- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.361
kızlar merhaba,
herşey yolunda bizde, berra artık bilinçli gülmeye başladı, karşıma alıp güldüğünü görmek için güleç bir yüzle konuşup duruyorum :)))
bu arada kaç gündür söylemeyi unutuyorum, lohusalığın 34. gününde regl oldum, artık son adet tarihim değişti benim
alışmıştım olmamaya çok rahattı öyle :)
kızlaarr dr 29 şubat tarihini verdi doğum için ama eer istemezseniz bir gün önce ve birgün sorada olur dedii sizce napalıım aslında ben 29 şubat istiyorum ama acaba oğlumda istermiydiii lütfeen yardımcıı oluun
Canım eşime 29 şubatta doğmak istermiydin diye sordum istemezdim dedi. Açıkçası bende istemezdim. Bence de bir gün öncesini veya sonrasını alın....
Bu reflüyle uyuyabilirsem uyuyacağım( leblebide şurupta işe yaramadı valla. Yeşil mercimek beni mahvetti doğum yapana kadar daha yemek yok ... Herkese iyi geceler...
kızlar bu saat oldu son kez size bakayım dedim ben sabah 10da hastaneye gidicem sayılı gün artık geçti sonunda doğum yapacağım gün geldi şuan nötr bir haldeyim eşim benden daha heyecanlı sabah ezanından sonra hazırlanmaya başlayacağım epidural sezeryan olacak hadi bakalım bu güne kadar nerdeyse her gün mart annelerinde yazdım bir kaç gün giremeyebiliriim herkes kendine çok iyi baksın her zaman arkadaşlarımız için dua ettiik bugün de benim çok ihtiyacım var içinizden samimiyetle diyeceğiniz hayırlı doğumlar bile bana yeter hepinize şimdilik iyi ve sağlıklı günler diliyorum...son kez
günaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)
günaydın kızlar sabah bir ara girdim ama geçmişi okuyamadım malum bebeğimle ilgileniyorum...
arkadaşlar ayaklarım şişti sanırım bu normalmiş sezeryandan sonra bilgisi olan varsa beni aydınlatsın ...poliii sen biliyosundur cnm seninde tarih belli olmuş hadi gözün aydın az kalı kavuşmanıza...
kızlar size birde tavsiye gecelik almanıza gerek yok zaten sezeryandan sonra pijama altınızı giydirmiyorlar sadece üstü giyorsunuz ayağa kalkıcağınız zaman külot ve pijama altınızı giydiriyorlar birde şu sezeryan külotları 10 numara bilginiz olsun mutlaka alın derim çünkü sezeryan sonrası bebek alındıktan sonra karnınız boşalıyo suyunuz vs gidiyo ve karın hareket ettirmek zor oluyo ama sezeryan külotu o karın bölgenizi sarıyor ve hareket ettirmiyo bilginize başka ne vardı çeşitli ölçülerde mutlaka kıyafet koyun mesela bize yeni doğanlar olmuyo malesef boydan dolayı elimizde kalan cok ürün oldu bu sayede...:44:hıımmm bu hazırladığımız kompostoları sadece hastanede gaz çıkarana kadar için sonrasında sütünüzden bebeğe geçerek gaz sancısı yapıyo bizzat denedim...sütüm cok az azarkadaşlar hep mama verriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ...ben adenden fırsat buldukca sizlerleyim ve uykusuzum....
merhaba kızlar dün dr agittik bebeğim kanala girmemiş sezeryan gibi görünüyor dünden beri ağlıyorum cnm çok sıkkın cuma ya kadar olmazsa sezeryan olacak ve kesin sezeryan gibi ilk bebeklerde 38 haftaya kadar kanala girermiş bebek kendimi o kadar çok alıştırmıştm ki normal doğuma ağlamaktan heak oldum
geçmişi okuyamadım dün doğum yapan varmı
sanırım poly cnm gün amışsın allah kolay kurtarırsın belki aynı gün doğum yaparız cnm
cnm niye üzülüyosunki..adetin bitince sanırım lohusalık döneminde bitcek başka bi sıkıntı var mı bilmiyorum ama artık kocanla kavuşursunuz uzun bi hasretten sonra yanlış mı düşünüyorum? tabi sezeryanda nasıl oluyo bilmiyorumda hani daha uzun süre mi gerkiyo..sıkma canını sonuçta bu snn bünyen neyi grktiriyosa ona göre hareket ediyo..
meraba kızlar
bu sabah nst ye girdim bi sorun yokmuş, sonra dr muayenesinde bebeğimin hala dönmediğini söyledi, oturuyo yani.. ve sezeryan olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi.. ben normale adapte etmiştim kendimi, sezeryan olacağımı düşünmek garibime gitti, şimdi kafamda biçok soru war, sütüm gelecekmi sezeryan sonrası, genel mi spinal mi olmalıyım, bebeğim yine de bi ihtimal döner mi? off oturdum ağladım salak gibi, kuzenlerimin hepsi sez. oldu bgn bana hep iyi yanlarını anlatıp moral vermeye çalıştılar,, ama hep kötü yanlarını düşünüp üzülüyorum... rabbim bebeğime sağlık versin de napalım artık kısmet dicezz, herkesin hakkında hayırlısı olsun,,
meraba kızlar
bu sabah nst ye girdim bi sorun yokmuş, sonra dr muayenesinde bebeğimin hala dönmediğini söyledi, oturuyo yani.. ve sezeryan olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi.. ben normale adapte etmiştim kendimi, sezeryan olacağımı düşünmek garibime gitti, şimdi kafamda biçok soru war, sütüm gelecekmi sezeryan sonrası, genel mi spinal mi olmalıyım, bebeğim yine de bi ihtimal döner mi? off oturdum ağladım salak gibi, kuzenlerimin hepsi sez. oldu bgn bana hep iyi yanlarını anlatıp moral vermeye çalıştılar,, ama hep kötü yanlarını düşünüp üzülüyorum... rabbim bebeğime sağlık versin de napalım artık kısmet dicezz, herkesin hakkında hayırlısı olsun,,
şu son günlerini rahat geçir lütfen..
sezeryan çok kötü bişey olsaydı, inan ilk kızımda yaşadıklarımdan sonra BEN Bİ DAHA HAMİLE KALMAK İSTEMEZDİM. Rabbim öyle büyükki herşey unutuluyor, tüm acıların ağrıların yerini o minik bebeğin sevgisi alıyor.
salı günü doktora gittiğinde durum aynı olursa cuma son dediğine göre Cumaya gün verir verir canım..
hakkında hayırlısı olsun
doğru cnm annem en küçük kardeşimi sezeryanla doğum yaptı ve çok zorlandı 17 yıl oldu tabi acaba ondan mı böle düşünüyorum bilemiyorum yazık annemde yanımda bni sakinleştirmeye korkumu yenmemi sağlıyor...Ya niye bu kadar helak ediyorsun kendini, böyle olması gerekiyormuş demek ki, senin ve bebeğin sağlığından daha mı önemli, artık sezeryan annelerimizin dönemindeki gibi değil canım ya, iyileşme süreci daha kolay, üzme canını
evet bu halimi çok özleyecem sanırımcanım üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsun
hem sezeryan doğum öyle kötü bir şey değil
bende sezeryan doğum yaptım aslında normal doğurmayı isterdim
ama öyle çokda şikayetçi değilim durumdan
sende boşver bu günlerin tadını çıkar çok yakında gelecek bebişin
sonra hamile halini özlüceksin
canım bende bu pazartesiye kadar normal doğumdan başka şey demiyordum hatta cok hareketliyim deli gibi ev iş felanda yapıyorum cok kilo da almadım 2 dr a gidiyordum dr bana sen normal doğurursun diyordu hep ama bebek iri çıktı şimdiden 3800 oldu şimdi 2 dr umda normal olmaz diyor bende yapılacak birşey yok dedim kısmet cok hırslı olmamak lazımmış bak burda da bir sürü insan sezeryanla doğum yaptı ve benim en cok istediğim seydi normali bana bakmaya gelicek var ama annem malesef hayatta değil insanın annesi gibi kimse olmaz haline ve bebeğinin sağlığına şükretlemelisin bence
sezeryan olcam diyemi ağlıyorsun :) ne var ki? alt takımı bozdurmamış oluyorsun :) herşeyde vardır bir hayır ..
meraba kızlar
meraba kızlar
doktorlar 38. haftadan sonra donmez artık dıolar ama benım arkadasımın 39. haftaya kadar dogum pozısyonundaydı ve 40. haftada ters dondu sezeryan oldu. yanı donebılme ıhtımalı var bence. donmesede sezeryanda olsa normalde olsa saglıkla kucagına alabılmek onemlı cnm. bence canını sıkma son ana kadar kendınıde sartlandırma. tabıkı normal olması en guzelı ama sezeryanda artık eskısı gıbı deıl onlarda 2 gun ıcınde agrısız sızısız ayaga kalkabılıyolar.
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun.. sorun olmamasıda güzel bişi. her iki doğum şeklininde avantajları dez avantajları var. sezeryandan bu kadar korkmayın bence. diğerinden daha iyi gibi bile geliyor bana :)
inanın bana sizlerle konuşunca biraz olsun rahatladım hepinize çok teşekkür ederimmm
haklısın cnm bunu senden duymak daha ii geldi bana tecrübelisin... cuma mı diyosun hafta sonuna geliyor ya ne bilim salı olsun bakalım ne diyecek
doğru cnm annem en küçük kardeşimi sezeryanla doğum yaptı ve çok zorlandı 17 yıl oldu tabi acaba ondan mı böle düşünüyorum bilemiyorum yazık annemde yanımda bni sakinleştirmeye korkumu yenmemi sağlıyor...
evet bu halimi çok özleyecem sanırım
çok doğru söylüyorsun cnm annem yanımda bebeğim sağlıklı halime şükretmeliyim
haklısın cnm :))
sende benim gibi olmuşsun cnm bnmkinin kafası aşağıda fakat kanala girmemiş yani dönsede kanala girdimi girecekmi diye düşüneceksin hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun artık ne yapalım
perimm canım yaa inanmıyorum ağladınmı bunun için
canım benim önemli olan sağlıkla gelmesi güzel bir doğumunun olması
boşver normal olmuş sezeryan olmuş ne farkeder
tamam normal doğum en güzeli ama sezeryan olanlarda öyle aman aman eziyek çekmiyor
sen gönlünü ferah tut sütünde gelir ayrıca sadece bir kaç saat geç gelebilir
belkide son anda minik yavrun döner seni mutlu eder
ama sakın şimdiden ağlama
sağolun kızlar cevaplarınız için.. aslında moralimi bozan bi nokta daha war, hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi şu an kapalıymış,mart ayında açılabilrmiş... gerçi erken doğum olma ihtimali artık yok ve planlı sezeryan olacak.. doktorum da ebeler de gerekli olmayacağını, eğer çok önemli bişi olursa hemen sevk edeceklerini sölediler... acaba ben buna mı üzüldüm yaa aptal gibiyim bu saatte sonra hastane değiştirememki, ayrıca çoğu hastanede fiyatlar çok uçuk... çok mu büyütüyorum acaba..
canım seni çok iyi anlıyorum
ama birde şöyle düşün yeni doğan ünitesi olan hastanelerde bazen
boş kuvez bulunmayabiliyor amerda arkadaşımız kuvez bulabilmek için saatlerce hastane aramış
bence iyi düşünelim ve dua edelimki bebeşlerimizin solunumu süper olsun ve hiç ihtiyaç kalmasın
bence gönlünü ferah tut ve herşeyi doğal akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?