2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm niye üzülüyosunki..adetin bitince sanırım lohusalık döneminde bitcek başka bi sıkıntı var mı bilmiyorum ama artık kocanla kavuşursunuz uzun bi hasretten sonra yanlış mı düşünüyorum? tabi sezeryanda nasıl oluyo bilmiyorumda hani daha uzun süre mi gerkiyo..sıkma canını sonuçta bu snn bünyen neyi grktiriyosa ona göre hareket ediyo..

merhaba kızlar. nasılsınız? geçmişi okuyarak geliyorum.

hayır cnm ya 28 i olsun yada 1 i..

kalıcı olurmu ki bu reflü? benide mahfediyor gecem gündüzüm hep bi yanmayla geçiyor

sanırım şuan bebeğini kucagına almışsındır..Allah analı babalı büyütsün.. sağlık sıhhat versin ikinizede :)

gözün aydınn cnm.. Allah daha iyi etsin.

cnm sütün gelmesi için bol bol su iç ve ayva hoşafı kaynatın onu iç. cidden inanılmaz çoğaltıyor sütü. rezene çayı iç helva ye. rezene çayı ayrıca gazıda alıyor. denendi bunların hepsi.

doğum yapan hatunlarımız şu ilk sayfadaki bebişlerin gelişimleri topiğine resimlerinide koyun bebişlerin..hadi ama o kdr kişi doğum yaptı sadece amerdanınki varrr...bn resim istiyom resiimm çok tatlılarrr

herkese merhabaaaa,,

dun doktorumuza gıttık ve oglusumun herseyı normal cıktı allaha sukur bundan sonra herhafta nst ye gırıcekmısım doktor takıp edıcek. dogum ıcınde 20sıne kadar vaktın var dedı, daha bı rahatladım sankı duyunca cunku hazırlıkları bıtırmek ıcın kendımı zorlamama gerek kalmadı. bugunde eşimle çarşıya gıttık bebek odamızın perdesını duvar stickerlarını ve bebek şekerlerimizi aldık. cogu seyımız tamamlandı sanırım. artık ufak tefek rotujlarımız kaldı.

sezeryan olcam diyemi ağlıyorsun :) ne var ki? alt takımı bozdurmamış oluyorsun :) herşeyde vardır bir hayır ..

kızlaar bn annemi görmeye gidiyorum hastaneye çok heycanlıyım..ona sarılmak öpüp koklamak istiyorum..hepinizi öptümmm

üzülmemin sebebi adet olmama rahatlığına alışmış olmak :)

birde araştırdımda adet olmak için hepimizin bildiği gibi 15 gün öncesinden yumurtanın oluşması lazım bu mantıkla lohusalığın 15. günü bende yumurta oluşmuş, bu zamanlama garip biraz çünkü emziriyorum ve yaptığım araştırmada 6 hafta 8 hafta 12 hatta 16 haftalardan bahsediliyor bu işlemin olabilmesi için, 6 hafta için emzirmeyen kadınlardan bahsediyor , 1 martta kadın doğum kontrolüm var bakalım ne diyecek, bugün 38. gündeyiz

meraba kızlar
bu sabah nst ye girdim bi sorun yokmuş, sonra dr muayenesinde bebeğimin hala dönmediğini söyledi, oturuyo yani.. ve sezeryan olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi.. ben normale adapte etmiştim kendimi, sezeryan olacağımı düşünmek garibime gitti, şimdi kafamda biçok soru war, sütüm gelecekmi sezeryan sonrası, genel mi spinal mi olmalıyım, bebeğim yine de bi ihtimal döner mi? off oturdum ağladım salak gibi, kuzenlerimin hepsi sez. oldu bgn bana hep iyi yanlarını anlatıp moral vermeye çalıştılar,, ama hep kötü yanlarını düşünüp üzülüyorum... rabbim bebeğime sağlık versin de napalım artık kısmet dicezz, herkesin hakkında hayırlısı olsun,,

bu arada birkaç arkadaş ücretleri merak etmişti, muhasebe ile görüştüm.. normal doğum 500 sezeryan 1000 tl.. epidural istersen ekstra 350 tl.. mesai dışı sezeryan olman gerekirse 250 , en saçma ücret de bu olsa gerek, mesai dışı die ekstraya giriyomuşşş.. bir de fototerapiyi sordum oda 300 tl imiş...

doktorlar 38. haftadan sonra donmez artık dıolar ama benım arkadasımın 39. haftaya kadar dogum pozısyonundaydı ve 40. haftada ters dondu sezeryan oldu. yanı donebılme ıhtımalı var bence. donmesede sezeryanda olsa normalde olsa saglıkla kucagına alabılmek onemlı cnm. bence canını sıkma son ana kadar kendınıde sartlandırma. tabıkı normal olması en guzelı ama sezeryanda artık eskısı gıbı deıl onlarda 2 gun ıcınde agrısız sızısız ayaga kalkabılıyolar.

merhaba hakkınızda hayırlısı olsun.. sorun olmamasıda güzel bişi. her iki doğum şeklininde avantajları dez avantajları var. sezeryandan bu kadar korkmayın bence. diğerinden daha iyi gibi bile geliyor bana :)

inanın bana sizlerle konuşunca biraz olsun rahatladım hepinize çok teşekkür ederimmm

haklısın cnm bunu senden duymak daha ii geldi bana tecrübelisin... cuma mı diyosun hafta sonuna geliyor ya ne bilim salı olsun bakalım ne diyecek

doğru cnm annem en küçük kardeşimi sezeryanla doğum yaptı ve çok zorlandı 17 yıl oldu tabi acaba ondan mı böle düşünüyorum bilemiyorum yazık annemde yanımda bni sakinleştirmeye korkumu yenmemi sağlıyor...

evet bu halimi çok özleyecem sanırım

çok doğru söylüyorsun cnm annem yanımda bebeğim sağlıklı halime şükretmeliyim
sezeryan olcam diyemi ağlıyorsun :) ne var ki? alt takımı bozdurmamış oluyorsun :) herşeyde vardır bir hayır ..

haklısın cnm :))

sende benim gibi olmuşsun cnm bnmkinin kafası aşağıda fakat kanala girmemiş yani dönsede kanala girdimi girecekmi diye düşüneceksin hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun artık ne yapalım

perimm canım yaa inanmıyorum ağladınmı bunun için
canım benim önemli olan sağlıkla gelmesi güzel bir doğumunun olması
boşver normal olmuş sezeryan olmuş ne farkeder
tamam normal doğum en güzeli ama sezeryan olanlarda öyle aman aman eziyek çekmiyor
sen gönlünü ferah tut sütünde gelir ayrıca sadece bir kaç saat geç gelebilir
belkide son anda minik yavrun döner seni mutlu eder
ama sakın şimdiden ağlama

az önce bi yazı okudum, KEFİR ANNE SÜTÜNÜ ARTIRMAYA VE BEBEKTEKİ GAZ SIKINTISININ GEÇMESİNE YARDIMCI OLUYORMUŞ.

sağolun kızlar cevaplarınız için.. aslında moralimi bozan bi nokta daha war, hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi şu an kapalıymış,mart ayında açılabilrmiş... gerçi erken doğum olma ihtimali artık yok ve planlı sezeryan olacak.. doktorum da ebeler de gerekli olmayacağını, eğer çok önemli bişi olursa hemen sevk edeceklerini sölediler... acaba ben buna mı üzüldüm yaa aptal gibiyim bu saatte sonra hastane değiştirememki, ayrıca çoğu hastanede fiyatlar çok uçuk... çok mu büyütüyorum acaba..

canım seni çok iyi anlıyorum
ama birde şöyle düşün yeni doğan ünitesi olan hastanelerde bazen
boş kuvez bulunmayabiliyor amerda arkadaşımız kuvez bulabilmek için saatlerce hastane aramış
bence iyi düşünelim ve dua edelimki bebeşlerimizin solunumu süper olsun ve hiç ihtiyaç kalmasın
bence gönlünü ferah tut ve herşeyi doğal akışına bırak

canım doğru sölüyosun ama henüz alışamadığım için sezeryan fikrine, hastanede dahil herşey batmaya başladı..suratım asık sabahtan beri, galiba abarttım..Allah şükretmemiz lazım.. sezeryanın da iyi yönleri war elbet, sen genel mi spinal mi olcaksın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…