2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim cnmm..onlar bizim canlarımız yaa..en ufak bişi olsun hayatın tadı tuzu kalmıyo dimi..öyle iyi haberler alıncada tekrar hayat doluyo insan..Allah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayırmasın..çok geçmiş olsun babana..

hoşbulduk cnm teşekkürler..Allah anneninde sağlığını daim etsin..annelerimizi başımızdan eksik etmesin

dua ettim senin ve bebeğin için allah kavuştursun canım benim

Ne güzel günün belli olmuş kuşum, sevindim senin için, evin de temizlendi, hadi bekle sağlıkla ve mutlulukla minik böceğini.

pollycim snnde hayırlı olsun..neyse konu sahibi olarak Allahtan snn tarihin martta..yoksa tezat bi durum olurdu... sağlıkla kavuş yavruna

kızlar sizdede sabah yataktan kalkarken böyle sanki bi önceki gün saatlerce bisiklete binmişsinizde hamlamışsınız gibi ağrı oluyomu totonuzda..çatı ağrısımı diyolar artık ne bilmiyorum ama bn zor kalkıyorum yataktan yaa..ne olaki?

selam kızlar bende süt için malt içecekler var onun cok iyi geldiğini duydum kullanan cok arkadasım var e bebek te de, eczanelerdede var bende cantama koyacağım eve de diğerlerini deneyip te sonuc alamayanlar bunu da denerseniz belki sizde de işe yarar :)) polly beni de istersen tekrar listeye alabilirsin 6 mart Allah kısmet ederse benimde doğumum hepizin takipçisiyim

pollycim snnde hayırlı olsun..neyse konu sahibi olarak Allahtan snn tarihin martta..yoksa tezat bi durum olurdu... sağlıkla kavuş yavruna
:))))
sağol canım, evet iyiki benim martta oldu :)))
banada bu yakışır he he heyyy

aynı durum bende bayağı bi süredir var.. geceleri de hem kızıma, hem wcye kalktığım için daha da fazla oluyor..
topallayarak yürüyorum çoğu zaman
nst de bile sırt üstü yatarken kalça kemiklerim kırılıyor zannediyorum, kıpırdayamıyorum (

ekleyim canım, bebeişin cinsiyeti neydi?? birde isim düşündünüzmü

merhaba kızlar dün dr agittik bebeğim kanala girmemiş sezeryan gibi görünüyor dünden beri ağlıyorum cnm çok sıkkın cuma ya kadar olmazsa sezeryan olacak ve kesin sezeryan gibi ilk bebeklerde 38 haftaya kadar kanala girermiş bebek kendimi o kadar çok alıştırmıştm ki normal doğuma ağlamaktan heak oldum

geçmişi okuyamadım dün doğum yapan varmı
sanırım poly cnm gün amışsın allah kolay kurtarırsın belki aynı gün doğum yaparız cnm

canım niye ağlıyorsun ki, bebeğin sağlıklı olsunda varsın sezeryanla doğsun.. doğum bu kadar yaklaşmışken kendini de bebeğini de yıpratma..

Allah büyük belki de bi an olur bebişin dönüverir.. olmazsa da sağlık olsun.. beraber doğum yaparız

üzülme lütfeeeeeennnnnnn

cnm sıkma canını..anlayabiliyorum sni bnde normal doğumu çok istiyorum böyleyken sezeryan olmak zorunda kalırsam çok üzülür ve stres yaparım ama şöyle düşün demekki hayırlı olan buymuş..belki normal olsa bi komplikasyonla karşılaşıp Allah korusun sna yada bebeğe zarar gelebilirdi bitakım aksilikler yaşanabilirdi..Allahtan hayırlısını isteyelim..ama yinede snn için dua etcem..eğer imkan varsa normal doğurursun inşallah cnm..

kendimi çok şartlandırmıştım cnm normal olacak diye kendimede kızıyorum hareketsizlikten mi girmedi acaba kanala diyorum
evet aynı gün olabilir doğumumuz salı tekrar gidecem artık cuma hazırlıklı gel diyecek yada cuma p.tesiye gün verecek cuma son dedi psikolojim hepten bozuldu son günler diyemi anlamadım

çok haklıısn cnm saol dualarınıza ihtiyacım var ameliyattan çok korkuyorum

bizim daha coook yolumuz varrr, biz dogurana kadarrr
burası terkedilmiş viraneye döner şubat anneleri grubunda şuanda oldugu gibi,
teee 23 mart pehhhDD

şu son günlerini rahat geçir lütfen..

sezeryan çok kötü bişey olsaydı, inan ilk kızımda yaşadıklarımdan sonra BEN Bİ DAHA HAMİLE KALMAK İSTEMEZDİM. Rabbim öyle büyükki herşey unutuluyor, tüm acıların ağrıların yerini o minik bebeğin sevgisi alıyor.

salı günü doktora gittiğinde durum aynı olursa cuma son dediğine göre Cumaya gün verir verir canım..
hakkında hayırlısı olsun

aynı durum bendede var gecelerı wc ye sık kalktıgım ıcın cok hıssedıyorum resmen emeklıyecek gıbı oluyorum bazen benımde bır kızım var cnm 2,5 yasında benımde ona cnm sıkkın sımdı zorla aglıyarak yatırdım ılgılenemıyorum fazla vıcdan azabı cekıyorum bebegım allahın ıznıyle 10 martta gelıyor besıgını aldık ıcıne gırdı onda yatıyo sımdı ondan esırgeyemem ona buyuyen besık aldık hıc yatmadı ıcınde sımdıde buyuttuk besıgını buyuk bır yatak oldu komıdınlı fılan ama yuzune bakmıyor babasıda bende kıyamıyoruz sımdı kardesı gelınce cıkartmakta olmaz allahtan oyun parkı almıstık sımdı yenıden kucuk bır besık almak ıstıyoruz kucugune kardesı gelınce cık demek olmaz tabııı Allah yardımcımız olsun bıran evvel kurtarsın bızıde cocuguma rahat rahat bakabılım yoksa kızımın psıkolojısı cok bozulacak kıyamam ben ona ((

bizim daha coook yolumuz varrr, biz dogurana kadarrr
burası terkedilmiş viraneye döner şubat anneleri grubunda şuanda oldugu gibi,
teee 23 mart pehhhDD

oda gelir canımm.. hiç gelmiycekmiş gibi görünüyor ama bi şekilde geçiyor zaman.. Rabbim hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Ya niye bu kadar helak ediyorsun kendini, böyle olması gerekiyormuş demek ki, senin ve bebeğin sağlığından daha mı önemli, artık sezeryan annelerimizin dönemindeki gibi değil canım ya, iyileşme süreci daha kolay, üzme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…