2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaa 2 gündür göbeğim aşağı indi ama ben daha 36+6 yımm sancım da kasılmam da yok korktum bişey olmaz dmi ?? benim 15 mart a kadar beklemem lazım yaa

yok canım inmemiştir bence sana öyle gelmiştir
daha erken bence inmesi için
heme zaten bana bu göbek inme durumu tuhaf geliyor
kiminin hep karnı aşağıda oluyor
benim ilk gebeliğimde sipsivri bir göbeğim vardı doğuma gidincede hiç inmemişti
şimdide öyle hiç incek gibide durmuyor

yaa canımm ben farketmiştim bugunde saglık ocagına gtmiştim cagırdılar kontrol için ordada doktor inmiş dedi,gelsede gelsin dogurturuz nolcak diyo,sanki okdr basitti,hem sezeryan hem fıtık ameliyatı 2 doktoruda denk getirmek lazım anlamıyor ki bencede erken,benim göbegimde mübarek erkek bebek gbi sivriydi böyle oluncada korktum aman kızım az daha dursun daha cookkk günümüz var bzim.

canım haklısın bencede dursunlar
ama indiyse bile hemen gelmez yinede iki haftayı bulur bence

Hellooo kıtyy nanalar:)) kac gundr gıremıorum ınsallah herkesler ıyıdır. Dogum yapan arkadas varmı? haftasonu yok ıdımm gezmekk ettık aıleck hava yıne berbat oldu yrnda kar beklenıoms yıne kaldık evde Bugun oglumu gordum teyzelerı o tam bır mınık böcek olmus:) bu hafta cok ıyı kılo almıs 3 kılodn bırazcık eksık cıktı cocugum kafasıda 3 hafta ılerı cıkmadı vucudu buyuynce kafasıda orantıladı sonunda 10 gn ılerı cıktı cocugmm ınanamdmm nasıl neyle kılo aldı anlamdm demkkı son zamanda bırden kılo alıolr annem mutlulktan havaya uctuu oh ohh 3 bucuk dogr ozamn dıyo:)) Bugun ananeyle gıttık kontrle komık gectı bayaa:))) nst gırdım sancım cıktı lakın ben hıc hıssetmıorum dedım dıye bakmadılr hazırlayıcı kasılmalrmıs bunlr haftaya yıne gıdıcem oglumlaa :)) Bızden haberler boylee gelısme varsa kısadan bana bıldırın kızlar gecmısı arı gıbı ıslıosunz hepsını okumak guc oluo:)))

bizde kontrolden geldik. 2 hafta önce dr umuz 2 haftaya gelebilir demişti çok aşağıda demişti.bugün de 39 da bekliyorum diyor.martın 20 si gibi yani.belli olmyor nezaman keyifleri isterse ozaman geliyorlar..
offf iyicene sabırsızlanıyorum kızlar...zaman çabuk geçsede kavuşcak yavrularmıza..
bu aarada bugün kilosunu öğrenemedik...10 gün sonra randevumuz inş ozaman söler drumuz..
doyamadım bakmaya oğluma. sanki hastanede bırakıp geliyormusum gibime geliyor eve gelince ayırdılar oğlumdan beni zannediyorum..

Yakında ALLAH ın ıznıyle kavuscz bebeklerımızeeee ozaman hıc ayrılmıcaz bugn benden once bı bayan gırdı onunkı tam asa ınmısss ama beklese sabah aksm dogurur gırdı cıktıı dr dems ona yatısını yap yrn bebgı alalım dedımmm benmmm gunum nezmnnn gelcekk:))) Hayırlısıyla vaktınde gelsın mınık yavrucaklar:))) haftayı ıple cekıorumm amaaa bıdaha gorcm bebısımı nst yapcz kalbının o guzel sesını dınlıcemmm ohh mıs gıbı:)))

haklısın canım insan bazen alıngan oluyor. gittim dr.a öyle bir iki güne geleceğini sanmıyorum dedi. hiç açıklığın yoktu bu açılmanın başladığının işaretidir dedi. sevindirici dedi. öyle ben marta çok kitlemiştim kendimi işlerimi bile bu hafta sonuna kadar planladım bitircem biraz da ondan moralim bozuldu korktum heralde :) şimdi iyiyim sağol canm tekrar.

merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
gözüaydın selenin

gözünaydın canm

maaş. bebişine canım benim de geçen haftaki ultrasona göre bebiş 20 gr. zayıflamış görünüyor doğru değil ölçümler hayrlısı olsun canm

gözünaydın canm

Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına inş.

melikecim kilosuna güvenilmiyor ki dr. bana geçen hafta söylediğinden 20 gr aşağısını söyledi bu defa nasıl iş anlamadım kilo mu verdi yani bebiş? kiloya takılma bence normal yapalım biz inş. hayrlısıyla.

maaş. canm bak çok küçük olcak diye üzülüyordun.

Benim sat a göre 6 mart canım..

Gözün aydınnn :) bak dedim sana eşitleniyo bi süre sonra kafası.. ama sora noluyo dersen... yine açılıyo ara :)) şaka şaka benimki 1 haftaya düşmüştü en son ama yine önde dedi doktor ama en baba sezeryan olcaz kaçış yok :) hakkımızda hayırlısı olsun acaba ondan mı gelmiyo benim kız? kafa eşitlenince gelcek de olabilir ama o arada 4 kilo olcak

Canım gözün aydınnn önemli bişey değil demek ki açılma başladıysa yakında gelcek annesi sen hazır ol :)

Bizimkinin şekerden dolayı kilosu artmaya meyilli biraz :) diyet yapıyorum çok etkilenmedi şimdiye kadar ama son kontrolde 3300 dü.. şimdi 3500 falandır diye tahmin ediyorum.. doktor 4ü geçmezse normali bekleriz dedi.. hayırlısı artık sağlıkla gelsin de her gelişine razıyız

selamm iyi akşamlar nasılsınz? bugün başkentteki doktora gittim ilk defa ya adam mal ya ztb de gittiğim kadın mal yada ben malım cok afedersiniz.
adam bugün iğneyi bırakmalısın yoksa doğumda seni kaybedebilriiz kanaman fazla olur dedi 35 hafta olmuşsun cocuga bu saatten sonra bişi olmaz dedi. ztb de gittiğim kadın bırakma suan bebeğini kaybedebilriiz demişti.
ikiside normal doğurtmaktan yana beni. ama başkentteki sezeryan istersen yaparım ama 4000 tl dedi neyse böyle işte ben şimdi iğneyi bırakayım mı? bırakmayayım mı? neden bu doktorlar birbirlerinin dediklerini kabul etmiyor? daha bir srü şey dedide aklıma gelmiyor üzgündüm bugün..

ben kaçak içiyorum valla. ama dün bahsettiğim arkadşaım polo nun lightını içiyor. benimde en özlediğim şey içime çekp keyifle kahve içmek :)

valla ilk başta üzülüyodum şimdide çok kg almasın diyom normal yapcam ya inşallah..3000 oldu içim rahat etti

benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar,

bandınız ne zaman çıktı? kendiniz mi çıkardınız banyodamı kendiliğinden mi çıktı?

ilk gün çıkardılar bandı canım... sprey sıktılar. yarın banyo yapabilirsin dediler. ılık su ile tabi kese yasak...

oğlum ağlamaya başladı tam bakayım dedim sizlere... meme zamanı... k.i.b.

benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?

canım benim doktorum sat a göre gelmezsen 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi ama su ve plesantanın durumuna göre söyledi... idare eder 41 e kadar dedi... ama tabi kalmasın o kadar... ben sıkıldım bile beklemekten şimdiden....

benimde 5 mart aynı günlerde doğurcaz heralde..ama bizim kızların gelceği yok bu gidişle...
aynen canım tarihlerimiz aynı bakalım nasıl ve ne zaman kısmet olcak..
Benim kontrol yarın.. Sanırım yarın bişeyler der..

Streetpit canım sana bi sorum var.
Kesiyi yine aynı yerdenmi yaptılar canım.???
Bugün eşime aynı yerden kesmezler demişler. Çünkü benim ilk dikiş yerimin ortası sert. kafam karıştı. 1-2 cm yukarıdan keserler ve daha cok kalır hastanede demişler.
Seni örnek olarak söyledim 2 gün bile yatmadı dedim.
Inşallah bu yazıyı görüp cevap yazarsın. Öptüm

ya ben anlamadım cidden bu doktorları. 350 tl sezeryan ama zorunlu durumlarda yapılıyor. keyfi istersem 4000 tl miş. dedimki ama riskli hem beni hem bebeğimi riske atıyorsunuz oda şimdi bırak iğneleri dedi daha 35. haftamdayım ama. diğer gittiğim doktor kesme diyordu bebeğini kaybedebilriisn diyordu. ben ne yapcam? kime güvencem? normal dogum diye tutturmuşlar bu doktorlar. benim şansımamıdır sezeryanı devlet yasakladı. ben riskliyim işte ama hala keyfi diyorlar. kafam allak bullak oldu. offffffffff yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…