- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.241
Canım tüm arkadaşlar yazmış zaten hiç endişelenme. Arkadaşım anlattı geçen gün doktorun biri de ona öylesöylemiş o da korkmuş başka doktorlara gitmiş hepsi normal demiş kızı şimdi 22 aylık akıl küpü çok tatlı bir şey. Kızın yapısı minyon arkadaş korktuğuyla kaldı boşu boşuna.
kızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun
ben kaçım azcıkkk kocacıgımın canı tatlı çekmiş iş başa düştü
evett fıtık yüzündenama eve cıktıgımdan beri kocamla kalkıp kocamla yatıyorum,hiç söylee doya doya uyuyamadım,adamcagız kahvaltıda istemiyor benden neden uyanıyorum o giderken çözemedim bi türlü sonra da uyku kaçıp gidiyoorr. sen pazartesi dene bir bakalım nasıl olcak evde ilk sendromlu günün,pardon artık sendromsuz zaman bir şekilde geçiyor yaa,az kaldı dogurmamıza zaten. bende benim kız beklemez derdim ama dogum kanalına bile girmedi sıpam daha,36+4 olduk ona ragmen. sezeryanla 39 da alcak doktor yoksa benmki 40 ı geçer bile bu gidişle. neyseki senin oglusun annesinin sıkılmasına fırsat vermeden gelecek
ben kaçım azcıkkk kocacıgımın canı tatlı çekmiş iş başa düştü
Canım eşime 29 şubatta doğmak istermiydin diye sordum istemezdim dedi. Açıkçası bende istemezdim. Bence de bir gün öncesini veya sonrasını alın....
Bu reflüyle uyuyabilirsem uyuyacağım( leblebide şurupta işe yaramadı valla. Yeşil mercimek beni mahvetti doğum yapana kadar daha yemek yok ... Herkese iyi geceler...
Fıtık yüzünden evdesin değil mi?
Ben de eylülden beri gezmediğim kadar gezdim sabah 7.30'da ders başlıyor sabah uyanmak sıkıntı oluyordu artık vücut kalkmıyor artık en azından istediğim kadar uyur sıkılırsam çıkarım gidilecek birkaç arkadaş da var onlara falan gideyim derken zaman geçer zaten. Doktorun dedğine göre bizim oğlan kırkı beklemezmiş zaten.
iznin hayırlı olsun şimdiden,evde olmak çk güzelmiş diyeceksin eminimbikaç arkadaştan biri benim di mi bu arada p.tesi uygunsanız güneşle ayralayın şimdiden,bi aksilik çıkmazsa bekliyorum sizi
Sağol canım ben de öyle düşünüyorumEvet birkaç arkadaştan biri sensin Canım pazartesi benim halılar yıkamadan gelecek sadece o gün uygunsan yıkamacıları arayıp başka bir gün getirebilirler mi sorayım. Ya da salı gelelim nasıl uygunsan sen tabi.
hiç farketmez benim için ,p.tesi günü evin en temiz günü sayılıyo ya malum kocacık pazar evde olduğu için temizlik oluyo,aa bi de annem ne günü gelecek bilmiyorum ama problem olmaz..istersen sen yine de sor halı yıkamaya belki sabahtan getirirler olmazsa salı gelirsiniz..
Bu kocacıklar olmasa ne yapacağız zaten bilmemTamam canım ben yarın arayayım Güneş'i arayıp ona da sorarım haberleşiriz benim halılar için pek acelem yok, özel bir servis günleri falan yoksa sıkıntı olmaz herhalde.
tamam telefonlaşırız..misafir vardı az önce gittiler şimdi uzanıp tv.keyfi yapayım..bu arada keşke hep böyle misafirler gelseokuldan arkadaş ablam sayılır onlar gelince yerimden bile kalkmıyorum
herkese iyi geceler,deliksiz uykular olsun inşallah:80::80:
Canım bu arada benim fındık oğlanın derdinden senin kocana geçmiş olsun demeyi unuttum, oh negüzel ameliyatı atlattın, darısı doğuma ve fıtık ameliyatına inşallah, ondan sonra da maaile sağlam sağlam yaz gezmelerine inşallah.
çoook geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin.herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
gözünaydın canımMerhaba canım arkadaşlarım
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim analı babalı büyütsün..
ben bi kaç gündür giremiyorum, çarşambadan beri hastane işlemleriyle uğraşıyordum ve şükür bugün bitti. annem bende çarşambadan beri, sağolsun elim ayağım oldu günlerdir.
tüm işlemlerimi yaptırdım ve bugün günümü alabildim çok şükür.
hastane yoğunluğundan dolayı şubat sonu komple doluydu, mart ayındada ancak 5 marta gün verebildiler. ben 1 mart gibi alırlar diyordum ya neyse kısmet. sağ salim hayırlısıyla gelsinde.
3 kilo doğarsa iyi diyordum, maşallah kızım bugün itibariyle 3 kilo olmuşboyu da 52 cm
kalan 9 günde de 150-200 gr alsa 3150 dr inşallah. oda çok normal..
şimdi birde 2 marttta son kez kontole gidicem sonra da doğuma Allah izin verirse.
Bu arada 4000. sayfada devrilmiş maşallah.. nice nice dolu dolu sayfalara inşallah.
4000de doğuramıyorum ya, bu gidişle 4300 de ancak doğururum heralde:))))
hepinizi çok öpüyorum canlarım..
ayrıca MELİKEye de çok teşekkür ederim size haberi ilettiği için.
Allah analı babalı büyütsün sağlık huzur versin canm.slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
kızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun
haftaya doğumum var nasip olursa.ben doğum çantamı hazırladımda aklıma taılan birşey var sizlerden fikir almak istiyorum.hastanede veya evde lohusa tacını pembe veya beyaz takmak istiyorum lohusa tacı illa kırmızı mı olmak zorunda yada başka renkte takılabilir mi?kızım olucak inşallah o yüzden pembe istiyorum ama kararsızım sizler nasıl hazırladınız?birde epidural sezeryan olucak pijama olarak yeni mi giymeliyim pansuman yapılırken tentirdiot değmesi açısından evden götürsem olur mu?
haftaya doğumum var nasip olursa.ben doğum çantamı hazırladımda aklıma taılan birşey var sizlerden fikir almak istiyorum.hastanede veya evde lohusa tacını pembe veya beyaz takmak istiyorum lohusa tacı illa kırmızı mı olmak zorunda yada başka renkte takılabilir mi?kızım olucak inşallah o yüzden pembe istiyorum ama kararsızım sizler nasıl hazırladınız?birde epidural sezeryan olucak pijama olarak yeni mi giymeliyim pansuman yapılırken tentirdiot değmesi açısından evden götürsem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?