2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anam poliye merhaba diyene kadar kaçmış, neyse kuzucuğum hayırlı olsun tarihin, pek sevindim senin adına, kaynana sorunun çözülmemiş ama olsun vardır bi hayrı, minik kelebeliğe kavuşacaksın yakında ne güzel.

peki ben chicconun dediğim ürünün hangisini alsam ?

canım ben okudum bile Allah kabul etsinnn

ben bunu kullanıyorum Dr.Browns | Dr.Browns Standart Cam Biberon 250 ml DB261 | 0,00 TL

çok memnunum, doğal akışlı ve içindeki çubuk sayesinde havayı alıyor kolik olmasını önlüyor, bir arkadaşım benim kızla aynı zamanda doğdu chicco aldı önce memnun kalmayında dr browns aldı benim tavsiyemle ve şuan çok memnunlarmış,
hastanedeyken doktoruna ve yoğun bakım hemşirelerine sordum marka söylemiyoruz ama ne alırsan al cam al demişlerdi bende cam ve silikon emzzikli aldım, ayrıcada şimdiden al bu şekilde daha uygun fiyatlı bulabilirsin, diğer türlü en yakın eczaneden alınıyor pahalı oluyor.

kıslar iki gündür girmiyorum geçmiş o kadar çok birikmiş ki biraz baktım ama hepsini okuyamadım

yani yatmaya mı geliyo sana yardıma mı belli değil
iyi yaparsın canım doğumdan sonra yat kalkma naza çek kendini

doğum yapan arkadaşlar varmış hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin

bernysita büyük geçmiş olsun
inş.en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur anneciğin

polycim tarihin belli olmuş hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
çok merak ediyorum doğacağı tarihi ve saati bilmek nasıl bir duygu diye
geceden uyku falan uyunmaz herhalde
yani normal doğumlarda sürpriz gibi birşey oluyo çok fazla kestiremiyorsun geleceği zamanı

canım umarım beni şaşırtırda bende bu yazdıklarımdan utanırım :26:

Mrb arkadaşlar rahatszlğmdan dolayı dr bana genel anestezi ile doğumu önerdi.Tecrübesi olanlar genel anestezi ile ilgili bilgi verebilir mi?

canım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın darısı başımıza

Bende okudum cnm. Allah yardımcısı olsun...

slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin

Canım gözün aydın. Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inş..

sagol canımm az kaldı kocacım toparlanıyor yavas yavas,darısı anneciginin basına inşallah.. bende ümraniyedeyim kuzum. bende beklerim yiyip içmeye,o işi çok iyi yaparım bak

bende okudum canımm, Allah ın izni ile kardesin işe girer inşallah.

Kızlarr birkaç gündür yoktum sayfalar birikmiş.Anne olanları tebrik ediyorum.Sezeryan da kaçıncı haftada alınıyor bebekler?

Semracımmm hayırlı olsun günün belli olmuş,az kaldı az hadi Allah ın izni ile sende al yavrunu kucağına. 1 Mart olmasın 5 olsun boşver,miniğin iyi olsun dünyaya gelsinde. maşallah kilosu da 3 ü epeyy geçer doğuma kadar. Darısı başımaaa şöylee zaman hızlıca aksa geçse minik kızımı alsam kucagıma ahh ahhh.

oyy güle güle büyüt yavrunu maşallah ikinize de tatlım atlattın cok şükür darısı bizim de başımıza inşallah ağrıların da cabucak gecsin şöle bi rahatla hemen resimlerni bekliyoruz tamammı

eveet senden de gelmeye başladı pratik yararlı bilgiler cok sağol canım kayısı çayını hangi marka almıştın ben doğadan marka buldum ama o da kayısı şeftali diyo o da olurmu ki?

canım foruma giriş yaparken kullanıcı adını yazdığın yern altında minik bi kutucuk var beni hatırla diye ona tıklarsan çıkış yapmadan kendi kendine çıkmıyo

Benim annem de bana, sen de doğum yüzü oluşmamış daha, yüzüne vurmamış, senin 20 martı bulur falan diyor, ama ben o kadar beklemek istemiyom yaaaaaaaaaaaaaaa.

anaa doğum yüzü neymişki kıııızzz bi öğren de bize de anlat annem ya

canımm gününü almışssın hayırlısı olsun sağ salim kavuş inşallah yavruna hadi 4000i devirdik 4200 olunca doğurcam ben diyodum bakalım nolcak haftaya:)) bebişine de maşallah annesi yerim ben onun kilosunu sağlıkla doğsun da şööle defnenin kucağına ver hemen resimlerini paylas bizimle emi

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütlek nasip etsin inşallah darısı da başımıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…