)) senle günümüz aynıydı ya.. doktora her gidişte Berradan bahsediyorum.. kızımın yaşıtları kocaman oldu okula başlıycaklar diyorum :)) ama yok adam beni oyalıyo galiba doğurtmaya niyeti yok

Evet 4 bını acan arkads yokmu:))) Artık hepımz bu zamanda dogurruz dıye dusunuorum? cunku dogmlar arttıkca konusma potansıylıde dusuo 5 bıne gelmeden hepımz gobegmzdekı bebelerı cıkartırız:)))) Ama ben martın sonuna klırsm belkı 5 bnle topıgı kapayabılrıım:)))

kızlar d_m_f den dün akşam haber gelmişti başımız kalabalık mağlum üstümde kalmasın şimdi yazıyorum,

çok iyilermiş, bugün taburcu oluyorlar , sütü hemen gelmiş (maşallah) azda olsa emiyormuş oğlu, herkese selam ediyor....

ondandır bence de...ki senin biri doğum pozisyonu almış, gayet normal ağrıması...ben kıpırdayamıyorum çoğu zaman gece..bacağımı uzatırken, toplarken, hele de kalkarken acayip keskin bi acı oluyo...uyuyorum ama bölük pörçük...sık sık uyanıyorum acıdan...bu gece hatta hafif bi çığlık atarak uyandım, uykuda dönmeye çalışınca feci acıdı, eşim bile uyandı noluyo diye...bu bende 32. Haftadan beri böyle...sen benden bi hafta ilerdesin, ikizin var, hemde kanala girmiş, geç bile kalmış ağrılar...ama doğum olacağı anlamına gelmez dedi doktorum...ben yürüyemiyorum bile, ona rağmen normal dedi

canım sağolasın içimi rahatlattın. zaten bebişlerimin gelmesineaz kaldı salı günü inşaallah. dayansınlar inşallah 3 gün daha. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

şimdi farkettim, seninle günümüz aynı..ben de 35+4 üm...5 binlerde biz kalcaz galiba...bebişlerimiz de ufak ikimizinde, erken merken doğmasınlarda vaktinde şöyle az ele gelir şekilde olsunlar...ablamın bebiş de küçükdü, 20 gün geç doğdu Bekle bekle hepimiz sıkılmıştık...ama allahın hikmeti, ihtiyacı varmışki çocuğun, göndermedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…