2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ne güzel olurdu Ösleeeeeeeem ( bizde gelirken kızımla poğaça yapar getirirdik tariflere bakıodum uyanmasını beklerken bari bişiler yapıyım :126:

ay canım beniiimm onu da yaparız belki bigün be melikem belli mi olur Allah büyük biz hayalini kurmaya devam edelim maşallah benim marifetli maharetli arkadaşıma hadi miray da öğrensin de şurda 3 sene sonra o yapar babasına poğacaları ki şahsen benim planlarım bu yönde:):)

bende kesinlikle öyle düşünüyorum yürümeyi öğrendiğinde temizlik ve yemek işini direk devretmek istiyorum :)) babası bile bazen diyo ki şu kız büyüsede ekmek almaya onu göndersem diyo :)) biz çocuğu bayaa kullancaz galiba garibim o yüzden mi gelmiyo ki.. dünyada iş olduğunu bilsen gelmezdin derler ya :))) bizim kızda biliyo gelmiyo herhalde :))) anam yawruuuuuum gel sen anne senin elini sıcak sudan soğuk suya sokmıcak minik kuzummm

ooohhh son satırdaki mesaj ulaştıysa Miraya çok bekletmez annesi :)))

yok be pollicim ne kusuru, nasıl takip edesin listede kim var kim yok... ona rağmen farketmişsin bile.... bu arada diğer defne kimin prensesi olacak?

özlemcim cok sağol canım rabbim hayırlısı ile sizede yaşatsın inşallah...annem şimdi markete gitmek için hazırlanıyo aldırıyorum dutu kurusunu....

ewet policim malesef bendede oldu pazartesi adenin kontrolü var bakalım dr sorucam ozamana kadar geçmezse bol su içiyorum aynen devam cnm....süt içinde avent göğüs elektrikli pompa alıcak eşim bugün memelerim ucu cok az yok denileck kadar dolayısı ile bebek kavrayıp çekemiyo bende uç çıkarıcı ile sağıyorum çıkan sütü ağzına hemen pompadan veriyorum ama memelerim cok acıyo artık

yok be pollicim ne kusuru, nasıl takip edesin listede kim var kim yok... ona rağmen farketmişsin bile.... bu arada diğer defne kimin prensesi olacak?
BSDMD nickli bi arkadaş varya onun kızının adı da Defne.. en büyük o. sonra benim defne, sonra da en minik senin defne olacak inşallah. :))

günaydın güzel anneler nasılsınız
günaydın canım nasılsın???

Aminnn teyzesi inşallah :)) sana yetişsin de birlikte doğuralım :)
:)))) yok anacım sen benden önce doğurursun, içime öyle doğuyo :))

inşallah kolayca iner şişlerin canım..
göğüs ucu içinde bilmiyorum ki ne yapsan? meme başı için krem kullanıyormuydun?
benimde kızımdayken meme ucum minicikti, şu göğüs kalkanları varya, onun basit olanıyla emzirmiştim bi kaç ay. ama ondan önce yara olmuştu..onun acısı çok beter. ben ağlaya ağlaya emziriyordum. aman dikkat et de yara olmasın canım..kendi sütünü sür emzirdikten sonra.. faydası olduğunu duymuştum.

Son düzenleme:

benm de aynen ayaklarım şişti.. göbeğimin de şişliği tam olarak inmedi sinir oluyorum. göğüs uçlarım da felaket çatlak, ağlıyorum bazen emzirirken, okadar kötü yani.

melikecim sen nasılsın ne kadar az kalmış günün dolmasına

Aleviiim iyi olmaya çalışıyorum.. az kaldı ama gelmeye niyeti yok gibi kızın :) yolunu gözlüyoruz anlayacağın.. 10 gün içinde kendi kendine gelmezse sanırım doktor amcası getircek:) Hakkımızda hayırlısı inşallah... Senin nasıl durumlar?

canım günün belli olumş..benim beklenen doğum tarihiyle aynı..5 marttan önce gelir demişti doktor ama bende hala tık yok..

cnm hiç belli olmaz bi bakmışın sancın başlamış aşağıya inmiş mi peki benim ki doğum kanalında ama gelmeye niyeti yok doktor doğurmak için uğraş şimdide dedi bekliyorum bol bol yürüş yapıyorum beklemeye devammmmmmm

streeptip canımm hayırlı güzel doğumlar olsun inşallahh

umudumm o göğüs ucu yaraları ne kadar kremde sürsen malesef oluyor
kendi sütünü sür bol bol inşallah hemencik geçer

Yok canım yaa son muayenede kafası biraz daha yukarda tam aşağı inamemiş dedi.. sadece rahim ağzı yumuşamış başka belirtim yok :)) sancı da çıkmadı.. Hayırlısı napalım ne zaman gelmek isterlerse.. Ben de dediğin gibi yürüyüşe temizliğe verdim kendimi.. yoruluyum belki erken gelir diye ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…