2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana günde birkez batikonla nasıl silmem gerektiğini gösterdiler cumartesi kontrole gittiğimdede artık onada gerek olmadığını söyledi duştan sonra kuru olmasını sağlaman yeterli dedi

sağol canım, bazı topiklerde okudum da sprey filan reçete edilmiş..yara izinin azalması için.. baticon en iyisi tabiki.. enfeksiyon riski açısından

Bebişin sağlıla doğsun dönersin canım eski günlerine,onunla uğraşırken kilolar nasıl gider:))Bana da herkes son aylarda çok alırsın diyodu ama öyle olmadı.Her bünye farklı işte.

merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.

slm kızlar....

işte geldik artık evimizde 4 kişiyiz

tek tek alıntı yapmadım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

25.02.2012 saat 3te oğluşum dünyaya geldi dün de taburcu olduk sezeryan olmasına rağmen fazla tutmadı doktor nedenini anlamadım:44:ama ben kendimi iyi hissediyordum ve gazımı da çıkarmıştım ..bebişim 3400gr ve 50 cm boyunda doğdu kızım ilk başta çok kıskandı hiç yanına gitmek istemedi yüzüne bakmadı ama bugün alıştı sanırım emziğini fln veriyor ağladığında..

bu arada o emzik denen şey ne rahatlıkmış öyle ya..kızım hiç ağzına almamıştı o yüzden ne uyuyabiliyordum ne de göğüs acım geçiyordu ama bu sefer karnını doyuruyorum artık 2-3 saat rahat rahat yatıyorum eğer mızmızlanırsa emziğini veriyoruz susuyor..allahıma çok şükür şimdilik her şey iyi gidiyor..

yeniden girdiğimde görüşürüz şimdi çıkıyorum canlarr..

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrularını
canım eğer yanılmıyorsam sen medicalde yapıcaktın doğumunu
nasıldı hastane memnun kaldınmı doktorun kimdi
bilgi veirirsen çok sevinirim

DOĞUM YAPAN ve bebeklerini kucaklarına alan bütün arkadaşlar hayırlı olsun Allahla analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..darısıda bizlerin başına..poff daha çok var gibi

merhaba arkadaşlar...bayadır giremiyorum.fırsatım olmuyo.nasılsınız.bebişlerimiz gelmeye başlamış.çok arkadaş doğum yapmış hayırlısıyla bebişlerini büyütürler inşallah.bi çogunuzunda günü belli olmuş rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize..bize gelince kayınvalidem yanımdaydı evin temizliğini yaptı sağolsun,sonra eşim iş için 1 hafta ankaraya gitti .bu arada bende izmitte kayınvalidemlerde kaldım.sonrasında eşim dönerken annemide aldı getirdi.şimdi annem yanımda.son iki hafta çok yoğun geçti.evde her yer alt üst oldu.temizlikti,yerleşmeydi.ama çok şükür hepsi bitti.yorulduk ama değdi.bebişimizin her şeyi hazır,ankaradan teyzeleri,anneannesi bir sürü cici yolladı.her bebek kısmetiyle gelir derlerdi gerçekten öyle oluyor sanırım...bu arada geçen cuma kontrolümüz vardı.sanırım benim kızım biraz todun olacak...sat e göre 36 haftada,ultrasona göre 37 de ve şimdidennn 3 kilo 250 gr olmuş durumda.3 haftada 1 kilo 100 gr almış..duyunca şok oldum.dr da çok şaşırdı.dedim dr a daha fazla alırsa ben nasıl doğurcam.doğuma kadar sumocu bi kızım olcak sanırım.artık sığmıyor garibim.o da ben de hiç rahat değiliz.4 kiloyu geçmez inşallah..ayın 14ünden sonra iş kızımıza kalıyor beklicez dedi dr.işte böyle.şimdi biraz geçmiş turlayalım.nzıl olcaksa.çok birikti

maşallah canım gözünaydın

merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.

oh maşallh selende kurtuldu iyi olmalarına sevindim.Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büymeyi nasip etsin
biz üçümüz buluşmuştuk önce ceylin bu gün selen doğum yaptı bi ben kaldım ama benim kızın gelmeye niyeti yok

şekerim sanada az kalmış 40 a girmişsin gününde gelsin inş kuzucuğun:

Canım gözün aydın Allah bağışlasın...

Herkese selam,inşaAllah haller keyifler yerindedir

Bir haftalık antalya gezimizden dün Ankaraya döndük, Gezimiz çok güzel geçti Tosyada geçen monoton bir süreçten sonra buna ihtiyacım vardı gerçekten, doğum öncesi büyük moral, enerji oldu, Resmen şarj oldum

Babam Yönetim kurulu üyeleri arasında 3. olduğu için Kıbrısta Beş yıldızlı otel tatili kazandı

Bu günde çamasırdı, şuydu buydu derken anca fırsat bulabildim nete girmeye, bu arada antalyanın güzel, sıcak güneşl havasından sonra burada üşüdüm

Son düzenleme:

Canım ne güzel işler bitmiş minik kızını bekle artıkMaşallah tombul bi kız olucak anlaşılan

Ohh ne güzel olmuş canım valla güzel geçmesine sevimdim:)))

slm kızlar nasılsınız bakıyorumda doğumlar devam ediyo Allah bebişlerinizi sağlıklı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza ben çok ağırlaştım biraz hareket etmesem alt taraf kitleniyo idrara sıkışmalarda arttı karnım aşağı inmedi ama daha şimdiden sıkıntılar başladı gören son günlerinmi doğurcanmı diyo en az 3 haftam var haftaya doğum yapsam çok rahatlıyacammm

Hadi gözü aydın.. Allah analı babalı büyütsün yavrusunuuu
slm kızlar....

işte geldik artık evimizde 4 kişiyiz
Gözün aydın canımm.. Hoşgelmiş minik prens..

DOĞUM YAPAN ve bebeklerini kucaklarına alan bütün arkadaşlar hayırlı olsun Allahla analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..darısıda bizlerin başına..poff daha çok var gibi
Poff yok poff yok şimdiden :) bana bakıp rahatlayabilirsin

Kızlar bende 24 şubatta doğumumu yaptım bu birkaç günde doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın. geçmişi okuyamıyorum maalesef.
Özellikle hemen yazmak istedim, doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam muhakkak. Epiduralli sezeryanla oldu doğumum. Tabiiki herkes gibi çok korkuyordum ama kesinlikle korktuğum gibi olmadı. doğumhanede yani ameliyathanede gayet rahattım merak ettiğiniz soracağınız birşey varsa (doğumla ya da bebişle alakalı) sorun hepsine cevap vereyim. çünkü doğum öncesi bende dört gözle arkadaşların doğumdan sonra yazdıklarını merak ediyordum şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…