- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.641
canım hayırlı uğurlu olsun maşallah sana ve oğluşuna
yanlış hatırlamıyorsam senin bebişini doktor hep iri diyordu
erkenmi doğdu canım
bende sütüm gelmezse bile mamayı kaşıkla vermeyi düşünüyorum
dediğin gibi biberona alışan bebek memeyi pek almak istemiyor
Sağol canım:)
Sağol canım teşekkür ederim.....
Ben de o yüzden korkuyorum işte ya doğumu başlatırsa diye((
Doğum gerçekleşmezse öyle yapıcaz artık ama şimdi korkuyorum erken doğum olursa diye.Dr bişey demedi ama cesaret edemiyoruz.Doğumdan sonra ne zaman başlanıyo acaba?
canım bencede şuan ara verin doğum zamanı gelsin bebiş gelmezse ilişki olur
doğumdan sonra genelde kırkın çıkınca olur diyorlar
melyche canım aslında senin daha günün var yani 3-4 günü bulur bence
canım bencede şuan ara verin doğum zamanı gelsin bebiş gelmezse ilişki olur
doğumdan sonra genelde kırkın çıkınca olur diyorlar
melyche canım aslında senin daha günün var yani 3-4 günü bulur bence
Bizde ara verdik zaten nolur ne olmaz,ama 40 çıkana kadar beklemek gerekiyo demek çokmuş ama yaaa
evet canım ara vermek en iyisi bak ara verirsen 39u görmen garanti :)) misal : Ben
doğumdan sonra kanaman bitince 40 çıkıo diolar daha kısa da sürebilirmiş en uzun ihtimal 40 ama ben doğumu bile son gününe kadar yaşadıysam 40ımda 50 günde çıkar diyorum :))
yok canım o kadar da olmaz heralde 50 olmaz:))))
Ben de o yüzden korkuyorum işte ya doğumu başlatırsa diye((
Doğum gerçekleşmezse öyle yapıcaz artık ama şimdi korkuyorum erken doğum olursa diye.Dr bişey demedi ama cesaret edemiyoruz.Doğumdan sonra ne zaman başlanıyo acaba?
Bizde ara verdik zaten nolur ne olmaz,ama 40 çıkana kadar beklemek gerekiyo demek çokmuş ama yaaa
Evet canım ara vermek en iyisi bak ara verirsen 39u görmen garanti :)) misal : ben
Doğumdan sonra kanaman bitince 40 çıkıo diolar daha kısa da sürebilirmiş en uzun ihtimal 40 ama ben doğumu bile son gününe kadar yaşadıysam 40ımda 50 günde çıkar diyorum :))
selam kızlar bu sıra fazla giremedim girsemde geçmişi okumakla kaldım ki hala bitiremedim. ben hala doğuramadım ya artık 40. haftaya girdim hala tık yok sancılarım hep devam ediyor ama sonuç yok. biranönce olsun istiyorum artık.
al benden de o kadar :))selam kızlar bu sıra fazla giremedim girsemde geçmişi okumakla kaldım ki hala bitiremedim. ben hala doğuramadım ya artık 40. haftaya girdim hala tık yok sancılarım hep devam ediyor ama sonuç yok. biranönce olsun istiyorum artık.
valla olsun da ben beyimin gönlünü sonra da hoş tutsam olur :))))) yeter ki prensesim sağlıkla gelsinnno kdrda değil melikecim sn 80 i bulursunşaka şaka sn doğurda boşver 40 ını 50 sini o doğum kdr stresle beklenen bişi olmaz sanırım..zaty kızın kucaındayken saymayı bile unutrsn 40 mış 50 miş.. ilk zmnlar bide baya uğraş olcak
cnm bzde tam bundn bahsediyoduk..doğumu gecikenler için dr.lar cinsel ilişkiyi öneriyomuş diye..snde dene istersen :)) sonuçta can sıkıcı bi yöntemde değil kolaylıkla uygulanabilir :))
Canım benim hiç olmadı sadece çatı muayenesinin olduğu gün 1 damla kahverengi akıntı geldi onu da ebe zaten olur demişti.. Onun dışında olmuyo doktora gidince sor bakalım nedenmiş.. gelince bize de haber ver olur mu?
kolaylıkla? :)) nerde o eski kolaylıklaaar
kızım durdun durdun 2 gün daha sabret.. 29 unu atlat ondan sonra başlarsın denemelere... deneme deneme 1-2-3Temizlikten daha güzel bi aktivite öneriyo kızlar ne diyosun Özlemim?mecburen denesek mi? yani inan keyfii bişi değil sadece doğumu tetiklesin diye
Benim iyice kafama yatmaya başladı
Bi de yarın kontrolümüz var hazır gitmişken? :))
Bakın yarın doğum olursa ahaaa gece bunlar işi bitirmiş filan diye konuşmayın tamam mıolursa ben size sölerim :))
sağol canım bir tek sen yazmışsın. tedirginim burda paylaşıyım istedim ama... tekrar sağol.
Kızlar muhabbet süpermiş
ama benim aklıma YELDEN geldi aniden.. bi kaç gündür göremedim sanki.. Doğu yapmış olabilirmi ki?? bizde haber vermedi, tel nomuz vardı onda ama :26::26::26::26::26:
Birde NİGOLİ nerde acaba diycektim kiiii, aşağıdaymış.....
Kızlar muhabbet süpermiş
ama benim aklıma YELDEN geldi aniden.. bi kaç gündür göremedim sanki.. Doğu yapmış olabilirmi ki?? bizde haber vermedi, tel nomuz vardı onda ama :26::26::26::26::26:
Birde NİGOLİ nerde acaba diycektim kiiii, aşağıdaymış.....
aynen ölee kanguruya döndük ama değer yawruşlarımızatamam doğru söylüyosun eskisi kdr kolay değil..bazn kndimi tır gbi hissediyorum.. ama bnm içimde oğluşum varr yerim bn onu taşıyorum napabilirimm.. çok istiyorum oğlumu kollarımda artıkk..
en son annesi gelmiştii ama o benden 1 hafta önde valla Polly doğum yapmış olmasın???ama benim aklıma YELDEN geldi aniden.. bi kaç gündür göremedim sanki.. Doğu yapmış olabilirmi ki?? bizde haber vermedi, tel nomuz vardı onda ama :26::26::26::26::26:
Öle yapmaya karar verdim bende :)kızım durdun durdun 2 gün daha sabret.. 29 unu atlat ondan sonra başlarsın denemelere... deneme deneme 1-2-3
durduk yere 29 unda falan doğurursun pişman olursun sonra benim yüzümden oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?