2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım allah kimsenin başına vermesin kabızlığı(( neyse ki sen çarelerini bulmuşsun.. Armut yemenin iyi geldiğini senden öğreniyorum sağol..hemen eşime aldırıyorum:))) Zeytinyağı içme olayını midem kaldırmaz ama onuda denemeye çalışacağım... teşekkür ederim...

bana doktor kabızlık için şunu önerdi...hem bitkisel hem kesin çözüm dedi 3-4 tane kuru inciri 4-5 parçaya bölüp kavanoza at üzerine zeytinyağı dök sabah aç karınla ve akşam yatarken 2-3 parça inciri ye hiç bi sorun kalmayacak dedi....şükür daha yapmadım incir ve yağı hazırladım ama telaştan unuttum ben şimdiye kadar zeytinyağı ile idare ettim.....

muz, şeftali, nar kabız yapıyor...

kiraz,erik,üzüm,armut,ayva,elma,kayısı, kavun iyi geliyo bi koca tabak kiraz yedim cırcır oldum hamişken şaştım kaldım

Emin ol 2 tane yee sonra görüceksin faydasını
işte ben üstüne yağ döküp yiyemem :/ ama sade kayısı yerimm
muz, şeftali, nar kabız yapıyor...

kiraz,erik,üzüm,armut,ayva,elma,kayısı, kavun iyi geliyo bi koca tabak kiraz yedim cırcır oldum hamişken şaştım kaldım

kiraz ve üzüm bende feci gaz yapıyor yafs çok yeme kiloda yapar bu ikisi

kızlar bnde kabızlık yok şükür ama felaket bir şişkinlik varr... patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum çok şişiyorum.
buna ne yapmak lazım?

kızlar bnde kabızlık yok şükür ama felaket bir şişkinlik varr... patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum çok şişiyorum.
buna ne yapmak lazım?

Ben sade soda içiyorum ama ara ara içiyorum öyle hemen kafama dikmiyorum az da olsa iyi geliyor rahatlatıyor...
doktorumda günde 1 tane sade sodaya müsade etti :/

bm normldede gaz sorunum vardı o yüzden doktorum gazlı şeylerden uzak durman gerekiyor dedi.
cmtesi günü kalp atışlaarını duymaya gitcez ozamn doktorumada bi danışım bunu... ooff offf

Bende de kabızlık varrrrr çok birde gaz sıkışması bir girio böyle sanki karnımın alt bölgesini bıçaklıyorlar öyle canım acıyor :85::85::85:

şimdi doktordan geldim gazdan dolayı bebeğimi fazla göremedim, kalp atışını bile zor duyduk, gaz için rennine diye bi ilaç verdi bu konuda başka bir çözüm önerisi olan varmı

ay nerde bu kıslar ya ben yemeğimi yaptım geldim oruçlu değilim ama ezanı bekliyormm kocamla yemek yicez unutuyom bide bebiş 3 kişiyizzzz

ah bu kabızlık yarım saat 1 saat beni kitliyo tuvalete yaavv kara kayısıda iyi geliyomuşşşş korkuyom tuvaletim gelcek diye bazen ziyaret günde 3ü buluyo ama yakında geçer inşaallah 3 aydan sonra geçmişti öncekinde yanlış hatırlamıyosamm olsun ben herşeye razıyım yeterki kucamızda olsun bebeişimm:44::44::44::44::44:

aynen canım bende senin gibiyim bütün yemeklerden tiksiniyorum hemen hemen hiçbişe canım çekmiyo bazen hiçbişe yemeden yatıyorum zorla bayılmamak için meyva yiyorum çok iştahsızım geçer heralde 3 aydan sora...

şimdi doktordan geldim gazdan dolayı bebeğimi fazla göremedim, kalp atışını bile zor duyduk, gaz için rennine diye bi ilaç verdi bu konuda başka bir çözüm önerisi olan varmı

soda içmem bayağı fayda sağlayacaktır canım. Rennie yi bana mide yanması için vermişlerdi önceden.

artık ben bir mart annesi değilim Bebeğimiz kaybettik kalbi dayanmadı allah sizlere bu acıyı yaşatmasın hepinizin bebeklerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin Bundan sonraki gebeliklerimde banada 3 düşüğü yaşatmasın....AMİN...

Olamaz yaaaa((

İçim nasıl tuhaf oldu(((

Başın sağolsun canım, Rabbim Katında hayırlısı buymuş demekki.

Rabbim başka acı göstermesin

Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemedim, başın sağolsun.

allah sabır versin canım.allah kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın.dualarımız seninle.

canımmmm başın sağolsunn, Allah sabır versin sana ve eşine,,,inan çok üzüldümm yaa ,,,rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…