2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr birkaç gündür yoktum sayfalar birikmiş.Anne olanları tebrik ediyorum.Sezeryan da kaçıncı haftada alınıyor bebekler?

burda valla sayfalar öyle bir akıyor ki bende yetişemiyorum kuzucum benimde mecburi sezeryan ama doktorcugum 39. haftada alırız dedi,az kaldı normal dogurcam zaten anlamadım ben bu işten bşey :44::44:

Ederim tabi etmem mi, Allah kimseyi işsiz, aşsız bırakmasın.

canım ben okudum bile Allah kabul etsinnn

Bende okudum cnm. Allah yardımcısı olsun...

bende okudum canımm, Allah ın izni ile kardesin işe girer inşallah. [/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallah... kızlar çoooook teşekkür ederim. Rabbim hepimize kolay doğumlar naip etsin, ağrısız sızısız doğururuz inşallah

yürüyüş baya işe yarıyormuş ama ben 1 saat yürüsem belim melim kopuyor.. temizlik bile yapamıyorum yer kaplamıyor evet te annem gerk yok demişti ama anneyi dinlemeyim alayım ben :)

http://www.e-bebekanneleri.com/Chicco-Step-Up-1-150-ml,PR-23504.html bunu almayı düşünüyorum bi bakarmısınız nasıl?
canım sen yinede bir tane al hastanede emmezse sütünü sağar verirsin
gerçi kaşıkla yedirmek daha iyi diyorlar
istersen bir tane chicconun yeni doğan için olan biberonunu al
canım ben bu ürünü almıştım
ama şuan bu sitede indirim yok istersen başka sitelere bak
daha ucuz bulursun diye tahmin ediyorum
Chicco | Chicco %0 BPA PP Biberon Kauuk Emzikli 150 ml Normal Ak - Turuncu | 25,55 TL

hakkında hayırlısı olsun inşallahh...

Chicco Step Up 1 150 ml - Biberon - Chicco - e-bebekanneleri.com - Anne ve Bebek Ürünleri Satış Mağazası bu biberonu alcaminş ama çok pahalı ve cam değil
canım ben cihicconun biberonu ve emziğini aldım ikiside kauçuk uçlu yani anne memesine uyumlu emzik yeni doğan emziği 12 tl biberon 150 ml oda 22 tl ye aldım

ewet baya güzelmiş ama tükenmiş. yukarda verdiğim linktekide iyi gibi ama bilemiyorum tabi.

hayırlı uğurlu olsunn..Allah analı babalı büyütsünnn.

Canım tüm arkadaşlar yazmış zaten hiç endişelenme. Arkadaşım anlattı geçen gün doktorun biri de ona öylesöylemiş o da korkmuş başka doktorlara gitmiş hepsi normal demiş kızı şimdi 22 aylık akıl küpü çok tatlı bir şey. Kızın yapısı minyon arkadaş korktuğuyla kaldı boşu boşuna.

Geçmiş olsun Allah başka dert vermesiin inşallah.

Canım inşallah pazar günü de iyi haberler verirsin bize.

Canım eşinin durumunun iyi olmasına sevindim inşallah her şey böyle yolunda gider hep.

cok saol bebeğimm yaa Allah a şükür toparlanıyor işte,ameliyat olmasına sevindim desem ayıp mı olur bilmiyorum ama ameliyat bahanesi ile 1 hafta daha evde toplamda 2 hafta, sanırım yorulsam bile hiçç şikayetim yok kızımda babasını özlemiş iice hareketlendi karnımda minnoş

kızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun

Ayıp olmaz canım Allaha şükür durumu iyi ve evde ne güzel. Bİzimki yoğun çalışıyor haftada bir gün izni akşamları erken sızıp kalıyor yorgunluktan ben de daha çok vakit geçirmek isterdim. Yaza yıllık iznine artık inşallah.

kuzummmm kocacıgıma da sordum ki hediyeye bayılır kendisi ben olsam istemezdim diyo bende istemezdim sanırım ama bir yandan da ayrıcalıklı bir tarih ne bilim kafam karıstı yaa

Ben olsam istemezdim sanırım 1 Mart'ı tercih ederdim. Oğlununda ilerde şikayet etme ihtimali var tabi ki. Ama karar verecek olan sensin.

aynen kuzum yaa benim kocamda aksam 8 bucukta geliyo cumartesi mutlaka subeye gitmesi gerekiyor nakitçi oldugu için bankamatik falan,oyuzden şikayetim yok
yaz izinlerinide birlikte kullanamamıstık zaten bende çalısırken,müdürlerimiz sagolsunlar aynı tarihe izin alamamıstık

O gıcık bir şey işte yıllık izinler aynı tarihte olmazsa neye yarar ki. Benim iki ay olunca sıkıntı olmuyor onunki bir şekilde denk geliyor. Annemler deniz kenarında mis gibi hava ben de kocamı bırakamıyorum iki ay tatil olsa da bir işe yaramıyor keşke o da öğretmen olsaydı diyorum bazen.

Bu arada bugün benim songünümdü yarın sabahtan raporumu alıp izne ayrılıyorum. Evde olmak çooooookkkkkkk güzel olacak.

yaaa keşkee bende bankacı olcagıma öğretmen olsaymısım ahh ahh kafam ne güzell 2 ayy izin
kocacıgını nasıl bırakıp gitceksin kii haklısın sende,hemde 2 ay. cidden keske o da ögretmen olsaymıs canım yaa. biz meslektaşız kocamla da ne oluyo sanki
hayırlı ugurlu olsun raporun canımm ama evde sıkılcaksın ben söleyimm Eylülden beri evdeyim mecburiyetten vee sanırımm ölcem artık

Fıtık yüzünden evdesin değil mi?
Ben de eylülden beri gezmediğim kadar gezdim sabah 7.30'da ders başlıyor sabah uyanmak sıkıntı oluyordu artık vücut kalkmıyor artık en azından istediğim kadar uyur sıkılırsam çıkarım gidilecek birkaç arkadaş da var onlara falan gideyim derken zaman geçer zaten. Doktorun dedğine göre bizim oğlan kırkı beklemezmiş zaten.

canım bu durumda bebeğin fikrini alamadığınıza göre
bence en mantıklısı ya bir gün öncesi yada bir gün sonrası olması
belki bu durumdan hoşlanmayabilir

evett fıtık yüzünden ama eve cıktıgımdan beri kocamla kalkıp kocamla yatıyorum,hiç söylee doya doya uyuyamadım,adamcagız kahvaltıda istemiyor benden neden uyanıyorum o giderken çözemedim bi türlü sonra da uyku kaçıp gidiyoorr. sen pazartesi dene bir bakalım nasıl olcak evde ilk sendromlu günün,pardon artık sendromsuz zaman bir şekilde geçiyor yaa,az kaldı dogurmamıza zaten. bende benim kız beklemez derdim ama dogum kanalına bile girmedi sıpam daha,36+4 olduk ona ragmen. sezeryanla 39 da alcak doktor yoksa benmki 40 ı geçer bile bu gidişle. neyseki senin oglusun annesinin sıkılmasına fırsat vermeden gelecek

Canı ne güzel, yazdıklarından sorunsuz ve mutlu olduğu anlaşılıyor, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın, bebişiniz kollarınızda artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…