- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.021
Emin ol 2 tane yee sonra görüceksin faydasınıtatlım allah kimsenin başına vermesin kabızlığı(( neyse ki sen çarelerini bulmuşsun.. Armut yemenin iyi geldiğini senden öğreniyorum sağol..hemen eşime aldırıyorum:))) Zeytinyağı içme olayını midem kaldırmaz ama onuda denemeye çalışacağım... teşekkür ederim...
işte ben üstüne yağ döküp yiyemem :/ ama sade kayısı yerimmbana doktor kabızlık için şunu önerdi...hem bitkisel hem kesin çözüm dedi 3-4 tane kuru inciri 4-5 parçaya bölüp kavanoza at üzerine zeytinyağı dök sabah aç karınla ve akşam yatarken 2-3 parça inciri ye hiç bi sorun kalmayacak dedi....şükür daha yapmadım incir ve yağı hazırladım ama telaştan unuttum ben şimdiye kadar zeytinyağı ile idare ettim.....
muz, şeftali, nar kabız yapıyor...
kiraz,erik,üzüm,armut,ayva,elma,kayısı, kavun iyi geliyobi koca tabak kiraz yedim cırcır oldum hamişken şaştım kaldım
kızlar bnde kabızlık yok şükür ama felaket bir şişkinlik varr... patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum çok şişiyorum.
buna ne yapmak lazım?
kızlarrrrrr yemeklerden çok tiksiniyorum..geceleyin hiçbirşey yemeden yattığım oldu..çok kötü..bi de çalışıyorum öğlenleri de çok zor oluyor..bugün meyve ile geçiştircem akşam yemeğini..sizde de böyle şeyler oluyor mu..bi de benim adet zamanımdı geçtiğimiz iki üç gün boyunca, adet sancısı gibi ağrı çektim, çok kötüydü, sizde de oldu mu bu durum?
şimdi doktordan geldim gazdan dolayı bebeğimi fazla göremedim, kalp atışını bile zor duyduk, gaz için rennine diye bi ilaç verdi bu konuda başka bir çözüm önerisi olan varmı
artık ben bir mart annesi değilimBebeğimiz kaybettik kalbi dayanmadı allah sizlere bu acıyı yaşatmasın hepinizin bebeklerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin Bundan sonraki gebeliklerimde banada 3 düşüğü yaşatmasın....AMİN...
artık ben bir mart annesi değilimBebeğimiz kaybettik kalbi dayanmadı allah sizlere bu acıyı yaşatmasın hepinizin bebeklerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin Bundan sonraki gebeliklerimde banada 3 düşüğü yaşatmasın....AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?