- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.321
günaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)
hoşgeldin tekrar... çok çok geçmiş olsun, neyse ki şimdi gayet iyiymiş, benim annem de kanserdi canım, çok şükür o da iyi şimdi ama rutin kontroller devam ediyo... zamanında teşhis edildiğinde kanseri yenmek mümkün... allah beterinden korusun...
kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez
sağol canım anlamıştım zaten
seninde hayırlısıyla gelir inşallah.. topiğin yarısı doğurdu bizde Mart annesi olalaım bari:))
bizlerde iyiyiz şükür canım, annem yanımdaydı gitti, kızlarla baş başa kaldım :)))
vakit geçirmeye uğraşıyruz
Ne güzel günün belli olmuş kuşum, sevindim senin için, evin de temizlendi, hadi bekle sağlıkla ve mutlulukla minik böceğini.
:))))pollycim snnde hayırlı olsun..neyse konu sahibi olarak Allahtan snn tarihin martta..yoksa tezat bi durum olurdu...sağlıkla kavuş yavruna
kızlar sizdede sabah yataktan kalkarken böyle sanki bi önceki gün saatlerce bisiklete binmişsinizde hamlamışsınız gibi ağrı oluyomu totonuzda..çatı ağrısımı diyolar artık ne bilmiyorum ama bn zor kalkıyorum yataktan yaa..ne olaki?
selam kızlar bende süt için malt içecekler var onun cok iyi geldiğini duydum kullanan cok arkadasım var e bebek te de, eczanelerdede var bende cantama koyacağım eve de diğerlerini deneyip te sonuc alamayanlar bunu da denerseniz belki sizde de işe yarar :)) polly beni de istersen tekrar listeye alabilirsin 6 mart Allah kısmet ederse benimde doğumum hepizin takipçisiyim
merhaba kızlar dün dr agittik bebeğim kanala girmemiş sezeryan gibi görünüyor dünden beri ağlıyorum cnm çok sıkkın cuma ya kadar olmazsa sezeryan olacak ve kesin sezeryan gibi ilk bebeklerde 38 haftaya kadar kanala girermiş bebek kendimi o kadar çok alıştırmıştm ki normal doğuma ağlamaktan heak oldum
geçmişi okuyamadım dün doğum yapan varmı
sanırım poly cnm gün amışsın allah kolay kurtarırsın belki aynı gün doğum yaparız cnm
merhaba kızlar dün dr agittik bebeğim kanala girmemiş sezeryan gibi görünüyor dünden beri ağlıyorum cnm çok sıkkın cuma ya kadar olmazsa sezeryan olacak ve kesin sezeryan gibi ilk bebeklerde 38 haftaya kadar kanala girermiş bebek kendimi o kadar çok alıştırmıştm ki normal doğuma ağlamaktan heak oldum
sanırım poly cnm gün amışsın allah kolay kurtarırsın belki aynı gün doğum yaparız cnm
canım niye ağlıyorsun ki, bebeğin sağlıklı olsunda varsın sezeryanla doğsun.. doğum bu kadar yaklaşmışken kendini de bebeğini de yıpratma..
Allah büyük belki de bi an olur bebişin dönüverir.. olmazsa da sağlık olsun.. beraber doğum yaparız
üzülme lütfeeeeeennnnnnn
cnm sıkma canını..anlayabiliyorum sni bnde normal doğumu çok istiyorum böyleyken sezeryan olmak zorunda kalırsam çok üzülür ve stres yaparım ama şöyle düşün demekki hayırlı olan buymuş..belki normal olsa bi komplikasyonla karşılaşıp Allah korusun sna yada bebeğe zarar gelebilirdi bitakım aksilikler yaşanabilirdi..Allahtan hayırlısını isteyelim..ama yinede snn için dua etcem..eğer imkan varsa normal doğurursun inşallah cnm..
kendimi çok şartlandırmıştım cnm normal olacak diye kendimede kızıyorum hareketsizlikten mi girmedi acaba kanala diyorum
evet aynı gün olabilir doğumumuz salı tekrar gidecem artık cuma hazırlıklı gel diyecek yada cuma p.tesiye gün verecek cuma son dedi psikolojim hepten bozuldu son günler diyemi anlamadım
:))))
sağol canım, evet iyiki benim martta oldu :)))
banada bu yakışır he he heyyy
aynı durum bende bayağı bi süredir var.. geceleri de hem kızıma, hem wcye kalktığım için daha da fazla oluyor..
topallayarak yürüyorum çoğu zaman
nst de bile sırt üstü yatarken kalça kemiklerim kırılıyor zannediyorum, kıpırdayamıyorum(
bizim daha coook yolumuz varrr, biz dogurana kadarrr
burası terkedilmiş viraneye dönerşubat anneleri grubunda şuanda oldugu gibi,
teee 23 mart pehhhDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?