- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.181
kızlar selam öyle dolanırken sizi gördüm,ben de inşallah elim annesi olacağım.. sizlere çokkk olay doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.amiin
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
k.i.b. hepinizi seviyorum...
cnm bnm çok teşekkürler..dediğin gibi çok zor oldu insan bin türlü senaryo kuruyo kafasında..ama tıpkı doğumda yavrusunu görünce nasıl rahatlarda bütün çektiği acıları unutrsa anne bnde annem ameliyattan sağ salim çıkıp onu görüdğümde öyle oldum..
bernysita canım aklımdan geçmiştin,yok epeydir diye..çok geçmiş olsun..anneliğe hazırlanırken anne hastalığı çok zor olmuşturşükür ki iyi geçmiş ameliyatı..inşallah en kısa zamanda daha da iyi olur
evet cnm elzem şeylere dikkat edelim temizlik konusunda yeter..yoksa bakıyorum sokakta büyüyen çocuklara taş gibiler dr. yüzü görmüyolar valla :))Bence de haklısın, ablam şimdiden kızıyor bana, nanemolla yetiştirme sıpayı diye, herşeyini ütüleme, genel geçer temizlik kurallarına uy yeter diyor, ben de rahat büyütmeyi düşünüyorum, sonuçta 6 aylıkken bırakıp gidicez çocukları bakıcılara falan,
doğum yüzü nasılmış cnm ya?:44: off 40 a kdr beklerse bnmki 31 mart olr o kdr beklemek şuan herkesin şakır şakır doğurdunu görünce korkunç geliyo bna ama Allah sağlıkla kavuştursunBenim annem de bana, sen de doğum yüzü oluşmamış daha, yüzüne vurmamış, senin 20 martı bulur falan diyor, ama ben o kadar beklemek istemiyom yaaaaaaaaaaaaaaa.
çok saol tatlımçok geçmiş olsun allah sevdiklerimizle bizi sınamasın.Çok sevindim allah başka sıkıntı vermesin
kızlar selam öyle dolanırken sizi gördüm,ben de inşallah elim annesi olacağım.. sizlere çokkk olay doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.amiin
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
kuzummm çok geçmiş olsun,zor günler atlatmıssınız ailecek,keşke paylaşsaydın bizimle birlikte omuzlardık,birlikte atlatırdık kötü günlerini. ama bak Allah büyük,derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor,ameliyat iyi geçmiş kitle alınmış. şimdi günden güne daha iyi olacak,toparlayacak kendisini. benim kocam pazartesi varikosel ameliyatı oldu daha yeni yürüyebiliyor düşün,o da kısa mesafe. annen zor bir ameliyat atlattı zamanla turp gbi olacak için rahat olsun. evini de bosver temizlik falan,saglıktan önemli hiçbir şey yok. Allah sevdiklerimizin saglıgını daim etsin yeter bize. gerekirse 1 günlük temizlikçi çagırırsın napalım. yakınsak birlikte hallederiz evinin temizligini dert etme:
Allah razı olsun cnm..güzel yüreğine sağlıkçoook geçmiş olsun dua edicem sizin için
cnm sarmısak yutmak iyi geliyomuş diye duymuştum..rahmetli babannemdede vardı tansiyon hep sarımsak yutardı..yada nar suyu yada tarçın..bunlar iyi geliyomuş..tansiyondan bahsedince neden hep çekirdek yiyesim geliyo anlamadımki:44:
lagrima canım sormuşsun tansiyonun yükseldiğini nasıl anlıyorsun diye
Allah muhafaza kimsenin yükselmesin ama yükselince o kendini belli ediyor
yani başın dönüyor gözlerinin önünde yıldızlar dolanıyor gözleirin gidiyor
bir tuhaf oluyorsun işte
umarım kimsenin yükselmez ve bu durumla karşılaşmazsınız
polyyy canım bende 4500 lerde doğururum diyordum
ama bu gidişle çok zor yani 5000 lerde ancak olur gibi geliyor :97:
Canım az önceki mesajını yeni gördüm, şağolasın..
şubat sonuna kadar aktif olurum inşallah.. sonra kaynana gelecek.. tarihi geç verdikleri için yalan söyleyemedim, oda mart başı gelirim dedi. sonra da zaten son hazırlıklar filan derken 5 mart olur inşallah..
4 mart gece saat 12den sonra yiyip içmek yasak, 5 mart sabah 7de hastane de olacağız. bende hep erkenden olsun diyordum şükür öyle de oldu..
sende inşallah gelecek haftalarda hayırlısıyla işlemlerini yaptırır gününü alırsın.
Haklısın canım.. Ben de yürüycem artık hayırlısı ne zaman isterse gelsin napalım :)cnm sıkma canını..belki psikolojik olarkda etkileniyodur hani adet belirtileri gibi :)) sn kndini rahat bırak o gelcei zmnı biliyo..ztn heralde 10 gün boyunca yaşanmıyodur doğum belirtileri..sonuçta bugün doğmamış olabilir ama yrn bi bakarsın hastanede yavrunu kucağına almışsın..bu işler hiç belli olmuyo..gelmedi geç kaldı diye bişi yok..sağlık sorunu bi problem yoksa en uygun zmnda gelir o mrk etme..mesela 2-3 günesn yürüyüşe dvm et evet çok can yakıyo baskıları artık bnde nene gibi yürüyorum ama yavaş yavaş sık sık yürüyüş yap..valla sn normal doğumu beklediğin için en çok snn doğumunu bekliyorum heycanla bnde :)))
Bende seni öpüyorum o zamannnayrıca MELİKEye de çok teşekkür ederim size haberi ilettiği için.
Kızla sorun sizde değil bence forum hızlı ilerliyo maşallahpolyyy canım bende 4500 lerde doğururum diyordum
ama bu gidişle çok zor yani 5000 lerde ancak olur gibi geliyor :97:
canım ben bi biberon bi de emzik koydum nolur nolmaz diye.. lazım olursa orda aramayalım zaten çok yer kaplamıyo..çantanıza biberon emzik falan koydunuz mu?
biberon alırsam chicco nun anne göğsü formatında olan biberonu var onu alcam ama karar veremedim 0+ 3+ 6+ mı alsam sizce? siz ne aldınız? annem şimdiden alma diyor erken daha doğsun emmezse alırız falan diyor .. napsamki? çokda pahalı istediğim meret
çantanıza biberon emzik falan koydunuz mu?
biberon alırsam chicco nun anne göğsü formatında olan biberonu var onu alcam ama karar veremedim 0+ 3+ 6+ mı alsam sizce? siz ne aldınız? annem şimdiden alma diyor erken daha doğsun emmezse alırız falan diyor .. napsamki? çokda pahalı istediğim meret
Canım az önceki mesajını yeni gördüm, şağolasın..
şubat sonuna kadar aktif olurum inşallah.. sonra kaynana gelecek.. tarihi geç verdikleri için yalan söyleyemedim, oda mart başı gelirim dedi. sonra da zaten son hazırlıklar filan derken 5 mart olur inşallah..
4 mart gece saat 12den sonra yiyip içmek yasak, 5 mart sabah 7de hastane de olacağız. bende hep erkenden olsun diyordum şükür öyle de oldu..
sende inşallah gelecek haftalarda hayırlısıyla işlemlerini yaptırır gününü alırsın.
selamlar güzel annişler, yarın kardeşim katiplik mülakatına girecek sizden dua istiyoruz, hamilelerin duası kabul olur bu kadar hamileyi bir arada bulmuşken:) duanızı esirgemeyin ne olur kızlar, bu iş onun son şansı gibi, dua edin de hayırlısıyla geçsin şu mülakatı.... bir de aytel kürsi okursanız çooooooooooookkk sevinriz, dualarınızı bekliyoruz lütfen. kuzucumla öpüyoruz sizi teyzeleri
selamlar güzel annişler, yarın kardeşim katiplik mülakatına girecek sizden dua istiyoruz, hamilelerin duası kabul olur bu kadar hamileyi bir arada bulmuşken:) duanızı esirgemeyin ne olur kızlar, bu iş onun son şansı gibi, dua edin de hayırlısıyla geçsin şu mülakatı.... bir de aytel kürsi okursanız çooooooooooookkk sevinriz, dualarınızı bekliyoruz lütfen. kuzucumla öpüyoruz sizi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?