2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlar...

bu sabah bebişimin ilk banyosunu yaptırdık. dün gece göbeği düştü bitanemin.. bugün tam 1 haftalık olduk

tünaydın kızlar...

bu sabah bebişimin ilk banyosunu yaptırdık. dün gece göbeği düştü bitanemin.. bugün tam 1 haftalık olduk

ay ay ay maşallah minik kızına büyümüş göbeği düşmüş de banyosunu da yapmış.
nasılsın canım. dikişlerin falan ne durumda hastaneden ve gökalp bey den memnun kalmışsındır umarım. astım mı vardı sende? problem oldu mu? ayaklanman zor oldu mu? en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz. kendine ve hayal ciğe iyi bak

cook tatlı olmuşş güle güle kullan canım

ay hadi hayırlı haberler ver bize geliyo galiba bebiş

tünaydın kızlar...

maşallahh kuzucuga büyümüş de göbeği de düşmüş darısı başımıza ya gel,n artık bizim minikler de

kıslaaar herkese tünaydıınn bugün azıcık gec kaldık sabah sabah kızımla kalkıp koskocaman üniversite 3. sınıf öğrencisi teyzemizin ödevini yaptık :)) bitirip hemen size koştuk daha bi doğum haberi gelmemiş hayırlısı bakalım akşama kadar neler olucak
melikeeeeeee mirayı beklios biz haberin olsun o gelir gelmez benim kız da gelicekmiş rüyamda öle dedi bana "anne miray gelicek önce patlama" diye bi cmle kurdu eşek sıpası:))

iyi haftalar güzell anneler...
biz şimdi doktordan geldik. bebişimiz 2877 gr olmuş. veeee 15martta kavuşuruyoruz kısmetse
Maşallah canım bebeğine,tarihinizde belli olmuş hadi hayırlısı...
tünaydın kızlar...

Maşallah göbeği de düşmüş,ilk banyoda yapılmış ne güzel darısı başımıza:))))

Sağol canım teşekkür ederim:)))

şuan iyiyim cnm. doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım, alerjik astımım vardı hiç problem olmadı. 2. günden sonra ayaklandım her işimi kendim yaptım. normal doğum yapmış gibiyim resmen, çok rahat geçti herşey ama tek sorun göğüs ucu çatlaklarım. emzirirken feci canım yanıyor. dikişlerimin üzerindeki bandajım hala çıkmadı, doktor 4. günden sonra kendiliğinden çıkar dedi ama hala beklemedeyim. umarım herkesin doğumu benmki gibi rahat geçer..

geçmiş olsun canım. kolay ayaklanmana sevindim. anne olmak, sana muhtaç biri olması insana ayrı bi güç veriyo sanırım. umarım çatlaklarından da bi an önce kurtulursun ve rahatça,acı çekmeden emzirirsin kuzunu. öncesinde başlamış mıydın lansinoh sürmeye?

başlamıştım cnm evet. ama 1 hafta önce başlamıştım, daha önce başlamam gerekiyormuş sanırım çok geç kaldım...

genelde durum böyle ama bnde mi sorun var acaba diye düşünüyorum bn hiç soğumadım nedense..arkadaşlar aranızda hala cinsel hayatına devam eden yokmu ya ? :44:

tünaydın kızlar...

Ohh maşallah sıhhatler olsun annesi

Yesin onu teyzesiii :)
evet beklesin bizi annesi, inşallah yarın doktoru gördükten sonra güzel bi haber verebiliriz size :))
Bugün biraz temizlik yapıyım da artık kız da oturmasın

maşallaah canım güzel bir doğum olmuş, genel anestezi mi epidural mi aldın? doğum hikayeni yazdın mı :)

çok güzel olmuş canım

ben de korkuyorum içimde korktuğumun başıma geleceği gibi bir his de var benm bebişim de gelmesin 29 şubatta 1 martta gelsin.

canm hakkında hayrlısı olur inş.

iyi haftalar güzell anneler...
biz şimdi doktordan geldik. bebişimiz 2877 gr olmuş. veeee 15martta kavuşuruyoruz kısmetse
maaş. size.

tünaydın kızlar...

maaş. canm gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…