2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez

iyi doğumlar canim. güzel haberlerini bekliyoruz . bebegine sağlıkla kavus canim . umarım herşey güzel olur senin ve bebeğin için.

hadi bakalım cnmsıra sana geldigrçi sen bizden daha tecrübelisin karşılaşağın herşeyi biliyosun rabbim yar ve yardımcın olsun...dualarımız seninle annelik cok güzelmiş...

canım dualarımız seninle.iyi haberlerini bekliyoruz.miniğini bizim için de kucakla:)))

Canım şu sıralarda hastanede olmalısın.. Allah hayırla ve sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin.. Kolay doğumlar olsun inşallah.. Şimdiden gözün aydn

canım hadi hayırlı sıyla atlat bi dahaki msjını gel bebişinle yaz inşallahh Allah kolay doğum nasip etsin sağ salim kavuş yavruna dualarımız seninle

günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu

canım Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

günaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)

Canımmm gözün aydınn :) Çok şükür eve geçmiş prensesin dedesi
Bugün sizin en mutlu gününüz olsun gezin bol bol kızınlaa
Biz de babayı uyandırabilirsek gezmek istiyoruz ama :) şu an için çok zor görünüyo adamında bi haftasonu var zehir etmeyelim diye sessiz sessiz oturuyoruz kızımla

günaydın kızlar sabah bir ara girdim ama geçmişi okuyamadım malum bebeğimle ilgileniyorum...

arkadaşlar ayaklarım şişti sanırım bu normalmiş sezeryandan sonra bilgisi olan varsa beni aydınlatsın ...poliii sen biliyosundur cnm seninde tarih belli olmuş hadi gözün aydın az kalı kavuşmanıza...

kızlar size birde tavsiye gecelik almanıza gerek yok zaten sezeryandan sonra pijama altınızı giydirmiyorlar sadece üstü giyorsunuz ayağa kalkıcağınız zaman külot ve pijama altınızı giydiriyorlar birde şu sezeryan külotları 10 numara bilginiz olsun mutlaka alın derim çünkü sezeryan sonrası bebek alındıktan sonra karnınız boşalıyo suyunuz vs gidiyo ve karın hareket ettirmek zor oluyo ama sezeryan külotu o karın bölgenizi sarıyor ve hareket ettirmiyo bilginize başka ne vardı çeşitli ölçülerde mutlaka kıyafet koyun mesela bize yeni doğanlar olmuyo malesef boydan dolayı elimizde kalan cok ürün oldu bu sayede...:44:hıımmm bu hazırladığımız kompostoları sadece hastanede gaz çıkarana kadar için sonrasında sütünüzden bebeğe geçerek gaz sancısı yapıyo bizzat denedim...sütüm cok az azarkadaşlar hep mama verriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ...ben adenden fırsat buldukca sizlerleyim ve uykusuzum....

Son düzenleme:

cook sağol canım beniimm sizlerin de dualarıyla oldu Allah razı olsun hepinizen kuzum...ay ben siz kıyamam yaa sessiz sessiz oturuyolarmış keşke aynı yerde olsaydık ya bize kahvaltıya gelirdiniz mirayla:)

Günlerdir girmeyince biriken geçmişi okumak da hayal oldu (

o yüzden beni merak eden, iyi dileklerini sunan tüüüümmmm arkadaşlara ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Kızlarr birkaç gündür yoktum sayfalar birikmiş.Anne olanları tebrik ediyorum.Sezeryan da kaçıncı haftada alınıyor bebekler?
38+ larda alınıyormuş normalde ama benimki 39+3te alınacak

sağol canım çok teşekkürler.
sayılı gün bakalım çabuk geçecek mi??
annem de gitti az önce ( vakit geçirmeye çalışıcam artık..
Seninde günlerin hayırlısıyla çabucak geçsin

SAğol Özlemcim, çok şükür alabildim günümü:))
Oyyyy defneyle kardeşinin fotosunu çekmeyi bende 4 gözle bekliyorum.. ilk buluşma ilk bakış nasıl olacak bakalım

ben olsam 29 şubatı istemezdim canım

gözünaydın canım
çok sağol İclalcim

Hadi hayırlı doğumlar Sibellllll....
Ameliyata sağ salim girip bebişinle birlikte sağ salim çıkman dileğiyle..

günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu
aman dikkat et canım, sınavda stres yapıpta oralarda doğurma:))
Allah zihin açıklığı versin
çok sevindim canım hadi gözün aydın.. sıkıntılarınız bitti şükür.. Çok geçmiş olsun babacığına

herkese günaydınnn...

hoşgeldin tekrar... çok çok geçmiş olsun, neyse ki şimdi gayet iyiymiş, benim annem de kanserdi canım, çok şükür o da iyi şimdi ama rutin kontroller devam ediyo... zamanında teşhis edildiğinde kanseri yenmek mümkün... allah beterinden korusun...

ne güzel günün belli olmuş, bundan sonrası daha keyifli bi bekleyiş olur inşallah...
bu arada pollicim beni de artık listeye ekleyebilirsin... çünk kızımın adına nihayet karar verdik.... defne olacak :) sizin defnecik gibi tatlı ve gamzeli olur inş. benim kızım da :) beklenen doğum tarihi de 1 mart dielim...

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün....
streetpit, sana kolaylıklar diliyorum, sağ salim kavuşuyosun inşallah bebeğine... şimdiden gözün aydın...

geçmiş olsun öslemcim... iyi olmasına çok sevindim...

canım tekrar tebrik ederim maşallah ikinize de ya bu süt için annem bana dut kurusu getirmiş çayını da kompostosunu da yapıcaz dedi şimdiye kadar kim doğursa annem elinde dutlarıyla gider ve kullanan herkes sütüm cok bollaştı diye anneme teşekkür eder aktarlarda falan da var bi araştır istersen kuzum beyaz dutun kurusu olucak inşallah işine yarar

canım sezeryandan sonra şişlik bende de olmuştu ama benimki çoook aşırıydı.. et bebek gibi olmuştum. bi bacak kalınlığım 3 bacağa eşdeğerdi(
ama eve çıkıp banyo yaptıktan galiba 1 gün sonra inmeye başlamıştı.. herkeste olmuyormuş ama bizler gibi şişen de çıkıyor demekki.
benden sonra ilk kez seni duydum şişen. inşallah seninde bir an önce iner.. çünkü oturup kalkmak yatağa çıkıp yatmak bile zor oluyordu benim için.

sütünde inşallah çoğalır Işılcım.. moralini bozma sütüm az diye.. bol bol dinlen, bol bol su iç.. her ağladığında önce memeni ver, ağlaması devam ederse mama verirsin.
birde şu humana still tea mı ne varya onlardan kullan istersen faydası olur.
çok çok öpüyorum seni ve Aden paşayı

cook sağol canım beniimm sizlerin de dualarıyla oldu Allah razı olsun hepinizen kuzum...ay ben siz kıyamam yaa sessiz sessiz oturuyolarmış keşke aynı yerde olsaydık ya bize kahvaltıya gelirdiniz mirayla:)

Ayyy ne güzel olurdu Ösleeeeeeeem ( bizde gelirken kızımla poğaça yapar getirirdik tariflere bakıodum uyanmasını beklerken bari bişiler yapıyım :126:

Denizcimm sana o karşı o kadar mahçubum ki

yemin ederim dün veya önceki gün aklımdaydın, yaa dedim ben YELDENi niye eklememişim listeye foruma girince tekrar bi bakıp ekleyim diyordum, sen söyledin.. ne olur kusura bakma olurmu???

çok teşekkür ederim canım, tarih belli oldu çok şükür ve son günlerde tarih belli olmadığı için uyuyamıyordum ama bu gece çok şükür rahat bi uyku çekebildim..

farkında olmadan bayağı stres yapmışım.. gece uyandığımda hep sayılar dolaşıyordu gözümün önünde..

Defne kızında hayırla sağlıkla gelsin inşallah.. çok sevindim kızımın adaşı olacağına :))

topikteki 3.defne olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…