- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.041
Tesekkur ederız teyzesı az kaldı heycnla beklıorum:)))) Yanı norml dogum mumkunsuz senın gıbı cumleler duyrsam katıyen orda yapmk ıstemıorum sezryanı hee sancm gelr gıderım sancımı cekerım pasa pasaaa acılma olmaz mecbur sezryna gırerım o baska buyuk konsmak ıstemıorum ama plnlı bı sekılde sezryana gıtmem oraya:))
Yaa ben bılmem hıcbır hastanede oyle bı epdrl farkı ben daha duymadm gormedm en fazla 600 lıra fark ıstıolr yanı ısın komık yanı su eger genel anstzyle dogm yapsam normal dogmla arasında sadece 200 lıra fark edıo epıdrallı:)) Onu gecc epdrallı sezryan yapsam 2 bucuk farkedıooo neye gore bu fıyatları belırlıolr bılemedm galıba altın uclu ıgneyle yapıolr ahahah yada oyle bı yontem kullanılıolrkı dıger epıdrl yontemlerıne benzemıoo bılmemmm heeee hakkımda hayırlısı neyse o olsn ıns epdrlede gerek kalmaz hastaneye gırdıgm gıbı 10 cm acklk var dırek dogumhanenın yolları tastannn olurrr:))))
kızlar malesef benim hastanede epidurel ücreti alıyor
ama sanırım çok değil 150 tl falan farkı oluyor
çok saçma bir durum ikisde anestezi yöntemi
biri hekimin daha çok becerisini istiyor yani biraz daha zor
ama sonuçta anestezi
keşke 150 tl olsa ronyacım yaa gerçekten çok saçma bu kadar fark alınması.doğum yapılacak hastaneye karar verirken küvöz durumunuda konuşmak lazımmış bugün bunu da öğrendik hatt bazı antibiyotikler varmış kullanılması gerekirse ondan bile ek ücret alıyolarmış ohaa dedim artık yani
ben size başka bir saçmalık söyliyeyim, hastanede 2 gece yattım ya doğumdan önce, her 3 saatte bir nst ye bağlıyorlardı , daha dün öğrendim eşim hiç söylememişti bana, taburcu olurken ödeme için muhasebeye gittiğinde 2700 fatura çıkarmışlar bir bakmışki sadece 750 tl nst ücreti, her bağlanmamda 25 tl yazmışlar eşim itiraz etmiş 350 inmiş sadece, birde siz bilmiyormusuz demiş gerizekalı, spinal farkını vs bilmiyorum faturayı hiç göstermedi bana.
Ben doğum için 800 tl masraf olur diyordum , normal doğum olacak cart curt diye plan yapıyordum 2300 e mal oldu...
kıyamam ben sana yaa ben çatladım artık yeteeer diyorum da sen daha haklısın annem ya önce sen doğur tamam hadi ben senin peşinden gelirim doğru söylüyosun kuşum hareketsizlikten bizim kızlar da uyuyo ben akşam bizim kızlardan birin,n doğum hikayesini okudum kimdi hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ceylinmelek miydi acaba işte o banyosunda yapılan tamirat sonrası banyo batmış eşi yapmaya calışmış ama tam olmamış bizim kız da içi rahat etmeyince kalkmış banyoyu ciflerle vimlerle ova ova şarıl şarıl temizlemiş ertesi gün suyu gelmişvee normal doğumla doğurmuş bende diyorum şimdi azcık daha duriim de haftaya çılgınlar gibi temizliim şu evi hem şu pislik hissimden kurtulurum hem de bebiş gelir belki:)) ay şaka bi yana hayırlısıyla sağ salim gelsinler de ne zaman olursa olsun napalım
Çoğu hastane epidurale fark alıyo galiba yaa bizimkide 250 alıyoehh doğum şekli ne olursa olsun epidural de tek güvencemiz..
Gamzenin dediği gibi asıl kıyamet çıkışta kopcak gibi geliyo bana da.. bi sürü şey yazcaklar faturalara.. sora bi bakcaz anlaştığımız fiyat iki katına çıkmışAllah yardımcımız olsun kızlar.. Hastane çıkışını pazarlık gücü kuvvetli birine devredin.. Doğuma girmeden öncede herşeyi iyice sorun... Ben bu gidişimde muhasebeye gircem ince ince herşeyi sorcam.. özellikle nst ye doğum esnasında ücret alınıyo mu.. bebek sarılık olursa tedavi masrafı ne kadar... küveze gerek olursa ne kadar isticekler.. hepsini sorcam bakalım ne kadar geçircekler
maşşallah bebişine canım tam ısırmalık olmuştur o şimdi:) hayırlısı canım..kızlaar mrb nasılsınız 2 kısı daha dogum yapmıs gozunuz aydın kızlar darısı bızlere :))
dun doktor kontrolumuz vardı tosunum 37 + 3 gunlukmus ama 10 ılerıden gıdıyormus 4100 kg olmus 54 cm :)) en gec mart 4 de kavusuyorum haftaya kontrole tekrar gıdıcem herseyın hayırlısı artık
kızlar günaydıııın gec geldik bugün ama bi soru niye:))) sabah babamızı gönderdik mutfağı temizledik bulasık ve camasır makinlerini çalıştırdık sağına soluna zırt pırt bişiler sıkıştırdıgımız hastane çantamızı düzenledik evi havalandırdık falan derken zaman geçti birazcık artık geçmiyo bu zaman ya günler mi cok uzadı ne? acayip de bi ağrı var alttaki kemiklerimi lades kemiği gibi ayırmaya calışıyolar sanki takmiim diyorum inşallah doğum belirtisidir de şööle 1 hafta içinde doğururum diyorum ama bakalım nolcak
Selam kızlar nst için kontrole gittik bugün çok şükür herşey yolundaymış doktorum hala haftaya cuma günü yapıcam diyo çatı muayenesini kafayı yedirtecek bana ya 39. Hafta bitmiş olacak yani tabi ben o zamana kadar doğurmazsam bakıcak :)
size acil birşey sorucam ayrıca bizim hastanede normal ve sezryan doğum ücreti 1000 tl idi benimde hiç aklıma gelmedi epidural olursa fark alınıyomu falan diye sormak bugün sordum ve şokkkkk epidural olursa 600 tl ek ücret alıyolarmış yaaa ben epidural normal istiyodum 1600 oluyo ücreti duyunca yüzüm düştü hemen bu gidişle normal yapıcam yada genel anestezi ile sezeryan :) şaka gibiler yaaa sizin hastanelerinizde de epidural için fark alıyolar mı
Çoğu hastane epidurale fark alıyo galiba yaa bizimkide 250 alıyoehh doğum şekli ne olursa olsun epidural de tek güvencemiz..
Gamzenin dediği gibi asıl kıyamet çıkışta kopcak gibi geliyo bana da.. bi sürü şey yazcaklar faturalara.. sora bi bakcaz anlaştığımız fiyat iki katına çıkmışAllah yardımcımız olsun kızlar.. Hastane çıkışını pazarlık gücü kuvvetli birine devredin.. Doğuma girmeden öncede herşeyi iyice sorun... Ben bu gidişimde muhasebeye gircem ince ince herşeyi sorcam.. özellikle nst ye doğum esnasında ücret alınıyo mu.. bebek sarılık olursa tedavi masrafı ne kadar... küveze gerek olursa ne kadar isticekler.. hepsini sorcam bakalım ne kadar geçircekler
bukonuda bende endişeliydim ama anlaştığımız fiyatın altına çıktık:)3200 dü..çıkarken son yapılan tahlilleri nstleri doktor ücretlerini düşmüşler hep..mesela ben ekstra olarak ağrı kesici bi makina var onu bağlatmıştım..onunda ücretini almamışlar..2900 e çıktık..
bukonuda bende endişeliydim ama anlaştığımız fiyatın altına çıktık:)3200 dü..çıkarken son yapılan tahlilleri nstleri doktor ücretlerini düşmüşler hep..mesela ben ekstra olarak ağrı kesici bi makina var onu bağlatmıştım..onunda ücretini almamışlar..2900 e çıktık..
Merhaba kıssslar,
biz bebşimiz için 70*140 karyola aldık içine şilte almak için dolanıyoruz kafayı yedik..kimi yaylı dıo kimi kopuklu kım soyle boyle....kaç gundru bii sorun halıne geldi..allah askına içinizde bu konu hakkında nereden ve makul fiyatta alabileğimiz konusunda yardımcı olursa cok mınnattar olacagım..tskler
Merhaba kıssslar,
biz bebşimiz için 70*140 karyola aldık içine şilte almak için dolanıyoruz kafayı yedik..kimi yaylı dıo kimi kopuklu kım soyle boyle....kaç gundru bii sorun halıne geldi..allah askına içinizde bu konu hakkında nereden ve makul fiyatta alabileğimiz konusunda yardımcı olursa cok mınnattar olacagım..tskler
kız unutmuş olmasınlar :) ya da sen çok şanslısın da ondan dolayıFototerapi için ne kadar ödediniz peki?
Ortopedik Yataklar,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
ben buradan 60*120 almıştım yataktan çok memnunum, bebeğin içine gömülmeyeceği sert bir yatak olmalıymış, doktorumuz söyledi, firmayı arayıp ölçünü söyle istersen belki o ölçüdede ellerinde vardır, benimki de özel ölçü sınıfındaydı.
firmay oldukça güvenilir bir firma, ben hem avcılar, hem ataşehir mağazasından sürekli alışveriş yapıyorum...
onu hiiççç sorma:))))) 650 lira geceliği...sgk falan derken 525 liraya çıktık..1 gece:) oda ben eve gittim geldim..oda tutsam 2000 falan olurdu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?