2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

erken doğdu 37. haftada geldi
bizde kaşıkla verdik biberona alışmasın diye ama bu seferde kaşığa alışıyo yaa
kolay olan ne varsa hemen ona alışıyo sıpalarr
inatla pes etmeden memeyi vermek lazım

canım bencede şuan ara verin doğum zamanı gelsin bebiş gelmezse ilişki olur
doğumdan sonra genelde kırkın çıkınca olur diyorlar

melyche canım aslında senin daha günün var yani 3-4 günü bulur bence

Bizde ara verdik zaten nolur ne olmaz,ama 40 çıkana kadar beklemek gerekiyo demek çokmuş ama yaaa

Bencede ben bi hafta daha durayım nolur nolmaz :18::18: bakalım doktor ne diycek yarın.. bi de kafası önde gidiyodu belki adam normal doğum zorlıycak sezeryan yapalım dicek? riske atmayım ben doktoru görmeden :44:

Bizde ara verdik zaten nolur ne olmaz,ama 40 çıkana kadar beklemek gerekiyo demek çokmuş ama yaaa

Evet canım ara vermek en iyisi bak ara verirsen 39u görmen garanti :)) misal : ben
Doğumdan sonra kanaman bitince 40 çıkıo diolar daha kısa da sürebilirmiş en uzun ihtimal 40 ama ben doğumu bile son gününe kadar yaşadıysam 40ımda 50 günde çıkar diyorum :))

yok canım o kadar da olmaz heralde 50 olmaz:))))

bnde doğumdan sonra 40 gün nasıl geçer diye düşünüyorum :)) ama bn neden korkmuyorum sanki şu haftamda bile gecikmşim gbi geliyo yada oğlumun hiç gelmeye niyeti yokmuş gbi o yzdn belki melike gibi panik oluyorum.. bu saatten sonra gelsede nolur zihniyetindeim ama Allah en iyi zmnı biliyo hayırlısını versin..hiç korku yok yani ilşki tetiklerde erken gelr diye fln..

selam kızlar bu sıra fazla giremedim girsemde geçmişi okumakla kaldım ki hala bitiremedim. ben hala doğuramadım ya artık 40. haftaya girdim hala tık yok sancılarım hep devam ediyor ama sonuç yok. biranönce olsun istiyorum artık.

o kdrda değil melikecim sn 80 i bulursun şaka şaka sn doğurda boşver 40 ını 50 sini o doğum kdr stresle beklenen bişi olmaz sanırım..zaty kızın kucaındayken saymayı bile unutrsn 40 mış 50 miş.. ilk zmnlar bide baya uğraş olcak

cnm bzde tam bundn bahsediyoduk..doğumu gecikenler için dr.lar cinsel ilişkiyi öneriyomuş diye..snde dene istersen :)) sonuçta can sıkıcı bi yöntemde değil kolaylıkla uygulanabilir :))

al benden de o kadar :))
valla olsun da ben beyimin gönlünü sonra da hoş tutsam olur :))))) yeter ki prensesim sağlıkla gelsinnn
cnm bzde tam bundn bahsediyoduk..doğumu gecikenler için dr.lar cinsel ilişkiyi öneriyomuş diye..snde dene istersen :)) sonuçta can sıkıcı bi yöntemde değil kolaylıkla uygulanabilir :))

kolaylıkla? :)) nerde o eski kolaylıklaaar

sağol canım bir tek sen yazmışsın. tedirginim burda paylaşıyım istedim ama... tekrar sağol.

Kızlar muhabbet süpermiş

ama benim aklıma YELDEN geldi aniden.. bi kaç gündür göremedim sanki.. Doğu yapmış olabilirmi ki?? bizde haber vermedi, tel nomuz vardı onda ama :26::26::26::26::26:

Birde NİGOLİ nerde acaba diycektim kiiii, aşağıdaymış.....

Son düzenleme:
kızım durdun durdun 2 gün daha sabret.. 29 unu atlat ondan sonra başlarsın denemelere... deneme deneme 1-2-3
durduk yere 29 unda falan doğurursun pişman olursun sonra benim yüzümden oldu diye.

sağol canım bir tek sen yazmışsın. tedirginim burda paylaşıyım istedim ama... tekrar sağol.

Canım kızlar hiç karşılaşmadıysa ondan yazmıyolar bazen bende başıma gelmeyen şeyler için yorum yapmıyorum nolur nolmaz diye insan korkuyo hani gitme bekle desen ya bişey olursa filan.. Sen naaptın gittin mi doktora?

haftasonu diye belki girememiştr işleri vardr... bişi olsa telden hbr verirdi heralde..tabi vakti olursa

haftasonu diye belki girememiştr işleri vardr... bişi olsa telden hbr verirdi heralde..tabi vakti olursa

tamam doğru söylüyosun eskisi kdr kolay değil.. bazn kndimi tır gbi hissediyorum.. ama bnm içimde oğluşum varr yerim bn onu taşıyorum napabilirimm.. çok istiyorum oğlumu kollarımda artıkk..
aynen ölee kanguruya döndük ama değer yawruşlarımıza

ama benim aklıma YELDEN geldi aniden.. bi kaç gündür göremedim sanki.. Doğu yapmış olabilirmi ki?? bizde haber vermedi, tel nomuz vardı onda ama :26::26::26::26::26:
en son annesi gelmiştii ama o benden 1 hafta önde valla Polly doğum yapmış olmasın???

kızım durdun durdun 2 gün daha sabret.. 29 unu atlat ondan sonra başlarsın denemelere... deneme deneme 1-2-3
durduk yere 29 unda falan doğurursun pişman olursun sonra benim yüzümden oldu diye.
Öle yapmaya karar verdim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…