2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün...

kızlar selam doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün. doğumu bekleyen arkadaşlar da Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde inşaallah yarın ikizlerimize kavuşuyoruz. Beklenen gün geldi çoookk heycanlıyım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn.

Son düzenleme:

Canım miniklerine kavuşmana az kalmış sağlıkla al kucağına inş.

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Canım dularımız seninle.. Allah sağlıkla kurtarsın.. Bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah

merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
hadi gözü aydın.. hem bebeğine kavuşmuş hem kisti alınmış. maşallah
Sibelcim gözün aydın canım, 2 çocuklu hayata başladınız.. darısı bize olsun.
bakalım bizim kız nasıl bi tepki vericek
ne güzel her yer tertemiz olmuş.. güle güle kirletin.
Bebişine de maşallah
gezdin dolaştın stres attın oooohhhh..
Ankara'ya da döndün.. hadi bakalım artık doğumu bekleme zamanı..
geçen cuma mesajına karşılık veremedim canım kusuruma bakma olurmu? hastaendeydim ve öyle yoğundum ki, annem aradı kaç kere onu bile açamamıştım

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.
topiğin 2. ikizleri de geliyor..
sağlıcakla al kucağına inşallah canım

ayy ikinci ikizlerimiz dünyaya geliyorlar ne güzel bi mutluluk.doğumun hemececik gelip geçsin,sağlıkla kucağına al inşallah bebişleri

Maşallah gözünaydın canım

güldürdün gene beni kuzum yaaa Allah iyiliğini versin emi:))) ay çok utanarak söylüyorum ama biz onu da denedik kuzum ya sökmedi :)) ama ronyanın dediği şey başka sanırım spermden bahsetmiş o, zararı olur diye düşünüyoduk biz ya yanlış mı yapmışız tüh boşa gitti baştan yapcas şimdi mecbur :)) sen yarına doğur ilk yorumu ben yazcam buraya "oooo melikeeeeee hadi hadiii dicem sana:))

merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.

oh kurtulmuşlar sağ salim darısı başımıza inşallah

canım gözün aydın sağlıkla büyüt evlatlarını hiç zorluk yaşama inşallah

canım tebrikleeer hoşgelmiş bebişin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin artık tecrübelerini bekliyoruz:)

ay minik minik gelicekler aynı anda ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah bizi habersiz bırakma olurmu Allah yardımcın olsun tatlım

:)) deme demee yapmıcazzz yarın doğarsa bizimki kesinlikle onla ilgili bişi değil :)) tamamen takdir-i ilahi olcak
şimdi çocuk çok kilo almıştır doktor normal sakıncalı sezeryan yapalım dicek belki diye riske girmek istemiyorum :) yarın kontrolden sonra haber vercem inşallah hayırlı haberleri dua et benim için

kızlar sınavım için başarı dileyenlere çoook teşekkür ederim.girdik çıktık bakalım kısmet.doğum yapanların gözü aydın.sağlıcakla mutlulukla büyüsünler bebişler.bende mart başında doğursam iyi olcak bunaldım baya:S ama oğlum 40 haftayı tamamlamıştı.tamamlarsa yine 10 mart 11 mart görünüyo.kısmet sağlıcakla gelsinde artık beklicez.

oyyy etmezmiyim kuzum bütün dualarım seninle Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin merakta bırakma beni bak çatlar doğururum valla:))

kızlar bugün doktora gittim nst de sancı felan hiç çıkmadı bebeğin kalp atışları hareketleri iyi..suyuda iyi..ama gelmeye niyeti yok 5 marta kadar olmazsa doğum bidaha gitcem kontrole..ama büyük ihtimal olur heralde..3000gr olmuş dahaçokta almaz umarım bide onu çıkarması var MELİKE senin tahmini doğum tarihi ne?

yaaaaa 2 gündür göbeğim aşağı indi ama ben daha 36+6 yımm sancım da kasılmam da yok korktum bişey olmaz dmi ?? benim 15 mart a kadar beklemem lazım yaa

canım maşallah bebeğine
genelde bu haftalarda kilo alımı dururmuş
umarım güzel zamanda sağlıklı bir doğumun olur

RUYASU ve streetpit gözünüz aydın...

dualarımız seninle cnm. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, çok güzel bir duygu...

canım maşallah bebeğine
genelde bu haftalarda kilo alımı dururmuş
umarım güzel zamanda sağlıklı bir doğumun olur

sağol canım..dursun yani yeter 3000 fazlasını sütümle alır inşallah..heyecanla bekliyorum ummadığım bi anda gelcek sancılar heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…