- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.681
bana günde birkez batikonla nasıl silmem gerektiğini gösterdiler cumartesi kontrole gittiğimdede artık onada gerek olmadığını söyledi duştan sonra kuru olmasını sağlaman yeterli dedi
merhabalar herkese,geçmiş okumakla bitmiyo ne çabuk ilerliyo sayfalar maşallah:)
d-m-f , allah kolaylık versin yakındır uykusuz geceler bizi de bekliyo.geçen anneme off çok sıkıldım dedim şükret bu zamanlarına yakında bir bardak sıcak çay içemiceksin çayın hep soğuyacak,sıkılmaya vaktin olmayacak dedihaklı sanırım...
rana 20 , canım gözün aydın sağlıklı mutlu günlerde büyütün bebğinizi
bu arada geçmişi okurken cinsellikten bahsedilmiş :) ben 7.aydan beri tık yok zaten erken doğumdan korktuğum için pek cesaret edemedim yazık eşimi de etkiledim erken doğumu tetikler diye o da kadrini razı oldu
bir arkadaş demiş eski günlere dönmeyi özledim diye aynen ona katılıyorum eski zayıf fit görünümüme dönmeyi özledim öyle her şey daha güzel oluyoduuu37.haftamdayım toplam 18 kilo aldım hedefim 15 di ama geçtik 20 yi bulurum bu gidişle
2.TUR YASİN-İ ŞERİFİMİZ TAMAMLANMIŞTIR VE NİGOLİ ARKADAŞIMIZIN KARDEŞİ DUASINI YAPMIŞTIR..
HEPİNİZE DUYURULUR ARKADAŞLAR...
merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
slm kızlar....
işte geldik artık evimizde 4 kişiyiz
tek tek alıntı yapmadım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
25.02.2012 saat 3te oğluşum dünyaya geldi dün de taburcu olduk sezeryan olmasına rağmen fazla tutmadı doktor nedenini anlamadım:44:ama ben kendimi iyi hissediyordum ve gazımı da çıkarmıştım ..bebişim 3400gr ve 50 cm boyunda doğdu kızım ilk başta çok kıskandı hiç yanına gitmek istemedi yüzüne bakmadı ama bugün alıştı sanırım emziğini fln veriyor ağladığında..
bu arada o emzik denen şey ne rahatlıkmış öyle ya..kızım hiç ağzına almamıştı o yüzden ne uyuyabiliyordum ne de göğüs acım geçiyordu ama bu sefer karnını doyuruyorum artık 2-3 saat rahat rahat yatıyorum eğer mızmızlanırsa emziğini veriyoruz susuyor..allahıma çok şükür şimdilik her şey iyi gidiyor..
yeniden girdiğimde görüşürüz şimdi çıkıyorum canlarr..
slm kızlar....
25.02.2012 saat 3te oğluşum dünyaya geldi dün de taburcu olduk sezeryan olmasına rağmen fazla tutmadı doktor nedenini anlamadım:44:ama ben kendimi iyi hissediyordum ve gazımı da çıkarmıştım ..bebişim 3400gr ve 50 cm boyunda doğdu kızım ilk başta çok kıskandı hiç yanına gitmek istemedi yüzüne bakmadı ama bugün alıştı sanırım emziğini fln veriyor ağladığında..
bu arada o emzik denen şey ne rahatlıkmış öyle ya..kızım hiç ağzına almamıştı o yüzden ne uyuyabiliyordum ne de göğüs acım geçiyordu ama bu sefer karnını doyuruyorum artık 2-3 saat rahat rahat yatıyorum eğer mızmızlanırsa emziğini veriyoruz susuyor..allahıma çok şükür şimdilik her şey iyi gidiyor..
merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
maşallah canım gözünaydın
oh maşallh selende kurtuldu iyi olmalarına sevindim.Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büymeyi nasip etsin
biz üçümüz buluşmuştuk önce ceylin bu gün selen doğum yaptı bi ben kaldım ama benim kızın gelmeye niyeti yok
slm kızlar....
merhaba arkadaşlar...bayadır giremiyorum.fırsatım olmuyo.nasılsınız.bebişlerimiz gelmeye başlamış.çok arkadaş doğum yapmış hayırlısıyla bebişlerini büyütürler inşallah.bi çogunuzunda günü belli olmuş rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize..bize gelince kayınvalidem yanımdaydı evin temizliğini yaptı sağolsun,sonra eşim iş için 1 hafta ankaraya gitti .bu arada bende izmitte kayınvalidemlerde kaldım.sonrasında eşim dönerken annemide aldı getirdi.şimdi annem yanımda.son iki hafta çok yoğun geçti.evde her yer alt üst oldu.temizlikti,yerleşmeydi.ama çok şükür hepsi bitti.yorulduk ama değdi.bebişimizin her şeyi hazır,ankaradan teyzeleri,anneannesi bir sürü cici yolladı.her bebek kısmetiyle gelir derlerdi gerçekten öyle oluyor sanırım. ..bu arada geçen cuma kontrolümüz vardı.sanırım benim kızım biraz todun olacak. ..sat e göre 36 haftada,ultrasona göre 37 de ve şimdidennn 3 kilo 250 gr olmuş durumda.3 haftada 1 kilo 100 gr almış..duyunca şok oldum.dr da çok şaşırdı.dedim dr a daha fazla alırsa ben nasıl doğurcam. doğuma kadar sumocu bi kızım olcak sanırım.artık sığmıyor garibim.o da ben de hiç rahat değiliz.4 kiloyu geçmez inşallah..ayın 14ünden sonra iş kızımıza kalıyor beklicez dedi dr.işte böyle.şimdi biraz geçmiş turlayalım.nzıl olcaksa.çok birikti
Herkese selam,inşaAllah haller keyifler yerindedir
Bir haftalık antalya gezimizden dün Ankaraya döndük, Gezimiz çok güzel geçtiTosyada geçen monoton bir süreçten sonra buna ihtiyacım vardı gerçekten, doğum öncesi büyük moral, enerji oldu, Resmen şarj oldum
Babam Yönetim kurulu üyeleri arasında 3. olduğu için Kıbrısta Beş yıldızlı otel tatili kazandı
Bu günde çamasırdı, şuydu buydu derken anca fırsat bulabildim nete girmeye, bu arada antalyanın güzel, sıcak güneşl havasından sonra burada üşüdüm
tşk ederim canımOhh ne güzel olmuş canım valla güzel geçmesine sevimdim:)))
Canım ne güzel işler bitmiş minik kızını bekle artıkMaşallah tombul bi kız olucak anlaşılan
Hadi gözü aydın.. Allah analı babalı büyütsün yavrusunuuumerhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
Gözün aydın canımm..slm kızlar....
Poff yok poff yok şimdiden :) bana bakıp rahatlayabilirsinDOĞUM YAPAN ve bebeklerini kucaklarına alan bütün arkadaşlar hayırlı olsun Allahla analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..darısıda bizlerin başına..poff daha çok var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?