2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldinnn canım... maşallah kızına anam valla 6 gün önce 3kg du inşallah daha fazla kg almamıştır ya ben ne zaman doğurcam ya ühühühüh

canım sabır diliyorum sana. herkesin ayrı bir sıkıntısı var işte.
ben de hiç hoşlanmam işime karışılmasından. ister annem ister kaynanam... ikisi de karışsın istemem.
işleri de kafana takma güzelim ya. şu halinle sana pis diyene ayıp asıl. rahat ol ki bebeğin de huzursuz olmasın.
kocana da bravo, diyecek bi şey bulamıyorum. yani aslında var da şu halinle seni daha fazla üzmek istemem. çok anlayışsızmış

hoşgeldinnn canım... maşallah kızına anam valla 6 gün önce 3kg du inşallah daha fazla kg almamıştır ya ben ne zaman doğurcam ya ühühühüh

bencede sen ne zaman doğurcan doğurda iki gün sonrada ben doğuruyum sana göre ayarladım ben kendimi

Maşallah canım kızına3 gün kalmış artık tadını çıkar sonra da minik kızını sağlıkla al kucağına inş.
sağol Özgecim.. Defne kimseye yapmadığı huysuzluğu bana yapıyor.. bebekle ilgili bişeyde söylemiyoruz ama huy değiştiriyor işte. ona biraz canım sıkılıyo şu son günlerde (

Sağol Fulyacıımm, sende hayırlı zamanda doğurursun inşallah canım.

cnm ben o kremi kullanıyorum ilk günden beri ama hiç faydasını görmedim. dün kontrolüm vardı doktor bebeğin sadece göğüs ucunu emmesi sebebiyle böyle sıkıntıların olabileceğini, göğsün kahverengi kısmının büyük bölümünü ağzına alması gerektiğini söyledi. akşamdan beri deniyorum ama kızım bi türlü o şekilde kavrayamıyor. ucunu emiyor çoğunlukla. sağ göğsüm iptal şuan. bebişe veremiyorum çünkü kanıyor.

sevgili eylül sen eşim beni kovdu yazmışsın bende dövdü okuyorum :))
ve sinirimden ağladım sonradan tekrar okuyunca kovdu diye yazdığını farkettim
tabi kovmasıda hakaret etmeside hoş değil
ama fiziksel bir şiddetin olmamas içimi ferahlattı
sanırım bu gebelikten gözlerimde iyi görmüyor benim

ahh canım çok geçmiş olsun o acıyı çok iyi blirim
sütünü sağarak veriyorsan daha çok acır canım ya
çok geçmiş olsun bende lansinoh krem kullanıyorum
ama olacağı varsa oluyor sanırım

valla bu gidişile sen benden önce doğurcan gibi gibi sen doğurda tecrübeleri alayım senden hehehehhe

birbirimize destek oluyoruz böle doğurmam ben :) sen doğurmadığın için bana da sabır geliyo bekliyorum... o yüzden içerde 1 gün kalsalar kar kardır diyip beklemeye devam etcez.. 41. hafta bakarız duruma :d

esperanzaa canım aynı sorunu bende yaşamıştım..kızım kanlı süt emiyordu afedersin. ben her emzirmede canımın acısından hüngür hüngür ağlıyordum

tahin yağı sür dediler sürdüm, hindistancevizi yağı sür dediler sürdüm, soğan sür dediler sürdüm.. ama geçmeyeceği varsa geçmiyor(
bana en iyi bepanthen gelmişti.

İnşallah biran önce geçer yaraların.

Merhaba kızlar konuya direk dalıyorum
Biraz önce adet ağrısı ile uyandım yerimden
Kalkamadim hala da ağrıyor. Sag bacağıma vurdu eski adet
Ağrılarımda da böle olurdu uyuştu resmen. Alt tarafa da aynı zamanda
Baskı var garip bir baskı . Sizde de oluyor mü. Daha düne kadar iyi idim
Supurge bile actım mutfakla uğraştım
Bugün kalkiyorum bile
Sizce dogum sancısı mı daha çok erkeniz 35+5 iz

Ronyyy sen face de var mısın yok musun? :))

cnm sen temizliği fln bırak şimdi, ablan gelcekmiş o sana ztn bişi bırakmaz.. şurda kaç gün kalmış,sen dinlenmene bakcaksın..ver halıları yıkamacıya en azından salon halını,ödesin eşin de madem öyle ayrıca kendini yalnız hissetme,paylaşıcaksın tabi, ben de hatırlarsan 2 gece önce içim çıkmıştı ağlamaktan,kocam sağolsunmaalesef hamilelik psikolojisini biz değil kocalar yaşıyo sanki.. Allah böyle sorun yaşayan bütün hamişlere sabırr versin, kocalara da akıll

birbirimize destek oluyoruz böle doğurmam ben :) sen doğurmadığın için bana da sabır geliyo bekliyorum... o yüzden içerde 1 gün kalsalar kar kardır diyip beklemeye devam etcez.. 41. hafta bakarız duruma :d

çok heyecanlıyım ya ha geldi ha gelcek..gece yatakta sağa sola dönerken ahlayıp duruyorum benim beyde ha ne oldu sancımı başladı diyo garibim akşamda eve gelince sen doğurmadın mı hala diyo delüü..pazartesine kadar gelmezse gidicez tekrar doktora günü geçiyo artık..ama içimden bi ses pazartesine kadar olcakmış gibi diyo..bazen bi korku geliyo diyom kaçarmıyım acabada kaççak bişede değilki bu aşımı oluyomda kaçıcam çıkacak yani bi türlü

çok yorduysan kendini o yüzdende olabilir ama doktoruna bi ara sor 10 dk bir inerse sancı karın sertleşmesi ozaman doğum başlıyo demek demişti doktor bana..

haklısın canım ya hele izlediği programlar falan, ben annemle 4 ay tekirdağ da kaldım sağolsun yalnız bırakmadı benı ama çok bunaldım:)) akşamları uyusada istediğim kanalı acsam dıyordum artık. şimdi ank da annem evıne gitti dedim ki mumkunse doğuma kadar görüşmeyelim, doğumuna da gelmem görürsün diyor:90:

Canım yaaa Allah sabır versin zor bi durum ama üzme kendini bebeğini düşün....
İki tarafta razıysa sorun yok zaten canım.Bi sorun çok şükür ama eşim bişey olcak diye korkuyo işte
Canım zaten çocuklar hep anneye yapıyo siz söylemesenizde o farkında ondan böyle yapıyo.Hastaneden gelirken defne içinde bi hediye getirin bence ya da sen önceden ayarla çok mutlu olur kardeşi getirmiş sanar.Bana öyle yapmışlardı kız kardeşim doğduğunda çok mutlu olmuştum kardeşim bana hastaneden neler getirmiş diye:)))))

Canım sakin ol dün çok yormuşsundur kendini belki ondandır.Bende hiç öyle bişey olmadı sancı mı bilemem ama inş.geçicidir.

döndüm döndüm midemden uyuyamadım kalktım geldim kızlar.

lütfen sıkma canını. kocanı ve kaynananı Allah ıslah etsin. nasıl zihniyet yaa. tüü onlara.
sen iyi ol boşver temizliği falan düşünme millet evinin temizliğine mi geliyor.. hem deli farkına varmaz akıllı yüzüne vurmaz mış boşver o yüzden. ablan gelince az bucuk yapar hem. halılarınıda ver yıkamacaıya essek gibi ödesin işi ne. sen sakinleş ve bebeğinle güzel günlerini düşün bırak hödükkaynanan ve kocanı düşünüp üzülmeyi.

ben keşke daha önce kullanmaya başlasaydım lansinohu. belki etkisi olurdu, iş işten geçtikten sonra hiç etki etmedi. herkes çok memnun o kremden ama bana hiç faydası olmadı yaa delirmek üzereyim. çok berbat bi ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…