- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.221
Kızlarr birkaç gündür yoktum sayfalar birikmiş.Anne olanları tebrik ediyorum.Sezeryan da kaçıncı haftada alınıyor bebekler?
canım kardeşine ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin
bende yıllar önce kpss puanımla o sınava girmiştim
ve malesef o zamanlar torpil çok dönüyordu bu işlerde
ve ben kazamamıştım dünya başıma yıkılmıştı bana görede o iş son şansımdı
ama çok şükür sonra başka bir atamayla atandım
umaırm kardeşin içinde hakkında hayırlısı neyse o olur
Ederim tabi etmem mi, Allah kimseyi işsiz, aşsız bırakmasın.
canım ben okudum bile Allah kabul etsinnn
Bende okudum cnm. Allah yardımcısı olsun...
Haklısın canım.. Ben de yürüycem artık hayırlısı ne zaman isterse gelsin napalım :)
Kızla sorun sizde değil bence forum hızlı ilerliyo maşallah
canım ben bi biberon bi de emzik koydum nolur nolmaz diye.. lazım olursa orda aramayalım zaten çok yer kaplamıyo..
canım sen yinede bir tane al hastanede emmezse sütünü sağar verirsin
gerçi kaşıkla yedirmek daha iyi diyorlar
istersen bir tane chicconun yeni doğan için olan biberonunu al
canım ben bu ürünü almıştım
ama şuan bu sitede indirim yok istersen başka sitelere bak
daha ucuz bulursun diye tahmin ediyorum
Chicco | Chicco %0 BPA PP Biberon Kauuk Emzikli 150 ml Normal Ak - Turuncu | 25,55 TL
selamlar güzel annişler, yarın kardeşim katiplik mülakatına girecek sizden dua istiyoruz, hamilelerin duası kabul olur bu kadar hamileyi bir arada bulmuşken:) duanızı esirgemeyin ne olur kızlar, bu iş onun son şansı gibi, dua edin de hayırlısıyla geçsin şu mülakatı.... bir de aytel kürsi okursanız çooooooooooookkk sevinriz, dualarınızı bekliyoruz lütfen. kuzucumla öpüyoruz sizi teyzeleri
canım ben cihicconun biberonu ve emziğini aldım ikiside kauçuk uçlu yani anne memesine uyumlu emzik yeni doğan emziği 12 tl biberon 150 ml oda 22 tl ye aldım
ben bunu kullanıyorum Dr.Browns | Dr.Browns Standart Cam Biberon 250 ml DB261 | 0,00 TL
çok memnunum, doğal akışlı ve içindeki çubuk sayesinde havayı alıyor kolik olmasını önlüyor, bir arkadaşım benim kızla aynı zamanda doğdu chicco aldı önce memnun kalmayında dr browns aldı benim tavsiyemle ve şuan çok memnunlarmış,
hastanedeyken doktoruna ve yoğun bakım hemşirelerine sordum marka söylemiyoruz ama ne alırsan al cam al demişlerdi bende cam ve silikon emzzikli aldım, ayrıcada şimdiden al bu şekilde daha uygun fiyatlı bulabilirsin, diğer türlü en yakın eczaneden alınıyor pahalı oluyor.
slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
k.i.b. hepinizi seviyorum...
Canım eşinin durumunun iyi olmasına sevindim inşallah her şey böyle yolunda gider hep.
cok saol bebeğimm yaa Allah a şükür toparlanıyor işte,ameliyat olmasına sevindim desem ayıp mı olur bilmiyorum ama ameliyat bahanesi ile 1 hafta daha evde toplamda 2 hafta, sanırım yorulsam bile hiçç şikayetim yokkızımda babasını özlemiş iice hareketlendi karnımda minnoş
kızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun
kızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun
Ayıp olmaz canımAllaha şükür durumu iyi ve evde ne güzel. Bİzimki yoğun çalışıyor haftada bir gün izni akşamları erken sızıp kalıyor yorgunluktan ben de daha çok vakit geçirmek isterdim. Yaza yıllık iznine artık inşallah.
aynen kuzum yaa benim kocamda aksam 8 bucukta geliyo cumartesi mutlaka subeye gitmesi gerekiyor nakitçi oldugu için bankamatik falan,oyuzden şikayetim yok
yaz izinlerinide birlikte kullanamamıstık zaten bende çalısırken,müdürlerimiz sagolsunlar aynı tarihe izin alamamıstık
O gıcık bir şey işte yıllık izinler aynı tarihte olmazsa neye yarar ki. Benim iki ay olunca sıkıntı olmuyor onunki bir şekilde denk geliyor. Annemler deniz kenarında mis gibi hava ben de kocamı bırakamıyorum iki ay tatil olsa da bir işe yaramıyor keşke o da öğretmen olsaydı diyorum bazen.
Bu arada bugün benim songünümdü yarın sabahtan raporumu alıp izne ayrılıyorum. Evde olmak çooooookkkkkkk güzel olacak.
yaaa keşkee bende bankacı olcagıma öğretmen olsaymısım ahh ahh kafamne güzell 2 ayy izin
kocacıgını nasıl bırakıp gitceksin kii haklısın sende,hemde 2 ay. cidden keske o da ögretmen olsaymıs canım yaa. biz meslektaşız kocamla da ne oluyo sanki
hayırlı ugurlu olsun raporun canımm ama evde sıkılcaksın ben söleyimm Eylülden beri evdeyim mecburiyetten vee sanırımm ölcem artık
Fıtık yüzünden evdesin değil mi?
Ben de eylülden beri gezmediğim kadar gezdim sabah 7.30'da ders başlıyor sabah uyanmak sıkıntı oluyordu artık vücut kalkmıyor artık en azından istediğim kadar uyur sıkılırsam çıkarım gidilecek birkaç arkadaş da var onlara falan gideyim derken zaman geçer zaten. Doktorun dedğine göre bizim oğlan kırkı beklemezmiş zaten.
slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?