2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese...
inanın hiç zamanım olmuyor topiğe girmeye...
40 çıkına kadarda sanırım böyle olacak. geçmişe bile göz atamadım kimler doğum yaptı... umarım herkes iyidir...

bizde oğlumla iyi olmaya çalışıyoruz...

oğlumun idrarında sorun oldu çıkamıyordu kremle hallettik ama pipinin çevrilmesi lazımmış... cuma günü kontorlümüz var bakalım ne olacak... bazıları diyor erken sünnet olabilir...

annelik çok güzel ama inanın çok yorucu uykusuz geceler... çocuk bakmakta hiç okadar koly değil... anneler olmasa hayatta tek yapamazmışım...

uzun uzun yazmak isterdim ama oğlum durmuyor uyuyamadı gitti. annem sallıyor beşiği...
hepinizi öpüyorum...

RANA BUĞLEM
aramızda....

çarşamba en son kontrole gittiğimde acilen sezeryana alındım ve meleğime kawuştum...
ama biraz üzücü bi durumla karşılaştık...doğumdan 3 saat sonra bebeğimi küweze aldılar yenidoğan takipnesi adı werilen yani akciğerin ıslak kalması olan bi durum başımıza geldi ...bebeğim çok hızlı nefes alıp weriyor ve kendini gaz sancısı warmış gibi sıkıp kıpkırmızı olup ağlıyordu ve bu süreçten sonra inlemeye başladı o sırada direk küweze alındı ve bu olay sezeryanla doğumlarda cok sık görülürmüş bebek rahim kanalından geçemediği için o ıslaklığı atamazmış birde erken ve acilen olduğu için bu durum sıkça olurmuş...ama şuan bebeğim gayet iyi kendine geldi bugün anne sütü werildi yarında ben gidip emzircem inş sonrada çıkcak...diğer topiğe ayrıntılarıyla yazarım hikayemizi...
listede eksik war pollycim ben 24 yaşındayım doğum tarihi 22/02/2012 ismi yukardaki gibi...
hepinizi öpüyorum ...

tek başıma yıkadım cnm yanımda ki,mse yok şuan. eşim de şehir dışında. onun gelmesini beklesem 3 gün daha pis durucaktı bebişim

Kızlar, selam nasılsınız,
pOliciğim merak ettiğin için ayrıca teşekkürler, burlardayım ya ne olsun,
Yeni haftamıza da başladık bakalım ne zaman gelecek fındık oğlum,
Policiğim, dua işini ben hallettim için rahat olsun, ama kiisel olarak okumaya devam ediyorum ve hepiniz de anmayı unutmuyorum, sizler de dualarınızda beni unutmayın, Doğum yapan arkadaşlarıa hayırlı olsun diyorum, yapacaklara da sakin bekleyişler diliyorum,
Ben gideyim de akşama hazırlanayım, yemeği falan erkenden yapayım, malum doğumu hızlandırıcı bi yöntem öğrendim, durun kızlar ben kendimi feda ederim.

benmki önce çılgınlar gibi ağlamaya başladı, sonra alıştı hiç sesi çıkmadı hatta hoşuna gtti sanırım..

Hayırlı uğurlu olsun canım, sıkıntılıymış biraz ama Allah şifasını verecektir. Çoook sevindim. Darısı bizlere inşallah.

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar,

bandınız ne zaman çıktı? kendiniz mi çıkardınız banyodamı kendiliğinden mi çıktı?

gözünaydın cnm benim, kızınla sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum sana..

Canım hayırlı olsun, oğlunla mutlu zamanlar geçiresin, bu arada sanki erkek çocukları daha bir zor gibi değil mi, ama Allahım hepsine sağlık versin.

Hayırlı uğurlu olsun canım, sıkıntılıymış biraz ama Allah şifasını verecektir. Çoook sevindim. Darısı bizlere inşallah.
saol cnm ...ewet biraz sıkıntılı oldu ama bebeğim iyi olsun yeter ...

bandınız ne zaman çıktı? kendiniz mi çıkardınız banyodamı kendiliğinden mi çıktı?

cnm bnmde epidural oldu ve o bandı doğumun ertesi günü sabah yapılan pansumanda çıkarttılar açık kalıp hava alması lazımmışki çabuk iyileşsin...

Canım geçmiş olsun.. Çok şükür atlatmışsınız..

:)) inşallah.. bunu doğumdan sonra tekrar konuşalım
O günler gelsin konuşuruz
Bence daha erken o yüzden hiç telaşlanmıyorum biran önce gelsin diye aksine 15inden önce gelmesin diyorum:18:
Zamanla alışırsın canım iyi olmanıza sevindim.Zor ama çok güzel bişey annelik:)))

Allah bağışlasın canımAyrıca çok geçmiş olsun inş.daha iyi olur minik kızın yarında annesini emer güzelce:)

Rana Buğlem hoşgelmiiişşş.. Gözün aydın canım..biraz sıkıntı çekmişsiniz ama şükür iyi olmanıza sevindim.

canım, artık girmeyen arkadaşları iyice merak eder olduk, doğurdumu diye :))
Dua içinde çok sağol..büyük harflerle yazayımda Arkadaşların aklında soru işareti kalmasın dimi..

2.TUR YASİN-İ ŞERİFİMİZ TAMAMLANMIŞTIR VE NİGOLİ ARKADAŞIMIZIN KARDEŞİ DUASINI YAPMIŞTIR..
HEPİNİZE DUYURULUR ARKADAŞLAR...

Son düzenleme:
merhabalar herkese,geçmiş okumakla bitmiyo ne çabuk ilerliyo sayfalar maşallah:)
d-m-f , allah kolaylık versin yakındır uykusuz geceler bizi de bekliyo.geçen anneme off çok sıkıldım dedim şükret bu zamanlarına yakında bir bardak sıcak çay içemiceksin çayın hep soğuyacak,sıkılmaya vaktin olmayacak dedi haklı sanırım...
rana 20 , canım gözün aydın sağlıklı mutlu günlerde büyütün bebğinizi

bu arada geçmişi okurken cinsellikten bahsedilmiş :) ben 7.aydan beri tık yok zaten erken doğumdan korktuğum için pek cesaret edemedim yazık eşimi de etkiledim erken doğumu tetikler diye o da kadrini razı oldu
bir arkadaş demiş eski günlere dönmeyi özledim diye aynen ona katılıyorum eski zayıf fit görünümüme dönmeyi özledim öyle her şey daha güzel oluyoduuu 37.haftamdayım toplam 18 kilo aldım hedefim 15 di ama geçtik 20 yi bulurum bu gidişle

ilk doğumumda 2.gün doktor dikişi kontrol edip bandı çıkarmıştı canım.. bu kez nasıl olur bilmiyorum :26:

birde ben size bi soru sorayım.. sezeryandan sonra size verilen reçetede kesi yeri için merhem, sprey vs gibi bi ilaç verildimi????

canım beni doğumdan sonra ikinci gün hemşire duş aldırdı banyodan sonra bandı çıkardı ve batikonla temizledi

sonra ogün dr.um bakmaya geldi ve sprey gibi bişey sıktı ve ertesi günden itibaren istediğim zaman duş alabileceğimi söyledi ama ayakta al ve su arkandan gelsin dedi canım

bana günde birkez batikonla nasıl silmem gerektiğini gösterdiler cumartesi kontrole gittiğimdede artık onada gerek olmadığını söyledi duştan sonra kuru olmasını sağlaman yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…