- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.761
hayırlı cumalar arkadaşlar, ben geldiimmm :)
bugün gebelikteki son kontrolümdü.. usg ve nst ye girdim herşey gayet yolunda.
ben 3 kilo doğsun yeter dedikçe bebiş kilo almaya başlamış. boyu zaten bi kız bebeğe göre aldı başını gidiyo..
pazartesi sabah 7de hastaneye yatışım yapılıyor.. evdeki son 3 gecem..
şimdi geçmişe bi bakayım.. öpüyorummm
cnm cok sıkkın kızlar az once bırsuru agladım esım cok ustume geldı carsamba gunu allahın ıznıyle oglumu kucagıma alıcamdogum oncesı markete gıdılecek benı goturmöuyor agda fılan ve evımın eksıklerını alıcaktım annesı bırkere lıste yap o gıtsın dedıya benı asla goturmez annesının sozunden cıkmaz ona bakarsan aksama kadar ev işi cocuk yemek yaparken sen yoruluyorsun demıyor neymıs evden dısarıya cıkmıyacakmısım delı oluyorum ya su kaynana varya herseyıme karısıyor cocugumu ıstedıgım gıbı buyutemedım hep huzursuz ettı benı herseye burnunu sokmasa olmuyor,evim çok pis yapamıyorum elımden geldıgı kadar cabalıyorum ama ıstedıgım gıbı olmuyor annemde sagolsun sızınkıler gıbı erkenden gelıp el atmıyor bır ara 2 gun geldı 1 ay once perdelerımı fılan yıkadı gıttı sımdıde dogumdan bır gun once gelıcekmıs kendım perısanım allahtan yarın ablam gelıp temızleyecek benıde cnm cok sıkkın anlatamam herseyım yarım kaldı dogum carsamba ama bıde sobalı ev halılarım pıs esım bana halı aldırmadı yıka dedım yıkamadı daha dun mactan geldı elbıselerı hala ortalıkta herbırı bır yerde doktor egılıp kalkma öncekı sezeryan iç dıkıslerın ıncelmıs dıkkat et dıyor ama bana el atan kımse yok gelde aglamabıde benı azarladı ben 2 takım pıjama ayarlamıstım doguma iş yerınden arkadaslarıda benı gormeye gelıcekmıs dıye kalıtelı guzel bırsey olsun dıye pazar gunu cıkar bakarım alırım dedım baskalarının aldıgı ıcıme sınmıyor cunku ama etmedıgı kalmadı kovdu benı annesının yanında bende eve cıkıp cok agladım ve sızınlede paylasmak ıstedım canım cok sıkkın offf offf
hoşgeldinnn canım... maşallah kızınaanam valla 6 gün önce 3kg du inşallah daha fazla kg almamıştır ya ben ne zaman doğurcam ya ühühühüh
sağol Özgecim.. Defne kimseye yapmadığı huysuzluğu bana yapıyor.. bebekle ilgili bişeyde söylemiyoruz ama huy değiştiriyor işte. ona biraz canım sıkılıyo şu son günlerdeMaşallah canım kızına3 gün kalmış artık tadını çıkar sonra da minik kızını sağlıkla al kucağına inş.
hoşgeldinnn canım... maşallah kızınaanam valla 6 gün önce 3kg du inşallah daha fazla kg almamıştır ya ben ne zaman doğurcam ya ühühühüh
bencede sen ne zaman doğurcandoğurda iki gün sonrada ben doğuruyum sana göre ayarladım ben kendimi
cnm ben o kremi kullanıyorum ilk günden beri ama hiç faydasını görmedim. dün kontrolüm vardı doktor bebeğin sadece göğüs ucunu emmesi sebebiyle böyle sıkıntıların olabileceğini, göğsün kahverengi kısmının büyük bölümünü ağzına alması gerektiğini söyledi. akşamdan beri deniyorum ama kızım bi türlü o şekilde kavrayamıyor. ucunu emiyor çoğunlukla. sağ göğsüm iptal şuan. bebişe veremiyorum çünkü kanıyor.göğüs ucum olmadığı için silikon göğüs ucuyla emzirdim bebişimi ilk zamanlar ve baktık çok yoruluyo bebeğim bende sağmaya başladım. fkat aklında olsun o yaraları makine yapıyor. bebek emerken o kadar olmuyor. ve ben lansinohun lanolin göğüs ucu kremini kullanıyorum kesinlikle çok çok iyi geliyoo, dene bence.
cnm ben o kremi kullanıyorum ilk günden beri ama hiç faydasını görmedim. dün kontrolüm vardı doktor bebeğin sadece göğüs ucunu emmesi sebebiyle böyle sıkıntıların olabileceğini, göğsün kahverengi kısmının büyük bölümünü ağzına alması gerektiğini söyledi. akşamdan beri deniyorum ama kızım bi türlü o şekilde kavrayamıyor. ucunu emiyor çoğunlukla. sağ göğsüm iptal şuan. bebişe veremiyorum çünkü kanıyor.
valla bu gidişile sen benden önce doğurcan gibi gibisen doğurda tecrübeleri alayım senden hehehehhe
sevgili eylül sen eşim beni kovdu yazmışsın bende dövdü okuyorum :))
ve sinirimden ağladım sonradan tekrar okuyunca kovdu diye yazdığını farkettim
tabi kovmasıda hakaret etmeside hoş değil
ama fiziksel bir şiddetin olmamas içimi ferahlattı
sanırım bu gebelikten gözlerimde iyi görmüyor benim
cnm cok sıkkın kızlar az once bırsuru agladım esım cok ustume geldı carsamba gunu allahın ıznıyle oglumu kucagıma alıcamdogum oncesı markete gıdılecek benı goturmöuyor agda fılan ve evımın eksıklerını alıcaktım annesı bırkere lıste yap o gıtsın dedıya benı asla goturmez annesının sozunden cıkmaz ona bakarsan aksama kadar ev işi cocuk yemek yaparken sen yoruluyorsun demıyor neymıs evden dısarıya cıkmıyacakmısım delı oluyorum ya su kaynana varya herseyıme karısıyor cocugumu ıstedıgım gıbı buyutemedım hep huzursuz ettı benı herseye burnunu sokmasa olmuyor,evim çok pis yapamıyorum elımden geldıgı kadar cabalıyorum ama ıstedıgım gıbı olmuyor annemde sagolsun sızınkıler gıbı erkenden gelıp el atmıyor bır ara 2 gun geldı 1 ay once perdelerımı fılan yıkadı gıttı sımdıde dogumdan bır gun once gelıcekmıs kendım perısanım allahtan yarın ablam gelıp temızleyecek benıde cnm cok sıkkın anlatamam herseyım yarım kaldı dogum carsamba ama bıde sobalı ev halılarım pıs esım bana halı aldırmadı yıka dedım yıkamadı daha dun mactan geldı elbıselerı hala ortalıkta herbırı bır yerde doktor egılıp kalkma öncekı sezeryan iç dıkıslerın ıncelmıs dıkkat et dıyor ama bana el atan kımse yok gelde aglamabıde benı azarladı ben 2 takım pıjama ayarlamıstım doguma iş yerınden arkadaslarıda benı gormeye gelıcekmıs dıye kalıtelı guzel bırsey olsun dıye pazar gunu cıkar bakarım alırım dedım baskalarının aldıgı ıcıme sınmıyor cunku ama etmedıgı kalmadı kovdu benı annesının yanında bende eve cıkıp cok agladım ve sızınlede paylasmak ıstedım canım cok sıkkın offf offf
birbirimize destek oluyoruz böle doğurmam ben :) sen doğurmadığın için bana da sabır geliyo bekliyorum... o yüzden içerde 1 gün kalsalar kar kardır diyip beklemeye devam etcez.. 41. hafta bakarız duruma :d
Merhaba kızlar konuya direk dalıyorum
Biraz önce adet ağrısı ile uyandım yerimden
Kalkamadim hala da ağrıyor. Sag bacağıma vurdu eski adet
Ağrılarımda da böle olurdu uyuştu resmen. Alt tarafa da aynı zamanda
Baskı var garip bir baskı . Sizde de oluyor mü. Daha düne kadar iyi idim
Supurge bile actım mutfakla uğraştım
Bugün kalkiyorum bile
Sizce dogum sancısı mı daha çok erkeniz 35+5 iz
evet canım dediğin gibi onların da canı sıkılıyo. bi de senin ev düzeninle onlarınki farklı oluyo. izlediğin diziler gündüz programları bile farklı. sıkıcı oluyo yani.
sağolsunlar, eksik olmasınlar kalkıp yardıma geldiler tabi ki hakları ödenmez ama keske doğursaydım da öyle gelseydi diyorum. tabi ki doğumdan sonra lohusalıkta çoook ihtiyacım olucak. kendisine de söyledim bu kadar erkenden gelmene gerek yok belki 40 haftada bile doğmaz gecikir benim doğumdan sonra sana daha çok ihtiyacım olcak dedim ama ikna edemedim.
bizim memleket uzak canım ya taaa karabük ten 12 saatte geliniyo izmire. işte doğuma giderken arasam eve cıkarken yanımda olurdu. işte tam böyle istiyordum ama neyse... idare etces artık. onlar beni ben onları...
Canım yaaa Allah sabır versin zor bi durum ama üzme kendini bebeğini düşün....cnm cok sıkkın kızlar az once bırsuru agladım esım cok ustume geldı carsamba gunu allahın ıznıyle oglumu kucagıma alıcamdogum oncesı markete gıdılecek benı goturmöuyor agda fılan ve evımın eksıklerını alıcaktım annesı bırkere lıste yap o gıtsın dedıya benı asla goturmez annesının sozunden cıkmaz ona bakarsan aksama kadar ev işi cocuk yemek yaparken sen yoruluyorsun demıyor neymıs evden dısarıya cıkmıyacakmısım delı oluyorum ya su kaynana varya herseyıme karısıyor cocugumu ıstedıgım gıbı buyutemedım hep huzursuz ettı benı herseye burnunu sokmasa olmuyor,evim çok pis yapamıyorum elımden geldıgı kadar cabalıyorum ama ıstedıgım gıbı olmuyor annemde sagolsun sızınkıler gıbı erkenden gelıp el atmıyor bır ara 2 gun geldı 1 ay once perdelerımı fılan yıkadı gıttı sımdıde dogumdan bır gun once gelıcekmıs kendım perısanım allahtan yarın ablam gelıp temızleyecek benıde cnm cok sıkkın anlatamam herseyım yarım kaldı dogum carsamba ama bıde sobalı ev halılarım pıs esım bana halı aldırmadı yıka dedım yıkamadı daha dun mactan geldı elbıselerı hala ortalıkta herbırı bır yerde doktor egılıp kalkma öncekı sezeryan iç dıkıslerın ıncelmıs dıkkat et dıyor ama bana el atan kımse yok gelde aglamabıde benı azarladı ben 2 takım pıjama ayarlamıstım doguma iş yerınden arkadaslarıda benı gormeye gelıcekmıs dıye kalıtelı guzel bırsey olsun dıye pazar gunu cıkar bakarım alırım dedım baskalarının aldıgı ıcıme sınmıyor cunku ama etmedıgı kalmadı kovdu benı annesının yanında bende eve cıkıp cok agladım ve sızınlede paylasmak ıstedım canım cok sıkkın offf offf
İki tarafta razıysa sorun yok zaten canım.Bi sorun çok şükür ama eşim bişey olcak diye korkuyo işteBende valla ıttıre kaktıraaaa evlılıgımzde hıc yapmadıgm bı ıttırısle adamı zorla ıkna ettım:)) Yaa dr bı sorun yok dıyosa son zaman kdr devam edıln bısey ıste bu ıkı tarfta razıysa no problemoo:)))
Canım zaten çocuklar hep anneye yapıyo siz söylemesenizde o farkında ondan böyle yapıyo.Hastaneden gelirken defne içinde bi hediye getirin bence ya da sen önceden ayarla çok mutlu olur kardeşi getirmiş sanar.Bana öyle yapmışlardı kız kardeşim doğduğunda çok mutlu olmuştum kardeşim bana hastaneden neler getirmiş diye:)))))sağol Özgecim.. Defne kimseye yapmadığı huysuzluğu bana yapıyor.. bebekle ilgili bişeyde söylemiyoruz ama huy değiştiriyor işte. ona biraz canım sıkılıyo şu son günlerde(
Sağol Fulyacıımm, sende hayırlı zamanda doğurursun inşallah canım.
Merhaba kızlar konuya direk dalıyorum
Biraz önce adet ağrısı ile uyandım yerimden
Kalkamadim hala da ağrıyor. Sag bacağıma vurdu eski adet
Ağrılarımda da böle olurdu uyuştu resmen. Alt tarafa da aynı zamanda
Baskı var garip bir baskı . Sizde de oluyor mü. Daha düne kadar iyi idim
Supurge bile actım mutfakla uğraştım
Bugün kalkiyorum bile
Sizce dogum sancısı mı daha çok erkeniz 35+5 iz
döndüm döndüm midemden uyuyamadım kalktım geldim kızlar.
ahh canım çok geçmiş olsun o acıyı çok iyi blirim
sütünü sağarak veriyorsan daha çok acır canım ya
çok geçmiş olsun bende lansinoh krem kullanıyorum
ama olacağı varsa oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?