2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnş.canım kolay bi doğum olur ne güzel.Hakkımızda hayırlısı artık...

keşke 150 tl olsa ronyacım yaa gerçekten çok saçma bu kadar fark alınması.doğum yapılacak hastaneye karar verirken küvöz durumunuda konuşmak lazımmış bugün bunu da öğrendik hatt bazı antibiyotikler varmış kullanılması gerekirse ondan bile ek ücret alıyolarmış ohaa dedim artık yani

canım yenidoğan yoğun bakım hizmetlerinden ücret alınmıyor
yani ben hastaneye özellikle bunu sordum ücret ödemiyorsunuz dediler
umarım fazla uçuk olmayan rakamlarla taburcu oluruz

resmen işi ticarete döküyolar yaa şeytan diyo git devlet hastanesinde doğur gel.. Epiduralsiz normal doğumad cesaret edemiyorum bebiş geçen hafta 3,5 kg dı bir hafta sonra biraz daha fazla olacak ben nasıl yapıcam normal hiç bilmiyorum :) bizim hastanede de öyle her girdiğinde hiç sorgusuz sualsiz 25 tl alıyolar nst için resmen saçmalık en ince ayrıntısına kadar sormak lazım herşeyi yoksa fatura çok kabarık geliyo

Bende okudum bi yerde 39. haftaya giren bi kıza doktor artık yatma hareketli ol gelsin bi an önce demiş.. bence de nerde hareket orda bereket o yüzden ben yürüyüş yapcam bugün çünkü temizlik çok yoruyo hemen oturuyorum geri dışarda olursam en azından yürümek zorunda kalırım eve gelene kadar dediğin gibi hayırlı olsun canım inşallah zamanında sağlıkla gelsinler

Çoğu hastane epidurale fark alıyo galiba yaa bizimkide 250 alıyo ehh doğum şekli ne olursa olsun epidural de tek güvencemiz..
Gamzenin dediği gibi asıl kıyamet çıkışta kopcak gibi geliyo bana da.. bi sürü şey yazcaklar faturalara.. sora bi bakcaz anlaştığımız fiyat iki katına çıkmış Allah yardımcımız olsun kızlar.. Hastane çıkışını pazarlık gücü kuvvetli birine devredin.. Doğuma girmeden öncede herşeyi iyice sorun... Ben bu gidişimde muhasebeye gircem ince ince herşeyi sorcam.. özellikle nst ye doğum esnasında ücret alınıyo mu.. bebek sarılık olursa tedavi masrafı ne kadar... küveze gerek olursa ne kadar isticekler.. hepsini sorcam bakalım ne kadar geçircekler

Merhaba kıssslar,

biz bebşimiz için 70*140 karyola aldık içine şilte almak için dolanıyoruz kafayı yedik..kimi yaylı dıo kimi kopuklu kım soyle boyle....kaç gundru bii sorun halıne geldi..allah askına içinizde bu konu hakkında nereden ve makul fiyatta alabileğimiz konusunda yardımcı olursa cok mınnattar olacagım..tskler

Off siz nelerden bahsediyorsunuz böyle.Doğurmayın tutun içinizde:>Ya da sivasa gelin Anadolu Hastanesine.Normali de sezaryeni de 400tl yat kalk hepsi içinde tam paket.Beklerim arkadaşlar:>Doktorları d gayet ii.Tabi şaka bir yana Allah yardımcımız olsun

bukonuda bende endişeliydim ama anlaştığımız fiyatın altına çıktık:)3200 dü..çıkarken son yapılan tahlilleri nstleri doktor ücretlerini düşmüşler hep..mesela ben ekstra olarak ağrı kesici bi makina var onu bağlatmıştım..onunda ücretini almamışlar..2900 e çıktık..

maşşallah bebişine canım tam ısırmalık olmuştur o şimdi:) hayırlısı canım..

benim de kemiklerimi ayırıyolar canım dünden beri:) işyerindeyim şu an, sabahtan beri sadece wc için ayağa kalktım yürümek işkence...

bahçelievler yaşam hastanesinde doğum yapcam ben, normal 250 idi zam geldi 350 400 olmuştur. sezeryan 750 idi, o da 850 olmuştur heralde.. epidurale fark alınıyor ama ne kadar bilmiyorum , küvez parası nst ücreti hepsini yarın sabah muayeneye gittiğimde muhasebe ile konuşup öğrenicem.. çünkü bizim ayırdığımız bütçe kısıtlı, olmadı kaynak arayışına giricez maalesef... doktorumdan epidurali önermiyo ama bakalım... ben ücretleri yarın burdan paylaşıcam kızlar

ewet hayatım önceden hazırlıklı olmakta büyük fayda war... eltim doğum yaptığında çıkış işlemleri yapılırken bisürü para muhabbeti olmuştu, kız çok gerilmişti... bende ozaman demiştim inşallah benim başıma böle bişi gelmez.. o durumda kalmayı hiç istemem..

anamm ne güzel olmuş sizin ki... Darısı bize olsun inşallah.. Benim de tek güvencem doktorumuz.. Sağolsun fiyatı çok indirtti muhasebeye.. Doğumdan sonra da ekstra bişey çıkarırlarsa itiraz eder diye umuyorum... bi de zaten ticarethane olan hastaneler belli oluyo önceden.. bizim nstler 60 tl kontrolde.. geçen gittiğimizde direk bu sefer almayalım dediler ama eşim önceden vermişti artık bi dahaki sefere almıcaklar :) kontrolde 10 günü doldurmadığı için bi dahaki sefer hiç para vermeden çıkmayı umuyorum.. tabi salıya kadar doğurmazsam

kız unutmuş olmasınlar :) ya da sen çok şanslısın da ondan dolayı fototerapi için ne kadar ödediniz peki?

magcim sen şanslı olanlardansın yani :) öyle bi duruma getirilmişizki artık 2900 lere falan iyi diyoruz ne diyim allah sonumuzu hayretsin :)

Ortopedik Yataklar,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz

ben buradan 60*120 almıştım yataktan çok memnunum, bebeğin içine gömülmeyeceği sert bir yatak olmalıymış, doktorumuz söyledi, firmayı arayıp ölçünü söyle istersen belki o ölçüdede ellerinde vardır, benimki de özel ölçü sınıfındaydı.

firmay oldukça güvenilir bir firma, ben hem avcılar, hem ataşehir mağazasından sürekli alışveriş yapıyorum...

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum maşallah doğum yapan ne kadar çok olmuş maşallah allah kuzucuklarınızla sağlıklı günleriniz olsun biz hala aynıyız kızımın gelmesini bekliyoruz herşey yolunda çok şükür

bu arada benim kızım içinde yatıyor o yüzden memnunum dedim :)

bizim odada da bambu beşiği var onun yatağının içi elyaf dolu bu yüzdende yumuşak, eve yenidoğan hemşiresi gelmişti herşey yolunda mı diye, güvenlik açısından yumuşak buldu o yatağı bende üzerine 3 tane büyük banyo havlusu katlayıp koydum ancak düzleşti, ama kendi odasındaki yatak süper, linkte verdiğim yatak o işte

tskler cnm bakıyorum su satıcılar varya fena ya artık dr lar yumusak yatak oneriyrms..yaw dedim olurmu millet sırt bel agrısını gecirmek için tahtada yatarlardı ne olduda drlar fikir değiştirdi..yumusak yatakta bebek buyudukce içine gomulecek....bizim kararımızı etkilemekten baska bişey yapmıyorlar valla...

arkadaşlar selam hepinize...
giremedim 1 haftadır doğrudürüst internete...doğum listesinden baktım,çok şükür doğumlar yolunda gitmiş,Allah analı babalı büyütsün hepsini,geçmişi henüz okumadım..okuyamıcam da sanırım
bazı arkadaşlar sayfa sayısı 4000e gelince doğumlar başlar diyodu :) yarısı tamamlandı bile 4000 olmadan :)ben en son 3900de kalmıştım..pazartesiydi...

biz son kontrole salı gittik,nst normal çıktı dr 'bebek seni önceden hastaneye getirmesse sen haftaya salı gel ' dedi.alttan bakarız,durumu inceleriz dedi.paşamın keyfi yerinde,çok bekletmeden gelsin kolaylıkla sağlıkla hepsi inşallah

öpüyorum hepinizi.aklım hep sizde ama eşim geleli ev temizliğiyle uğraşıyoruz,ufaktefek alışverişler de kalmıştı,onlar hallediliyo biyandan..çok yoruldum artık..ayaklarım taşımıyo gövdemi :)

onu hiiççç sorma:))))) 650 lira geceliği...sgk falan derken 525 liraya çıktık..1 gece:) oda ben eve gittim geldim..oda tutsam 2000 falan olurdu herhalde

aman yarabbim bu nedir yaaa 650 tl mi?? sarılık olduğuna mı üzülecez yoksa fototerapi ücretine mi şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…