2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa erken doguran arkadslrı gordukce heran olabılr dıyorum ama okdar konforlu hıssedıorumkı sankı hıc dogurmıcakmısım gıbı gelıo:)) 40 haftayı gorcm gıbı hıssedıorum bılemıorumm ALLAH bılıo nezaman nefes almaya baslıcak böcegım:))) Benım bebısım en son gttıgmde 2 bucuktu benm ıcın sorun yok 2 bucuktan sonrası kuvzde yatmayı gerktrmıo ama eger haftasını beklerse bu sekılde kılo almaya devm ederse 3500 gıbı dogr bu cocuk:)) Dusunmuorum artık ne dogumu nede zamanını ALLAH saglkla dogurmayı nasıp etsın dıye dua edıorum:))

gunaydın kızlar,

bugun yataktan kalkmak bılmedık valla kendımı cok yorgun hıssedıyorum ıkı gundur.
dısarı cıkmaya cok usenıyorum ev temızlıgı yapmam lazım onada üşenıyorum oturdugum yerden kalkmak cok zor gelıo.
nefret edıyorum bukadar tembellıkten dahada kotuye gıtmese barı.
buaksam doktor randevumuz var 20:30da onu beklıyorum heyecanla. bı an once gecsın saatler goreyım bebişimide azıcık enerjı versın annesine

Bana da 23 marta kadar bekler gibi geliyo daha var son doğuranlar biz olabiliriz.Sağlıkla gelsin kuzucuklar:)

bende aynı sekılde hıssedıyorum cnm ya, hamıle olmaya alıstım galıba sankı hep boyle kalacakmısım gıbı gelıo :)

Nee guzelllllllll bende pazrtesı gorcm cocugumuuu gecmıooo zamannnnnnn Temızlk ısı benmde basımda usenıomuyum yapmak ıstemıomuym karar vermedm:))) Ama genel ev temzlıgı sevgılı kaynvalıdem ustlendı ona cok sevınçlendım:))))) bakalm dr cocugn gelısı hakkında asagı yukarı bı tarh verebılrse ozaman gelın dıcem:) ama bugn bende en azndn bı supurge tutaym barıı.

bende kımseye yaptırmak ıstemıyorum ıste azıcıkta olsa hareket olsun bana dıye herseyı yavas yavasta olsa kendım yapmaya calısıorum su mayısıklık olmasa ustumde 2 saatte pırıl pırıl yaparım ama baslayamıyorum işte. (

Bana da 23 marta kadar bekler gibi geliyo daha var son doğuranlar biz olabiliriz.Sağlıkla gelsin kuzucuklar:)

bende aynı sekılde hıssedıyorum cnm ya, hamıle olmaya alıstım galıba sankı hep boyle kalacakmısım gıbı gelıo :)

Kızlar bende martı devırckmısım gıbı hıssedıorum:))) 20 yı asacam gıbı gelıoo bılemıorummm tabıı nezmn gelcgı bellı amaaa:))) Sankı hıc gelmıcekmıs gıbı bazn hala ıcımde bır canlının olduguna ınanamıorum okdr mınıkkı yavrum benı okdr rahatsız etmıokı sankı yokmus gıbı bazn hamıle oldugumu unutuorum:) Oyyyy bı gelsede onun o mıs kokan ensesını ısrcammmm

ben bugune kdr eve kadın almadım ama kaynvalıdem dogumda gelenler olck dıye dıp kose temzlık olsn ıstedı kocamda oyle ıstıo bende dedım canıma mınnet sekerlerım buyurun ev sızındır ıstedgnız gıbı yapın:)))) Ben gunlk temzlk yapıorum hıc oyle cekıp cevırmıorum evn temzlendıgı bellı olsn yeter:)) Benmde camsırlrm var onlrıda yıkamam lazm gecen haftadnda utum var havalr kotu olsydı coktn bıtırırdmde havalr guzel olnca eve gırmek bılmedm:))) bugn bende supurcm evııı hava bıraz kapalı ıcım karardı dısarı cıkamayabılrm:))))

Çok sağol cnm cevabın için iyi bişeyler duymak insanı rahatlatıyor,Allah razı olsun...
Sen de bebişini sğlıcakla kucağına al inşaallah,bi avazda

bende 20lerınde olacakmıs gıbı hıssedıyorum hatta 40 ı tam doldurcakmısım geccekmısım gıbı gelıo hep. hayırlısı artık saglıklı olsunda.
bazıları ıcın hamılelık cok zor gecıo ama benımde okadar rahattıkı maasaallah. dogumumuzda bı okadar rahat olur ınsallahhhh.....

AMinnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh cumlemızın dogumu cook kolay gecsın.. Buna orantılı olursa tam bal kaymak olur:)))) Baklımm o degılde ben seye bakcm cocugun problemsız olması nasıl hamılelk gecrdıgıne baglı sakın cocuk vs benm cocugumn buna gore yıyıp uyuması lazm sessız sakın bı bebek olması lazm bakalm ne olck basımıza gazmanmı olcak yoksaaa uyuyan bı bebekmı gorcez:)))) Ozaman bu dusuncelere referns olcm arkadslr az bekleyıp gormek lazm:))

Çok sağol cnm cevabın için iyi bişeyler duymak insanı rahatlatıyor,Allah razı olsun...

canım o ölçümler hakkaten çok değişiyo...bana bi doktor 2 hafta ileri dedi, 3-4 gün sonra başka bi doktor haftasıyla uyumlu dedi....makinesine göre bile değişiyo....

benımkı karnımda cok hareketlı maasallah, cıkıncada boyle olucakmı acaba bende merak edıyorum.

canım benim ya zor olmuş haklısın agrıların sızıların da tez zamanda geçsin inşallah maşallah kuzucuğuna o ii olsun da gerisi hallolur güzelim güle güle büyüt yavrunu

oy kıyamam ben o miniğin ağlamasına tatlım ya şimdi bile tüylerim diken diken oldu ama eminim asıl doğurunca anlıcam seni kuzum inşallah en kısa zamnda şarıl şarıl sütün olur da Adenc,k de cok cok emer:)

kızlar günaydın. bişey sorucam dün geceden beri aşağıda içerden sanki kemiklerim ağrıyor yürürken bile çok zorlanıyorum. böyle ayrısı olan oldumu.

canım o ağrı bende de var feci halde bir haftadır bacaklarımı ayırıyolar sanki ayağa kalkmak işkence oldu o yüzden ayaktayken bütün işleri halledip öle oturuyorum

rca ederim canım benim Allah cümlemizden razı olsun sen içini ferah tut Allaha emanet hepimizin yavruları inşallah hepsi de sağ salim gelicek kucağımıza

kızlaar mrb nasılsınız 2 kısı daha dogum yapmıs gozunuz aydın kızlar darısı bızlere :))

dun doktor kontrolumuz vardı tosunum 37 + 3 gunlukmus ama 10 ılerıden gıdıyormus 4100 kg olmus 54 cm :)) en gec mart 4 de kavusuyorum haftaya kontrole tekrar gıdıcem herseyın hayırlısı artık

Maşallah canım yaa tam tosunsağlıkla al kucağına inş.

kızlar günaydıııın gec geldik bugün ama bi soru niye:))) sabah babamızı gönderdik mutfağı temizledik bulasık ve camasır makinlerini çalıştırdık sağına soluna zırt pırt bişiler sıkıştırdıgımız hastane çantamızı düzenledik evi havalandırdık falan derken zaman geçti birazcık artık geçmiyo bu zaman ya günler mi cok uzadı ne? acayip de bi ağrı var alttaki kemiklerimi lades kemiği gibi ayırmaya calışıyolar sanki takmiim diyorum inşallah doğum belirtisidir de şööle 1 hafta içinde doğururum diyorum ama bakalım nolcak

slm canım bende aynı ağrıdan bahsettim senin gibiyim çıban gibi acıyo artık önceden yatakta fıldır fıldır dönerdim şimdi hiç dönemiyorum kanala girince ben hiçten kalkamam ama harekersiz kalırsak daha zor olur doğum bebiş çok baskı yapıyooo

oy maşallah kuzucuğa az kalmış gelmesine ne güzel hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

maaşallah kılosunada boyunada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…