- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.261
kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez
kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez
günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu
günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu
günaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)
Canımmm gözün aydınn :) Çok şükür eve geçmiş prensesin dedesi
Bugün sizin en mutlu gününüz olsun gezin bol bol kızınlaa
Biz de babayı uyandırabilirsek gezmek istiyoruz ama :) şu an için çok zor görünüyoadamında bi haftasonu var zehir etmeyelim diye sessiz sessiz oturuyoruz kızımla
38+ larda alınıyormuş normalde ama benimki 39+3te alınacakKızlarr birkaç gündür yoktum sayfalar birikmiş.Anne olanları tebrik ediyorum.Sezeryan da kaçıncı haftada alınıyor bebekler?
sağol canım çok teşekkürler.Semracımmm hayırlı olsun günün belli olmuş,az kaldı az hadi Allah ın izni ile sende al yavrunu kucağına. 1 Mart olmasın 5 olsun boşver,miniğin iyi olsun dünyaya gelsinde. maşallah kilosu da 3 ü epeyy geçer doğuma kadar.Darısı başımaaa şöylee zaman hızlıca aksa geçse minik kızımı alsam kucagıma ahh ahhh.
SAğol Özlemcim, çok şükür alabildim günümü:))canımm gününü almışssın hayırlısı olsun sağ salim kavuş inşallah yavruna hadi 4000i devirdik 4200 olunca doğurcam ben diyodum bakalım nolcak haftaya:)) bebişine de maşallah annesi yerim ben onun kilosunu sağlıkla doğsun da şööle defnenin kucağına ver hemen resimlerini paylas bizimle emi
ben olsam 29 şubatı istemezdim canımkızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun
çok sağol İclalcimgözünaydın canım
Hadi hayırlı doğumlar Sibellllll....kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez
aman dikkat et canım, sınavda stres yapıpta oralarda doğurma:))günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu
çok sevindim canım hadi gözün aydın.. sıkıntılarınız bitti şükür.. Çok geçmiş olsun babacığınagünaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
Merhaba canım arkadaşlarım
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim analı babalı büyütsün..
ben bi kaç gündür giremiyorum, çarşambadan beri hastane işlemleriyle uğraşıyordum ve şükür bugün bitti. annem bende çarşambadan beri, sağolsun elim ayağım oldu günlerdir.
tüm işlemlerimi yaptırdım ve bugün günümü alabildim çok şükür.
hastane yoğunluğundan dolayı şubat sonu komple doluydu, mart ayındada ancak 5 marta gün verebildiler.
slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
streetpit, sana kolaylıklar diliyorum, sağ salim kavuşuyosun inşallah bebeğine... şimdiden gözün aydın...kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez
günaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)
günaydın kızlar sabah bir ara girdim ama geçmişi okuyamadım malum bebeğimle ilgileniyorum...
arkadaşlar ayaklarım şişti sanırım bu normalmiş sezeryandan sonra bilgisi olan varsa beni aydınlatsın ...poliii sen biliyosundur cnm seninde tarih belli olmuş hadi gözün aydın az kalı kavuşmanıza...
kızlar size birde tavsiye gecelik almanıza gerek yok zaten sezeryandan sonra pijama altınızı giydirmiyorlar sadece üstü giyorsunuz ayağa kalkıcağınız zaman külot ve pijama altınızı giydiriyorlar birde şu sezeryan külotları 10 numara bilginiz olsun mutlaka alın derim çünkü sezeryan sonrası bebek alındıktan sonra karnınız boşalıyo suyunuz vs gidiyo ve karın hareket ettirmek zor oluyo ama sezeryan külotu o karın bölgenizi sarıyor ve hareket ettirmiyo bilginize başka ne vardı çeşitli ölçülerde mutlaka kıyafet koyun mesela bize yeni doğanlar olmuyo malesef boydan dolayı elimizde kalan cok ürün oldu bu sayede...:44:hıımmm bu hazırladığımız kompostoları sadece hastanede gaz çıkarana kadar için sonrasında sütünüzden bebeğe geçerek gaz sancısı yapıyo bizzat denedim...sütüm cok azarkadaşlar hep mama verriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ...ben adenden fırsat buldukca sizlerleyim ve uykusuzum....
günaydın kızlar sabah bir ara girdim ama geçmişi okuyamadım malum bebeğimle ilgileniyorum...
arkadaşlar ayaklarım şişti sanırım bu normalmiş sezeryandan sonra bilgisi olan varsa beni aydınlatsın ...poliii sen biliyosundur cnm seninde tarih belli olmuş hadi gözün aydın az kalı kavuşmanıza...
kızlar size birde tavsiye gecelik almanıza gerek yok zaten sezeryandan sonra pijama altınızı giydirmiyorlar sadece üstü giyorsunuz ayağa kalkıcağınız zaman külot ve pijama altınızı giydiriyorlar birde şu sezeryan külotları 10 numara bilginiz olsun mutlaka alın derim çünkü sezeryan sonrası bebek alındıktan sonra karnınız boşalıyo suyunuz vs gidiyo ve karın hareket ettirmek zor oluyo ama sezeryan külotu o karın bölgenizi sarıyor ve hareket ettirmiyo bilginize başka ne vardı çeşitli ölçülerde mutlaka kıyafet koyun mesela bize yeni doğanlar olmuyo malesef boydan dolayı elimizde kalan cok ürün oldu bu sayede...:44:hıımmm bu hazırladığımız kompostoları sadece hastanede gaz çıkarana kadar için sonrasında sütünüzden bebeğe geçerek gaz sancısı yapıyo bizzat denedim...sütüm cok azarkadaşlar hep mama verriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ...ben adenden fırsat buldukca sizlerleyim ve uykusuzum....
çok sevindim canım hadi gözün aydın.. sıkıntılarınız bitti şükür.. Çok geçmiş olsun babacığına
geçmiş olsun öslemcim... iyi olmasına çok sevindim...
cook sağol canım beniimm sizlerin de dualarıyla oldu Allah razı olsun hepinizen kuzum...ay ben siz kıyamam yaa sessiz sessiz oturuyolarmış keşke aynı yerde olsaydık ya bize kahvaltıya gelirdiniz mirayla:)
ne güzel günün belli olmuş, bundan sonrası daha keyifli bi bekleyiş olur inşallah...
bu arada pollicim beni de artık listeye ekleyebilirsin... çünk kızımın adına nihayet karar verdik.... defne olacak :) sizin defnecik gibi tatlı ve gamzeli olur inş. benim kızım da :) beklenen doğum tarihi de 1 mart dielim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?