2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bephantene başladım dün cnm. inşallah bende de işe yarar.

canım inşallah çabucak geçer
sütünü sürmeyi dene iyi geldiğini söylüyorlar

arkadaslarhepınıze ayrı ayrı tsk ederım benı yalnız bırakmadınız sızı cok sevıyorum Allahım hıc kımseyı elden ayaktan dusurmesın 2,5 yasında bır kızım var o bıle arada perısan oldu Allahım bana saglık versın gerısı bos kımseden kımseye fayda yok ınankı rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın allahtan gecıcı bırsey bızımmkı az kaldı oglumuda allahın ıznıyle saglıkla kucagıma alırsam 1,2 hafta sonra herseyımı kendım yapıcam kızımlada ılgılenıcem herısımı yapıcam tekrar dıyorum rabbım kımseyı elden ayaktan dusurmesın ben anladım oyle bıorsey olursa bana kımse olmıyacak yanımda en basta esım cok uzucu ama anladım ben bunu kızlar sızı cok sevıyorum içimden gelenı yazdım ve cvpsız kalmadı tekrar tekrar tskler.

ya anlamıyom ben kaynanaya ne o ne karışıyo Allah yardımcın olsun herşey herzaman kötü gitmez..en kısa zamanda düzelir herşey inşallah..

aman canım bugün sakın hiçbişey yapma sen..
kasılma olursa takip et, ağrın artar ve kanama filan olursa mutlaka dr.a git.

aynen canım.. anneye yapıyolar..
bizde düşünüyoruz oyuncak mevzusunu. bayağıdır aklımda ama ne alacağımıza karar veremedim.

Karnimda sertleşme de var esas duvar gibi sert oluyor.
Şimdi ben sertleşmenin 10 dk da olursa mı dogum sancısı diyeyim
Ne yapayım bilemedim.

canım biraz daha bekle eğer devam ederse doktora git
adet sancısı gibi ağrı ve karında kasılma sertleşme doğum sancısı belirtisiymiş
tabi bu eğer bugünlerde yorulduysan onlada alakalı olabilir
ama sen tedbir amaçlı git görün doktora

evet bize de küçük kardeşimizin kundağı içinde çikolata getirmişlerdi. Hatta kunadağa bakın size ne getirmiş dediler hemde oyun gibi olmuştu bize

kız melike ben seni kime benzetiyom biliyon mu? beni affet dizisi varya show da ordaki handana tabi yakından görmedim seni fotodan öle benzettim..

kız melike ben seni kime benzetiyom biliyon mu? beni affet dizisi varya show da ordaki handana tabi yakından görmedim seni fotodan öle benzettim..

tamamm canım alayım bir adres
çirkin bir hatunla tanış :)
bende bende :)))
valla ben seni avatarındaki fotoyla özleştirdim :))
başkasını kabul etmem hi hi hiiii :))

hıhhh o handan da kimmiş.. melike dünya güzeli valla. tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallah..
melikecanın gözleri yeter beee... heyyyttt

Defnenin ne hoşuna gidiyosa onu alın canım çikolata falan koy onlarla ilgilenirken mutlu olur çok iyi olur onun için.
evet bize de küçük kardeşimizin kundağı içinde çikolata getirmişlerdi. Hatta kunadağa bakın size ne getirmiş dediler hemde oyun gibi olmuştu bize
Evet çok güzel oluyo öyle şeyler:)))
kızlar sız facedendemı gurusuyorsunuz
o zaman bende verım adresımı

Ver canım seni de ekleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…