- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.381
canım gözün aydın bebişini görmüşsün.. boynundaki kordonunuda inşallah çıkarırda hiç bi sorun çıkmaz doğumda.
kızlar bişey soracam
bebek kanala girmemişse suni sancı verilirmi ve açılma olurmu??
canım doğru sölüyosun ama henüz alışamadığım için sezeryan fikrine, hastanede dahil herşey batmaya başladı..suratım asık sabahtan beri, galiba abarttım..Allah şükretmemiz lazım.. sezeryanın da iyi yönleri war elbet, sen genel mi spinal mi olcaksın cnm?
cnm niye üzülüyosunki..adetin bitince sanırım lohusalık döneminde bitcek başka bi sıkıntı var mı bilmiyorum ama artık kocanla kavuşursunuz uzun bi hasretten sonra yanlış mı düşünüyorum? tabi sezeryanda nasıl oluyo bilmiyorumda hani daha uzun süre mi gerkiyo..sıkma canını sonuçta bu snn bünyen neyi grktiriyosa ona göre hareket ediyo..
Çok sağol canım inşallah.
Canım bugün bana doktor bir hastasından bashetti, 40. hafta olmuş, bebiş doğum kanalına girmemiş, bir de iriymiş biraz, suni sancı verdik ama işe yaramadı dedi, yani sanırım veriyorlar ama herkeste işe yaramayabiliyor, bebişin boyutlarıyla da alakalı olabilir. Bir de eğer senin sezaryen olacağı kesin değilse, her gün yürümeni pek yatmamanı tavsiye ederim, uzun yürüyüşler bebişin kanala girmesini çok kolaylaştırıyormuş, doktorum her gün mutlaka dedi.
az önce bi yazı okudum, KEFİR ANNE SÜTÜNÜ ARTIRMAYA VE BEBEKTEKİ GAZ SIKINTISININ GEÇMESİNE YARDIMCI OLUYORMUŞ.
sağolun kızlar cevaplarınız için.. aslında moralimi bozan bi nokta daha war, hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi şu an kapalıymış,mart ayında açılabilrmiş... gerçi erken doğum olma ihtimali artık yok ve planlı sezeryan olacak.. doktorum da ebeler de gerekli olmayacağını, eğer çok önemli bişi olursa hemen sevk edeceklerini sölediler... acaba ben buna mı üzüldüm yaa aptal gibiyim bu saatte sonra hastane değiştirememki, ayrıca çoğu hastanede fiyatlar çok uçuk... çok mu büyütüyorum acaba..
kefir otmu ne? şimdiden yemeye başlanıyormuymuş? doğumdan sonramı?
inşallah gerek kalmaz sen içini ferah tut..
kızlar selam nasılsınız
3 gündür giremiyorum foruma bugün artık son olarak evi tekrar bi elden geçirdik annemle yarın dinleniriz p.tesiden sonra bizim mesai başlıyo allah izin verirse cuma günü son defa kontrole gittik bebişin suyu biraz artmış dr isterseniz normali bekliyelim dedi ama bizim bebişimin kafası kanal girmemiş hala çatı da çok geniş değil zaten bide bebişim L şeklinde duruyo hareket edemiyo sıkıştı orda normali beklesek bile sezeryana dönüceriz gibi görünüyo dedi bizde zaten günümüzü almıştık hayırlısı dedik artık dua edin bize yarın giremeyebilirim p.tesi sabah gitmeden girerim inş.
doğum listesine baktım doğum yapan arkadaşlar olmuş Derin83 , pileo ,holaa , streetpıt gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına :)
yok canım ot değil.. ayran gibi bi içecek.. şimdiden içmenin bi faydası olacağını sanmam, doğumdan sonra iyi olur
kızlar selam nasılsınız
3 gündür giremiyorum foruma bugün artık son olarak evi tekrar bi elden geçirdik annemle yarın dinleniriz p.tesiden sonra bizim mesai başlıyo allah izin verirse cuma günü son defa kontrole gittik bebişin suyu biraz artmış dr isterseniz normali bekliyelim dedi ama bizim bebişimin kafası kanal girmemiş hala çatı da çok geniş değil zaten bide bebişim L şeklinde duruyo hareket edemiyo sıkıştı orda normali beklesek bile sezeryana dönüceriz gibi görünüyo dedi bizde zaten günümüzü almıştık hayırlısı dedik artık dua edin bize yarın giremeyebilirim p.tesi sabah gitmeden girerim inş.
doğum listesine baktım doğum yapan arkadaşlar olmuş Derin83 , pileo ,holaa , streetpıt gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına :)
canım hayırlısı olsun hiç üzülme norma doğum diye gidip sezeryana dönenler var bende normaal olur diyoduk hep dr .la ama şimdi normali beklesek bile sezeryana dönebiliriz büyük ihtimal dedi hakkımızda hayırlısı artıkmeraba kızlar
bu sabah nst ye girdim bi sorun yokmuş, sonra dr muayenesinde bebeğimin hala dönmediğini söyledi, oturuyo yani.. ve sezeryan olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi.. ben normale adapte etmiştim kendimi, sezeryan olacağımı düşünmek garibime gitti, şimdi kafamda biçok soru war, sütüm gelecekmi sezeryan sonrası, genel mi spinal mi olmalıyım, bebeğim yine de bi ihtimal döner mi? off oturdum ağladım salak gibi, kuzenlerimin hepsi sez. oldu bgn bana hep iyi yanlarını anlatıp moral vermeye çalıştılar,, ama hep kötü yanlarını düşünüp üzülüyorum... rabbim bebeğime sağlık versin de napalım artık kısmet dicezz, herkesin hakkında hayırlısı olsun,,
ayyy canım pazartesi sende mi doğuma gidiyosuunnnn...
nasıl heyecanlandım yaaaaa... hakkında hayırlısı neyse o olsun selencim. sağlıklacakla hayırla kurtulun inşallah
canım hayırlısı olsun hiç üzülme norma doğum diye gidip sezeryana dönenler var bende normaal olur diyoduk hep dr .la ama şimdi normali beklesek bile sezeryana dönebiliriz büyük ihtimal dedi hakkımızda hayırlısı artık
amin semracım 16 şubattaki kontrolde suyumuz azalmıştı dr.da bebeği riske atmaıyalım zaten çatıda çok iyi değilmiş sezeryan günü verdi 10 gündür bizi bi telaş sardı tabi özellikle annemi temizliği geçen hafta yaptık bu haftada son kez bi süpürüp sildik bitti çok şükür artık p.tesiyi bekliyoruz sende gününü almışsın galiba hayırlısı olsun Allah bütün hamileleri bi avazda kurtasın
hım anladım cnm.
Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.. çok heyecanlısındır şimdi.. :)
Mrb kizLar bende 34+1 gebesim ama bebek 10 gun onden gidiyo ve asagidaymis erken doğar mı bu küçük sipa ya ben sezeryan istiyorum sancım suyum gelmesin yaaaaaa
amin canım sağol valla duygular karışık korku, telaş,heyecan, özlem, birazda üzülüyorum 9 ay karnında taşıyıp 24 saati beraber geçirince biraz burukluk oluyo onu içimde hissetmek çok farklıydı hıçkırıkları , nefes alışlarını ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?