2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ne güzelll darısı bana c.ttesi gidecem bende göreyim bebişimin hareketlerini artıkkk.. Cinsiyeti için erken değilmi daha hemen bilip söylemiş gözün aydın canım benmmm

ayy o kabızlığı bende çekiyorum halen tahminlerime göre folikasitten oluyor böylee ilaçlar mahvetti beni zaten artık dayanılmaz bir haldeyim inş. Geçecek bütün bunlar tek tesellim bebişlerim valla

bende dün lcw dan baktm. hepsi kısa kolluydu. uzun kollular 1 -2 aya kadar gelir dedi ordaki kız. o zamana kadar bizim göbüşlerde çıkmış olur zaten. tam zamanında almış oluruz

ay canım o espirili tişörtlere benimde özencim vardı ama herkeste göre göre böööö oldu artık ben giymeyi pek düşünmüyorummm zaten kaç sene önce pınar altuğ giyodu tvde

Ah o kabızlıktan neler çekiyorum ben. Neler denemedim ama hiçbişey fayda etmiyor.
İlk üç ayımda olduğum için doktor ilaç da vermedi. Besinlerle hallet dedi ama hiçbişey kar etmiyor.
Valla bi yöntem bulan varsa sölesin herşeyi denemeye hazırım.

Ya haklısınız da Bende bebğimle teselli bulmaya çalışıyorum da ama kabızlığa da çare olmalı...drumla randevum taa 25inde....2li test için çağırdı..merak içindeyim kızlar..hmn zaman geçsin istiyorum..

doymak bilmiyorum ya 3 tabak çorba içtim ben kilo almayımda kim alsın

günde en az 2 tane ceviz yemek gerekmiş arkadaşım dedi bebeğin zeka gelişimi içinmiş badem,fındık ta yiyecekmişiz yeterli miktarda fazlası kilo yapmasın bize

cnm benim dr farketmiyor dedi ama senin dr sor istersen farklı olmasın bu gittiğinde yaptıcakmısın ikili testi[/QUOTE]

YOK BAYRAMDAN SONRA 6 EYLÜL DE RANDEVUM CANIM 2 Lİ TEST İÇİN ONDAN ÖNCE HAFTAYA BİR KOTROLÜM DAHA VAR SORAYIM O ZAMAN BARİ.. TŞK. EDERİM

ay canım o espirili tişörtlere benimde özencim vardı ama herkeste göre göre böööö oldu artık ben giymeyi pek düşünmüyorummm zaten kaç sene önce pınar altuğ giyodu tvde

Ay evet yaa bende çok seviyordum hamile kalmadan önce. Hamile kalıyım kesin alcam diyodum ama hastaneye bi gidiyorum 3 kişiden 2 sinde o tişörtlerden var.
Bide hepsi aynı. O yüzden bende kararsızım..

aynı benim durumum 11 haftalık benim minnoşum sabah 65 kiloyum akşam 67 şişkinlik var bir gün içinde göbeğim inip çıkıyor anlamadım bu işten birşey

sabah aç karnına suda beklemıs ıkı ya da uc adet kayısı ve gunde 15 bardak su ıle çözebılırsın tatlım bu sorunu

canım tıktıkları kendim duymuyorum ama eşine dinlet bak karnını bebişin sesini duycana eminim artı büyüsün bak tekmelerini hisset anlatılmaz bi duygu ben ikinciye hamileyim

canım başınız sağolsun.derler ya sabaha çıkıp çıkmayacağımız belli değil diye aynen öyle işte.allah hepimize hayırlı yazgılar yazsın tabi bebişlerimize de.

Ohhh moralim düzelsin bari herkes şişiyomuş ben bi tek kendim sanıyodum sabah kalkıyorum ne güzel dümdüz bir göbeğim var sonra sanki gün içinde biri bana hava basıyor akşamüstü ben bir davulum resmen altı aylık gibi dolaşıyorum yatana kadar artık çok tuhaf bişey valla gerçi iştahımda yerinde maşallah gün içindede ne bulursam yiyorum ama bu kadarda şişilmezkii

şimdi senin yazdığını okuyunca denedim ama bende hissedemedim

arkadaşlar naparsanız yapın kabızlık ilk 2 ay geçmeden geçmiyo bebiş içerde keyifli olsun yeter buarada çikolata yeyin çünkü bebiş çok seviyo hatta teklemeye başlıyo gülü seven dikenine katlanırr

canım öle oluyo 4 5 aylık olana kadar öle sabahlar inmiş oluyo akşamları patlıcakmış gibi oluyo ayakkabıarının bağcıklarını bile bağlıyamıyodum 4 aylıkken merdiven zor çıkıyosun sanki karnında değil sırtında taşıyomuşun gibi oluyo bebişi

kızlar sizde varmı bilmiyorum bende 3-4 gündür kalçamın kemikleri batıyor feci ama
doktoruma telefon açtım bu haftalarda pelvis kemiği yukarı çıktığı için normal dedi. ama çok fena yanii oturarak çalışıyorum birde acıdan popomun üstüne duramıyorum

Kızlar yıllardır kabızlık problemim var hatta sırf bu yüzden bebek olayını hep erteledik...
bende anal fistül var makat kısmında çatlaklar yani..hemoroid başlangıcıda var hamile kalmadan 2 ay öncesinde ilaç kullanıyordum doktorum ameliyat olöyle hamile kal dedi..ama ben ameliyat olmak istemedim
neysee dua ede ede bu günlere geldik...
zaten bana normal hayatımda bir çok şey yasak olduğu için hala o yasakların bir kısmını yemiyorum arada kaçamaklarım oluyor...

Mesela Çay,kahve,çikolata,patlıcanlı yicekler,aşırı salça,acı,turşu bunlar hep yasaktı zaten bana...
afedersiniz tuvalete çıktığımda sanki cam kırıkları çıkarıyormuşcasına canım yanıyordu...
çok şükür öyle bir şikayetim yok....

Size tavsiye edeceğim şeyler...
yiyebilirseniz sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi,mutlaka mutlaka yemeklerinizden kayısılı üzüm hoşafını asla esirgemeyin..ve şuan armut çok bol bol armut yiyin..zaten hamileliğinde armut çok yiyenin bebeği güzel yüzlüü güler yüzlü olurmuşş
ben bunları çok tüketiyorum pekmez hariç tabi arada aklıma gelirsee :/
bidee içebilirseniz 1 yemek kaşığı zeytinyağı içine 2-3 damla limon sıkıp için gerçekten rahatlatıyor...

canım tıktıkları kendim duymuyorum ama eşine dinlet bak karnını bebişin sesini duycana eminim artı büyüsün bak tekmelerini hisset anlatılmaz bi duygu ben ikinciye hamileyim

zaten 4 gözle akşam olsa eve gitsemde onada hissettirsem istiyorum geçtiğimiz cuma kanamam olmuştu oyüzden moralim çok bozuktu haftaya çarşamba kontrolüm doktor ilaç verdi ogünden sonra iyiym ama bu olay ikimizinde canını sıktı... bugün onu hissedince çok çok mutlu oldum hala benimle diye :)

]
merhaba arkadaşlar...
kontrole gidip güzel alan arkadaşları tebrik ediyorum..darısı bizlerin başına...
güzel haberler mutlu ediyor..
venusten başın sağolsun...Allah rahmet eylesin..
benim de miskinliğim azalırken mide bulantılarım artıyor..
dışarı çıkıp artık işimi bürodan takip edebiliyorum..bir süredir evdeydim hep...

sizle hamilelil öncesinde yaşadığım komik bir olayı paylaşmak istiyorum..

hamile olduğumu öğrenmeden önce, bir kaç gün halsizlikten çıkamadım(bebiştenmiş)imza için kamuda bir daireye gitmem gerekiyordu gidemedim,bizle çalışan bir arkadaş evrakları almak için orda çalışan bayan arkadaşa özel bi hal olabilir sizde ilerde anne olacaksınız falan gibilerinden sallamış bişeyler..(bunu bana bugün söyledi)asılsız haber benzer meslek grupları arasında yayılmış eşimi tebrik eden arkadaşları olmuş bebek geliyormuş diye..tabi biz o ara bilmiyoruz şaşkınlıkla asılsız bir dedikodu kısa zamanda nasıl dolaşır merak ediyoruz..yok öyle birşey falan derken...tam da bebek bekliyormuşuz..:13:
bayanlara dedikoducu derler bir de maşallah,baylar haber çıkarıp dağıtmada süperler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…