2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel ve heyecanlı bir bekleyiştir şimdi değil mi, darısı bize inşallah.

Ben bunları yazarken sen meleğini kucaklamış olacaksın belkide Allah kolay doğumlar nasip etsin canım.

Ay çok sevindim Özlemciğim, ne güzel iyi haberler almak, bundan sonraki tek hastane haberi senin doğum haberin olur inşallah canım.

bende temizlik yaptım iki gün baya yordum kendimi bakalım cnm bizim arkadaşın başına geldi aynı şey bebek aşağıya inmedi günüde dolduğu için aldılar mecbur sadece sende olan bişey değil yani o yüzden sıkma canını hayırlısı neyse o olsun kızlarımızın keyfini beklicez mecbur

Işılcığım sana hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum, ama tekrar hayırlı uğurlu olsun, Adencik de iyiymiş ya, inşallah sütün de bol bol gelir.

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve huzurlu bi yuvası olsun inşallah.Misafirlerin yanına çok çıkarma kızını şu anda enfeksiyona en müsait oldukları zaman uzaktan sevsinler miniiğini ara ara bizide bilgilendir

Şu anda doğum yapmış olmalısın canım tarifi mümkün olmayan duygular içindesindir şimdi sen dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah ikinizde sağsağlim evinize dönersiniz inşallah en kısa zamanda doğum hikayeni de bekliyorum

günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gir gel inşallah

özlemcim gözün aydın babanı da gördün demek msn den çok şükür sağlığı iyiymiş bol bol gez şimdi kızınla ohhh istanbulda hava kötü bugün bizde belki dışarı çıkarız yada neşeli ayaklar 2 yi izleriz :)

canım süt için marul, sade doğal mineralli soda , su,kabak tatlısı(üzerine tahin dökülecek) armut ve ayva kompostosu sütü çok artırıyo diye duymuştum birde bol bol uykuymuş ama şu anda uyumaya pek fırsat bulamıyorsundur haaaa birdeeee en önemlisi moralini çok yüksek tutman lazımmış başka birşey de öğrenirsemm yazarım yine sana

canım günün belli olumş..benim beklenen doğum tarihiyle aynı..5 marttan önce gelir demişti doktor ama bende hala tık yok..

anam alıntı yapmıştım nere uçtu SEMRACIM sana yazdım..
sağol canım anlamıştım zaten
seninde hayırlısıyla gelir inşallah.. topiğin yarısı doğurdu bizde Mart annesi olalaım bari:))

bizde iyiyiz çok şükür kızımızın gelmesini bekliyoruz siz nasılsınız bebişin ve ufak prensesimizle

bizlerde iyiyiz şükür canım, annem yanımdaydı gitti, kızlarla baş başa kaldım :)))
vakit geçirmeye uğraşıyruz

cnm Allah analı babalı büyütsün..ne hoşş yaa emiyomuş Allahtan sorun yok o mevzuda..maşallah..emsin emsin sömürsün annecini büyüsün sağlıkla..

sagol canımm az kaldı kocacım toparlanıyor yavas yavas,darısı anneciginin basına inşallah.. bende ümraniyedeyim kuzum. bende beklerim yiyip içmeye,o işi çok iyi yaparım bak

ayy uzakmışız baya cnm sağlık olsun kısmet bigün inşallah..bn ztn bu yusyuvarlak halimle tek başıma bi yere gidemiyorum arabada olmayınca getiren götüren yok..çok isterdim gelmeyi..çünkü bnde sıkı yiyicilerdenim :))) hatta sn yerken bna bakıp 2 katını yersin valla..iştah açıcı bnm adım

ben çıkıyorum kızlar işim var 3 gündür sürekli yürüyorum dışarda bugünde evdeki bi kaç işi halledip çıkıcam..hepinizi öpüyrum görüşürüz...

bnce istemezdi.. sn 1 gün sonraya al cnm..seçme şansın olduğunu öğrenince sna çok kızabilir diye düşünüyorum ilerde..

pijama olayını bilmiyorum cnm ama bnce lohusa tacı kırmızı olur diye bi kaide yok..istediin gönlünün beendiği bi renk takabilirsin ne varki bunda yasalarla belirlenmiş bişi değil sonuçta :)) snn canın ne istiyosa onu tak..bn takmıcam mesela..

ayy cnm bnm kıyamam bn ona..o zmn snde yan yatış yastığı al kuzumm..gamze fotolarını koymuştu gayet kullanışlı gözüküyo..bn aldm doktorların hepsi tavsiye ediyomuş bebek reflüsü için..sırt üstü yatış tehlikeli tabi..sırt üstü yatması grktiği zmnlarda başından ayrılmazsın ztn..kimseye emanet etme zaten Allaha emanet o mis kokulu varlıklar..

biraz geç oldu ama inşallah herşey yolundadır cnm Allah yardımcın olsun bebişini korusun..belki kucağına bile almışsındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…