2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kimseye gücünün yetmeyeceğinden fazlasını vermezmiş Allah yardımcın olsun canım sıkma canını

kızlar bişey soracam

bebek kanala girmemişse suni sancı verilirmi ve açılma olurmu??

merhaba, bende forumu neredeyse ilk açıldığından beri takip ediyorum. Perşembe akşamı oğlum dünyaya geldi.Suyum geldi ama baş kanlaın girişindeydi ve sancım yoktu. Suni sancı verildi, 4 cm açılmadan sonra epudural oldum, totelde 24 saat açılma için bekledim, ama kafa tam aşağı inmedi. Okadar bekledikten sonra sezeryan istemediğim için biraz zorda olsa vakum benzeri bişeyle doktorunda yardımıyla normal oldu. Yırtık, kesik yok, doğum sonrası gelen misafirlere çay bile dolduruyorum:)

Biraz uzun sürdü, 24 saat doğumhanede kaldım ama doğumdan 1 saat sonra hiçbişey kalmadı

cnm bu dr beni sezeryan yapmak istiyor sanırım suni sancı dedik işe yaramaz dedi yürüyüş dedik oda pek işe yaramaz dedi kafam çok karıştı

Allah allah nasıl işe yaramıyormuş, bütün doktorlar yanlış mı biliyor? Çatın mı dar çıktı, bebek mi çok iri canım, ya da kordon falan mı var boynunda yani belki bir bildiği vardır doktorunun bilemedim ki, istersen başka bir doktordan daha fikir al canım, ama gerekiyorsa da sezaryen olursun canım, bunu dert edip moralini bozma bence.

bol yürüyüş ve hareket önerdi benim doktorum canım.

Maşşallah canım sana da ve bebişine de

canım işiniz zor 2 yaş sendromuda oluyo bebişlerde Allah yardımcınız olsun wc yi yaza bırakman iyi olmuş çocuklar birden fazla değişikliği kaldıramazmış şimdi bebiş gelir ona alışır yaza kadar sonra tuvalete alışır inş. sorunsuz şekilde biz bile yeğenimi düşünüyoruz 2 yaşında nasıl olur acaba die bebeğe karşı tavrı nasıl olur annesi teyze bebek alıcak demiş oda teyze bana bebk al diyo :) bende ona bebek arabası ve ana kucağı aldım oyuncak kendini unutulmuş hissetmesin kıyamam hiç.

canım bende anestezi meselesini dr.umla görüşerek karar verdim hayırlısıyla spinal olucam inş. anestezi uzmanları 15 senedir bu işi yapıyomuş artık allaha emanet yapıcak bişey yok

canım hiç üzme kendini bizim akraba aralıkta 3. doğumunu yaptı ilk 2 normal ama 3. de saatlerde sancı çekmiş ama sezeryan olmuş hayırlısı neyse o olsun canım kısmet artık.

:) bütün duyguları bir anda yaşamak değişik bir duygu olsa gerek:) cümle bile bir garip oldu baksana :) neyse sağ sağlimkurtulursunuz inşallah bebişinle..
amin canım.

canım oluruna bırak çok takma kafana.

canım çok sevindim gözün aydın babanı görmüşsün birazda daha beklesin senin kuzu dede iyice iyileşsin de gelsin kuzuyu görmeye :)

hayırlı olsun bebeğine kavuşmuşsun... darısı bizlerin başına .. bende normal epidural istiyorum yazdıklarını okuyunca... yüreğime su serpildi diyebilirim.... doğum korku haline gelmeye başladı....

canım bol bol yürü merdiven inip çık hareketsiz kalmamaya çalış

canım zor olmuş cok bekletmiş kuzucuk seni ama sağ salim gelmiş çok şükür Allah analı babalı büyütmek nasip etsin tam olarak kaç hafta kaç günlüktün suyun geldiğinde bide aniden mi geldi su yani bi iş falan yaptın da onun sonucunda mı oldu kusura bakma cok soru sordum ama aklıma en cok takılan sey bu birden suyun gelmesi

canım çok sevindim gözün aydın babanı görmüşsün birazda daha beklesin senin kuzu dede iyice iyileşsin de gelsin kuzuyu görmeye :)

cok sağol tatlım inşallah ya zaman hemen gecsin o günler gelsin dede torunu sağlıklı mutlu bi şekilde birlikte görmek nasip eder inşallah Rabbim

allah analı babalı büyütsün maşallah çok cesaretlisin bebişde annesini üzmemiş

Gözün aydın cnm. Allah meleğine hayırlı sağlıklı ömürler versin inş..

Canım doğumda kanala giren bebekler olduğunu duymuştum ben. Benim bebeğimde kanala girmedi ama doktorum hala normal diyor. Hakkımda hyırlısı olsun diye dua et bence. Önemli olan hem senin hemde bebeğinin sağlığı...

saol seker,sizinki inşallah bir avazda olur:) benim hatırladığım sat tarihine göre 38+5 de doğum başladı. Ama dktorum 37. haftada iken muayenemde bebğin omuz kemiğinde bir beyaz nokta olduğunu bununda 38 haftadan önce gözükmediğini söyledi. Yani doktora göre ise 39. hafta biterken suyum geldi.Doğumun olduğu gün, forumdaki doğum hikeyelerindeki tavsiyelerin de etkisiyle doğumun başlamasını desteklediği söylendiği için yaklaşık 5 saat yürüdüm çarşı pazar. Akşam hürrem bitti su geldi:)
Ama bana doktorum yürü ama abrtma demişti, keşke sözünü dinleseymişim. Yordunluktan plesenta açıldı su geldi ama doğum eylemi başlamadı. Bana normal doğum sancısı hiç gelmedi ve çocuğun kafası da aşağı inemedi, suni sancıyla da fatmagül bittiğinde doğum gerçekleşebildi.
bunu eklemeden edemiycem "Herkesin hamileliği olduğu gibi doğumu da farklıdır, en doğru bilgi doktorunuzun tavsiye ettiğidir"

Gözün aydın cnm. Allah meleğine hayırlı sağlıklı ömürler versin inş..

Canım doğumda kanala giren bebekler olduğunu duymuştum ben. Benim bebeğimde kanala girmedi ama doktorum hala normal diyor. Hakkımda hyırlısı olsun diye dua et bence. Önemli olan hem senin hemde bebeğinin sağlığı...

haklısın canım her doğumun kendine özgü özellikleri var ama ne biliim işte hiç bişi bilmemek tarihini, bilmemek belrti yaşayamamak o kadar tuhafki sanki dogurmaya başlıcam ama haberim olmucak gibi hissediyorum:)) bu arada cok güldüm hürrem bitti su geldi fatmagül bitti bebiş geldi ha cok iimiş kuzum ya :))) sağlıkla kucağına almışsın ya darısı başımıza artık

bunu bende merak ediyorum cnm bnm kızımda kanala girmemiş

allah analı babalı büyütsün cnm
hiç açılma yokken mi suni sancı verildi sana

başka dr a mı gitsem acaba diye düşünmeye başladım şimdi söylediklerinin hiç birini söylemedi dr çatın dar vs vs

evet kısmette ne var ise o olacak
sendedoğum için gün almışsın allah yardımcın olsun

kızlar merhaba hepinize,hayırlı doğumlar....37 haftalık oldum ben doğumumuz 5 mart sezaryanla gerçekleşecek allahın izniyle ...benim bebiş makat gelişi duruyo dönmedi (benim gibi bebeği dönmeyen var mı aranızda

Takip ettiğim kadarıyla Mart 2012 annelerinin bebişleri aceleci,seninkide en geç vaktinde gelir heralde:) en güzeli sancın gelsin, sonra su sonra bebiş, en kolayı böyle olanmış..sancıyı da fark edersin adet ağrısı gibi suyu da fark edersin, sıcacık bi su gelio, filmlerdeki gbi suyum geldi demenle tatlı telaş başlıo, duş,çanta,telefonlar:)

Bide söylemeden edemiycem Acıbademde doğum yapmayı düşünen anneler var bildiğim kadarıyla..Doktorum dışardan geldi ama Bende acıbademde yaptım..5 yıldızlı otel konforundaydı, size sadece ıkınmak kalıoyorr onlar herşeyi hallediyor,doğum hanede dizimi bile seyrettim öyle söyliyim:) Hastaneden çıkacağınız gün eşinizle başbaşa yemek yemek için, çiçeğiyle mumuyla masa bile hazırlıorlar, diyetisyen, egzersiz uzmanı, çocuk doktoru, kadın doğumcu, psikiyatrist vb bütün doktorlar gelip tüm bilgileri verip sorularınızı cevaplıorlar..Özel düşünenler varsa şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…