- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.981
Aynen annemın her konuda bı yorumu vardır kocam kalk dr gıdelm dıyo annem hamıle yelı dıo:)) Hamıle yelı hamılelık surecınde ınsanın basına gelebılcek bır agrı turu olup genelde dogumla bırlkte vucuttakı etkısını kaybetmektedrahahahaha Benım canım annemmm yaa:))) Ben hayatımn hıcbır evresınde bukdr aktıf deıldım ne yalan soylımm benı bırk 2 gun bıle uyurdum yanı ama bu hamılelık bana nasıl bır enerjı verdıyse yerımde duramıorum muhtemlen yaptıgm fızıksel aktıvteden oturu yanls harkt sonucu bu agrıyı cekıorum ve agrının ustune ustne gıdıorum hıc yerımde durmuorum kı havalrda boyleykenn ne mumkun bısey benı kaşıoo kalkk mınee havaa super dıye:)) ztn bellı sure yuruduktn sonra hıssetmıorum agrıyı ama durunca ıstee ceylan gıbı sekmeye baslıorum:))))
Özgecm ben dun nazar degdırmedım kendımee yaklasık 1 haftadr var bu agrı bende yerımde durmadgm ıcın gecmıo bır turlu artık bıraz daha gecmzse dayanamyıp dr gıtcem:)) normalde hıc agrı yok lakın yuruynce hakrt edınce fln agrıoo bıraz dınlenınce agrımıo harkt edınce yıne agrıo onun gecmesı ıcın 3 gunyatmam lazm oda bana gelmz annemn dedıgı olck sanırım hamılelık yelım dogumdn sonra geccek bu gıdısle:))))
kızlar günaydın. bişey sorucam dün geceden beri aşağıda içerden sanki kemiklerim ağrıyor yürürken bile çok zorlanıyorum. böyle ayrısı olan oldumu.
canım yukarda aynı konudan bahsetmiştim...bende 2-3 haftadır sürekli öyle...hatta kemiklerim kütürdüyo bile...ama doktor korkulcak bişey yok dedi, bebek kafasını ittiriyodur dedi...ki benim karnım yukarda daha, doğum pozisyonunda değil....
Kızlar 4 bınıncı syfayı acmanın mutlulugunu yasıorummmmm nıce 4 bın sayfalık muhabbetlerımz olsun dıorum:))))) bukdr mınık yzıyla 4bnıncı sayfa acılırmı bılemıorum yada belkı benden once yazn arkadslrım coktan acmıs olabılrde bakalım bunun cevabını entr yaptıktn sonra ogrenıcem az sonraaaaaaaa hihihihhi:)))
Evet ben nereye gıttıgımı bılmıorum hamılelgı evde oturup 9 ayı kısıtlı harktlerle gecırıln bı donm olrk dusunrdm hep ama hıc oyle olmadı cok sukr RABBIME okdr rahat gecırdımkı herkes boyle guzel gecrsn ınsallah:)) oyy benmmm koca kafalı oglummm yormadı benıııı yer annesı onun ensesını hee sıze buarada annemden yenı bır namee sunayım ahahaha ense dıynce aklıma geldı:)))) Cocugu ensesınden öpmıcekmıssın arsız olurmuz:))))) Ben ensesıne yapıcagm gunu beklıorum yerım onun mıs kokan ensesınıAllah Allah, sen de ters etki yapmış hamilelik, enerji vermiş :) eller gider mersine sen gidiyon tersine yanineyse maşallah o zaman, nazar değdirmeyim....
Çok yorma canım kendini o zaman biraz daha az hareket et.Dra da bi sor gerçi annen demiş ama belli de olmaz:)
Günaydın kuzu... Akşama doğru gelir haberler.. Ben doğurmadım hala :))
4000 olduk senden bugün yarın ben gidiyorum haberini bekliyorum, hatta dünü okurken akşama yaklaştıkça senin gidiyorum doğuma haberini okuyacakmışım geldi hep :)
canım dün akşamdan beri var bu ağrı hiç uyumadım gece. Benim bebişler ikiz bir tanesi doğum pozisyonu almış. Acaba dediğin gibi artık baskıdan mı ağrıyor. Yatağa yatarken bile bacaklarımı toplarken felaket ağrıyor.
allahın izniyle bizimde 3 günümüz kaldı salı günü kavuşucaz bebişlerimize
ondandır bence de...ki senin biri doğum pozisyonu almış, gayet normal ağrıması...ben kıpırdayamıyorum çoğu zaman gece..bacağımı uzatırken, toplarken, hele de kalkarken acayip keskin bi acı oluyo...uyuyorum ama bölük pörçük...sık sık uyanıyorum acıdan...bu gece hatta hafif bi çığlık atarak uyandım, uykuda dönmeye çalışınca feci acıdı, eşim bile uyandı noluyo diye...bu bende 32. Haftadan beri böyle...sen benden bi hafta ilerdesin, ikizin var, hemde kanala girmiş, geç bile kalmış ağrılar...ama doğum olacağı anlamına gelmez dedi doktorum...ben yürüyemiyorum bile, ona rağmen normal dedi
evet 4 bını acan arkads yokmu:))) artık hepımz bu zamanda dogurruz dıye dusunuorum? Cunku dogmlar arttıkca konusma potansıylıde dusuo 5 bıne gelmeden hepımz gobegmzdekı bebelerı cıkartırız:)))) ama ben martın sonuna klırsm belkı 5 bnle topıgı kapayabılrıım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?