- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.621
teşekkür ederiz teyzesi.. biraz zor oldu tek başıma yıkadım kızımı ama sonucu güzel, 3 saattir hiç uyanmadan uyuyor:) normalde saat başı uyanırdı.
genelde durum böyle ama bnde mi sorun var acaba diye düşünüyorum bn hiç soğumadım nedense..arkadaşlar aranızda hala cinsel hayatına devam eden yokmu ya ? :44:
maşallaah canım güzel bir doğum olmuş, genel anestezi mi epidural mi aldın? doğum hikayeni yazdın mı :)
Maşallah sana da yaa nasıl yıkadın? bana şimdi korkutucu geliyo yapamam gibi geliyo ama bebeği eline alınca herşeyi yaparsın diyolar demek doğruymuş :) İnşallah Allah bize de o gücü verir de her işimizi kendimiz yaparız..
epidural oldu cnm. genel anestezi sanırım biraz daha ağır geçiyor epidurale göre. epidural çok rahat. en azından benm öyleydi.. normal doğum gibi bişeydi benmki. ilk yürümem de bile tahmin ettiğim kadar zorlanmadım..doğum hikayemi en kısa zamanda yazıcam..
bende epidural istiyorum canım, hangi hast. yaptın? çok heyecanlandın mı? ben bayılırım gibi geliyo ama çok da istiyorum o anı yaşamayı..
Bende de hiç soğuma falan olmadı ama şimdi doğuma 3 hafta var diye korkuyoruz bişey olur diye mola verdik malesef
cnm bizim zaten hamileliği öğrendiğimiz andan itibaren ipler koptu gibi bişi, ayda bir diyim3 hafta kaldı artık daha da olmaz, ben desem de babacık istemezzz
naber kızlar naapıyosunuz...
çok faydalı bir paylaşım olmuş cnm saol. benim kızım da sık sık hıçkırıyor, yazık çok sarsılıyor zavallım
teşekkür ederiz teyzesi.. biraz zor oldu tek başıma yıkadım kızımı ama sonucu güzel, 3 saattir hiç uyanmadan uyuyor:) normalde saat başı uyanırdı.
Maşallah sana da yaa nasıl yıkadın? bana şimdi korkutucu geliyo yapamam gibi geliyo ama bebeği eline alınca herşeyi yaparsın diyolar demek doğruymuş :) İnşallah Allah bize de o gücü verir de her işimizi kendimiz yaparız..
Canım benim hiç olmadı sadece çatı muayenesinin olduğu gün 1 damla kahverengi akıntı geldi onu da ebe zaten olur demişti.. Onun dışında olmuyo doktora gidince sor bakalım nedenmiş.. gelince bize de haber ver olur mu?benm c.tesiden beri akıntım kahverengi geliyor. nişanı okudum netten sümüksü diyor ama benm öyle sümüksü falan değil hem de 3,4 defa geldi az az. korkuyorum açıkçası marttan önce gelsin de istemiyorum bugün kontrolüm var dr.u da aramadım. c.tesi mutfakta tüm gün ayaktaydım ona yormuştum ama şimdi bilemiyorum. böyle olan var mı?
Bnede file üşütüyo dediler sünger aldım yerineben çok korkuyordum. ama o file çok işe yarıyor.. eşimi bekliycektim aslında ama iş dolayısıyla şehir dışında ve 3 gün daha olmıycak. ben de bebişim bi an önce misler gibi olup rahatlasın istedim.
Neeeeeeeeeeeeykamu sağlığı diye bi site var orda okumuştum..annede ilişki anında kan basıncı arttığı için bebek bundan olumlu etkileniyomuş..bunu okuduktan sonra iyice sallamaz oldum :)) baba brz tedirgin ama şu uzman tv deki Kaan kocatepe yi dinlemiştim doğumun geciktiği zamanlarda ilişkiyi tavsiye ediyoruz riskli bi durum yoksa dedi..çünkü spermin içindeki bi maddenin doğumu tetikleyici özelliği varmış..4 gözle doğumu bekleyenlere duyurulur
melike herşeyi öyle bir yapıyorsun ki sen kendine inanamıyorsun , eşin de sana uzaylıymış gibi bakmaya başlıyor.
benimki diyor nasıl varlıklarsınız diye, önce içinde büyüttün şimdi içinden çıkan birşey ile karnını doyuruyorsun mucizevi birşey diip duruyor.
birde eğer iş başa düşüyorsa herşeyi daha bir iyi yapıyorsun ama yok yanında birileri varsa acemi olduğunu hatırlayıp ben bilmiyorum psikolojisine giriyorsun.
Ohh maşallahsıhhatler olsun annesi
Yesin onu teyzesiii :)
evet beklesin bizi annesi, inşallah yarın doktoru gördükten sonra güzel bi haber verebiliriz size :))
Bugün biraz temizlik yapıyım da artık kız da oturmasın
ben çok korkuyordum. ama o file çok işe yarıyor.. eşimi bekliycektim aslında ama iş dolayısıyla şehir dışında ve 3 gün daha olmıycak. ben de bebişim bi an önce misler gibi olup rahatlasın istedim.
tünaydın kızlar...
bu sabah bebişimin ilk banyosunu yaptırdık. dün gece göbeği düştü bitanemin.. bugün tam 1 haftalık olduk
kızlar benimde normal doğumu bekleyen ve bir türlü doğuramayan bir arkadaşım
ilişkinin doğumu başlattığını duyunca eşiyle birlikte oluyor ve sabahta doğum yapıyor
gerçektende ilişkiyi doktorlar bile öneriyormuş denemekte zarar olmaz herhalde :44:
çok faydalı bir paylaşım olmuş cnm saol. benim kızım da sık sık hıçkırıyor, yazık çok sarsılıyor zavallım
ay hadi verin artık güzel haberi:) anam o temzilik olayı yalan ya ben dün deliler gibiydim hani doğum olsun diye diil hatta korktum bile ama mecbur kaldım mutfak lavabosu su sızdırıyomuş ben farketmemişim tezgahın altında ne kadar dolap varsa içleri batmış ben pek kullanmadığım ıvır zıvırı doldurmuştum o dolaplara dün bi koku aldı evi bi açtım anaammmm leş olmuş mecbur herseyi boşalttım çiflerle tellerle sil durula kurula kah iki dizimin üstünde kah eğil doğrul çök kalk yapa yapa saatlerce dolap sildim gecti temizlendi de ben doğurmadım sadece bana kalan feci bi bel ve bacak ağrısı oldu :)) artık diyorumki korkmayım bari rahat rahat alt üst temizliim evi napiim belli benim kız 45. haftayı bulacak:))
ilişkinin doğumu başlattığını duyunca eşiyle birlikte oluyor ve sabahta doğum yapıyor
gerçektende ilişkiyi doktorlar bile öneriyormuş denemekte zarar olmaz herhalde :44:
acaba bu geciken doğumlar içinmi sadece onuda mrk ediyorum..çnkü bnde hala tık yok..paşa içerde çok rahat..
MELYCHE dene istersen bu akşam sabaha kızına kavuşursun belkim
Sağol canım:)çok güzel olmuş canım
ben de korkuyorum içimde korktuğumun başıma geleceği gibi bir his de var benm bebişim de gelmesin 29 şubatta1 martta gelsin.
canm hakkında hayrlısı olur inş.
maaş. size.
maaş. canm gözünaydın
Sağol canım teşekkür ederim.....bizde hiç olmadı eşim çok korkuyorr :26:
özgecimm bu arada ellerine sağlık tacın çok güzel olmuş
güzel mutlu günlerde olsun inşallah
Ben de o yüzden korkuyorum işte ya doğumu başlatırsa diyekamu sağlığı diye bi site var orda okumuştum..annede ilişki anında kan basıncı arttığı için bebek bundan olumlu etkileniyomuş..bunu okuduktan sonra iyice sallamaz oldum :)) baba brz tedirgin ama şu uzman tv deki Kaan kocatepe yi dinlemiştim doğumun geciktiği zamanlarda ilişkiyi tavsiye ediyoruz riskli bi durum yoksa dedi..çünkü spermin içindeki bi maddenin doğumu tetikleyici özelliği varmış..4 gözle doğumu bekleyenlere duyurulur
Temizlikten daha güzel bi aktivite öneriyo kızlar ne diyosun Özlemim?mecburen denesek mi? yani inan keyfii bişi değil sadece doğumu tetiklesin diye
Benim iyice kafama yatmaya başladı
Bi de yarın kontrolümüz var hazır gitmişken? :))
Bakın yarın doğum olursa ahaaa gece bunlar işi bitirmiş filan diye konuşmayın tamam mıolursa ben size sölerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?