- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.661
esperanzaa canım ne güzel doğumun çok rahat geçmiş
darısı bizlere olsun inşallah sanada kocaman maşallah
canım bebeğini tek başınamı yıkadın :26:
ben hala kendime güvenemiyorum çok küçükler nasıl yıkıcam diyorum
benmki önce çılgınlar gibi ağlamaya başladı, sonra alıştı hiç sesi çıkmadı hatta hoşuna gtti sanırım..mesaj atacaktım bende ayçacım, ne var ne yok yolunda mı herşey, büyükler gelen gidenler ile aran nasıl ? :)
demekki her defasında karnı doyuyor canım bebişinin mutlu ol hıçkırık tutunca, kendi haline bırak bir süre sonra geçiyor zaten, anne karnından alışıklar hatırlasana o ritmik hareketleri hıçkırıktı hep...
ben küvetinde eşimle beraber yıkıyorum, file kullanmıyorum o yüzden zaten üşüyor bebek filenin üstünde olunca , ağladı mı senin ki ?
gündüzde eğer yoğun kaka yapmışsa soyuyorum musluğun altına götürüyorum :) koluma yatırıp musluğun altında yıkıyorum çok keyif alıyor benim ufaklık :
RANA BUĞLEM
aramızda....
çarşamba en son kontrole gittiğimde acilen sezeryana alındım ve meleğime kawuştum...
ama biraz üzücü bi durumla karşılaştık...doğumdan 3 saat sonra bebeğimi küweze aldılar yenidoğan takipnesi adı werilen yani akciğerin ıslak kalması olan bi durum başımıza geldi ...bebeğim çok hızlı nefes alıp weriyor ve kendini gaz sancısı warmış gibi sıkıp kıpkırmızı olup ağlıyordu ve bu süreçten sonra inlemeye başladı o sırada direk küweze alındı ve bu olay sezeryanla doğumlarda cok sık görülürmüş bebek rahim kanalından geçemediği için o ıslaklığı atamazmış birde erken ve acilen olduğu için bu durum sıkça olurmuş...ama şuan bebeğim gayet iyi kendine geldi bugün anne sütü werildi yarında ben gidip emzircem inş sonrada çıkcak...diğer topiğe ayrıntılarıyla yazarım hikayemizi...
listede eksik war pollycim ben 24 yaşındayım doğum tarihi 22/02/2012 ismi yukardaki gibi...
hepinizi öpüyorum ...
RANA BUĞLEM
aramızda....
çarşamba en son kontrole gittiğimde acilen sezeryana alındım ve meleğime kawuştum...
ama biraz üzücü bi durumla karşılaştık...doğumdan 3 saat sonra bebeğimi küweze aldılar yenidoğan takipnesi adı werilen yani akciğerin ıslak kalması olan bi durum başımıza geldi ...bebeğim çok hızlı nefes alıp weriyor ve kendini gaz sancısı warmış gibi sıkıp kıpkırmızı olup ağlıyordu ve bu süreçten sonra inlemeye başladı o sırada direk küweze alındı ve bu olay sezeryanla doğumlarda cok sık görülürmüş bebek rahim kanalından geçemediği için o ıslaklığı atamazmış birde erken ve acilen olduğu için bu durum sıkça olurmuş...ama şuan bebeğim gayet iyi kendine geldi bugün anne sütü werildi yarında ben gidip emzircem inş sonrada çıkcak...diğer topiğe ayrıntılarıyla yazarım hikayemizi...
listede eksik war pollycim ben 24 yaşındayım doğum tarihi 22/02/2012 ismi yukardaki gibi...
hepinizi öpüyorum ...
Merhaba herkese...
inanın hiç zamanım olmuyor topiğe girmeye...
40 çıkına kadarda sanırım böyle olacak. geçmişe bile göz atamadım kimler doğum yaptı... umarım herkes iyidir...
bizde oğlumla iyi olmaya çalışıyoruz...
oğlumun idrarında sorun oldu çıkamıyordu kremle hallettik ama pipinin çevrilmesi lazımmış... cuma günü kontorlümüz var bakalım ne olacak... bazıları diyor erken sünnet olabilir...
annelik çok güzel ama inanın çok yorucu uykusuz geceler... çocuk bakmakta hiç okadar koly değil... anneler olmasa hayatta tek yapamazmışım...
uzun uzun yazmak isterdim ama oğlum durmuyor uyuyamadı gitti. annem sallıyor beşiği...
hepinizi öpüyorum...
tek başıma yıkadım cnm yanımda ki,mse yok şuan. eşim de şehir dışında. onun gelmesini beklesem 3 gün daha pis durucaktı bebişim
saol cnm ...ewet biraz sıkıntılı oldu ama bebeğim iyi olsun yeter ...Hayırlı uğurlu olsun canım, sıkıntılıymış biraz ama Allah şifasını verecektir. Çoook sevindim. Darısı bizlere inşallah.
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar,
bandınız ne zaman çıktı? kendiniz mi çıkardınız banyodamı kendiliğinden mi çıktı?
RANA BUĞLEM
aramızda....
hepinizi öpüyorum ...
gözünaydın cnm benim, kızınla sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum sana..
O günler gelsin konuşuruz:)) inşallah.. bunu doğumdan sonra tekrar konuşalım
Bence daha erken o yüzden hiç telaşlanmıyorum biran önce gelsin diye aksine 15inden önce gelmesin diyorum:18:bnde doğumdan sonra 40 gün nasıl geçer diye düşünüyorum :)) ama bn neden korkmuyorum sanki şu haftamda bile gecikmşim gbi geliyo yada oğlumun hiç gelmeye niyeti yokmuş gbi o yzdn belki melike gibi panik oluyorum.. bu saatten sonra gelsede nolur zihniyetindeim ama Allah en iyi zmnı biliyo hayırlısını versin..hiç korku yok yani ilşki tetiklerde erken gelr diye fln..
Zamanla alışırsın canım iyi olmanıza sevindim.Zor ama çok güzel bişey annelik:)))Merhaba herkese...
inanın hiç zamanım olmuyor topiğe girmeye...
40 çıkına kadarda sanırım böyle olacak. geçmişe bile göz atamadım kimler doğum yaptı... umarım herkes iyidir...
bizde oğlumla iyi olmaya çalışıyoruz...
oğlumun idrarında sorun oldu çıkamıyordu kremle hallettik ama pipinin çevrilmesi lazımmış... cuma günü kontorlümüz var bakalım ne olacak... bazıları diyor erken sünnet olabilir...
annelik çok güzel ama inanın çok yorucu uykusuz geceler... çocuk bakmakta hiç okadar koly değil... anneler olmasa hayatta tek yapamazmışım...
uzun uzun yazmak isterdim ama oğlum durmuyor uyuyamadı gitti. annem sallıyor beşiği...
hepinizi öpüyorum...
RANA BUĞLEM
aramızda....
hepinizi öpüyorum ...
Rana Buğlem hoşgelmiiişşş..RANA BUĞLEM
aramızda....
hepinizi öpüyorum ...
Kızlar, selam nasılsınız,
pOliciğim merak ettiğin için ayrıca teşekkürler, burlardayım ya ne olsun,
Yeni haftamıza da başladık bakalım ne zaman gelecek fındık oğlum,
Policiğim, dua işini ben hallettim için rahat olsun, ama kiisel olarak okumaya devam ediyorum ve hepiniz de anmayı unutmuyorum, sizler de dualarınızda beni unutmayın, Doğum yapan arkadaşlarıa hayırlı olsun diyorum, yapacaklara da sakin bekleyişler diliyorum,
Ben gideyim de akşama hazırlanayım, yemeği falan erkenden yapayım, malum doğumu hızlandırıcı bi yöntem öğrendim, durun kızlar ben kendimi feda ederim.
bandınız ne zaman çıktı? kendiniz mi çıkardınız banyodamı kendiliğinden mi çıktı?
canım beni doğumdan sonra ikinci gün hemşire duş aldırdı banyodan sonra bandı çıkardı ve batikonla temizledi
ilk doğumumda 2.gün doktor dikişi kontrol edip bandı çıkarmıştı canım.. bu kez nasıl olur bilmiyorum :26:
birde ben size bi soru sorayım.. sezeryandan sonra size verilen reçetede kesi yeri için merhem, sprey vs gibi bi ilaç verildimi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?