2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)))) Napsın oda oyle daha ıyı olduğunu düşünüyor herhalde . Benim eşimde sağdan sola donemıyorum oda az kaldı olsun falan dıye moral verıyor. Oturma odasında yatıyorum bazen onu güldürmek için biri beni burdan kaldırsın dıye bağırıyorum ona kopuyor. Gelip beni kaldırıyor . Gecen erkek kardeşime yaptım üstüme düşüyordu dedim ben seni değil sen beni kaldırıcaksın saf kardaşım dedim

Vallaa ozlıcem bugunlerıı kıymetını bılemedm pek ama ALLAH bıtane daha nasıp ederse bu sefer cıdden tadını cıkartcm:))) Cok sukur zaman da az kaldı gelck bebegım alcm onu kollarımaaa yatcm aşaaaaaaaaaaaa :)))) Oyyy annesının mınık ball bööööceğiii:))))

tabii sahalara bomba gibi döncez

benimde kız kardeşim gelmişti 2 hafta önce.. bende geri gönderdim doğum yaklaşınca gelirsin daha bişey yok diye.. çünkü onunda canı sıkılıyo e bende sürekli yatıyorum falan.. tabi anneyi göndermek de olmaz sanırım mesafede var dimi izmirle oturdukları yer arasında? dediğin gibi erken gelmiş anne iyice stres oluyo başta biri olması bende her geliyim diyeni ikna etmeye çalışıyorum daha zamanı var diye.. eşime bile kızıyolarmış niye yalnız bırakıyosun diye ama adamda yazık diyemiyo ki kimseyi istemiyo diye zor işler aman yaa.. hele loğusalık daha zor olcak o zaman gelcekler mecbur

policim sıra sana geldi demek, Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah canım, hamileliğinin son günlerinin tadını çıkarmaya bak, ahh ahhh çok özlicez bu günlerimizi...
öyle tabi canım daa ben kendimi tosun doğurmaya programlamışım meğer, küçük olcak deyince şaştım bi an eğer aşağıya kafasını döndürmüşse daha da kaldıramaz annesi, tam tersi olsaydı benimki gibi ozaman zor..

hepimiz aynı dertten muzdaribiz arkadaşlar, yattımı kalkamıyoz sağa dönünce sola dönemiyoz, bide benim belimden kütür kütür sesler gelio sanki kemiklerim kırılıyo,çok ağrıyo bide belim

yaaa çağla şikel doğurmuş kaç haftalıktı ki bu kadın nasıl doğurdu fırt diye maşallahh
vay beeeeee, bu karı benden önce doğurursa çatlarım demiştim beennnnn ((
kilo almamak için özel bi şey mi uygulayıp doğuruyolar anlamıyorumki erken erken böyle!!!

özlemcim Allah iyiliğini versin emi.. çok güldüm..

ayrıca sabah sabah yemek muhabbetlerinizde çok hoşmuş..
bende dün ıslak kek yaptım.. bide akşam kocama diyorum bak bu halimle sana kek yaptım diye.. yazık oda diyoki sanki normal zamanda çok yaptında:)))))
4,5 yıllık evliyiz kaç kere yaptım bilmiyorum valla. ama az yaptım.. bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorum :)))

sağol teyzesi:)
küçük sıpa nstde 1-2 oynadı başka yok.. şimdide gerdiriyo sağolsun..
bakarsın pazartesi beraber doğururuz Melikeciiimmmmmmmm... hele sen bi yarın git bakalım da kontrole.. belkide senin kız benimkinin ablası olur:)

maşallah canım bebişine.. hiçde öyle zayıf değil maşallahı var.. benimki bugün 39+0 da 3240 gr çıktı. ölçümler ne kadar doğrudur bilmem tabi.
buügün çok doğum varda hepsi aklımda değil şuan.. ANNEYİMBEN, FEYZOSS ilk aklıma gelenler.
Ohhhh canım benım gozun aydınnn sende basladın şafak saymayaaa kızınada maşallahh İnşallah herşey sorunsuz gelısır kavusursn bebgıne
Amin Minecim inşallah. önümde sadece hafta sonu kaldı.

hehe dimi hep 37-38.haftada başlıyo böle ruhsal bozukluklarama ben kara verdim 40 haftaya kadar sabretcem ondan sonra dicem dr çıkar kızı :)Bakalım ne 1 hafta içinde gelcek mi :)Ama benimde yukarıda pek gelcek gibi değil .evet hayırlısı olsun bakalım hepimize.
Bu arada doğum yapan herkesi tebrik ediyorum darısı başımız.Okuyup okuyup ağlıyorum :))

evet canım dediğin gibi onların da canı sıkılıyo. bi de senin ev düzeninle onlarınki farklı oluyo. izlediğin diziler gündüz programları bile farklı. sıkıcı oluyo yani.
sağolsunlar, eksik olmasınlar kalkıp yardıma geldiler tabi ki hakları ödenmez ama keske doğursaydım da öyle gelseydi diyorum. tabi ki doğumdan sonra lohusalıkta çoook ihtiyacım olucak. kendisine de söyledim bu kadar erkenden gelmene gerek yok belki 40 haftada bile doğmaz gecikir benim doğumdan sonra sana daha çok ihtiyacım olcak dedim ama ikna edemedim.
bizim memleket uzak canım ya taaa karabük ten 12 saatte geliniyo izmire. işte doğuma giderken arasam eve cıkarken yanımda olurdu. işte tam böyle istiyordum ama neyse... idare etces artık. onlar beni ben onları...

hehe dimi hep 37-38.haftada başlıyo böle ruhsal bozukluklarama ben kara verdim 40 haftaya kadar sabretcem ondan sonra dicem dr çıkar kızı :)Bakalım ne 1 hafta içinde gelcek mi :)Ama benimde yukarıda pek gelcek gibi değil .evet hayırlısı olsun bakalım hepimize.
Bu arada doğum yapan herkesi tebrik ediyorum darısı başımız.Okuyup okuyup ağlıyorum :))

Yaa sanırım benmkı basasa duruoduu yanls hatrlamıosm dr oyle bıseyler demstı hatta yuzunu gorememez dogm kanalına gırmesı acısındn daha ıyıdır gıbı bıseyler demstıı ama kesın ve net bılgı edınmek ıstıorumm bu cocukk nasıl duruoo:)))) Neyse canım sunun surasında pazrtesye ne kaldıkı

Maşallah canım kızına3 gün kalmış artık tadını çıkar sonra da minik kızını sağlıkla al kucağına inş.
Bizim son bi iki haftaya kadar devamdı ama artık bişey olcak diye korkuyo kocam hele dün akşamdan sonra hiç deneyemez oğlunun tekmelerinden korktu bişey olur ona diyoBen de doğumu tetikler diye korkuyorum
Maşallah canım niye minik olsun gayet iyi kilosu benceHakkında hayırlısı bakalım belki döner haftaya kadar....

Ben de evde olsam gelen çok olur yanıma yalnız kalmıyım diye neyseki çalışıyorum

Son düzenleme:

şubatın sonunda 36 haftam bitiyo diyodu :)ilk oğlunuda 36 da doğurmuş artık gelebilir diyodu...

cnm cok sıkkın kızlar az once bırsuru agladım esım cok ustume geldı carsamba gunu allahın ıznıyle oglumu kucagıma alıcam dogum oncesı markete gıdılecek benı goturmöuyor agda fılan ve evımın eksıklerını alıcaktım annesı bırkere lıste yap o gıtsın dedıya benı asla goturmez annesının sozunden cıkmaz ona bakarsan aksama kadar ev işi cocuk yemek yaparken sen yoruluyorsun demıyor neymıs evden dısarıya cıkmıyacakmısım delı oluyorum ya su kaynana varya herseyıme karısıyor cocugumu ıstedıgım gıbı buyutemedım hep huzursuz ettı benı herseye burnunu sokmasa olmuyor,evim çok pis yapamıyorum elımden geldıgı kadar cabalıyorum ama ıstedıgım gıbı olmuyor annemde sagolsun sızınkıler gıbı erkenden gelıp el atmıyor bır ara 2 gun geldı 1 ay once perdelerımı fılan yıkadı gıttı sımdıde dogumdan bır gun once gelıcekmıs kendım perısanım allahtan yarın ablam gelıp temızleyecek benıde cnm cok sıkkın anlatamam herseyım yarım kaldı dogum carsamba ama bıde sobalı ev halılarım pıs esım bana halı aldırmadı yıka dedım yıkamadı daha dun mactan geldı elbıselerı hala ortalıkta herbırı bır yerde doktor egılıp kalkma öncekı sezeryan iç dıkıslerın ıncelmıs dıkkat et dıyor ama bana el atan kımse yok gelde aglamabıde benı azarladı ben 2 takım pıjama ayarlamıstım doguma iş yerınden arkadaslarıda benı gormeye gelıcekmıs dıye kalıtelı guzel bırsey olsun dıye pazar gunu cıkar bakarım alırım dedım baskalarının aldıgı ıcıme sınmıyor cunku ama etmedıgı kalmadı kovdu benı annesının yanında bende eve cıkıp cok agladım ve sızınlede paylasmak ıstedım canım cok sıkkın offf offf

ay bende özlicem ya. ben bıde 3-4 ayı ayrı gecırdım eşimden o hele hiç anlamadı hamıle olduğumu hiç naz nuz yapamadık.Bende hep diyorum 2. de senden cıkarıcağım acısını. Ozmanlar bı gelsinde cıkarırız acısnı inş

benim de elim uyuşuyo..tuzdan diye düşünüyorum ben...uğraşıyorum ama fazla kısamadım ben yaa...tuzu o kadar seviyorumki

zaten bir aydır bizde tık yok birde 45 gün bekleyeceğiz
ayyyyyy :26:
Bana öyle geliyor ki doğumdan sonra ilk gecemiz gerdekten farksız olacak

:) :) ooo,fantastik olcak desene

benimki de arkadan belime sarılıyo, acayip bunalıyorum, ittiriyorum hemen çekil dokunma diye cırlıyorum :) aman zaten kıpırdasam alt tarafım kütürdüyo, bi de o yapışınca deli oluyorum...

Son düzenleme:
bak o zaman da diceksin 40ı bekleyen 41i de bekler diye :)) aman tek sağlıklı olsunlar da biz bekleyelim
aynan öle kuzum yaa.. Sabır başka ilacı yok bu işin.. elbet bi gün çekirdek ailemizle yalnız kalcaz :) Allah o zamanı bi ömür sağlıkla sürdürsün inşallah... anne babalarımızı da başımızdan eksik etmesin..

Ben de evde olsam gelen çok olur yanıma yalnız kalmıyım diye neyseki çalışıyorum
En güzelini yapıyosun diyorum sana hep :) çalışmaya devammm

Biz geliyolar diye sıkılıyoruz sen gelmiyolar diye... işte insanoğlu nankörüz hep sende canını sıkma nolur.. bebeğin için moralini yüksek tut.. elinden geldiğince yap işini, gelmeyeni bırak isteyen yapsın hiç kafana takma.. önemli olan şu an sen ve bebeğin sağlıklı olması başka bişey değil..

Bizim son bi iki haftaya kadar devamdı ama artık bişey olcak diye korkuyo kocam hele dün akşamdan sonra hiç deneyemez oğlunun tekmelerinden korktu bişey olur ona diyoBen de doğumu tetikler diye korkuyorum

Bende valla ıttıre kaktıraaaa evlılıgımzde hıc yapmadıgm bı ıttırısle adamı zorla ıkna ettım:)) Yaa dr bı sorun yok dıyosa son zaman kdr devam edıln bısey ıste bu ıkı tarfta razıysa no problemoo:)))

ahhh canım yaa böyle bir kocaya ne denirki Allah ıslah etsin onu
nasıl hamile bir kadın dövülür lanet olsun böyle erkeklere diyorum başkada bir şey demiyorum
benim babamda annem bana 7 aylık hamileyken halamla birlikte annemi yerlerde sürükleyere dövmüşler
aklım mantığım almıyor bu ruh halini
canım sende çocuğunu doğur ve yanlış anlama beni ama
evliliğini tekrar gözden geçir böyle bir adamla bir ömür geçermi diye

ANnemmmmmmmmmmmmmmmmm Ne dıosun tüylerım dıken dıken oldu(( o nasıl kaynanaymıs oylee nedemk evden cıkmamak yaa ztn baglancn evee sımdı cıkcn bol bol ayyy okdr cok sey yazarımkııı yazamıorumm uyelıgımı ıptal etmsınler dıyee ALLAH sana sabır versın ınsallah cocugn gelnce bu sıkıntılrın hıcbırını yasamazsın
Ben her anını yanyana gecırdım cok sukr artık oglmda buyudu kendını bellı edıooo:)) Gecen bana jumbo dedı hattaa dedım jumbo ne bılıomsn dedı evet ucak:)))) Dedım jumbo fıllll bana fıl dedın Dıo yooook ne alakası var ben hıc duymadm oyle bı fıl:)))))
benimki de arkadan belime sarılıyo, acayip bunalıyorum, ittiriyorum hemen çekil dokunma diye cırlıyorum :) aman zaten kıpırdasam alt tarafım kütürdüyo, bi de o yapışınca deli oluyorum...

AYnen dedıgn gıbı arkadan sarılıo bıde kemıgı agırrr admnn ustumde sankıı dev yatıo:))) Bıde sıcktan terlemeye baslaynca bak ıseeeee ıseyıp ustune yatms gıbı hıssedıorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…