- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.021
kızlar günaydıııın gec geldik bugün ama bi soru niye:))) sabah babamızı gönderdik mutfağı temizledik bulasık ve camasır makinlerini çalıştırdık sağına soluna zırt pırt bişiler sıkıştırdıgımız hastane çantamızı düzenledik evi havalandırdık falan derken zaman geçti birazcık artık geçmiyo bu zaman ya günler mi cok uzadı ne? acayip de bi ağrı var alttaki kemiklerimi lades kemiği gibi ayırmaya calışıyolar sanki takmiim diyorum inşallah doğum belirtisidir de şööle 1 hafta içinde doğururum diyorum ama bakalım nolcak
kızlaar mrb nasılsınız 2 kısı daha dogum yapmıs gozunuz aydın kızlar darısı bızlere :))
dun doktor kontrolumuz vardı tosunum 37 + 3 gunlukmus ama 10 ılerıden gıdıyormus 4100 kg olmus 54 cm :)) en gec mart 4 de kavusuyorum haftaya kontrole tekrar gıdıcem herseyın hayırlısı artık
maaşallah kılosunada boyunada :)
Ohh ellerine sağlık hallettiniz her işi ana kız... ee iki kişi olunca iş mi dayanır size
Biz de ara ara yaptık bitirdik ama çamaşırlar kaldı makinaya atılcak.. Birazdan onu da halletcez inşallah :)
O kemikler bende de ayrılıyo ama hani gelen giden yok ya.. Özlem ben anladım canım bizimki yatmaktan gelmiyo.. Ayakta çalışanlar filan hemen doğuruyo.. bende yürücem artıkın doğurana kadarCanıma tak etti
Selam kızlar nst için kontrole gittik bugün çok şükür herşey yolundaymış doktorum hala haftaya cuma günü yapıcam diyo çatı muayenesini kafayı yedirtecek bana ya 39. Hafta bitmiş olacak yani tabi ben o zamana kadar doğurmazsam bakıcak :)
size acil birşey sorucam ayrıca bizim hastanede normal ve sezryan doğum ücreti 1000 tl idi benimde hiç aklıma gelmedi epidural olursa fark alınıyomu falan diye sormak bugün sordum ve şokkkkk epidural olursa 600 tl ek ücret alıyolarmış yaaa ben epidural normal istiyodum 1600 oluyo ücreti duyunca yüzüm düştü hemen bu gidişle normal yapıcam yada genel anestezi ile sezeryan :) şaka gibiler yaaa sizin hastanelerinizde de epidural için fark alıyolar mı
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.benim doğum yapıcağım hastane de epidural için ayrı ücret alınmıyo zaten normal ve sezeryan ücretide aynı değil.ama çok fark istemişler bence.
Selam kızlar nst için kontrole gittik bugün çok şükür herşey yolundaymış doktorum hala haftaya cuma günü yapıcam diyo çatı muayenesini kafayı yedirtecek bana ya 39. Hafta bitmiş olacak yani tabi ben o zamana kadar doğurmazsam bakıcak :)
size acil birşey sorucam ayrıca bizim hastanede normal ve sezryan doğum ücreti 1000 tl idi benimde hiç aklıma gelmedi epidural olursa fark alınıyomu falan diye sormak bugün sordum ve şokkkkk epidural olursa 600 tl ek ücret alıyolarmış yaaa ben epidural normal istiyodum 1600 oluyo ücreti duyunca yüzüm düştü hemen bu gidişle normal yapıcam yada genel anestezi ile sezeryan :) şaka gibiler yaaa sizin hastanelerinizde de epidural için fark alıyolar mı
sağolasın canım,hangi hastanede doğum yapacaksın sen evet gerçektende çok fark istiyorlar yaa birde sormasam söylemiyorlarda
ronya naptın canım gittinmi doktora yük.tans.hapı yazdımı ne alemdesin,çıkıyomu hala tansiyonun
merhaba kızlar size hastaneden bildiriyorum malesef geçmişi okyamadım ama size kısaca bilgi aktarayım sabah çıkışımız yapılacak oğlumun topuk kanı alınıcak ve 27 şubatta ilk kontrolümüz var ..şu ana kadar oğlumu mama ile beslemek zorunda kaldım malesef sütüm gelmedi genelde sezeryanlılarda oluyomuş umarım biranönce gelirdeoğlum sağlıkla içer memişleri...birazdan hemşire sıkıcak bakalım ne cıkıcak...allaha şükür sağlığı ile bir problem yok ama anne yüreği işte hep daha iyisi olsun diye uğraşıyoruz...bu arada ameliyatım cok güzel geçti hiç bişey anlamadım uyandığımda doğurmuşum odaya önce beni sonra oğlumu getirdiler hiç ağlamadım oda ağlamadı lakin bir hemşire emzirmek için topuğunu sıkana kadar okadar içli ağladıki ben ondan daha cok ağlıyarak sıkma neolur yapma dediğimi ve etrafımda herkezin bir anda ağladığını gördüm ...cok zoruma gitmişti 9 ay boyunca karnımda taşıdığım ve ona bişey olmasın diye hergece dua ettiğim miniğimi ağlatmışlardı...neyseki şimdi ağlamalarında alıştım....mama yiyo gaz çıkarıyoruz arkasında çiş yada kaka derken akşam oluyo....şimdilik bu kadar arkadaşlar tekrar gelirim hepinizi cok seviyorum....
bu arada 2 doğum haberi gördüm hola ve diğer arkadaş sizinde gözünüzaydın.....allah analı babalı büyütmayi nasip etsin...
malgoç_ga bizide listeye eklermisin....
22.2.2012 saat 13:45 ADEN bebek 53 cm 3800 kg tsk...
gozun aydın gordun bebısınıı bende pazrtesyı beklıorum:)) benm hastanede ınanılmaz fark alıo epdrlden 600 can kurban tam 1 500 lıra frk var vee ısın komık yanı sezryn olunca genel anstzlı sadece arasnda 200 lıra fark var entrsn bı fıyat polıtıkaları var dr bana kesınlkle bu cocuk sezryn derse orda dogrmayı dusunmuorum
Gozun aydın gordun bebısınıı bende pazrtesyı beklıorum:)) Benm hastanede ınanılmaz fark alıo epdrlden 600 can kurban tam 1 500 lıra frk var vee ısın komık yanı sezryn olunca genel anstzlı sadece arasnda 200 lıra fark var entrsn bı fıyat polıtıkaları var dr bana kesınlkle bu cocuk sezryn derse orda dogrmayı dusunmuorum
canım ben kocaelide oturuyorum,konak hastanesinde yapıcam doğumu.her hastane farklı fiyat uyguluyo normal doğum 750,sezaryan 900 valla şu anda.
Tesekkur ederız teyzesı az kaldı heycnla beklıorum:)))) Yanı norml dogum mumkunsuz senın gıbı cumleler duyrsam katıyen orda yapmk ıstemıorum sezryanı hee sancm gelr gıderım sancımı cekerım pasa pasaaa acılma olmaz mecbur sezryna gırerım o baska buyuk konsmak ıstemıorum ama plnlı bı sekılde sezryana gıtmem oraya:))sağolasın canım gördüm kızımı geldim :) of yaa uyuz ediyolar valla insanı bu saatten sonra yeniden hastane mi arıycaz off offf.az kalmış seninde bebişini görmene canım heyecanla bekliyosundur şimdi :)
Bu hastaneler arasında ne kadar fark var yaa o ne öyle 1500Ne kadar kopartırsak kardır diyolar heralde...
hım ben de istanbuldayım ama biliyorum konak hastanesini öğrencilik yıllarımda kocaelideydim uygunmuş fiyatları oranın canım
ben size başka bir saçmalık söyliyeyim, hastanede 2 gece yattım ya doğumdan önce, her 3 saatte bir nst ye bağlıyorlardı , daha dün öğrendim eşim hiç söylememişti bana, taburcu olurken ödeme için muhasebeye gittiğinde 2700 fatura çıkarmışlar bir bakmışki sadece 750 tl nst ücreti, her bağlanmamda 25 tl yazmışlar eşim itiraz etmiş 350 inmiş sadece, birde siz bilmiyormusuz demiş gerizekalı, spinal farkını vs bilmiyorum faturayı hiç göstermedi bana.
ben doğum için 800 tl masraf olur diyordum , normal doğum olacak cart curt diye plan yapıyordum 2300 e mal oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?