- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.201
Haklısın canım.. Ben de yürüycem artık hayırlısı ne zaman isterse gelsin napalım :)
Bende seni öpüyorum o zamannn
Kızla sorun sizde değil bence forum hızlı ilerliyo maşallah
canım ben bi biberon bi de emzik koydum nolur nolmaz diye.. lazım olursa orda aramayalım zaten çok yer kaplamıyo..
selamlar güzel annişler, yarın kardeşim katiplik mülakatına girecek sizden dua istiyoruz, hamilelerin duası kabul olur bu kadar hamileyi bir arada bulmuşken:) duanızı esirgemeyin ne olur kızlar, bu iş onun son şansı gibi, dua edin de hayırlısıyla geçsin şu mülakatı.... bir de aytel kürsi okursanız çooooooooooookkk sevinriz, dualarınızı bekliyoruz lütfen. kuzucumla öpüyoruz sizi teyzeleri
peki ben chicconun dediğim ürünün hangisini alsam ?
peki ben chicconun dediğim ürünün hangisini alsam ?
çantanıza biberon emzik falan koydunuz mu?
biberon alırsam chicco nun anne göğsü formatında olan biberonu var onu alcam ama karar veremedim 0+ 3+ 6+ mı alsam sizce? siz ne aldınız? annem şimdiden alma diyor erken daha doğsun emmezse alırız falan diyor .. napsamki? çokda pahalı istediğim meret
kıslar iki gündür girmiyorum geçmiş o kadar çok birikmiş ki biraz baktım ama hepsini okuyamadımcanım sen yinede bir tane al hastanede emmezse sütünü sağar verirsin
gerçi kaşıkla yedirmek daha iyi diyorlar
istersen bir tane chicconun yeni doğan için olan biberonunu al
canım desene kaynanan yine yetişiyor
neyse artık umarım seni germezde stresle girmezsin doğuma
benim kaynanamda küçük oğlunu alıp gelecekmiş
gezmeye gelir gibi birde sağolsun kendisi sabah 11 den evvel zor kalkar
canım annem ona kahvaltı hazırlayıp kaldırır
ama bu sefer anneme dedim hiçbirşey yapmıcaksın
kendisi annemden 7 yaş falan küçük ama annem ona hizmet edior
bende iki hafta yatacam Allah ağrıdan yatırmasın ama azcık ıhh mıh demeyi düşünüyorum :))
kıslar iki gündür girmiyorum geçmiş o kadar çok birikmiş ki biraz baktım ama hepsini okuyamadım
yani yatmaya mı geliyo sana yardıma mı belli değil
iyi yaparsın canım doğumdan sonra yat kalkma naza çek kendini
doğum yapan arkadaşlar varmış hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin
bernysita büyük geçmiş olsun
inş.en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur anneciğin
polycim tarihin belli olmuş hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
çok merak ediyorum doğacağı tarihi ve saati bilmek nasıl bir duygu diye
geceden uyku falan uyunmaz herhalde
yani normal doğumlarda sürpriz gibi birşey oluyo çok fazla kestiremiyorsun geleceği zamanı
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
k.i.b. hepinizi seviyorum...
selamlar güzel annişler, yarın kardeşim katiplik mülakatına girecek sizden dua istiyoruz, hamilelerin duası kabul olur bu kadar hamileyi bir arada bulmuşken:) duanızı esirgemeyin ne olur kızlar, bu iş onun son şansı gibi, dua edin de hayırlısıyla geçsin şu mülakatı.... bir de aytel kürsi okursanız çooooooooooookkk sevinriz, dualarınızı bekliyoruz lütfen. kuzucumla öpüyoruz sizi teyzeleri
slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
ayy cnm bnmm ne kdr düşüncelisin Allah razı olsun çok tatlısın..Allah kocana bi an önce toparlanmayı nasip etsin inşallah..sizde atlatmışsınız zor kısmı ALlah sağlık versin..bn k.çekmecede oturuyorum..eğer yakınsan beklerim mutlaka tabi temizliğe değil..yiyip içmeye :)))
Canım gözün aydın. Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inş..
oyy güle güle büyüt yavrunu maşallah ikinize de tatlım atlattın cok şükür darısı bizim de başımıza inşallah ağrıların da cabucak gecsin şöle bi rahatla hemen resimlerni bekliyoruz tamammıhepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
k.i.b. hepinizi seviyorum...
sağolun canlarım sezeryan yapacaklar gaz ve büyük abdest olmadan hastaneden çıkılmıyor en son lağma yapılıyor ben şükür ilk gün yaptım bitkisel kayısı çayı sayesinde beni kurtartı hem hemen ayağa kalktım gazımı atlatınca hemde bebeğe emzirirken gaz geçmiyor kayısı çayı ve kayısı meyve suyu bol bol için humananın süt çayını aldım çok faydasını gördüm... ileride tavsiyelerim mutlaka olacak oğlum uyansında yine emzireyim he birde göğüs kremi mutlaka alın. emzirirken canım çok yanıyotr o ilk çekiş anı... krem en azından yara yapmıyor. öptüm hepinizi...
Herkese Selam,
ya ben foruma giriş yapıyorum on dk sonra kendi kendine çıkış yapmış oluyor, niye böyle oluyor anlamadım:44:
bu arada burada geçmişi okuyamadığım için bende doğum yapan annelerin listesine baktım az önce , maşaAllah baya doğum yapan arkadaşımız olmuş, hemde çoğu haftasını doldurmamasına rağmen bebişlerimiz 3 kilonun üstünde, Rabbim hepsine sağlık versin, anne-babalarına bağışlasınDarısı hayırlısıyla biz doğum yapmayıp bekleyenlere;
Hepinizi öpüyorum
Benim annem de bana, sen de doğum yüzü oluşmamış daha, yüzüne vurmamış, senin 20 martı bulur falan diyor, ama ben o kadar beklemek istemiyom yaaaaaaaaaaaaaaa.
Merhaba canım arkadaşlarım
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim analı babalı büyütsün..
ben bi kaç gündür giremiyorum, çarşambadan beri hastane işlemleriyle uğraşıyordum ve şükür bugün bitti. annem bende çarşambadan beri, sağolsun elim ayağım oldu günlerdir.
tüm işlemlerimi yaptırdım ve bugün günümü alabildim çok şükür.
hastane yoğunluğundan dolayı şubat sonu komple doluydu, mart ayındada ancak 5 marta gün verebildiler. ben 1 mart gibi alırlar diyordum ya neyse kısmet. sağ salim hayırlısıyla gelsinde.
3 kilo doğarsa iyi diyordum, maşallah kızım bugün itibariyle 3 kilo olmuşboyu da 52 cm
kalan 9 günde de 150-200 gr alsa 3150 dr inşallah. oda çok normal..
şimdi birde 2 marttta son kez kontole gidicem sonra da doğuma Allah izin verirse.
Bu arada 4000. sayfada devrilmiş maşallah.. nice nice dolu dolu sayfalara inşallah.
4000de doğuramıyorum ya, bu gidişle 4300 de ancak doğururum heralde:))))
hepinizi çok öpüyorum canlarım..
ayrıca MELİKEye de çok teşekkür ederim size haberi ilettiği için.
slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?