2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol ayşenciğim, teşekkürler.

Canım eşime 29 şubatta doğmak istermiydin diye sordum istemezdim dedi. Açıkçası bende istemezdim. Bence de bir gün öncesini veya sonrasını alın....

Bu reflüyle uyuyabilirsem uyuyacağım( leblebide şurupta işe yaramadı valla. Yeşil mercimek beni mahvetti doğum yapana kadar daha yemek yok ... Herkese iyi geceler...

ben kaçım azcıkkk kocacıgımın canı tatlı çekmiş iş başa düştü

Canım bu arada benim fındık oğlanın derdinden senin kocana geçmiş olsun demeyi unuttum, oh negüzel ameliyatı atlattın, darısı doğuma ve fıtık ameliyatına inşallah, ondan sonra da maaile sağlam sağlam yaz gezmelerine inşallah.

Erkenden ayağa dikilmek de kötü ben de uyuyacağım dedim ama dikilirmişim ayağa Neyse bakalım göreceğiz pazartesi
Senin sezeryan olacağı belliydi zaten doktor 39 dedi demek. Bakalım doktor gelir dedi ama bizimki ne yapacak merak ediyorum ben de. Sabırsızlanıyor insan zaman yaklaştıkça.

Geçmiş olsun iyi geceler canım.

iznin hayırlı olsun şimdiden,evde olmak çk güzelmiş diyeceksin eminimbikaç arkadaştan biri benim di mi bu aradap.tesi uygunsanız güneşle ayralayın şimdiden,bi aksilik çıkmazsa bekliyorum sizi

iznin hayırlı olsun şimdiden,evde olmak çk güzelmiş diyeceksin eminimbikaç arkadaştan biri benim di mi bu aradap.tesi uygunsanız güneşle ayralayın şimdiden,bi aksilik çıkmazsa bekliyorum sizi

Sağol canım ben de öyle düşünüyorum Evet birkaç arkadaştan biri sensin Canım pazartesi benim halılar yıkamadan gelecek sadece o gün uygunsan yıkamacıları arayıp başka bir gün getirebilirler mi sorayım. Ya da salı gelelim nasıl uygunsan sen tabi.

hiç farketmez benim için ,p.tesi günü evin en temiz günü sayılıyo ya malum kocacık pazar evde olduğu için temizlik oluyo,aa bi de annem ne günü gelecek bilmiyorum ama problem olmaz..istersen sen yine de sor halı yıkamaya belki sabahtan getirirler olmazsa salı gelirsiniz..

Bu kocacıklar olmasa ne yapacağız zaten bilmem Tamam canım ben yarın arayayım Güneş'i arayıp ona da sorarım haberleşiriz benim halılar için pek acelem yok, özel bir servis günleri falan yoksa sıkıntı olmaz herhalde.

tamam telefonlaşırız..misafir vardı az önce gittiler şimdi uzanıp tv.keyfi yapayım..bu arada keşke hep böyle misafirler gelseokuldan arkadaş ablam sayılır onlar gelince yerimden bile kalkmıyorum
herkese iyi geceler,deliksiz uykular olsun inşallah:80::80:

Maşallah misafirlerine İyi geceler canım yarın görüşürüz.

oyy kuzummm sagolasın,kocam atlattı Allaha sukur yaa,ameliyat zor iş o içerdeyken tansiyon dibe vurdu,nabız fırladı benim 2 hasta eve döndük sonunda,ben kocama bakım derken annem baktı ikimize birden birde dedigin gbi benim ameliyatlar cıkarsa aradan ohhh valla durmam evde vururum kendimi yollara
eee senin fındık oglandan naberr iyiler mi paşazadeler?

çoook geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin.

gözünaydın canım

Allah analı babalı büyütsün sağlık huzur versin canm.

ben normal doğum istiyorum açıkçası 29 şubat olur diye endişeleniyorum madem tercih hakkın var bence de 29 olmasın.

haftaya doğumum var nasip olursa.ben doğum çantamı hazırladımda aklıma taılan birşey var sizlerden fikir almak istiyorum.hastanede veya evde lohusa tacını pembe veya beyaz takmak istiyorum lohusa tacı illa kırmızı mı olmak zorunda yada başka renkte takılabilir mi?kızım olucak inşallah o yüzden pembe istiyorum ama kararsızım sizler nasıl hazırladınız?birde epidural sezeryan olucak pijama olarak yeni mi giymeliyim pansuman yapılırken tentirdiot değmesi açısından evden götürsem olur mu?

ben kırmızı aldım tacıama tercih meselesi farklı renklerde olabilirpembede takanlar var gördüm,kız olcaksa bebiş pembeyi tak gitsin:)
bende pijama takımı aldım fakat leke olmasın diye önce gecelik giycem sonra kanamam durunca pijama takımıma geçicem inşallah.(evden de götürebilirsin ne olcak)
Allahım o günleri görmeyi nasip etsin,hepimiz için kolay hayırlı doğumlar olsun inşallah

Benim eşimde 29 subat olsun istiyor ama ben pek bi karra veremedim...hem ilginc olur,hemde can sıkıcı ...bilemedim acıkcası

iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim kızlar...
annelik çok güzel ve farklı bir duyguymuş gerçektende. sabaha kadar bebişin başında oturuyorum bişey olmasın diye. zaten çok sık uyanıp emmek istediği için uzun süreli uyuyamazdım. hastanede yüz yukarı yatarken kusup boğulma tehlikesi atlatmıştı. onun için gözümü üstünden ayırmıyorum hiç. sürekli bişey olursa die düşünürken buluyorum kendimi. kimseye emanet edemiyorum bebişimi. bir tuhaf oldum, kendimi anlayamııyorum ama annemi anlıyorum artık:)[

QUOTE=nigoli;23291326]Canı ne güzel, yazdıklarından sorunsuz ve mutlu olduğu anlaşılıyor, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın, bebişiniz kollarınızda artık.[/QUOTE]

evet cnm herşey yolunda şimdilik. tek sorunum göğüs ucu çatlaklarım. çok çektim kaç gündür.. lansinoh krem bende işe yaramadı. herkes memnun ama ben memnun kalmadım. eczaneden Garmastan pomad aldım onu kullanıyorum dünden beri, sanki hafifledi gibi.

ben kırmızı bir lohusa tacı aldım ama sadece kırmızı geceliğimle kullanıyorum. bi tane de pembeli beyazlı aldım çok güzel oldu. hem pembeyle hem beyaz geceliklerle çok şok duruyor. hem de farklı oluyor. hastanede çoğu kişide kırmızı vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…