- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.001
maşallah canım ne güzelll darısı bana c.ttesi gidecem bende göreyim bebişimin hareketlerini artıkkk.. Cinsiyeti için erken değilmi daha hemen bilip söylemiş gözün aydın canım benmmmkızlar bugun dr gittim bebeğim gayet sağlıklı büyümüş usg hareketlerini gördüm veeeeeeeeeeeeeee dr kız olma olasılığı yüksek dedi ikili testide yaptırdım.ense kalınlığı normal çıktı 0,6 çıktı.02,5 üstünde olması gerekiyormuş kan tahlil sonuçlarıda haftaya çıkacak inşş ii çıkar sonuçlarım
merhaba anneler,uzun süredir yazılanları okuyorum ama cvp yazmak bugüne kısmetmiş...benmde sat 25 mayıs...dr. 29 şubat dedi ama benm dileğim 1 mart olması:))) o yüzden mart anneleri grubundym...hamilelik güzel geçiyor ama tek sorunum kabızlık( siz de de var mı böyle bi sorun???
bende dün lcw dan baktm. hepsi kısa kolluydu. uzun kollular 1 -2 aya kadar gelir dedi ordaki kız. o zamana kadar bizim göbüşlerde çıkmış olur zaten. tam zamanında almış oluruz
ay canım o espirili tişörtlere benimde özencim vardı ama herkeste göre göre böööö oldu artık ben giymeyi pek düşünmüyorummm zaten kaç sene önce pınar altuğ giyodu tvde
Merhaba kızlar bende 2 mart doğumluyum herşey ii hoşda kazbızlık gaz falan beni bitirdi akşam 66 kiloyum sabah 63 3 kilo şişiriyor günde göbeği çıkan varmı
bu arada ben 11+3 üm kimisinin hiç çıkmıyor sağlıklı da besleniyorum iştah sanki azaldı gibi bende bugüne kadar hiç aşermedim neden acaba bilen varmı
Ah o kabızlıktan neler çekiyorum ben. Neler denemedim ama hiçbişey fayda etmiyor.
İlk üç ayımda olduğum için doktor ilaç da vermedi. Besinlerle hallet dedi ama hiçbişey kar etmiyor.
Valla bi yöntem bulan varsa sölesin herşeyi denemeye hazırım.
merhabalar
bugün test ettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum daha önce konuşmuştuk ama ilk defa denedim elimi göbegimin 4 parmak kadar aşağısına elimi koyup hafif bastırdığımda tık tı tık atıyo daha önce hamile olan bi arkadaşımlada konuştum o bebeğinin kalp atışı olduğunu söyledi... eğer gerçekten öle ise çok güzellll bi duygu hissetmek bu olayı yaşayan varmı aranızda???
Ay evet yaa bende çok seviyordum hamile kalmadan önce. Hamile kalıyım kesin alcam diyodum ama hastaneye bi gidiyorum 3 kişiden 2 sinde o tişörtlerden var.
Bide hepsi aynı. O yüzden bende kararsızım..
ben hala inanamıyorum hayal gibi geldi geçti gerçi benden baya bi sakladılar teller susmamaya eve insanlar gelmeye başlayınca anlar gibi oldum...her gün ne yaşayacağımız belli değil kim derdi adam gelip torununun evnde vefat edecek diye....çok severdi bizi bizde onu severdik bundada bi hayır var demekki....
merhabalar
bugün test ettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum daha önce konuşmuştuk ama ilk defa denedim elimi göbegimin 4 parmak kadar aşağısına elimi koyup hafif bastırdığımda tık tı tık atıyo daha önce hamile olan bi arkadaşımlada konuştum o bebeğinin kalp atışı olduğunu söyledi... eğer gerçekten öle ise çok güzellll bi duygu hissetmek bu olayı yaşayan varmı aranızda???
maşallah canım ne güzelll darısı bana c.ttesi gidecem bende göreyim bebişimin hareketlerini artıkkk.. Cinsiyeti için erken değilmi daha hemen bilip söylemiş gözün aydın canım benmmm
cnm kesin değil zaten kız olma olasılığı yüksek dedi
Ohhh moralim düzelsin bari herkes şişiyomuş ben bi tek kendim sanıyodumsabah kalkıyorum ne güzel dümdüz bir göbeğim var sonra sanki gün içinde biri bana hava basıyor akşamüstü ben bir davulum resmen altı aylık gibi dolaşıyorum yatana kadar artık çok tuhaf bişey valla gerçi iştahımda yerinde maşallah gün içindede ne bulursam yiyorum ama bu kadarda şişilmezkii
canım tıktıkları kendim duymuyorum ama eşine dinlet bak karnını bebişin sesini duycana eminim artı büyüsün bak tekmelerini hisset anlatılmaz bi duygu ben ikinciye hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?