2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz teyzesi.. biraz zor oldu tek başıma yıkadım kızımı ama sonucu güzel, 3 saattir hiç uyanmadan uyuyor:) normalde saat başı uyanırdı.

Maşallah sana da yaa nasıl yıkadın? bana şimdi korkutucu geliyo yapamam gibi geliyo ama bebeği eline alınca herşeyi yaparsın diyolar demek doğruymuş :) İnşallah Allah bize de o gücü verir de her işimizi kendimiz yaparız..

genelde durum böyle ama bnde mi sorun var acaba diye düşünüyorum bn hiç soğumadım nedense..arkadaşlar aranızda hala cinsel hayatına devam eden yokmu ya ? :44:

cnm bizim zaten hamileliği öğrendiğimiz andan itibaren ipler koptu gibi bişi, ayda bir diyim 3 hafta kaldı artık daha da olmaz, ben desem de babacık istemezzz

maşallaah canım güzel bir doğum olmuş, genel anestezi mi epidural mi aldın? doğum hikayeni yazdın mı :)

epidural oldu cnm. genel anestezi sanırım biraz daha ağır geçiyor epidurale göre. epidural çok rahat. en azından benm öyleydi.. normal doğum gibi bişeydi benmki. ilk yürümem de bile tahmin ettiğim kadar zorlanmadım..doğum hikayemi en kısa zamanda yazıcam..

benm c.tesiden beri akıntım kahverengi geliyor. nişanı okudum netten sümüksü diyor ama benm öyle sümüksü falan değil hem de 3,4 defa geldi az az. korkuyorum açıkçası marttan önce gelsin de istemiyorum bugün kontrolüm var dr.u da aramadım. c.tesi mutfakta tüm gün ayaktaydım ona yormuştum ama şimdi bilemiyorum. böyle olan var mı?

ben çok korkuyordum. ama o file çok işe yarıyor.. eşimi bekliycektim aslında ama iş dolayısıyla şehir dışında ve 3 gün daha olmıycak. ben de bebişim bi an önce misler gibi olup rahatlasın istedim.

bende epidural istiyorum canım, hangi hast. yaptın? çok heyecanlandın mı? ben bayılırım gibi geliyo ama çok da istiyorum o anı yaşamayı..

bende epidural istiyorum canım, hangi hast. yaptın? çok heyecanlandın mı? ben bayılırım gibi geliyo ama çok da istiyorum o anı yaşamayı..

ben izmir egepol hastanesinde yaptım doğumumu. aslında bi önceki gün daha heyecanlıydım, doğumun olacağı gün çok sakindim. hatta sanki duygularım donmuş gibiydi. o anı yaşamak çok çok güzel.

esperanzaa canım ne güzel doğumun çok rahat geçmiş
darısı bizlere olsun inşallah sanada kocaman maşallah
canım bebeğini tek başınamı yıkadın :26:
ben hala kendime güvenemiyorum çok küçükler nasıl yıkıcam diyorum

Bende de hiç soğuma falan olmadı ama şimdi doğuma 3 hafta var diye korkuyoruz bişey olur diye mola verdik malesef

cnm bizim zaten hamileliği öğrendiğimiz andan itibaren ipler koptu gibi bişi, ayda bir diyim 3 hafta kaldı artık daha da olmaz, ben desem de babacık istemezzz

kamu sağlığı diye bi site var orda okumuştum..annede ilişki anında kan basıncı arttığı için bebek bundan olumlu etkileniyomuş..bunu okuduktan sonra iyice sallamaz oldum :)) baba brz tedirgin ama şu uzman tv deki Kaan kocatepe yi dinlemiştim doğumun geciktiği zamanlarda ilişkiyi tavsiye ediyoruz riskli bi durum yoksa dedi..çünkü spermin içindeki bi maddenin doğumu tetikleyici özelliği varmış..4 gözle doğumu bekleyenlere duyurulur

herkese selam kızlar evimizde temizlik var bugün yardımcı teyze aldık :) duvarlar camlar kapılar siliniyo yarında geri kalan herşey :) ben ne zaman doğurucam yaa kontrolum cuma günü ama perşembeden gidicem artık dayanamıyorum belimden aşağısı fena birde her gece sezeryan olduğumu görüyoruhym daha doğum şeklim bile değil bebek gelmezse perşembe çatı muayenesi yapacak 40.haftaya giricem perşembe bakalım nazlı kızım ne zaman gelecek

naber kızlar naapıyosunuz...

mesaj atacaktım bende ayçacım, ne var ne yok yolunda mı herşey, büyükler gelen gidenler ile aran nasıl ? :)

çok faydalı bir paylaşım olmuş cnm saol. benim kızım da sık sık hıçkırıyor, yazık çok sarsılıyor zavallım

demekki her defasında karnı doyuyor canım bebişinin mutlu ol hıçkırık tutunca, kendi haline bırak bir süre sonra geçiyor zaten, anne karnından alışıklar hatırlasana o ritmik hareketleri hıçkırıktı hep...

teşekkür ederiz teyzesi.. biraz zor oldu tek başıma yıkadım kızımı ama sonucu güzel, 3 saattir hiç uyanmadan uyuyor:) normalde saat başı uyanırdı.

ben küvetinde eşimle beraber yıkıyorum, file kullanmıyorum o yüzden zaten üşüyor bebek filenin üstünde olunca , ağladı mı senin ki ?
gündüzde eğer yoğun kaka yapmışsa soyuyorum musluğun altına götürüyorum :) koluma yatırıp musluğun altında yıkıyorum çok keyif alıyor benim ufaklık :)

melike herşeyi öyle bir yapıyorsun ki sen kendine inanamıyorsun , eşin de sana uzaylıymış gibi bakmaya başlıyor.

benimki diyor nasıl varlıklarsınız diye, önce içinde büyüttün şimdi içinden çıkan birşey ile karnını doyuruyorsun mucizevi birşey diip duruyor.

birde eğer iş başa düşüyorsa herşeyi daha bir iyi yapıyorsun ama yok yanında birileri varsa acemi olduğunu hatırlayıp ben bilmiyorum psikolojisine giriyorsun.

Canım benim hiç olmadı sadece çatı muayenesinin olduğu gün 1 damla kahverengi akıntı geldi onu da ebe zaten olur demişti.. Onun dışında olmuyo doktora gidince sor bakalım nedenmiş.. gelince bize de haber ver olur mu?

ben çok korkuyordum. ama o file çok işe yarıyor.. eşimi bekliycektim aslında ama iş dolayısıyla şehir dışında ve 3 gün daha olmıycak. ben de bebişim bi an önce misler gibi olup rahatlasın istedim.
Bnede file üşütüyo dediler sünger aldım yerine file de alsam mı ki?

Neeeeeeeeeeeey

İnşallah öle olur canım yaa.. Ben çok korkuyorum ama bebeğini kucağına alanlar hep böyle senin gibi söylüyorlar o rahatlatıyo beni.. Yanımda kimse kalsın da istemiyorum 1 haftadan sonra.. o yüzden kesin kendim bakmam lazım :)) tek korkum uykusuzluk.. O da sorun olmasa tek başıma bakarım herhalde :)

ay hadi verin artık güzel haberi:) anam o temzilik olayı yalan ya ben dün deliler gibiydim hani doğum olsun diye diil hatta korktum bile ama mecbur kaldım mutfak lavabosu su sızdırıyomuş ben farketmemişim tezgahın altında ne kadar dolap varsa içleri batmış ben pek kullanmadığım ıvır zıvırı doldurmuştum o dolaplara dün bi koku aldı evi bi açtım anaammmm leş olmuş mecbur herseyi boşalttım çiflerle tellerle sil durula kurula kah iki dizimin üstünde kah eğil doğrul çök kalk yapa yapa saatlerce dolap sildim gecti temizlendi de ben doğurmadım sadece bana kalan feci bi bel ve bacak ağrısı oldu :)) artık diyorumki korkmayım bari rahat rahat alt üst temizliim evi napiim belli benim kız 45. haftayı bulacak:))

maşallahh sana güzelim ya ne güzel yapmışsın darısı başımıza olsun o güç cesaret bize de gelsin inşallah

kızlar benimde normal doğumu bekleyen ve bir türlü doğuramayan bir arkadaşım
ilişkinin doğumu başlattığını duyunca eşiyle birlikte oluyor ve sabahta doğum yapıyor
gerçektende ilişkiyi doktorlar bile öneriyormuş denemekte zarar olmaz herhalde :44:

tünaydın kızlar...

bu sabah bebişimin ilk banyosunu yaptırdık. dün gece göbeği düştü bitanemin.. bugün tam 1 haftalık olduk

ayy cnm bnmm..çok ilginç bi durum dimi? annemi htrlıyorum kardeşimin göbeği düştüünde geçmiş başında ağlıyodu..bnde öyle görnce kardeşime bişi oldu sanmıştm

acaba bu geciken doğumlar içinmi sadece onuda mrk ediyorum..çnkü bnde hala tık yok..paşa içerde çok rahat..
MELYCHE dene istersen bu akşam sabaha kızına kavuşursun belkim

çok faydalı bir paylaşım olmuş cnm saol. benim kızım da sık sık hıçkırıyor, yazık çok sarsılıyor zavallım

merhaba teyzeler bu hıçkırık payaşımı için sağolun kızlar benim bebeğimde çok fena yakalanıyo hem de sık sık

sezeryanla doğum yapan arkadaşlara bi sorum olacak kanamanız ne durumda kızlar biz bugün 10 günlük olduk dünden beri hiç kanamam olmadı zaten çok az oluyo

birde bebeğimden topuk kanı alımını paylaşmak istiyorum hastanede hemşiremiz anne sütünün bebeği sakinleştirdiğini ağrı kesici özelliği olduğunu söyleyip emzirme koltuğuna oturttu beni ve oğluşum emerken aldı kanı bebeğim hiç ağlamadı emmeye devam etti sadece iğne ilk battığında küçük bir tepki verdi

Temizlikten daha güzel bi aktivite öneriyo kızlar ne diyosun Özlemim? mecburen denesek mi? yani inan keyfii bişi değil sadece doğumu tetiklesin diye

Benim iyice kafama yatmaya başladı
Bi de yarın kontrolümüz var hazır gitmişken? :))

acaba bu geciken doğumlar içinmi sadece onuda mrk ediyorum..çnkü bnde hala tık yok..paşa içerde çok rahat..
MELYCHE dene istersen bu akşam sabaha kızına kavuşursun belkim

Bakın yarın doğum olursa ahaaa gece bunlar işi bitirmiş filan diye konuşmayın tamam mı olursa ben size sölerim :))

Sağol canım:)
bizde hiç olmadı eşim çok korkuyorr :26:
özgecimm bu arada ellerine sağlık tacın çok güzel olmuş
güzel mutlu günlerde olsun inşallah
Sağol canım teşekkür ederim.....
Ben de o yüzden korkuyorum işte ya doğumu başlatırsa diye((

Doğum gerçekleşmezse öyle yapıcaz artık ama şimdi korkuyorum erken doğum olursa diye.Dr bişey demedi ama cesaret edemiyoruz.Doğumdan sonra ne zaman başlanıyo acaba?

Siz bu akşam bi deneme yapın yarın da nasılsa dra gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…