- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.341
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. hele ki bizim gibi ikinci çocuğu olanların bol sabıra ihtiyacı var.aynı durum bendede var gecelerı wc ye sık kalktıgım ıcın cok hıssedıyorum resmen emeklıyecek gıbı oluyorum bazen benımde bır kızım var cnm 2,5 yasında benımde ona cnm sıkkın sımdı zorla aglıyarak yatırdım ılgılenemıyorum fazla vıcdan azabı cekıyorum bebegım allahın ıznıyle 10 martta gelıyor besıgını aldık ıcıne gırdı onda yatıyo sımdı ondan esırgeyemem ona buyuyen besık aldık hıc yatmadı ıcınde sımdıde buyuttuk besıgını buyuk bır yatak oldu komıdınlı fılan ama yuzune bakmıyor babasıda bende kıyamıyoruz sımdı kardesı gelınce cıkartmakta olmaz allahtan oyun parkı almıstık sımdı yenıden kucuk bır besık almak ıstıyoruz kucugune kardesı gelınce cık demek olmaz tabııı Allah yardımcımız olsun bıran evvel kurtarsın bızıde cocuguma rahat rahat bakabılım yoksa kızımın psıkolojısı cok bozulacak kıyamam ben ona((
kendimi çok şartlandırmıştım cnm normal olacak diye kendimede kızıyorum hareketsizlikten mi girmedi acaba kanala diyorum
evet aynı gün olabilir doğumumuz salı tekrar gidecem artık cuma hazırlıklı gel diyecek yada cuma p.tesiye gün verecek cuma son dedi psikolojim hepten bozuldu son günler diyemi anlamadım
çok haklıısn cnm saol dualarınıza ihtiyacım var ameliyattan çok korkuyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. hele ki bizim gibi ikinci çocuğu olanların bol sabıra ihtiyacı var.
senle kızlarımız aynı yaştaymış. benimde kızım 2,5 yaşında.. onun beşiğini 3,5 ay önce kendi odamıza taşıdık onada baza aldık, yatağına alışsın diye.. çok şükür problem çıkarmadı. inşallah bebek gelince de çıkarmaz.
ekleyim canım, bebeişin cinsiyeti neydi?? birde isim düşündünüzmü
merhaba kızlar dün dr agittik bebeğim kanala girmemiş sezeryan gibi görünüyor dünden beri ağlıyorum cnm çok sıkkın cuma ya kadar olmazsa sezeryan olacak ve kesin sezeryan gibi ilk bebeklerde 38 haftaya kadar kanala girermiş bebek kendimi o kadar çok alıştırmıştm ki normal doğuma ağlamaktan heak oldum
geçmişi okuyamadım dün doğum yapan varmı
sanırım poly cnm gün amışsın allah kolay kurtarırsın belki aynı gün doğum yaparız cnm
canım kızım olucak ama isim konusunda çok kararsızım:))) artık doğunca bebeğe kura çektircez :))
sanada geçmiş olsun cnm benimki emmediği için henüz çatak yok ama alsaydı ucunu esin çatlardı dr bir pomad yazdı sütü sağdıktan sonra onu sürüyorum....benm de aynen ayaklarım şişti.. göbeğimin de şişliği tam olarak inmedi sinir oluyorum. göğüs uçlarım da felaket çatlak, ağlıyorum bazen emzirirken, okadar kötü yani.
BSDMD nickli bi arkadaş varya onun kızının adı da Defne.. en büyük o. sonra benim defne, sonra da en minik senin defne olacak inşallah. :))
günaydın canım nasılsın???
:)))) yok anacım sen benden önce doğurursun, içime öyle doğuyo :))
inşallah kolayca iner şişlerin canım..
göğüs ucu içinde bilmiyorum ki ne yapsan? meme başı için krem kullanıyormuydun?
benimde kızımdayken meme ucum minicikti, şu göğüs kalkanları varya, onun basit olanıyla emzirmiştim bi kaç ay. ama ondan önce yara olmuştu..onun acısı çok beter. ben ağlaya ağlaya emziriyordum. aman dikkat et de yara olmasın canım..kendi sütünü sür emzirdikten sonra.. faydası olduğunu duymuştum.
streeptip canımm hayırlı güzel doğumlar olsun inşallahh
umudumm o göğüs ucu yaraları ne kadar kremde sürsen malesef oluyor
kendi sütünü sür bol bol inşallah hemencik geçer
Işılcığım sana hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum, ama tekrar hayırlı uğurlu olsun, Adencik de iyiymiş ya, inşallah sütün de bol bol gelir.
cok sağol cnm bunlarıda deniycem mutlaka....Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve huzurlu bi yuvası olsun inşallah.Misafirlerin yanına çok çıkarma kızını şu anda enfeksiyona en müsait oldukları zaman uzaktan sevsinler miniiğini ara ara bizide bilgilendir
Şu anda doğum yapmış olmalısın canım tarifi mümkün olmayan duygular içindesindir şimdi sen dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah ikinizde sağsağlim evinize dönersiniz inşallah en kısa zamanda doğum hikayeni de bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gir gel inşallah
özlemcim gözün aydın babanı da gördün demek msn den çok şükür sağlığı iyiymiş bol bol gez şimdi kızınla ohhh istanbulda hava kötü bugün bizde belki dışarı çıkarız yada neşeli ayaklar 2 yi izleriz :)
canım süt için marul, sade doğal mineralli soda , su,kabak tatlısı(üzerine tahin dökülecek) armut ve ayva kompostosu sütü çok artırıyo diye duymuştum birde bol bol uykuymuş ama şu anda uyumaya pek fırsat bulamıyorsundur haaaa birdeeee en önemlisi moralini çok yüksek tutman lazımmış başka birşey de öğrenirsemm yazarım yine sana
cnm onlardan ben aldım evde var aynı zamanda 2 çeşit çayda aldık sanırım onlar biraz işe yaradı ...selam kızlar bende süt için malt içecekler var onun cok iyi geldiğini duydum kullanan cok arkadasım var e bebek te de, eczanelerdede var bende cantama koyacağım eve de diğerlerini deneyip te sonuc alamayanlar bunu da denerseniz belki sizde de işe yarar :)) polly beni de istersen tekrar listeye alabilirsin 6 mart Allah kısmet ederse benimde doğumum hepizin takipçisiyim
kızlar yuzumde hamılelıkten kalma kahverengı lekeler kaldı bunlar nasıl gecıcek bılenınız varmı güneş lekesi gıbı cnm cok sıkılıyor.
Ay çok sevindim Özlemciğim, ne güzel iyi haberler almak, bundan sonraki tek hastane haberi senin doğum haberin olur inşallah canım.
Aranıza yeni katıldım artta doğum var ama ne zaman belli değil benide aranıza alır mısınız
çok sağol güzelim ya evet gördüm babamı da öle kendime geldim ne kadar sağlam durmaya çalışsam da bi mahsınluk vardı üzerimde babamı ayakta dimdik giördüm ya geçti gitti çok şükür Rabbime...bu arada gezdik kızımla valla deli gibi dolandık:))özlemcim gözün aydın babanı da gördün demek msn den çok şükür sağlığı iyiymiş bol bol gez şimdi kızınla ohhh istanbulda hava kötü bugün bizde belki dışarı çıkarız yada neşeli ayaklar 2 yi izleriz :)
çok sevindim cnmm..onlar bizim canlarımız yaa..en ufak bişi olsun hayatın tadı tuzu kalmıyo dimi..öyle iyi haberler alıncada tekrar hayat doluyo insan..Allah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayırmasın..çok geçmiş olsun babana..
kızlar merhaba,
herşey yolunda bizde, berra artık bilinçli gülmeye başladı, karşıma alıp güldüğünü görmek için güleç bir yüzle konuşup duruyorum :)))
bu arada kaç gündür söylemeyi unutuyorum, lohusalığın 34. gününde regl oldum, artık son adet tarihim değişti benim
alışmıştım olmamaya çok rahattı öyle :)
Koca ıcın ne oflusu ne rızelısı yaaa bırksana ben cocukken dua ederdım ALLAH ım nolur ben karadenzlı bırıyle evlenmıyım dıe:))) Hatta bız okdr kalablk bı sulaleyızdrkı hep cocukken yetımhaneden bırını alcm derdım ahahaha:))) az cok bılrsın gelınler ve evn kızlarına verılen degerı:) Yanı tabıkı medenılerıde var ama cogu boyle ıyı nıyetlı ınsan canlısı verıcı mısafırperver lakınn evın kadınına kızına gereklı ılgıyı gostermeyen bır zıhnıyet benm sulalem boyle he basıma bısey gelsın hepsı gelır bırlesırız yoksa bısey yokk daha neler yazarımda sımdı karadenzlı tanıdıklrı oln kız ısteme mevzusu oln vs ıslerıne tas koymıyım:)) Cooook ıyı ınsanlrdır gerckten ama benm evlılk hayallerıme uymayn yapılrı var hepsı aynı degıl benm aılem oyle degıl cekırdek aılem ama sulalemmm tam komedıı her cınsı var:)) Yınede sulalemı coook sevıorum ama bu sulaleye gelın olmak ıstemezdım onu dıorum ALLAH gonlume gore verdı bosnak bırı cıktı karsıma guya yetmhaneden ıstıodum admlr kapı komsularına bıle teyze amca dıyo:)) Yagmrdn kacrken doluya tutulduk ahahah:)) Ama soylekı onlr bızım gıbı degıller ıstee cok medenıler uzadıkca uzar sayfalarca yazabılrım:)) Yınede ınsanımı sevıorum gurur duyuorum:) Dedıgım gıbı en son 2000 de ordydım ondn once her yaz gıderdık annem yıne yazları gıdıo hattaa en son sömstrda teyzeme gıttı araklıya:)) Bende belkı gıdebılrım bu ramazan böcegımle bırlıktee:)) Oyyyyyy annesı yer onuuu gelsınde ben oglumla cok guzel seyler yapcm ınsallah boyna hayaller kuruorum:))))
sen artık sitesen de çalışamazsın sana 37. haftada ayrıl diyen de devlet sonuçta. öyle bi kural varken kim seni çalışmaya zorlayabilir.
hem sen 37 den sonra raporlu sayılmazsın mecburi doğum öncesi izindesin tayin isteyebilirsin. ancak ücretsiz izinde olduğunda tayin isteyemezsin. ben öyle biliyorum. ayrıca ben de evliliğimin ilk yılını eşimden ayrı geçirdim. ben ist. o konya... mesafe de uzaktı. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. umarım en kısa zamanda aldırırsın tayinini eşinin yanına.
canım allah kolaylık versin doğum öncesi zordur tabi ama her bebek kısmetiyle gelir. sağlık problemleri olmasın da hepsi gelir geçer.
evet çok rahatlamış hissediyorum kendimi. bugün ayaklarımı uzattım bi yandan sizleri okuyor bi yandan tv izliyorum. ben yapmadım ama çok yorulmuşum. dün farkında değildim. gece iyi uyumuşum sabah da bi kalktım ayaklarımın altı acıyo yürüdükçe. sen de çok yorma kendini. artık eski enerjimiz ve dinçliğimiz yok. aynı performansı gösteremiyoruz.
çok şükür alıştı benimki wcye.. ama çoğu gece ben çişe tutmazsam altına yapıyoriyi yapmıssınız cnm bence senınkı sorun cıkartmaz tuvalete alıstırdınmı kızını,benımkısı cok ıstıyor ama benım gebelıgım sorunlu oldugu ıcın ugrasamadım kızımla ınsallah dogumdan sonra alıstırıcam hem bahar gelıyor,senın dogum ne zaman cnm?
:)) isim konusunda eşim kararsızdı o yüzden silmiştim ama yeniden yazdım:))isil'cim, canim sutunun gelmesi icin bol bol emzirmen gerekiyo diye biliyorum, suyu da oneriyolar ama ne kadar emzirirsen o kadarbol
sutun olur. insallah sutun bollasir, kuzucugun bol bol emer...
esperanza hayirli olsun bebisin guzelim. ben emzirirken yara olmasin diye lansinoh kullanmistim ama yine de yara olmustu. sonra kalkanlarla idare ettim bir sure, onlar acimasini biraz olsun azaltiyo...
Polly'cim gunun belli olmus canim, hadi hayirlisiyla kucagina alirsin minisini insallah. en son gordugumde silmistin ismini degistiriyomusunuz canim? saglicakla gelsin kuzucuk.
canım gözün aydın bebişini görmüşsün.. boynundaki kordonunuda inşallah çıkarırda hiç bi sorun çıkmaz doğumda.Selam kızlar bızde bugün doktora gittik bebişimizi gördük, nsteye girdik bir de. Bebişimin boynundaki bir kordon açılmak üzereydi ama yine sarılmış, doğuma kadar kalabilir dedi doktor, normal doğum bekliyoruz, ama bu kordon olayından dolayı sancılar geldiğinde hemen hastaneye gitmemiz gerekiyor bebiş oksijensiz kalmasın diye. Ona biraz canım sıkıldı, yani normal bekliyoruz ama biraz risk de varOnun dışında bebişin sağlığı iyiymiş, nstde de sorun çıkmadı. Bundan sonra bebiş gelebilir sorun olmaz dedi doktor. Her gün mutlaka yürümen lazım dedi. Ben de artık izne çıktığım için yürüyüşlere başlıycaktım. Bugünden itibaren başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?