- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.281
Ayyy ne güzel olurdu Ösleeeeeeeem( bizde gelirken kızımla poğaça yapar getirirdik tariflere bakıodum uyanmasını beklerken bari bişiler yapıyım :126:
ay canım beniiimm onu da yaparız belki bigün be melikem belli mi olur Allah büyük biz hayalini kurmaya devam edelim maşallah benim marifetli maharetli arkadaşıma hadi miray da öğrensin de şurda 3 sene sonra o yapar babasına poğacaları ki şahsen benim planlarım bu yönde:):)
bende kesinlikle öyle düşünüyorum yürümeyi öğrendiğinde temizlik ve yemek işini direk devretmek istiyorum :)) babası bile bazen diyo ki şu kız büyüsede ekmek almaya onu göndersem diyo :)) biz çocuğu bayaa kullancaz galiba garibim o yüzden mi gelmiyo ki.. dünyada iş olduğunu bilsen gelmezdin derler ya :))) bizim kızda biliyo gelmiyo herhalde :))) anam yawruuuuuum gel sen anne senin elini sıcak sudan soğuk suya sokmıcak minik kuzummm
Denizcimm sana o karşı o kadar mahçubum ki
yemin ederim dün veya önceki gün aklımdaydın, yaa dedim ben YELDENi niye eklememişim listeyeforuma girince tekrar bi bakıp ekleyim diyordum, sen söyledin.. ne olur kusura bakma olurmu???
çok teşekkür ederim canım, tarih belli oldu çok şükür ve son günlerde tarih belli olmadığı için uyuyamıyordum ama bu gece çok şükür rahat bi uyku çekebildim..
farkında olmadan bayağı stres yapmışım.. gece uyandığımda hep sayılar dolaşıyordu gözümün önünde..
Defne kızında hayırla sağlıkla gelsin inşallah.. çok sevindim kızımın adaşı olacağına :))
topikteki 3.defne olacak inşallah.
ooohhh son satırdaki mesaj ulaştıysa Miraya çok bekletmez annesi :)))
özlemcim cok sağol canım rabbim hayırlısı ile sizede yaşatsın inşallah...annem şimdi markete gitmek için hazırlanıyo aldırıyorum dutu kurusunu....canım tekrar tebrik ederim maşallah ikinize de ya bu süt için annem bana dut kurusu getirmiş çayını da kompostosunu da yapıcaz dedi şimdiye kadar kim doğursa annem elinde dutlarıyla gider ve kullanan herkes sütüm cok bollaştı diye anneme teşekkür eder aktarlarda falan da var bi araştır istersen kuzum beyaz dutun kurusu olucak inşallah işine yarar
canım sezeryandan sonra şişlik bende de olmuştu ama benimki çoook aşırıydı.. et bebek gibi olmuştum. bi bacak kalınlığım 3 bacağa eşdeğerdi(
ama eve çıkıp banyo yaptıktan galiba 1 gün sonra inmeye başlamıştı.. herkeste olmuyormuş ama bizler gibi şişen de çıkıyor demekki.
benden sonra ilk kez seni duydum şişen. inşallah seninde bir an önce iner.. çünkü oturup kalkmak yatağa çıkıp yatmak bile zor oluyordu benim için.
sütünde inşallah çoğalır Işılcım.. moralini bozma sütüm az diye.. bol bol dinlen, bol bol su iç.. her ağladığında önce memeni ver, ağlaması devam ederse mama verirsin.
birde şu humana still tea mı ne varya onlardan kullan istersen faydası olur.
çok çok öpüyorum seni ve Aden paşayı
BSDMD nickli bi arkadaş varya onun kızının adı da Defne.. en büyük o. sonra benim defne, sonra da en minik senin defne olacak inşallah. :))yok be pollicim ne kusuru, nasıl takip edesin listede kim var kim yok... ona rağmen farketmişsin bile.... bu arada diğer defne kimin prensesi olacak?
günaydın canım nasılsın???günaydın güzel anneler nasılsınız
:)))) yok anacım sen benden önce doğurursun, içime öyle doğuyo :))Aminnn teyzesi inşallah :))sana yetişsin de birlikte doğuralım :)
inşallah kolayca iner şişlerin canım..özlemcim cok sağol canım rabbim hayırlısı ile sizede yaşatsın inşallah...annem şimdi markete gitmek için hazırlanıyo aldırıyorum dutu kurusunu....
ewet policim malesef bendede oldu pazartesi adenin kontrolü var bakalım dr sorucam ozamana kadar geçmezse bol su içiyorum aynen devam cnm....süt içinde avent göğüs elektrikli pompa alıcak eşim bugün memelerim ucu cok az yok denileck kadar dolayısı ile bebek kavrayıp çekemiyo bende uç çıkarıcı ile sağıyorum çıkan sütü ağzına hemen pompadan veriyorum ama memelerim cok acıyo artık
Aminnn teyzesi inşallah :))sana yetişsin de birlikte doğuralım :)
günaydın kızlar sabah bir ara girdim ama geçmişi okuyamadım malum bebeğimle ilgileniyorum...
arkadaşlar ayaklarım şişti sanırım bu normalmiş sezeryandan sonra bilgisi olan varsa beni aydınlatsın ...poliii sen biliyosundur cnm seninde tarih belli olmuş hadi gözün aydın az kalı kavuşmanıza...
kızlar size birde tavsiye gecelik almanıza gerek yok zaten sezeryandan sonra pijama altınızı giydirmiyorlar sadece üstü giyorsunuz ayağa kalkıcağınız zaman külot ve pijama altınızı giydiriyorlar birde şu sezeryan külotları 10 numara bilginiz olsun mutlaka alın derim çünkü sezeryan sonrası bebek alındıktan sonra karnınız boşalıyo suyunuz vs gidiyo ve karın hareket ettirmek zor oluyo ama sezeryan külotu o karın bölgenizi sarıyor ve hareket ettirmiyo bilginize başka ne vardı çeşitli ölçülerde mutlaka kıyafet koyun mesela bize yeni doğanlar olmuyo malesef boydan dolayı elimizde kalan cok ürün oldu bu sayede...:44:hıımmm bu hazırladığımız kompostoları sadece hastanede gaz çıkarana kadar için sonrasında sütünüzden bebeğe geçerek gaz sancısı yapıyo bizzat denedim...sütüm cok az azarkadaşlar hep mama verriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ...ben adenden fırsat buldukca sizlerleyim ve uykusuzum....
melikecim sen nasılsın ne kadar az kalmış günün dolmasına
iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim kızlar...
annelik çok güzel ve farklı bir duyguymuş gerçektende. sabaha kadar bebişin başında oturuyorum bişey olmasın diye. zaten çok sık uyanıp emmek istediği için uzun süreli uyuyamazdım. hastanede yüz yukarı yatarken kusup boğulma tehlikesi atlatmıştı. onun için gözümü üstünden ayırmıyorum hiç. sürekli bişey olursa die düşünürken buluyorum kendimi. kimseye emanet edemiyorum bebişimi. bir tuhaf oldum, kendimi anlayamııyorum ama annemi anlıyorum artık:)[
canım tebrik ediyorum gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza..
iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim kızlar...
annelik çok güzel ve farklı bir duyguymuş gerçektende. sabaha kadar bebişin başında oturuyorum bişey olmasın diye. zaten çok sık uyanıp emmek istediği için uzun süreli uyuyamazdım. hastanede yüz yukarı yatarken kusup boğulma tehlikesi atlatmıştı. onun için gözümü üstünden ayırmıyorum hiç. sürekli bişey olursa die düşünürken buluyorum kendimi. kimseye emanet edemiyorum bebişimi. bir tuhaf oldum, kendimi anlayamııyorum ama annemi anlıyorum artık:)[
canım tebrik ediyorum gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza..
saol cnm, darısı başınıza. senin ne kadar kaldı?
BSDMD nickli bi arkadaş varya onun kızının adı da Defne.. en büyük o. sonra benim defne, sonra da en minik senin defne olacak inşallah. :))
günaydın canım nasılsın???
:)))) yok anacım sen benden önce doğurursun, içime öyle doğuyo :))
inşallah kolayca iner şişlerin canım..
göğüs ucu içinde bilmiyorum ki ne yapsan? meme başı için krem kullanıyormuydun?
benimde kızımdayken meme ucum minicikti, şu göğüs kalkanları varya, onun basit olanıyla emzirmiştim bi kaç ay. ama ondan önce yara olmuştu..onun acısı çok beter. ben ağlaya ağlaya emziriyordum. aman dikkat et de yara olmasın canım..kendi sütünü sür emzirdikten sonra.. faydası olduğunu duymuştum.[/QUOTE
bizde iyiyiz çok şükür kızımızın gelmesini bekliyoruz siz nasılsınız bebişin ve ufak prensesimizle
saol cnm, darısı başınıza. senin ne kadar kaldı?
beklenen doğum tarihi 5 mart yani 9 gün var..ama doktor daha erkende gelebilir dedi 27 si gibi gerçi hiçbi belirti yok şuana kadar bakalım heyecanla bekliyoruz..
Aleviiim iyi olmaya çalışıyorum.. az kaldı ama gelmeye niyeti yok gibi kızın :) yolunu gözlüyoruz anlayacağın.. 10 gün içinde kendi kendine gelmezse sanırım doktor amcası getircek:) Hakkımızda hayırlısı inşallah... Senin nasıl durumlar?
cnm hiç belli olmaz bi bakmışın sancın başlamış aşağıya inmiş mi peki benim ki doğum kanalında ama gelmeye niyeti yok doktor doğurmak için uğraş şimdide dedi bekliyorum bol bol yürüş yapıyorum beklemeye devammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?