2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ellerine sağlık hallettiniz her işi ana kız... ee iki kişi olunca iş mi dayanır size
Biz de ara ara yaptık bitirdik ama çamaşırlar kaldı makinaya atılcak.. Birazdan onu da halletcez inşallah :)
O kemikler bende de ayrılıyo ama hani gelen giden yok ya.. Özlem ben anladım canım bizimki yatmaktan gelmiyo.. Ayakta çalışanlar filan hemen doğuruyo.. bende yürücem artıkın doğurana kadar Canıma tak etti

canım maşallah oğluşun tombalak olmuş sezeryan mı olacaksınn

maaşallah kılosunada boyunada :)

sanırım dogum tarıhlerımız aynı ama sen erken dogum yapıcaksın bebegın ırı olmnasından dolayı benım bebegımde 34. haftada 2950gr ve 50 cm dı boyle gıderse erken alırız bebegı dedı dr um suan 36+2 deyım kac kılo olabılecegını bılmıyorum ama 38. haftayı bekler sanırım,bu arada masallahtosuncuguna rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah.

Selam kızlar nst için kontrole gittik bugün çok şükür herşey yolundaymış doktorum hala haftaya cuma günü yapıcam diyo çatı muayenesini kafayı yedirtecek bana ya 39. Hafta bitmiş olacak yani tabi ben o zamana kadar doğurmazsam bakıcak :)
size acil birşey sorucam ayrıca bizim hastanede normal ve sezryan doğum ücreti 1000 tl idi benimde hiç aklıma gelmedi epidural olursa fark alınıyomu falan diye sormak bugün sordum ve şokkkkk epidural olursa 600 tl ek ücret alıyolarmış yaaa ben epidural normal istiyodum 1600 oluyo ücreti duyunca yüzüm düştü hemen bu gidişle normal yapıcam yada genel anestezi ile sezeryan :) şaka gibiler yaaa sizin hastanelerinizde de epidural için fark alıyolar mı

bizde bugün dr gidiyoss dr 2 -5 mart tarihi arası sezeryan la alcaak bugün kesin tarih belli olurr diilmii bakalımm oluşuum kaç kilo olmuuş çok merak ediyorumm

kıyamam ben sana yaa ben çatladım artık yeteeer diyorum da sen daha haklısın annem ya önce sen doğur tamam hadi ben senin peşinden gelirim doğru söylüyosun kuşum hareketsizlikten bizim kızlar da uyuyo ben akşam bizim kızlardan birin,n doğum hikayesini okudum kimdi hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ceylinmelek miydi acaba işte o banyosunda yapılan tamirat sonrası banyo batmış eşi yapmaya calışmış ama tam olmamış bizim kız da içi rahat etmeyince kalkmış banyoyu ciflerle vimlerle ova ova şarıl şarıl temizlemiş ertesi gün suyu gelmişvee normal doğumla doğurmuş bende diyorum şimdi azcık daha duriim de haftaya çılgınlar gibi temizliim şu evi hem şu pislik hissimden kurtulurum hem de bebiş gelir belki:)) ay şaka bi yana hayırlısıyla sağ salim gelsinler de ne zaman olursa olsun napalım

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.benim doğum yapıcağım hastane de epidural için ayrı ücret alınmıyo zaten normal ve sezeryan ücretide aynı değil.Ama çok fark istemişler bence.

Son düzenleme:
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.benim doğum yapıcağım hastane de epidural için ayrı ücret alınmıyo zaten normal ve sezeryan ücretide aynı değil.ama çok fark istemişler bence.

sağolasın canım,hangi hastanede doğum yapacaksın sen evet gerçektende çok fark istiyorlar yaa birde sormasam söylemiyorlarda

Gozun aydın gordun bebısınıı bende pazrtesyı beklıorum:)) Benm hastanede ınanılmaz fark alıo epdrlden 600 can kurban tam 1 500 lıra frk var vee ısın komık yanı sezryn olunca genel anstzlı sadece arasnda 200 lıra fark var entrsn bı fıyat polıtıkaları var dr bana kesınlkle bu cocuk sezryn derse orda dogrmayı dusunmuorum

ronya naptın canım gittinmi doktora yük.tans.hapı yazdımı ne alemdesin,çıkıyomu hala tansiyonun

canım çok şükür iyiyim
doktora gittim ilaçtan hiç bahsetmedi eğer yükselirse bebeği alırız dedi
ama çok şükür şuan iyiyim bir kaç gündür yükselmiyor

canım sana ve minik oğlun aden'e maşallah
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

sağolasın canım gördüm kızımı geldim :) of yaa uyuz ediyolar valla insanı bu saatten sonra yeniden hastane mi arıycaz off offf.az kalmış seninde bebişini görmene canım heyecanla bekliyosundur şimdi :)

Bu hastaneler arasında ne kadar fark var yaa o ne öyle 1500Ne kadar kopartırsak kardır diyolar heralde...

kızlar malesef benim hastanede epidurel ücreti alıyor
ama sanırım çok değil 150 tl falan farkı oluyor
çok saçma bir durum ikisde anestezi yöntemi
biri hekimin daha çok becerisini istiyor yani biraz daha zor
ama sonuçta anestezi

ben size başka bir saçmalık söyliyeyim, hastanede 2 gece yattım ya doğumdan önce, her 3 saatte bir nst ye bağlıyorlardı , daha dün öğrendim eşim hiç söylememişti bana, taburcu olurken ödeme için muhasebeye gittiğinde 2700 fatura çıkarmışlar bir bakmışki sadece 750 tl nst ücreti, her bağlanmamda 25 tl yazmışlar eşim itiraz etmiş 350 inmiş sadece, birde siz bilmiyormusuz demiş gerizekalı, spinal farkını vs bilmiyorum faturayı hiç göstermedi bana.

ben doğum için 800 tl masraf olur diyordum , normal doğum olacak cart curt diye plan yapıyordum 2300 e mal oldu...

sağolasın canım gördüm kızımı geldim :) of yaa uyuz ediyolar valla insanı bu saatten sonra yeniden hastane mi arıycaz off offf.az kalmış seninde bebişini görmene canım heyecanla bekliyosundur şimdi :)
Tesekkur ederız teyzesı az kaldı heycnla beklıorum:)))) Yanı norml dogum mumkunsuz senın gıbı cumleler duyrsam katıyen orda yapmk ıstemıorum sezryanı hee sancm gelr gıderım sancımı cekerım pasa pasaaa acılma olmaz mecbur sezryna gırerım o baska buyuk konsmak ıstemıorum ama plnlı bı sekılde sezryana gıtmem oraya:))

Bu hastaneler arasında ne kadar fark var yaa o ne öyle 1500Ne kadar kopartırsak kardır diyolar heralde...

Yaa ben bılmem hıcbır hastanede oyle bı epdrl farkı ben daha duymadm gormedm en fazla 600 lıra fark ıstıolr yanı ısın komık yanı su eger genel anstzyle dogm yapsam normal dogmla arasında sadece 200 lıra fark edıo epıdrallı:)) Onu gecc epdrallı sezryan yapsam 2 bucuk farkedıooo neye gore bu fıyatları belırlıolr bılemedm galıba altın uclu ıgneyle yapıolr ahahah yada oyle bı yontem kullanılıolrkı dıger epıdrl yontemlerıne benzemıoo bılmemmm heeee hakkımda hayırlısı neyse o olsn ıns epdrlede gerek kalmaz hastaneye gırdıgm gıbı 10 cm acklk var dırek dogumhanenın yolları tastannn olurrr:))))

ufff ya bu ne böyle valla tam ticarethaneler
bende özel hastenede yapıcam doğumumu
tedirgin oluyorum açıkcası bakalım neler çıkaracaklar başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…