- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.601
iyi haftalar güzell anneler...
biz şimdi doktordan geldik. bebişimiz 2877 gr olmuş. veeee 15martta kavuşuruyoruz kısmetse
iyi haftalar güzell anneler...
Biz şimdi doktordan geldik. Bebişimiz 2877 gr olmuş. Veeee 15martta kavuşuruyoruz kısmetse
tünaydın kızlar...
bu sabah bebişimin ilk banyosunu yaptırdık. dün gece göbeği düştü bitanemin.. bugün tam 1 haftalık olduk
cook tatlı olmuşş güle güle kullan canım
biraz önce KANAMAM OLDU .sanırım devam etmiyo.doktordan önce size haber vereyim dedim.nişanmıdır acaba?
elim ayağım buz kesti heyecandan
dün gece de kasılmalarım biraz sıktı,erkenden yattım,sabah da banyo yaptım ...ne yazacağımı da bilmiyorum şuan
maşallahh kuzucuga büyümüş de göbeği de düşmüş darısı başımıza ya gel,n artık bizim minikler detünaydın kızlar...
bu sabah bebişimin ilk banyosunu yaptırdık. dün gece göbeği düştü bitanemin.. bugün tam 1 haftalık olduk
Maşallah canım bebeğine,tarihinizde belli olmuş hadi hayırlısı...iyi haftalar güzell anneler...
biz şimdi doktordan geldik. bebişimiz 2877 gr olmuş. veeee 15martta kavuşuruyoruz kısmetse
Maşallah göbeği de düşmüş,ilk banyoda yapılmış ne güzel darısı başımıza:))))tünaydın kızlar...
cook tatlı olmuşş güle güle kullan canım
ay hadi hayırlı haberler ver bize geliyo galiba bebiş
maşallahh kuzucuga büyümüş de göbeği de düşmüş darısı başımıza ya gel,n artık bizim minikler de
kıslaaar herkese tünaydıınn bugün azıcık gec kaldık sabah sabah kızımla kalkıp koskocaman üniversite 3. sınıf öğrencisi teyzemizin ödevini yaptık :)) bitirip hemen size koştuk daha bi doğum haberi gelmemiş hayırlısı bakalım akşama kadar neler olucak
melikeeeeeee mirayı beklios biz haberin olsun o gelir gelmez benim kız da gelicekmiş rüyamda öle dedi bana "anne miray gelicek önce patlama" diye bi cmle kurdu eşek sıpası:))
ay ay ay maşallah minik kızına büyümüş göbeği düşmüş de banyosunu da yapmış.
nasılsın canım. dikişlerin falan ne durumda hastaneden ve gökalp bey den memnun kalmışsındır umarım. astım mı vardı sende? problem oldu mu? ayaklanman zor oldu mu? en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz. kendine ve hayal ciğe iyi bak
şuan iyiyim cnm. doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım, alerjik astımım vardı hiç problem olmadı. 2. günden sonra ayaklandım her işimi kendim yaptım. normal doğum yapmış gibiyim resmen, çok rahat geçti herşey ama tek sorun göğüs ucu çatlaklarım. emzirirken feci canım yanıyor. dikişlerimin üzerindeki bandajım hala çıkmadı, doktor 4. günden sonra kendiliğinden çıkar dedi ama hala beklemedeyim. umarım herkesin doğumu benmki gibi rahat geçer..
geçmiş olsun canım. kolay ayaklanmana sevindim. anne olmak, sana muhtaç biri olması insana ayrı bi güç veriyo sanırım. umarım çatlaklarından da bi an önce kurtulursun ve rahatça,acı çekmeden emzirirsin kuzunu. öncesinde başlamış mıydın lansinoh sürmeye?
maşallah canım...günün de belli olmuş, hadi hayırlısı
Canım maşallah bebişineTarih için de gözün aydın... Allah sağlıkla kavuşmak nasit etsin.
ya su koca hasretını hıc sorma yaklasık 2 aydır tık yok hımm bıde zaten hamıle kaldıgın andan ıtıbaren ıcınde bır canlının olusu ınsanı sogutuyo o işten özledım eskı gunlerımı ama az kaldı ben sezeryanlıyım cnm dedıgın gıbı adet gordukten sonra eskı hayatına gerı donebılıyosun..
tünaydın kızlar...
kıslaaar herkese tünaydıınn bugün azıcık gec kaldık sabah sabah kızımla kalkıp koskocaman üniversite 3. sınıf öğrencisi teyzemizin ödevini yaptık :)) bitirip hemen size koştuk daha bi doğum haberi gelmemiş hayırlısı bakalım akşama kadar neler olucak
melikeeeeeee mirayı beklios biz haberin olsun o gelir gelmez benim kız da gelicekmiş rüyamda öle dedi bana "anne miray gelicek önce patlama" diye bi cmle kurdu eşek sıpası:))
şuan iyiyim cnm. doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım, alerjik astımım vardı hiç problem olmadı. 2. günden sonra ayaklandım her işimi kendim yaptım. normal doğum yapmış gibiyim resmen, çok rahat geçti herşey ama tek sorun göğüs ucu çatlaklarım. emzirirken feci canım yanıyor. dikişlerimin üzerindeki bandajım hala çıkmadı, doktor 4. günden sonra kendiliğinden çıkar dedi ama hala beklemedeyim. umarım herkesin doğumu benmki gibi rahat geçer..
1 martta doğuma gidiyoruzzz perşembe günü olum demir gelicekkkk
genelde durum böyle ama bnde mi sorun var acaba diye düşünüyorum bn hiç soğumadım nedense..arkadaşlar aranızda hala cinsel hayatına devam eden yokmu ya ? :44:
teşekkür ederiz teyzesi.. biraz zor oldu tek başıma yıkadım kızımı ama sonucu güzel, 3 saattir hiç uyanmadan uyuyor:) normalde saat başı uyanırdı.Ohh maşallahsıhhatler olsun annesi
çok güzel olmuş canım
ben de korkuyorum içimde korktuğumun başıma geleceği gibi bir his de var benm bebişim de gelmesin 29 şubattaya benim yerimde olsan ne yapcan.. gün alayım alayım diye günleri iple çektim, alınca rahatladım çok şükür.. amaaaaaa şimdi da yavaştan yavaştan yusuf yusuf olmaya başlıyo gibiyim.. tarihi saati belli olması da ayrı bi dert.. haftaya bugün hastane olucam ve ya hazırlık aşamasında olucam, yada bebeğimi kucağıma almış olucam..
Senin kız 29 dan önce yada sonra gelsin..
hem du bakalım yarın ne olacak.. belki sancın çıkar doktor yatış verir.. ama en geç 28 gece saat 11:50 de doğmuş olsun :)))
Allah bilir canım yaa, hepsinin vakti var demekki.
canm hakkında hayrlısı olur inş.biraz önce KANAMAM OLDU .sanırım devam etmiyo.doktordan önce size haber vereyim dedim.nişanmıdır acaba?
elim ayağım buz kesti heyecandan
dün gece de kasılmalarım biraz sıktı,erkenden yattım,sabah da banyo yaptım ...ne yazacağımı da bilmiyorum şuan
maaş. size.iyi haftalar güzell anneler...
maaş. canm gözünaydıntünaydın kızlar...
Bende de hiç soğuma falan olmadı ama şimdi doğuma 3 hafta var diye korkuyoruz bişey olur diye mola verdik malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?