- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.781
Ronyyy sen face de var mısın yok musun? :))
esperanzaa canım aynı sorunu bende yaşamıştım..kızım kanlı süt emiyordu afedersin. ben her emzirmede canımın acısından hüngür hüngür ağlıyordum
tahin yağı sür dediler sürdüm, hindistancevizi yağı sür dediler sürdüm, soğan sür dediler sürdüm.. ama geçmeyeceği varsa geçmiyor(
bana en iyi bepanthen gelmişti.
İnşallah biran önce geçer yaraların.
ben keşke daha önce kullanmaya başlasaydım lansinohu. belki etkisi olurdu, iş işten geçtikten sonra hiç etki etmedi. herkes çok memnun o kremden ama bana hiç faydası olmadı yaa delirmek üzereyim. çok berbat bi ağrısı var
cnm cok sıkkın kızlar az once bırsuru agladım esım cok ustume geldı carsamba gunu allahın ıznıyle oglumu kucagıma alıcamdogum oncesı markete gıdılecek benı goturmöuyor agda fılan ve evımın eksıklerını alıcaktım annesı bırkere lıste yap o gıtsın dedıya benı asla goturmez annesının sozunden cıkmaz ona bakarsan aksama kadar ev işi cocuk yemek yaparken sen yoruluyorsun demıyor neymıs evden dısarıya cıkmıyacakmısım delı oluyorum ya su kaynana varya herseyıme karısıyor cocugumu ıstedıgım gıbı buyutemedım hep huzursuz ettı benı herseye burnunu sokmasa olmuyor,evim çok pis yapamıyorum elımden geldıgı kadar cabalıyorum ama ıstedıgım gıbı olmuyor annemde sagolsun sızınkıler gıbı erkenden gelıp el atmıyor bır ara 2 gun geldı 1 ay once perdelerımı fılan yıkadı gıttı sımdıde dogumdan bır gun once gelıcekmıs kendım perısanım allahtan yarın ablam gelıp temızleyecek benıde cnm cok sıkkın anlatamam herseyım yarım kaldı dogum carsamba ama bıde sobalı ev halılarım pıs esım bana halı aldırmadı yıka dedım yıkamadı daha dun mactan geldı elbıselerı hala ortalıkta herbırı bır yerde doktor egılıp kalkma öncekı sezeryan iç dıkıslerın ıncelmıs dıkkat et dıyor ama bana el atan kımse yok gelde aglamabıde benı azarladı ben 2 takım pıjama ayarlamıstım doguma iş yerınden arkadaslarıda benı gormeye gelıcekmıs dıye kalıtelı guzel bırsey olsun dıye pazar gunu cıkar bakarım alırım dedım baskalarının aldıgı ıcıme sınmıyor cunku ama etmedıgı kalmadı kovdu benı annesının yanında bende eve cıkıp cok agladım ve sızınlede paylasmak ıstedım canım cok sıkkın offf offf
aman canım bugün sakın hiçbişey yapma sen..Merhaba kızlar konuya direk dalıyorum
Biraz önce adet ağrısı ile uyandım yerimden
Kalkamadim hala da ağrıyor. Sag bacağıma vurdu eski adet
Ağrılarımda da böle olurdu uyuştu resmen. Alt tarafa da aynı zamanda
Baskı var garip bir baskı . Sizde de oluyor mü. Daha düne kadar iyi idim
Supurge bile actım mutfakla uğraştım
Bugün kalkiyorum bile
Sizce dogum sancısı mı daha çok erkeniz 35+5 iz
aynen canım.. anneye yapıyolar..Canım yaaa Allah sabır versin zor bi durum ama üzme kendini bebeğini düşün....
İki tarafta razıysa sorun yok zaten canım.Bi sorun çok şükür ama eşim bişey olcak diye korkuyo işte
Canım zaten çocuklar hep anneye yapıyo siz söylemesenizde o farkında ondan böyle yapıyo.Hastaneden gelirken defne içinde bi hediye getirin bence ya da sen önceden ayarla çok mutlu olur kardeşi getirmiş sanar.Bana öyle yapmışlardı kız kardeşim doğduğunda çok mutlu olmuştum kardeşim bana hastaneden neler getirmiş diye:)))))
Canım sakin ol dün çok yormuşsundur kendini belki ondandır.Bende hiç öyle bişey olmadı sancı mı bilemem ama inş.geçicidir.
yok canım face adresim yok
ama bir ara alıcam sizleri görmek istiyorum
Karnimda sertleşme de var esas duvar gibi sert oluyor.
Şimdi ben sertleşmenin 10 dk da olursa mı dogum sancısı diyeyim
Ne yapayım bilemedim.
Canım yaaa Allah sabır versin zor bi durum ama üzme kendini bebeğini düşün....
İki tarafta razıysa sorun yok zaten canım.Bi sorun çok şükür ama eşim bişey olcak diye korkuyo işte
Canım zaten çocuklar hep anneye yapıyo siz söylemesenizde o farkında ondan böyle yapıyo.Hastaneden gelirken defne içinde bi hediye getirin bence ya da sen önceden ayarla çok mutlu olur kardeşi getirmiş sanar.Bana öyle yapmışlardı kız kardeşim doğduğunda çok mutlu olmuştum kardeşim bana hastaneden neler getirmiş diye:)))))
Canım sakin ol dün çok yormuşsundur kendini belki ondandır.Bende hiç öyle bişey olmadı sancı mı bilemem ama inş.geçicidir.
Karnimda sertleşme de var esas duvar gibi sert oluyor.
Şimdi ben sertleşmenin 10 dk da olursa mı dogum sancısı diyeyim
Ne yapayım bilemedim.
Bizde seni görmek istiyoruz yaa al artık bi adres
Canım yasinler bitti mi ihtiyaç var mı hala okuyum mu bende?
Bizde seni görmek istiyoruz yaa al artık bi adres
bende bende :)))tamamm canım alayım bir adres
çirkin bir hatunla tanış :)
kız melike ben seni kime benzetiyom biliyon mu? beni affet dizisi varya show da ordaki handana tabi yakından görmedim seni fotodan öle benzettim..
Defnenin ne hoşuna gidiyosa onu alın canım çikolata falan koy onlarla ilgilenirken mutlu olur çok iyi olur onun için.aman canım bugün sakın hiçbişey yapma sen..
kasılma olursa takip et, ağrın artar ve kanama filan olursa mutlaka dr.a git.
aynen canım.. anneye yapıyolar..
bizde düşünüyoruz oyuncak mevzusunu. bayağıdır aklımda ama ne alacağımıza karar veremedim.
Evet çok güzel oluyo öyle şeyler:)))evet bize de küçük kardeşimizin kundağı içinde çikolata getirmişlerdi. Hatta kunadağa bakın size ne getirmiş dediler hemde oyun gibi olmuştu bize
kızlar sız facedendemı gurusuyorsunuz
o zaman bende verım adresımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?