- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.721
yaaaaa 2 gündür göbeğim aşağı indiama ben daha 36+6 yımm sancım da kasılmam da yok korktum bişey olmaz dmi ?? benim 15 mart a kadar beklemem lazım yaa
yok canım inmemiştir bence sana öyle gelmiştir
daha erken bence inmesi için
heme zaten bana bu göbek inme durumu tuhaf geliyor
kiminin hep karnı aşağıda oluyor
benim ilk gebeliğimde sipsivri bir göbeğim vardı doğuma gidincede hiç inmemişti
şimdide öyle hiç incek gibide durmuyor
yaa canımm ben farketmiştim bugunde saglık ocagına gtmiştim cagırdılar kontrol için ordada doktor inmiş dedi,gelsede gelsin dogurturuz nolcak diyo,sanki okdr basitti,hem sezeryan hem fıtık ameliyatı 2 doktoruda denk getirmek lazım anlamıyor kibencede erken,benim göbegimde mübarek erkek bebek gbi sivriydi böyle oluncada korktum aman kızım az daha dursun daha cookkk günümüz var bzim.
canım haklısın bencede dursunlar
ama indiyse bile hemen gelmez yinede iki haftayı bulur bence
bizde kontrolden geldik. 2 hafta önce dr umuz 2 haftaya gelebilir demişti çok aşağıda demişti.bugün de 39 da bekliyorum diyor.martın 20 si gibi yani.belli olmyor nezaman keyifleri isterse ozaman geliyorlar..
offf iyicene sabırsızlanıyorum kızlar...zaman çabuk geçsede kavuşcak yavrularmıza..
bu aarada bugün kilosunu öğrenemedik...10 gün sonra randevumuz inş ozaman söler drumuz..
doyamadım bakmaya oğluma. sanki hastanede bırakıp geliyormusum gibime geliyor eve gelince ayırdılar oğlumdan beni zannediyorum..
haklısın canım insan bazen alıngan oluyor. gittim dr.a öyle bir iki güne geleceğini sanmıyorum dedi. hiç açıklığın yoktu bu açılmanın başladığının işaretidir dedi. sevindirici dedi. öyle ben marta çok kitlemiştim kendimi işlerimi bile bu hafta sonuna kadar planladım bitircem biraz da ondan moralim bozuldu korktum heralde :) şimdi iyiyim sağol canm tekrar.Canım kızlar hiç karşılaşmadıysa ondan yazmıyolar bazen bende başıma gelmeyen şeyler için yorum yapmıyorum nolur nolmaz diyeinsan korkuyo hani gitme bekle desen ya bişey olursa filan.. Sen naaptın gittin mi doktora?
gözüaydın seleninmerhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
gözünaydın canmslm kızlar....
işte geldik artık evimizde 4 kişiyiz
tek tek alıntı yapmadım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
25.02.2012 saat 3te oğluşum dünyaya geldi dün de taburcu olduk sezeryan olmasına rağmen fazla tutmadı doktor nedenini anlamadım:44:ama ben kendimi iyi hissediyordum ve gazımı da çıkarmıştım ..bebişim 3400gr ve 50 cm boyunda doğdu kızım ilk başta çok kıskandı hiç yanına gitmek istemedi yüzüne bakmadı ama bugün alıştı sanırım emziğini fln veriyor ağladığında..
bu arada o emzik denen şey ne rahatlıkmış öyle ya..kızım hiç ağzına almamıştı o yüzden ne uyuyabiliyordum ne de göğüs acım geçiyordu ama bu sefer karnını doyuruyorum artık 2-3 saat rahat rahat yatıyorum eğer mızmızlanırsa emziğini veriyoruz susuyor..allahıma çok şükür şimdilik her şey iyi gidiyor..
yeniden girdiğimde görüşürüz şimdi çıkıyorum canlarr..
maaş. bebişine canım benim de geçen haftaki ultrasona göre bebiş 20 gr. zayıflamış görünüyor doğru değil ölçümler hayrlısı olsun canmmerhaba arkadaşlar...bayadır giremiyorum.fırsatım olmuyo.nasılsınız.bebişlerimiz gelmeye başlamış.çok arkadaş doğum yapmış hayırlısıyla bebişlerini büyütürler inşallah.bi çogunuzunda günü belli olmuş rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize..bize gelince kayınvalidem yanımdaydı evin temizliğini yaptı sağolsun,sonra eşim iş için 1 hafta ankaraya gitti .bu arada bende izmitte kayınvalidemlerde kaldım.sonrasında eşim dönerken annemide aldı getirdi.şimdi annem yanımda.son iki hafta çok yoğun geçti.evde her yer alt üst oldu.temizlikti,yerleşmeydi.ama çok şükür hepsi bitti.yorulduk ama değdi.bebişimizin her şeyi hazır,ankaradan teyzeleri,anneannesi bir sürü cici yolladı.her bebek kısmetiyle gelir derlerdi gerçekten öyle oluyor sanırım. ..bu arada geçen cuma kontrolümüz vardı.sanırım benim kızım biraz todun olacak. ..sat e göre 36 haftada,ultrasona göre 37 de ve şimdidennn 3 kilo 250 gr olmuş durumda.3 haftada 1 kilo 100 gr almış..duyunca şok oldum.dr da çok şaşırdı.dedim dr a daha fazla alırsa ben nasıl doğurcam. doğuma kadar sumocu bi kızım olcak sanırım.artık sığmıyor garibim.o da ben de hiç rahat değiliz.4 kiloyu geçmez inşallah..ayın 14ünden sonra iş kızımıza kalıyor beklicez dedi dr.işte böyle.şimdi biraz geçmiş turlayalım.nzıl olcaksa.çok birikti
gözünaydın canmKızlar bende 24 şubatta doğumumu yaptım bu birkaç günde doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın. geçmişi okuyamıyorum maalesef.
Özellikle hemen yazmak istedim, doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam muhakkak. Epiduralli sezeryanla oldu doğumum. Tabiiki herkes gibi çok korkuyordum ama kesinlikle korktuğum gibi olmadı. doğumhanede yani ameliyathanede gayet rahattımmerak ettiğiniz soracağınız birşey varsa (doğumla ya da bebişle alakalı) sorun hepsine cevap vereyim. çünkü doğum öncesi bende dört gözle arkadaşların doğumdan sonra yazdıklarını merak ediyordum şimdilik hoşçakalın
Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına inş.kızlar selam doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün. doğumu bekleyen arkadaşlar da Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde inşaallah yarın ikizlerimize kavuşuyoruz. Beklenen gün geldi çoookk heycanlıyım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn.
melikecim kilosuna güvenilmiyor ki dr. bana geçen hafta söylediğinden 20 gr aşağısını söyledi bu defa nasıl iş anlamadım kilo mu verdi yani bebiş? kiloya takılma bence normal yapalım biz inş. hayrlısıyla.:)) deme demee yapmıcazzzyarın doğarsa bizimki kesinlikle onla ilgili bişi değil :)) tamamen takdir-i ilahi olcak
şimdi çocuk çok kilo almıştır doktor normal sakıncalı sezeryan yapalım dicek belki diye riske girmek istemiyorum :) yarın kontrolden sonra haber vercem inşallah hayırlı haberleri dua et benim için
maaş. canm bak çok küçük olcak diye üzülüyordun.kızlar bugün doktora gittim nst de sancı felan hiç çıkmadı bebeğin kalp atışları hareketleri iyi..suyuda iyi..ama gelmeye niyeti yok 5 marta kadar olmazsa doğum bidaha gitcem kontrole..ama büyük ihtimal olur heralde..3000gr olmuş dahaçokta almaz umarım bide onu çıkarması varMELİKE senin tahmini doğum tarihi ne?
Benim sat a göre 6 mart canım..kızlar bugün doktora gittim nst de sancı felan hiç çıkmadı bebeğin kalp atışları hareketleri iyi..suyuda iyi..ama gelmeye niyeti yok 5 marta kadar olmazsa doğum bidaha gitcem kontrole..ama büyük ihtimal olur heralde..3000gr olmuş dahaçokta almaz umarım bide onu çıkarması varMELİKE senin tahmini doğum tarihi ne?
Hellooo kıtyy nanalar:)) kac gundr gıremıorum ınsallah herkesler ıyıdır. Dogum yapan arkadas varmı? haftasonu yok ıdımm gezmekk ettık aıleck hava yıne berbat oldu yrnda kar beklenıoms yıne kaldık evdeBugun oglumu gordum teyzelerı o tam bır mınık böcek olmus:) bu hafta cok ıyı kılo almıs 3 kılodn bırazcık eksık cıktı cocugum kafasıda 3 hafta ılerı cıkmadı vucudu buyuynce kafasıda orantıladı sonunda 10 gn ılerı cıktı cocugmm ınanamdmm nasıl neyle kılo aldı anlamdm demkkı son zamanda bırden kılo alıolr annem mutlulktan havaya uctuu oh ohh 3 bucuk dogr ozamn dıyo:)) Bugun ananeyle gıttık kontrle komık gectı bayaa:))) nst gırdım sancım cıktı lakın ben hıc hıssetmıorum dedım dıye bakmadılr hazırlayıcı kasılmalrmıs bunlr haftaya yıne gıdıcem oglumlaa :)) Bızden haberler boylee gelısme varsa kısadan bana bıldırın kızlar gecmısı arı gıbı ıslıosunz hepsını okumak guc oluo:)))
haklısın canım insan bazen alıngan oluyor. gittim dr.a öyle bir iki güne geleceğini sanmıyorum dedi. hiç açıklığın yoktu bu açılmanın başladığının işaretidir dedi. sevindirici dedi. öyle ben marta çok kitlemiştim kendimi işlerimi bile bu hafta sonuna kadar planladım bitircem biraz da ondan moralim bozuldu korktum heralde :) şimdi iyiyim sağol canm tekrar.
melikecim kilosuna güvenilmiyor ki dr. bana geçen hafta söylediğinden 20 gr aşağısını söyledi bu defa nasıl iş anlamadım kilo mu verdi yani bebiş? kiloya takılma bence normal yapalım biz inş. hayrlısıyla.
benim uykulRIMI KAÇIRACAK KADAR sigara krizi geliyo bana gece geliyo sabahı zor ediyrm en fazla günde 1 tane içtim ama
sen hangi marka içiyosun peki ben geçen araştırdım bu konuda en hafif nikotin oranı en az winston white mış 0.1 light ve süperlightın 5 te biri
benim hafif die içtiğim ld slim de bile 0.9 muş
doktor bana da eğer bu kadar krize giriyosan günde 2-3 tane iç dedi ama şunu da söyledi iç bişey olmaz bu kadardan die asla demiyrm ona göre kararını ver
ama arkadaşım anlıyosun nassı bişey olduğunu bazen diyorum hayatımdaki tüm yiyecekler çıksa sigara ve kahve olsa
haklısın canım insan bazen alıngan oluyor. gittim dr.a öyle bir iki güne geleceğini sanmıyorum dedi. hiç açıklığın yoktu bu açılmanın başladığının işaretidir dedi. sevindirici dedi. öyle ben marta çok kitlemiştim kendimi işlerimi bile bu hafta sonuna kadar planladım bitircem biraz da ondan moralim bozuldu korktum heralde :) şimdi iyiyim sağol canm tekrar.
gözüaydın selenin
gözünaydın canm
maaş. bebişine canım benim de geçen haftaki ultrasona göre bebiş 20 gr. zayıflamış görünüyor doğru değil ölçümler hayrlısı olsun canm
gözünaydın canm
Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına inş.
melikecim kilosuna güvenilmiyor ki dr. bana geçen hafta söylediğinden 20 gr aşağısını söyledi bu defa nasıl iş anlamadım kilo mu verdi yani bebiş? kiloya takılma bence normal yapalım biz inş. hayrlısıyla.
maaş. canm bak çok küçük olcak diye üzülüyordun.
Benim sat a göre 6 mart canım..
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar,
bandınız ne zaman çıktı? kendiniz mi çıkardınız banyodamı kendiliğinden mi çıktı?
selamm iyi akşamlar nasılsınz? bugün başkentteki doktora gittim ilk defa ya adam mal ya ztb de gittiğim kadın mal yada ben malım cok afedersiniz.
adam bugün iğneyi bırakmalısın yoksa doğumda seni kaybedebilriiz kanaman fazla olur dedi 35 hafta olmuşsun cocuga bu saatten sonra bişi olmaz dedi. ztb de gittiğim kadın bırakma suan bebeğini kaybedebilriiz demişti.
ikiside normal doğurtmaktan yana beni. ama başkentteki sezeryan istersen yaparım ama 4000 tl dedineyse böyle işte ben şimdi iğneyi bırakayım mı? bırakmayayım mı? neden bu doktorlar birbirlerinin dediklerini kabul etmiyor? daha bir srü şey dedide aklıma gelmiyor üzgündüm bugün..
arkadaşımda o iğnelerden kullandı doğuma son 2 haftaya kadar 2 hafta bırakıp hemen sezeryan yaptılar bebeği riske atmamak için.... ama tabi doktorun özeline falan gidiyordu hacattepede yaptılar sezeryanı... ilk bebeğini kaybetmişti pıhtılaşma sorunundan... iyide sen konuşmuştun başkentle daha uygun fiyat vermemişlermiydi ... 4000 tl nerden çıkmışşşş şimdi....
benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?
aynen canım tarihlerimiz aynı bakalım nasıl ve ne zaman kısmet olcak..benimde 5 mart aynı günlerde doğurcaz heralde..ama bizim kızların gelceği yok bu gidişle...
Benim kontrol yarın.. Sanırım yarın bişeyler der..benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?
selamm iyi akşamlar nasılsınz? bugün başkentteki doktora gittim ilk defa ya adam mal ya ztb de gittiğim kadın mal yada ben malım cok afedersiniz.
adam bugün iğneyi bırakmalısın yoksa doğumda seni kaybedebilriiz kanaman fazla olur dedi 35 hafta olmuşsun cocuga bu saatten sonra bişi olmaz dedi. ztb de gittiğim kadın bırakma suan bebeğini kaybedebilriiz demişti.
ikiside normal doğurtmaktan yana beni. ama başkentteki sezeryan istersen yaparım ama 4000 tl dedineyse böyle işte ben şimdi iğneyi bırakayım mı? bırakmayayım mı? neden bu doktorlar birbirlerinin dediklerini kabul etmiyor? daha bir srü şey dedide aklıma gelmiyor üzgündüm bugün..
Canım kan sulandırıcı bi ilaçsa normal hastalarda ameliyattan 2 hafta önce bıraktırılıyo diye biliyorum ama bence riske atmayıp iyi bi doktora görün derim.. Şu üni. hastanelerinde falan bi prof. bulsan süper olur aslında.. çünkü dışarda 250den aşağı bakmıyo proflar
ben kaçak içiyorum valla. ama dün bahsettiğim arkadşaım polo nun lightını içiyor. benimde en özlediğim şey içime çekp keyifle kahve içmek :)
arkadaşımda o iğnelerden kullandı doğuma son 2 haftaya kadar 2 hafta bırakıp hemen sezeryan yaptılar bebeği riske atmamak için.... ama tabi doktorun özeline falan gidiyordu hacattepede yaptılar sezeryanı... ilk bebeğini kaybetmişti pıhtılaşma sorunundan... iyide sen konuşmuştun başkentle daha uygun fiyat vermemişlermiydi ... 4000 tl nerden çıkmışşşş şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?